Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Είχα δύο αποβολές χωρίς εμβρυακά στοιχεία ! Εξετάσεις φυσιολογικές καρυοτυπο ζεύγους αλλά θέλαμε να μαστε σίγουροι να μην το ξαναπεράσουμε ! Μας το πρότειναν από το κέντρο ! Κάναμε αίτημα λόγω αποβολών και μας εγκρίνανε  

πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει αφού μένεις Κ φυσιολογικά έγκυος το σπέρμα δεν είναι πρόβλημα σε καμία περίπτωση . Αν έχεις κάνει Κ καμπύλη ζαχάρου Κ έχεις ελενξει Κ θυροειδή όλα είναι οκ θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. 

Ελπίζω να μείνουν βλαστοκύστες τα μισά 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!

Ήμασταν πολύ καλά παιδιά χθες το βράδυ.. Κοιμηθήκαμε στις 23:30 μαζί με τον μπαμπά και τη μαμά, ξυπνήσαμε στις 1.30 κάναμε μαμ και μετά ξανακοιμηθήκαμε μέχρι τις 5.30 όπου και ξυπνήσαμε, είπαμε καλημέρα στον μπαμπά, του δώσαμε ένα φιλάκι, του ευχηθήκαμε καλή δουλίτσα, βάλαμε τη μαμά να μας κάνει μπάνιο τον πωπό 2 φορές, φάγαμε ένα λουκούλειο γεύμα και μετά την πέσαμε για ύπνο μέχρι και αυτή τη στιγμή!

Σήμερα θα έρθει η παιδίατρος το βράδυ να μας δει. Για να δούμε τι θα δούμε!

Θεία Λάρα όποτε θες μπορείς να έρθεις να κάνεις baby sitting.. να πάρεις μυρωδιά μωρουδίλας και να αρχίσεις και πάλι να κάνεις θετικές σκέψεις!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα απο την βροχερη Θεσσαλονικη, θελω να παω σπιτι μου να κουρνιασω δεν ειναι καιρος για δουλεια αυτος!!!

δομνινακι μου μπραβο ειστε οντως πολυ καλα παιδια!!! και γω θυμαμαι διψουσα παρα πολυ στεγνωνε ο λαιμος μου ειχα συνεχια ενα μπουκαλι νερο ειδακα την ωρα που εβγαζα γαλα αν και ο γιατρος στην αρχη μου λεγε να πινω οσο το δυνατον λιγοτερα υγρα για να μειωθει το πριξιμο στο στηθος δεν το αντεχα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλησπέρα και από μένα...

Είμαι πολύ πιεσμένη στην δουλειά σε σημείο που μου' ρχεται να κλαίω...:(:(:(

Χαίρομαι πολύ που διάβασα τα νέα του μικρού Δομνινακίου... Το πουλάκι μου, μεγαλώνει μέρα με την μέρα... Θα σε πάρω τηλ. να τα πούμε...

Μπαμπιτσάκι πόσο σε καταλαβαίνω... Είσαι και εγκυούλα... Να προσέχεις....

Λαράκι είπαμε είναι η σειρά σου....

Κρισάκι να προσέχεις πολύ!!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Θα τα πούμε πιο καλά μόλις ηρεμήσω....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλησπέρα και από μένα...

Είμαι πολύ πιεσμένη στην δουλειά σε σημείο που μου' ρχεται να κλαίω...:(:(:(

Χαίρομαι πολύ που διάβασα τα νέα του μικρού Δομνινακίου... Το πουλάκι μου, μεγαλώνει μέρα με την μέρα... Θα σε πάρω τηλ. να τα πούμε...

Μπαμπιτσάκι πόσο σε καταλαβαίνω... Είσαι και εγκυούλα... Να προσέχεις....

Λαράκι είπαμε είναι η σειρά σου....

Κρισάκι να προσέχεις πολύ!!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Θα τα πούμε πιο καλά μόλις ηρεμήσω....

πιεσμενη?? δουλεια??? που???!!!! να ρθουμε να σε βοηθησουμε γιατι εμεις βαραμε μυγες!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια.

Δυστυχώς η παιδίατρος δεν ήρθε χθες διότι της έτυχε έκτακτο περιστατικό και θα την έπαιρνε πολύ αργά η ώρα για να έρθει. Έτσι αναβάλλαμε το ραντεβού για σήμερα οπότε νέα μας θα έχετε αύριο!

Ο μπέμπης μου τελικά είναι πονηρός.. μόλις πάει 22:00 το βράδυ και καταλάβει ότι ήρθε η ώρα του ύπνου κάνει ότι μπορεί για να μας αναγκάσει να τον πάρουμε στο κρεβάτι μαζί μας. Έτσι και χθες.. Από τις 22:00 το βράδυ τελικά κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα από τις 24:00 μέχρι τις 3 όπου και έφαγε και μετά από τις 4 μέχρι τις 7 κοιμήθηκε στην καλαθούνα του.. Ξαναέφαγε και κοιμάται από τις 7:45 μέχρι και τώρα..

