Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, Καλή εβδομάδα και Καλή Σαρακοστή!!!!

Τί ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή;

Δομνινάκι μου να σου ζήσει ο παίδαρος να είναι ευτυχισμένος και γερός!!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια με το καλό και καλή λευτεριά!!!

Λαράκι είσαι η επόμενη!!!! Μη το βάζεις κάτω!!! Όλα καλά θα πάνε!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

TI NEA EINAI AYTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΙΡΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΜΑΤΑΠΑΡΩ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΜΠΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΑΣ!!!

ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΦΥ ΣΙ ΚΑ!!!!!!

ΜΟΜΕΝΤΟΥΣ ΓΛΥΚΟΣΥΜΠΕΘΕΡΙΝΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΑΣ Κ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ!!

ΛΑΙΛΑΚΙ Κ ΕΓΩ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΕΙΜΑΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ...

ΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ,ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΤΑΣ,Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ..ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΗΡΘΕ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ,ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΡΓΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Γεια σας και από μένα!!!

Αργησα αλλά τα κατάφερα να μπω...Δύσκολα τα πράγματα εδώ στην Κύπρο! Δεν ξέρω αν ακούσατε τίποτα στις ειδήσεις αλλά οι "φίλοι" μας οι Ευρωπαίοι και Τροϊκανοί ζητήσανε κούρεμα καταθέσεων και ξεκίνησε ένας πανικός άλλο πράγμα..Τώρα αυτή τη στιγμή συνεδριάζει η Βουλή για να αποφασίσουμε αν θα πούμε νάι ή όχι...Το θέμα όμως είναι πως είτε το ένα είτε το άλλο σενάριο πάλι αρνητικό είναι...Οι τράπεζες σήμερα και αύριο θα είναί κλειστές γιατί αν ανοίξουνε θα αρχίσει άτακτη χρεοκοπία...Πώς φτάσαμε ως εδώ..Ουφ...και φυσικά την πληρώνει ο κοσμάκης!!!

Οπως και να χει...Βαφτιστήκαμε!!!:-D Ο μικρός μας Παναγιώτης (το λέω και δεν το πιστεύω) έχει πια το όνομα της Παναγίτσας μας και θα γιορτάζει το Σεπτέμβρη στη γέννηση της Παναγίας που είναι και τη συγκεκριμένη μέρα που λειτουργούνε στο εκκλησάκι της Παναγίας Τσαμπίκας που βαφτιστήκαμε!:-D Ο μικρός άγχωσε τη νονά του γιατί μετά το μπλουμ στην κολυμβήθρα άρχισε το κλάμα χαχαχαχαχα και μιλάμε για πολύ κλάμα και τέντωμα οπότε δύσκολο το ντύσιμο...Εγώ ήμουνα τόσο αγχωμένη που τα μισά δεν τα είδα και δεν τα ένιωσα...χαχαχαχαχα

Ητανε όλα όμορφα και απλά...Ο μικρού λης πέρα από το μισάωρο κλάμα ήτανε χαμογελάστός με όποιο του μιλούσε ...Μάλιστα από την κο΄υραση του κοιμότανε σε όλη τη διάρκεια του γεύματος που ακολούθησε και ήτανε η πρώτη φορά που υπερπήδησε ένα ολόκληρο γεύμα χαχαχαχαχαχα

Χθες που ήτανε Καθαρά Δευτέρα πήγαμε στη μαμά μου και βγάλαμε τα μύρα! Μας έκανε μπανάκι η νονά, έπλυνε και τα ρούχα μας...και μετά φάγαμε εκεί...

Ητανε απίστευτο το τριήμερο που πέρασε για μένα...γεμάτο στιγμές που δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ πως θα ζούσα..Και όλα αυτά χάρη στο θαυματάκι που μας έστειλε ο καλός Θεούλης! Η Παναγίτσα μας...και όόόόλοι εκεί πάνω που για τόσα χρόνια προσευχόμουνα!

Άπ ότι βλέπετε η όλη συγκίνηση τώρα μου βγαίνει που μού έφυγε το άγχος!:wink: Μπορεί να γίνομαι γραφική αλλά το εύχομαι αυτό...τέτοιες στιγμές...σε όλες τις κοπέλες που ακομη το παλεύουνε...Με όλη μου τη δύναμη το εύχομαι!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Να σας ζήσει και καλοφώτιστος ο Παναγιωτάκης, Μόμεντς μου!! Πάνω στα νέα για την Δομνίνα ξέχασα να στο πω χθες... Με τέτοιες ευχάριστες στιγμές και συναισθήματα να συνεχίσει η ζωή σας από δω και μπρος!

Όσο για το οικονομικό θέμα, τώρα μόλις ακουσα ότι το καταψήφισε η βουλή σας. Τι να πω. Ευχομαι γρήγορα να βρεθεί λύση.

Κρισάκι μου περαστικά μας.. Έγω έχω και μια απίστευτη κούραση γιατί ξυπνάω το βράδυ απο τον βήχα και κόβω βόλτες και συνεχίζω να δουλεύω κανονικά μην πω και παραπάνω. Αλλά θα περάσει και αυτό που θα πάει..

Φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μομεντάκι μου καλοφώτιστος ο μικρός Παναγιωτάκης!!!!

Πολύ συγκινητική στιγμή είναι η βάπτιση του μωρού.... Θυμάμαι ότι και ο άντρας μου, και εγώ συγκινηθήκαμε πάρα πολύ στην βαπτισή του!!! Και πάλι να σας ζήσει.... Αλήθεια στην Ρόδο τον βαπτίσατε; Πάντως πήγα στην Παναγία Τσαμπίκα της Ρόδου και μάλιστα και στην ψηλή και κάτω... Και το πιο όμορφο ήταν ότι όταν έμεινα έγκυος έστειλα στην φίλη μου που μένει εκεί στην Ρόδο έναν από τους πρώτους υπέρηχους και τον πήγε στην εικόνα της Παναγίας μέχρι που γέννησα!!! Θέλω να ξαναπάω μαζί με τον μικρό φυσικά....

Λαγιάκι μου σε ταλαιπωρεί ο παλιοβήχας... Υπομονή και θα περάσει... ¨ολα καλά κατ' άλλα;

Κρισάκι μου τί κάνουν τα παλικάρια σου; Εσύ πώς είσαι; Αν έχεις facebook στείλε μου πμ να σε βρώ... Όπως επίσης και τα άλλα κορίτσια....

Χθές μου έστειλε μύνημα η Δομνίνα... Είναι πολυ καλά και φυσικά πολύ ευτυχισμένη!!!!:-P:razz::-P

Φιλιά σε όλες!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μομεντάκι μου καλοφώτιστος ο μικρός Παναγιωτάκης!!!!

Πολύ συγκινητική στιγμή είναι η βάπτιση του μωρού.... Θυμάμαι ότι και ο άντρας μου, και εγώ συγκινηθήκαμε πάρα πολύ στην βαπτισή του!!! Και πάλι να σας ζήσει.... Αλήθεια στην Ρόδο τον βαπτίσατε; Πάντως πήγα στην Παναγία Τσαμπίκα της Ρόδου και μάλιστα και στην ψηλή και κάτω... Και το πιο όμορφο ήταν ότι όταν έμεινα έγκυος έστειλα στην φίλη μου που μένει εκεί στην Ρόδο έναν από τους πρώτους υπέρηχους και τον πήγε στην εικόνα της Παναγίας μέχρι που γέννησα!!! Θέλω να ξαναπάω μαζί με τον μικρό φυσικά....

Λαγιάκι μου σε ταλαιπωρεί ο παλιοβήχας... Υπομονή και θα περάσει... ¨ολα καλά κατ' άλλα;

Κρισάκι μου τί κάνουν τα παλικάρια σου; Εσύ πώς είσαι; Αν έχεις facebook στείλε μου πμ να σε βρώ... Όπως επίσης και τα άλλα κορίτσια....

Χθές μου έστειλε μύνημα η Δομνίνα... Είναι πολυ καλά και φυσικά πολύ ευτυχισμένη!!!!:-P:razz::-P

Φιλιά σε όλες!!!!!

Οχι Χριστινάκι μου! Δεν ξαναπήγα στην εκκλησία της στη Ρόδο΄αν και πήγα στη Ρόδο ξανά...Ισως μια μέρα πάω και σ αυτό το εκκλησάκι! Η βάφτιση έγινε εδώ στην Κυπρο σε ένα ξωκκλήσι στο όνομά της...

Σε ευχαριστώ για τις ευχου΄λες σου!

Πώς είσαι εσύ; Ο μικρούλης μας καλά;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ΑΑΑΑ!!!! το ξερα οτι θα μπω και θα εχει γινει ο καλος χαμος εδω μεσα!!!

Δομνινακι μου σου γραψα και στο ποστ ειναι υπεροχο σε φανταζομαι με το μωρακι σου και συγκηνουμε κρατα τον σφηκτα και να χαιρεσαι την καθε στιγμη γιατι μεγαλώνουν τοσο γρηγορα!!!!

μομεντακι μου καλοφωτιστος ο Παναγιωτακης, να σας ζεισει και με το ονομα!! στην Ρόδο τον βαφτήσατε ή εχει και στη Κυπρο Παναγια Τσαμπίκα?? εχω παει στη Ρόδο ειναι πραγματικα υπεροχο εκκλησακι, εχεις καθε λογω να συγκηνήσε!!! αχ πολυ μικρουλακι το καλο μου και εκλεγε εεε!!! ζουζουνακι.. εγω στη βαφτησι της Δημητρας κοκκαλωσα οταν αρχισε να κλαιει σκεφτομουν πως να την βοηθήσω τελικα απλα εβαλα και γω τα κλαματα!! ευτυχως εκλεγε μονο στη βουτια.

lJiup3.png

M1otp3.png

Να μας ζησει το Δομνινάκιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Εγώ πήρα τηλέφωνο την Τριτη για να δω πως πάει η Δομνινα μας κ μάλλον το σήκωσε ο άντρα της κ μου λέει με σοβαρο ύφος: Δεν μπορεί να μιλήσει τώρα, θηλάζει τον γιο μας!!! Αχ πόσο συγκινήθηκα!!!!

Μομεντάκι μου, να σας ζήσει ο Παναγιωτάκης σας! Να είναι πάντα γερός και να τον καμαρώσετε όπως θέλετε! Καλά, αν έχει κ τα μάτια της μαμας... τι να πω! Θα κάψει καρδούλες!!! Πως τα πάτε εκεί βρε κοριτσι; Πώς είναι τα πράγματα; Να σου πω την αλήθεια, από τη μια το καταχαρηκα που οι δικοί σας είχαν τα κότσια (να μην πω τιποτα αλλο) και αρνηθηκαν. Όχι σαν τους δικούς μας τους δειλούς... Από την άλλη, ελπίζω να βρεθεί γρήγορα λύση και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Χριστινακι, ο μικρουλης σου τι κάνει;

Κρισάκι, περαστικά κοριτσάκι μου... Η μπουμπου τι κάνει;

Laylaki, καστεράκι, μπαμπιτσιάκι πολλα φιλάκιαααααααα!!!!!

JXFXp3.png

Γκρρρρ εγραφα εγραφα εγραφα και που ειναι χαθηκαν ολα!!! μα καποιος πρεπει να το διορθωσει αυτο το πραμα δηλ αν καθηστερουμε λιγο μας πεταει εγξω.. ειμαστε εγκυες κυριε παμε και τουαλετα την ωρα που γραφουμε...

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑ!!!! το ξερα οτι θα μπω και θα εχει γινει ο καλος χαμος εδω μεσα!!!

Δομνινακι μου σου γραψα και στο ποστ ειναι υπεροχο σε φανταζομαι με το μωρακι σου και συγκηνουμε κρατα τον σφηκτα και να χαιρεσαι την καθε στιγμη γιατι μεγαλώνουν τοσο γρηγορα!!!!

μομεντακι μου καλοφωτιστος ο Παναγιωτακης, να σας ζεισει και με το ονομα!! στην Ρόδο τον βαφτήσατε ή εχει και στη Κυπρο Παναγια Τσαμπίκα?? εχω παει στη Ρόδο ειναι πραγματικα υπεροχο εκκλησακι, εχεις καθε λογω να συγκηνήσε!!! αχ πολυ μικρουλακι το καλο μου και εκλεγε εεε!!! ζουζουνακι.. εγω στη βαφτησι της Δημητρας κοκκαλωσα οταν αρχισε να κλαιει σκεφτομουν πως να την βοηθήσω τελικα απλα εβαλα και γω τα κλαματα!! ευτυχως εκλεγε μονο στη βουτια.

Οχι βαβιτσιάκι μου...εδώ στην Κύπρο έγινε η βάφτιση σε ένα ξωκκλήσι στο όνομά της...Κι εγώ ήθελα να βάλω τα κλάματα και σκεφτόμουνα πώς να βοηθήσω...Κατακρίβειαν ήθελα απλα΄να σταματήσουνε όλα και να τον ντύσω εγώ στα γρήγορα και να τον πάρω αγκαλιά!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γκρρρρ εγραφα εγραφα εγραφα και που ειναι χαθηκαν ολα!!! μα καποιος πρεπει να το διορθωσει αυτο το πραμα δηλ αν καθηστερουμε λιγο μας πεταει εγξω.. ειμαστε εγκυες κυριε παμε και τουαλετα την ωρα που γραφουμε...

Χαχαχαχαχα κυρία εγκυούλα που πάς στην τουαλέτα χαχαχαχαα κάνε ένα copy πριν ποστάρεις και μετά paste...Ακομη και αν σε πετάξει έξω, όταν ξαναμπείς κάνεις paste και δεν τα χάνεις!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Να μας ζησει το Δομνινάκιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Εγώ πήρα τηλέφωνο την Τριτη για να δω πως πάει η Δομνινα μας κ μάλλον το σήκωσε ο άντρα της κ μου λέει με σοβαρο ύφος: Δεν μπορεί να μιλήσει τώρα, θηλάζει τον γιο μας!!! Αχ πόσο συγκινήθηκα!!!!

Μομεντάκι μου, να σας ζήσει ο Παναγιωτάκης σας! Να είναι πάντα γερός και να τον καμαρώσετε όπως θέλετε! Καλά, αν έχει κ τα μάτια της μαμας... τι να πω! Θα κάψει καρδούλες!!! Πως τα πάτε εκεί βρε κοριτσι; Πώς είναι τα πράγματα; Να σου πω την αλήθεια, από τη μια το καταχαρηκα που οι δικοί σας είχαν τα κότσια (να μην πω τιποτα αλλο) και αρνηθηκαν. Όχι σαν τους δικούς μας τους δειλούς... Από την άλλη, ελπίζω να βρεθεί γρήγορα λύση και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Χριστινακι, ο μικρουλης σου τι κάνει;

Κρισάκι, περαστικά κοριτσάκι μου... Η μπουμπου τι κάνει;

Laylaki, καστεράκι, μπαμπιτσιάκι πολλα φιλάκιαααααααα!!!!!

Αχ καλε΄ο δομνίνος! ΄Φαντάζομαι με πόση περηφάνια θα είπε "θηλάζει το γιο μας!":D

Σε ευχαριστώ για τις ευχουλες σου λαρουκάκι μου...Ο μικρούλης ακόμη έχει ασαφές χρώμα ματιών...τώρα τις τελευταίες μέρες αρχίσανε να ανοίγει το χρώμα τους και ίσως να πρασινίζει...δεν ξέρω...

Κι εγώ χάρηκα που είπαμε όχι λαρουκάκι μου αλλά τα πράγματα δεν μου ακούγονται καλά...Ακόμα ψάχνουνε λύση οι αρμόδιοι και οι τράπεζες είναι κλειστές...υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια...Και είναι ακόμη ανοικτό το ενδεχόμενο να καταφύγουμε σε αυτούς τους ανελέητους για βοήθεια:rolleyes: Για να δο΄υμε τι θα βγει...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας γράφω από το σπίτι, στο οποίο γυρίσαμε χθες το μεσημέρι και στο μέσα δωμάτιο να έχω μια υπέροχη φατσούλα να κοιμάται αμέριμνη...

Η αλήθεια είναι ότι ο πιτσιρίκος μας έπιασε εξ απροόπτου μιας και όταν πήγαμε στο ΙΑΣΩ το Σάββατο το πρωί στις 16 Μαρτίου για να κάνουμε το NST ο κύριος δεν κουνιόταν καθόλου... είχε αποφασίσει ότι θα κάνει το χατήρι του πατέρα του και θα βγει ψαράκι βλέπετε και έτσι δεν έδινε κανένα σήμα.. ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.. η καρδούλα του βέβαια χτυπούσε σε γοργούς ρυθμούς αλλά αυτό δεν μας έφτανε μιας και στο ραντεβού που είχαμε με το γιατρό πριν από το ΙΑΣΩ είχαμε δει ότι οι περιτυλίξεις στο λαιμό εξακολουθούσαν να είναι δυο..

Έτσι είπαμε να βγω από το μηχάνημα για να φάω κάτι μπας και γλυκαθεί ο μικρός και αρχίσει τις κλωτσιές και όντως αυτό έκανα.. