Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα!

Οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό είναι γεμάτες μοναδικά συναισθήματα και εμπειρίες.. Χθες κάναμε και το πρώτο μας μπάνιο.. Μάλιστα μας το έκανε ο μπαμπάς διότι είναι πιο έμπειρος (λόγω του ότι έχει ήδη ένα παιδί και τα θυμάται καλύτερα!).. είμαστε πολύ καλά παιδάκια και συνεργάσιμα.. Μάλιστα έχουμε ξεκινήσει και θηλασμό και πάμε όλο και καλύτερα.. Το καμάρι μου σιγά σιγά μπαίνει σε πρόγραμμα και δεν μας ταλαιπωρεί καθόλου.. Μπορώ να κάθομαι να τον κοιτάω με τις ώρες!

Σας στέλνουμε ένα γλυκό φιλάκι στην κάθε μία από σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax Δομνιανάκι μου συγκινήθηκα απίστευτα πολύ, ξέρω πόση ευτυχία νοιώθεις, και είναι πραγματικά υπέροχο αυτό σας συμβαίνει!

Να τον χαίρεστε να τον δείτε να μεγαλώνει και να τον καμαρώνετε.

Καλό σαραντησμο και καλή ανατροφή μανούλα!!!!!!!!

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Σήμερα γίναμε κιόλας μιας βδομάδας! Καλέ πως περνάει έτσι ο καιρός; Αδιανόητο..

Είμαστε καλά αλλά χθες το βράδυ τραβήξαμε μια απίστευτη ταλαιπωρία.. Το καημενούλι μου πάλευε από τις 22:30 να κοιμηθεί αλλά με το που κοιμόταν και τον ακούμπαγα στην κούνια του, τσουπ, το μάτι γαρίδα και στριγκλίες.. Βρε τι αγκαλιές τον έκανα, τι πάνα του άλλαξα, τι τον τάισα πότε από το στήθος και πότε ξένο.. τίποτε αυτός.. Κάποια στιγμή κατά τις 3.30 τα ξημερώματα έκανε κακά και επιτέλους ηρέμησε... Ο μπαμπάς μας τον φάσκιωσε και μου τον έδωσε αγκαλίτσα στο κρεβάτι όπου με είχε οχυρώσει με μαξιλάρια διότι έβλεπε την εξάντλησή μου και κοιμηθήκαμε έτσι χωρίς να κουνήσουμε τα δυο μας μέχρι τις 7 το πρωί.. Ξύπνησε, θήλασε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 9.. όπου ξαναθήλασε, έκανε άλλη μια φορά κακά και κοιμήθηκε το αστεράκι μου από τις 10:15 μέχρι τις 12:00.. Το καημένο, το ενοχλούσε η κοιλίτσα του.. Σήμερα όμως αφού έχει κάνει ήδη 3 φορές κακά είναι πολύ καλύτερα.. Τι ζόρι τραβάνε και αυτά τα καημένα.. Κι εμάς δεν πήγε το μυαλό μας..

Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με το στήθος.. έχει κάνει γρομπαλάκια και αυτό σημαίνει ότι το γάλα έχει συσσωρευτεί.. Μίλησα με κάποιες κοπέλες που έχουν εμπειρία και μου είπαν τι να κάνω ακριβώς.. Ομολογώ ότι βοήθησαν πολύ και ελπίζω να καλυτερέψω αρκετά..

Φιλάκια πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου τί τραβάνε τα καημένα, αυτό με την κοιλίτσα το είχε και π δικός μου, οι πρώτες εβδομάδες είναι δύσκολες θα στρώσουν τα πράγματα.

Για το στήθος να κάνεις χλιαρά μπάνια και μασαζ κυκλικα για να μαλακώνει μην πάθεις μαστιτιδα, και όσο πιο συχνά τον βάζεις στο στήθος τόσο καλύτερα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλημέρα, καλήμέρα!

Σήμερα ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα με το θέμα του στήθους.. Να είναι καλά ο κουμπάρος μου.. Μέσα σε όλα τα πράγματα που μας έδωσε για το μωρό μου είχε δώσει κι ένα χειροκίνητο θήλαστρο.. Ευτυχώς δηλαδή.. Το χρησιμοποίησα άμεσα, έβγαλα όλο το περισσευούμενο γάλα από το αριστερό στήθος και έτσι όχι μόνο ξεπρήστηκε άμεσα αλλά θήλασε και το μωρό αρκετές φορές από κει..

Το χθεσινό βράδυ το περάσαμε κι αυτό αγκαλίτσα.. Μας βγήκε αγκαλίτσας ο μπόμπιρας.. Έτρωγε, γλάρωνε, τον έβαζα στην καλαθούνα και μετά από λίγο έβγαζε τσιρίδα.. Μόνο στην αγκαλιά ηρεμούσε.. Τι να κάνω η γυναίκα, υπέκυψα.. Τον πήρα αγκαλίτσα και έτσι κοιμηθήκαμε ήσυχα όλο το βράδυ.. Ξύπνησε στις 7, έφαγε, κοιμήθηκε πάλι λίγο, ξύπνησε κοντά στις 9 όπου αλλάξαμε πάνα γιατί είχαμε λερωθεί, φάγαμε πάλι και μετά τον πάρκαρα στην καλαθούνα του όπου επιτέλους κοιμάται.. Μου φαίνεται ότι είναι νυχτερινός τύπος!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

φαινοταν νυχτερινος τυπος απο τοτε που ηταν στην κοιλιτσα σου δομνινακι!!!!καθε βραδυ δεν ξυπνουσατε τα χαραματα κ κοβατε βολτουλες???:tongue:

να σου ζησει κ παλι,οταν μιλας γιαυτον σταζει μελι το στομα σου κ που εισαι ακομα,εγω επιμενω,οι αγορομανες εχουμε τρελο ερωτα με τα αντρακια μας,τρελο ομως,αυτος ειναι ερωτας,οχι αστεια,αυτη ειναι καψουρα!!εγω τα ρουφαω ολη μερα,δεν θελουν τα καημενα αλλα εγω δεν μπορω να αντισταθω!!!!

τωρα για τον θηλασμο,οντως να προσεξεις τις μαστιτιδες,εγω επαθα πολλες κ παιρνεις αντιβιωση για να περασουν,πραγμα που σημαινει οτι το γαλα το πετας γιατι δεν κανει να το πιει ο πιτσιρικος με αντιβιωτικο..μακαρι ολα να πανε καλα με τον θηλασμο σας!!εγω εβγαζα γαλα μονο με θηλαστρο κ μπορω να πω οτι ημουν απολυτα ευχαριστημενη γιατι κ ηξερα ποσο γαλα μου πινουν τα παιδια κ εβγαζα συγκεκριμενες ωρες κ δεν ειχα ολη μερα το μωρο στο στηθος να ταλαιπωρειται κ αυτο κ εγω..απο την αλλη,τωρα που θα ειναι ενα,οταν ερθει με το καλο,δεν ξερω τι θα κανω,σκεφτομαι να βγαζω παλι αντι να του δινω,η μηπως να το θηλαζω απευθειας??δεν ξερω...:confused:

οπως κ ναχει,το θεμα μας εισαι εσυ κ η τεραστια χαρα σου κ σου ευχομαι ολες οι μερες σου να ειναι τοσο φωτεινες οσο αυτες που ζησεις τωρα..α!!κ μην το κακομαθαινεις το μπεμπουλη..να τον βαζεις στην καλαθουνα του,οσο κουραστικο κ ναναι αυτο για σενα που πρεπει να σηκωνεσαι τρεις την ωρα..αλλωστε η καλαθουνα ειναι διπλα σου φανταζομαι..πρεπει να μαθει να κοιμαται στο κρεβατακι του απο νωρις,μετα θα χασετε τον ελεγχο κ θα καταντησετε σαν κι εμας που με αλλο παιδι κοιμαμαι,με αλλο ξυπναω κοκ..!!

μομεντους μου να σας ζησει τον μικρο μας αντρακι!!και παλι!!παρακολουθουμε την κατασταση στην κυπρο κ προβληματιζομαστε ολοι..ειστε ψυχραιμοι ομως κ σας καμαρωνω,αν κλειναν οι τραπεζες εδω για μια μερα το λιγοτερο θα τις ειχαμε καψει ολες..εχετε βιωσει πολλα κ εχετε αντοχες στις δυσκολιες,ηρωικα κυπριωτακια μου!!!!ολα θα πανε καλα!!!

φιλακια σε ολες τις κοκονες μου!!

καλε μπαμπιτσιω πες μας για την αυχενικη!!σηκωθηκες απο την κρεβαταρα σου?σε τι φαση ειστε τωρα???

εμεις ολοι καλυτερα,εγω συνεχιζω δευτερο κουτι αντιβιωσης..το μωρο πρεπει να τα εχει δει ολα...και τα μωρα μου ειναι καπως καλυτερα αλλα μυξιαρικα..η μπεμπα,αν ειναι τελικα,ειναι καλα αποτι μας ειπε ο γυναικολογος,παρα τις αντιβιωσεις,κ αρχες απριλη,μετα τις 7 μεχρι τις 15 μας ειπε να κανουμε τον μεγαλο υπερηχο κ εκει πια θα δουμε αν ειναι οντως καλα,που το ευχομαι για αυτην κ για ολα τα μωρακια του καφε,του φορουμ κ ολου του κοσμου!!!!!

σας φιλω ολες!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Ax κρισακι και εγώ με θήλαστρο θήλασα επι 7 μήνες και έδινα ένα γεύμα μόνο απο το ξένο έκανα απίστευτο αγώνα καθε μέρα για να βγάζω 800μλ και πραγματικά δεν το ξανακάνω.Βγάλε γάλα να είναι έτοιμο στην ώρα του γεύματος, αποθήκευε αποστείρωνε...αστα να πάνε.Ειπα σ'αυτο το μωρό που θα έρθει με το καλό,θήλαστρο δεν ξαναπιάνω.Δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενα γιατι έπρεπε να αρμεχτώ, ενώ με τον άμεσο θηλασμό κάνεις τα πάντα και είσαι πολύ πιο ξεκούραστη.Επίσης δεν κοιμόμουν όποτε κοιμόταν ο μικρός γιατί έπρεπε να του έτοιμασω το επόμενο γεύμα του.Και όσον αφορά τις αντιβιώσεις για τις μαστίτιδες εγώ θήλαζα κανονικά, ο παιδίατρος μας που είναι κια σύμβουλος θηλασμού μας είπε οτι επιτρέπεται, δινουν συμβατική με τον θηλασμό αντιβίωση, και οι σύμβουλοι στο παρεντς αυτό λένε. Και για το πόσο πίνει το μωρό το βλέπεις στο ζύγισμά του ανα είναι εντάξει και στις πάνες του.

Μακρια απο τα θήλαστρα...φιλικά πάντα.

Καλησπέρα κι από μας και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!

Κάθε μέρα που περνάει είμαστε όλο και καλύτερα.. Ο μπεμπίνος μου θηλάζει αποκλειστικά πια και έτσι φτιάχνει σιγά σιγά πρόγραμμα.. Το χθεσινό μας βράδυ πήγε πολύ καλά διότι τον πήρε ο πατέρας του αγκαλίτσα και κοιμηθήκανε μαζί.. Μετά τον βάλαμε ανάμεσά μας και μόλις ξύπναγε τον θήλαζα και αποκοιμιόταν σχεδόν αμέσως.. Ξύπνησε στις 1, στις 4, στις 7 και στις 9.30.. Τώρα κοιμάται στην καλαθούνα του από τις 11 και κατά τις 14:00 τον περιμένω να ξυπνήσει. Ξέρω ότι δεν είναι καλό αυτό που κάνουμε αλλά δεν μπορώ να του αντισταθώ.. Εγώ και ο Δομνίνος πάντως είμασταν τόσο κουρασμένοι από την αυπνία που είχε συσσωρευτεί τις προηγούμενες μέρες που σήμερα ξυπνήσαμε τελικά στις 9.30 μαζί με τον μπέμπη!

Κρισάκι μου από την ελάχιστη εμπειρία μου θέλω να σου πω ότι η χαρά του άμεσου θηλασμού δεν συγκρίνεται με τίποτε.. Βλέποντας το μικροσκοπικό σαγονάκι να καταπίνει και να μουγκρίζει από ευχαρίστηση δεν θέλω τίποτε άλλο.. Είμαι απέραντα ευτυχισμένη.. Βέβαια εσύ με τα 3 που να προλάβαινες κορίτσι μου; Και που προλάβαινες και τους έδινες με θήλαστρο ήρωας ήσουν για μένα.. Τώρα, όσον αφορά το τέταρτο μπεμπέκι που έρχεται πίστεψέ με θα γλυτώνεις πολύ χρόνο και κόπο αν το θηλάσεις απευθείας..

Τη μαστίτιδα θεωρώ πως την γλύτωσα μιας και με βοήθησε πολύ το χειροκίνητο θήλαστρο που μου έδωσε ο κουμπάρος μου.. Το στήθος μου ξεπρήστηκε και ο μικρός θηλάζει πολύ καλύτερα τώρα.. Με την δεξιά μου θηλή έχω ένα προβληματάκι διότι μου την έχει πληγώσει ο μικρός αλλά το παλεύω και ελπίζω σύντομα να δω βελτίωση..

Καστεράκι φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

ωραια μου ακουγονται αυτα που λετε..μαλλον ειναι καλυτερα λοιπον να θηλαζεις..να το προσπαθησουμε λοιπον,why not?καστερακι μου δεν εχεις αδικο σαυτα που λες..κ οι συχνες μαστιτιδες ηταν κ λογω κακης χρησης θηλαστρου,γιατι εγω δεν τυραννιομουν πολυ,εβγαζα μονο 3 φορες την ημερα κ φυσικα με τιποτα τις βραδυνες ωρες,μεσα στην νυχτα κλπ..απο την αλλη,αυτη η οχι κ τοσο συχνη αντλιση μαλλον προκαλουσε τις μαστιτιδες..και μετα,αυτα τα των αποστηρωσεων τα ξεχασα!!εχετε τοσο δικιο!!ηταν τραγικο το ποσο συχνα αποστειρωνα,ειχα δυο αποστειρωτες και δουλευαν μερα νυχτα.βεβαια ηταν πολλα τα μωρακια..:tongue:

θα δειξει,ας γεννηθει μια με το καλο..

δομνινακι μου ποσο χαιρομαι που μπαινεις κ μας λες τοσα για τον μπεμπη!!μεσα στην ευτυχια σου,θυμασαι κ εμας κ μας ενημερωνεις να νιωσουμε κ εμεις λιγη απο την δικια σου ευτυχια..ασε που θυμομαστε οι λιγο πιο παλιες τα δικα μας καμωματα με τα τοτε βρεφακια μας!!!

φιλακια σε ολες,καλη εβδομαδα,αν κ εχει αρχισει απο χθες τυπικα...:cool:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!! τι κανετε??

αχ δομνινακι μου τι ωραια που τα λες μου θυμισε παρα που τη δική μου γεννα αν εξαιρεσεις το βαμβακι ολα τα αλλα στο χειρουργειο ιδια... αα εμεις εχαμε κοριτσι δεν ειχαμε αντρακλα!!!!

κρισακι μου και γω το σκεφτομαι για το θηλαστρο ή απ΄ευθειας.. εμενα η αποστειρωση δεν με πειραζε γιατι ουτος η άλλος θα την έκανα γιατι ειχαμε πιπιλες και μπιμπερο απο τσαγακι επίσης μπορουσα να παω οπου θέλω γιατι εβγαζα γαλα και το ειχα στο θερμος φρεσκο και ζεστο οπου οπουδηποτε και ετρωγε καθε 3 ωρες με τον θηλασμό μπορει να τρώει οποτε πεινασει σε μιση ώρα ή σε 2 ωρες δεν το ξερεις??? και πάλι το περισιο θα το βγαλεις με θηλαστρο.. δεν ξερω θα δοκιμασω και θηλασμο και αν με βολεψει περισσοτερο θα συνεχισω γερα να ειναι..

η αυχενικη μου κοριτσια μου ηταν υπεροχη, σημερα είμαι πρωτη μερα στη δουλεια και ειναι αθλια γενικα δεν χαιρομαι και πολυ που ειμαι στη δουλεια γιατι ειμαι πολυ κουρασμενη, η μικρη βηχει ολο το βραδι και δεν κοιμομαστε και θελει βολτες αλλα οχι απο τομ μπαμπα της απο τη μαμα της η μαμα ομως κανει δυο βηματα και λαχανιαζει και εχω και συναχι γενικα ειναι λιγο δυσκολα..

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Εδώ είμαστε και πάλι.. Δεν μπορείτε να πείτε ότι σας αφήνω ανενημέρωτες.. Κάθε μέρα μπαίνω και δίνω αναφορά! Λοιπόν εμείς κάθε μέρα που περνάει πάμε όλο και καλύτερα.. Τώρα το μόνο μου άγχος είναι να δω πόσο βάρος πήρε αυτές τις μέρες που τον θηλάζω αποκλειστικά, όχι για να βεβαιωθώ ότι έχω γάλα, διότι αυτό το βλέπω, αλλά για να βεβαιωθώ ότι το γάλα μου είναι θρεπτικό και φτάνει στον μπέμπη. Αύριο το βράδυ θα έρθει η παιδίατρος, να μας δει, να μας εξετάσει, να μας ζυγίσει και να μας δώσει περαιτέρω οδηγίες.. Άντε να γίνει κι αυτό για να συνεχίσω χωρίς άγχος το θηλασμό..

Μακάρι να μπορέσετε όλες να θηλάσετε.. Εμένα πάντως μου φαίνεται τόσο φυσικό σαν να το έκανα από πάντα..

Μπαμπιτσάκι πόσο σε καταλαβαίνω.. Κι εγώ στη θέση σου ούτε που θα ήθελα να ακούω για δουλειά, πόσο μάλλον να είμαι και με τη φυσική μου παρουσία στο γραφείο. Αλλά τι να κάνουμε που δυστυχώς δεν δουλεύουμε για χόμπυ αλλά για επιβίωση..

Το κοριτσάκι σου είναι αρρωστούλι και θέλει μόνο τη μαμά; Αδυναμίες βλέπω.. Τι να κάνουν κι' αυτά τα κακόμοιρα.. Θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά και προς το παρόν μόνο η μαμά τους τους προκαλεί αυτό το συναίσθημα.

Πόσο χαίρομαι που η αυχενική σου βγήκε τέλεια.. Τελειόμενη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας από μένα και τον μπέμπη!

L2qIp2.png

μην ανυσηχεις δομνινακι μου για το γαλατακι σου σιγουρα ειναι θρεπετικο και σιγουρα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να του δωσεις!!! μετα απο την αγάπη σου!! αν και λενε οτι δεν υπαρχει λιγοτερο θρεπτικο και περισσοτερο θρεπτικο φαε και συ τιποτα δυνατο να το βοηθησεις... χαχαχα!!! κανα κοτοπουλακι με τη πετσουλα του ας πουμε δεν θα παθει τιποτα!!!! εγω τις πρωτες μερες ειχα αποθημενο τον μακεδονικο χαλβα γιατι οταν με πηρε ο γιατρος να μου πει τα αποτελεσματα τις γλυκοζιομενης ετοιμαζομουν να φαω χαλβα και μου ειπε ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!! το τι χαλβα εφαγα αφοτου γεννησα δεν λεγετε!!!! αφου το γαλα μου κολλουσε!! ναι ομως το πιτσιρικι των 1900γρ. σε ενα μηνα εγινε 3200!!! ηταν πολυ θρεπετικο το γαλα μου ειπε η παιδιατρος!!! χαχαχα που να ξερε!!!

εχετε προγραμμα φαγητου ή οποτε κλαιει τον βαζεις στο στηθος??

αχ απο τη μια γελαω κατω απο τα μουστακια μου που με θελει απο την αλλη δεν ειναι και πολυ καλο γιατι τωρα με την εγκυμοσυνη δεν αντεχω τις βολτες νυσταζω πριν απο αυτη και οσο μεγαλωνει η κοιλιτσα δυσκολευουν τα πραγματα!! και το σκατουλι οσο μεγαλωνει και αρχιζει και τα ναζια και τις γλυκιες ολο με τουμπαρει!!!

φιλακια στα μικρα πατουσακια αυτα τα ζαρωμενα που σου ρχετε να τα κανεις μια μπουκια!!! και στη μανουλα φυσικα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Μπαμπιτσάκι μου γλυκό δεν έχω αλλάξει απολύτως τίποτε στη διατροφή μου. Ότι έτρωγα πριν τρώω και τώρα αν και περιέργως δεν μου έχει ανοίξει η όρεξη.. μόνο που διψάω συνέχεια και αυτό απ' ότι διάβασα είναι απολύτως φυσιολογικό αφού θηλάζω!

Πριν ήμουν γλυκατζού.. Εδώ και δυο μήνες που έκανα διατροφή λόγω ζαχάρου δεν έβαλα ούτε ένα τόσο δα γλυκάκι στο στόμα μου.. και περιέργως εξακολουθεί να μη μου κάνει αίσθηση το γλυκό.. Ευτυχώς, θα γίνω κορμάρα πιο σύντομα απ' ότι υπολόγιζα..

Δεν έχουμε βάλει πρόγραμμα φαγητού.. Όποτε κλάψει, αφού βεβαιωθώ ότι δεν είναι λερωμένος και δεν θέλει αγκαλίτσες τον βάζω στο στήθος.. Αν και το αντράκι μου από μόνο του τρώει συνήθως στο τρίωρο.. Είναι αστεράκι όνομα και πράγμα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...