Χριστινάκι η δουλειά σου είναι ιδιαίτερα απαιτητική.. Και επειδή σε ξέρω και τα θες όλα στην εντέλεια διότι είσαι και ιδιαίτερα υπεύθυνο άτομο ζορίζεσαι υπερβολικά.. Πάρε τη babitsia μας για βοήθεια, έτσι για να απασχολείται λιγουλάκι!

Καστεράκι μου δεν έχω λόγια.. Κάνε κουράγιο, σκέψου το παιδάκι που ήδη έχεις και θα δεις ότι πολύ σύντομα θα αρχίσεις πάλι να χαμογελάς.. Το έχω περάσει κι εγώ 2 φορές και ξέρω ακριβώς πως αισθάνεσαι. Μια μεγάλη αγκαλιά από μας!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

αχ κοριτσακι μου κριμα!!! ξερουμε πολυ καλα πως νιωθεις.. αυτη τη φορα ομως εχεις μια ακομη αγκαλια για παρηγορια που σιγουρα ειναι πολυ καλυτερος γιατρος ακομα και απ τον χρονο... σφηξε το αντρακι σου και θα νιωσεις αμεσως καλητερα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πολλές απουσίες βλέπω και στενοχωριέμαι γι' αυτό.. Τέλος πάντων.. ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας ακόμη καλύτερα..

Εμείς είμαστε μια χαρά. Επιτέλους, ήρθε η παιδίατρος χθες και μας ξετίναξε.. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι το αγοράκι μου είναι τέλειο! Με αποκλειστικό θηλασμό πήρε 200 ολόκληρα γραμμάρια σε μια βδομάδα και έτσι δεχτήκαμε τα θερμά συγχαρητήρια της παιδιάτρου και εντολή να συνεχίσουμε ακάθεκτοι.

Μου είπε ότι είναι τζόρας, πεισματάρης και δυναμικός και όντως αν βλέπατε πως αντιδρούσε σε όλα αυτά που του έκανε δεν θα πιστεύατε ότι αυτό το μωρό είναι μόλις 13 ημερών! Μας έδωσε βιταμινούλα D να παίρνουμε από το στόμα και σταγονίτσες προβιοτικές για το εντεράκι του.. Μας είπε ότι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει σύντομα κολικούς αλλά να μη το δέσουμε και κόμπο. Έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τη γενική εικόνα του μωρού και τώρα θα μας ξαναδεί μόλις σαραντίσουμε. Απλά θα πρέπει να τον ζυγίζουμε κάθε βδομάδα για να βεβαιωνόμαστε ότι παίρνει το κατάλληλο βάρος!

Το ξέρω ότι είμαι κουκουβάγια αλλά η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολύ καιρό για να ζήσω όλη αυτή την ευτυχία!

Η νύχτα μας πήγε τέλεια.. Στις 24:00 βάλαμε τον μπαμπά για ύπνο όπου μας πήρε αγκαλίτσα και κοιμηθήκαμε αμέσως.. Μετά η μαμά μας έβαλε στην κούνια μας όπου και κοιμηθήκαμε μέχρι τις 3 και μετά φάγαμε και ξανακοιμηθήκαμε μέχρι τις 5.30.. Μετά ξαναφάγαμε και μας ξαναπήρε ο μπαμπάς αγκαλίτσα όπου και κοιμηθήκαμε και μας έβαλε στην καλαθούνα.. Δόξα το Θεό, το μωράκι μου είναι πολύ συνεργάσιμο.. μην το ματιάσω!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

γεια σου μανα κουκουβαγια!!!ποσο χαιρομαι που μεγαλωνει σωστα ο μπεμπουλης μας!!!!αληθεια,ονοματακι εχουμε σκεφτει??για να το ζυγιζεις,παρε μια ζυγαρια βρεφων απτα jumbo,ειναι πολυ καλες,εχω κι εγω κ με βολεψε πολυ..κ σχετικα φθηνη,καπου μεχρι 40το πολυ,μπορει να λεω κ πολλα...

καστερακι μου λυπηθηκα πολυ κοπελα μου..ελπιζω να εισαι καλυτερα,κ μονο η διαδικασια που περασες με την αποξεση ειμαι σιγουρη οτι σε κατεβαλλε πολυ,αλλα εχεις το αντρακι σου κ τον μεγαλο αντρα σου διπλα σου κ αυτο ειναι σιγουρα μεγαλο βαλσαμο..περαστικα σου...;)

κι εγω τσουπρες ακομα ερχομαι δουλεια..ειμαι σε φαση που κουραζομαι πολυ μαυτο το προγραμμα ειναι η αληθεια..σκεφτομαι οτι αν σταματησω την δουλεια,θα κοψω κ τις τοσες πολλες ωρες των μωρων στον παιδικο,γιατι κ αυτα ταλαιπωρουνται τοσες ωρες εκει,7 με 4,αρα θα αλλαξω ολο το προγραμμα μας..αυτες οι αλλαγες καθολου δεν μαρεσουν γιαυτο κ δεν αγχωνομαι να σταματησω..μετα το πασχα..βλεπουμε...

εμεις ολοι καλα,εγω ακομα ποναω στα πλευρα απο τον βηχα κ δυσκολευομαι ακομα κ να κρατησω τα μικρουλια,τοσο πολυ με ενοχλει..σταματησα την αντιβιωση μετα απο 20 μερες,το ποτισα μια χαρα το παιδι με φαρμακα..ειμαι γενικα πολυ ευαισθητη σε ιωσεις,μαλλον το ανοσοποιητικο μου εχει κλαταρει,κ δεν το βοηθαω λιγο με σωστη διατροφη..

φιλακια σε οοοολες σας....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Δομνινακι Τις προβιοτικες μου τις εδωσε και μενα η πρωτη παιδιατρος και ειλικρινα ήταν το πιο τσαμπα 20ευρω που εδωσα, δεν με βοηθησαν καθολου στους κολικους αυτο που με βοηθησε ηταν το τσαγακι μαραθου και γενικα το πιπιλισμα αν και δεν πιστευω να εχετε κολικους γιατι θηλαζεις συνηθως με το μπιμπερο εχουν, βεβαια καθε μωρακι ειναι διαφορετικο και μπορει εσας να σας βοηθησουν οι σταγονες.. μακαρι ομως να μην εχετε!!!

ξεχασα να σε ενημερωσω για τα ακροβατικά που κανουν στο πρωτο ραντεβου οι παιδιατροι!!!! χιχιχι!!! εγω ειχα παθει σοκ και ο μπαμπας παραλιγο θα εδερνε την παιδιατρο. δεν μας ειπες υψος, βαρος του παιδαρου!! παριμενουμε

lJiup3.png

M1otp3.png

κρισακι?? Αυτο το κορμι με τοστ και πατατακια το κατακτας??? η κανεις και κατι αλλο... γιατι αν ειναι ετσι μου αρεσει πολυ η διατροφη σου τωρα που το παμε να χαμε ενα κλαμπ!!!

και γω δεν ξερω τι να κανω με το παιδικο περναει πολυ καλα στο παιδικο και δεν θελω να την σταματήσω απο την αλλη πρεπει καπια στιγμη να την αλλαξω παιδικο γιατι ο συγκεκριμενος δεν εχει λεωφοριακι και οταν γεννησω δεν θα μπορω να πηγαινω να την παιρνω εγω μεσ το χειμωνα και τις βροχες με το μωρο αγκαλια!! και συζυγος γυρναει κατα τις 6 κριμα γιατι ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!

εσυ δηλαδη σκεφτεσαι να τα σταματισεις εστω για πολλες ωρες και οταν θα εχεις και το μωρό?? και αν τα πας λιγοτερες ωρες θα πληρωνεις λιγοτερο??

lJiup3.png

M1otp3.png

μωρακι εμεις εχουμε λεωφορειο αλλα μονο να τα παιρνει 7 και να τα φερνει 4,οχι αλλες ωρες..η τιμη αν τα κρατανε λιγοτερο δεν αλλαζει φανταζομαι..σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να ταλαιπωρουνται,εφοσον ξερω κιολας οτι δεν κοιμουνται καλα..αρα?να ξυπναω 6 να τα ετοιμασω να πανε με το λεωφορειακι κ μετα κατα τις 12 να τα παιρνω να κοιμουνται σπιτι..αλλα εγω τι θα κερδιζω,για πες?το πρωινο ξυπνημα ή το πηγαινε ελα στον σταθμο?κ το ανεβασε κατεβασε 3 παιδια στο αμαξι στην κατασταση μου??οποτε δεν ξερω τι να τα κανω τα μικρα μου..το μονο σιγουρο ειναι οτι κι εμεις θα αλλαξουμε σταθμο..δηλαδη θα τα στειλω στο δημοσιο,αναγκαστικα γιατι δεν βγαινουμε οικονομικα..αρκει να μου τα παρουν!!!αρα το διαστημα που θα κλεισει ο ιδιωτικος,δηλαδη αυγουστο,μεχρι να ανοιξει το δημοσιο,δηλαδη οκτωβρη-νοεμβρη,εγω πρεπει να τα εχω σπιτι κ μαντεψε!ακριβως τοτε θα γεννησω!!!!:(:confused:

α!ασχετο αλλα ηθελα να πω στο χριστινακι που μου ειπε να γινουμε φιλες στο φεις..μα ειμαστε ηδη καλη μου,δεν με πηρες χαμπαρι?κι αντε εμενα δεν με πηρες,τα τριδυμα που εχω φωτο δεν σου κινησαν καμια υποψια???:P;)

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...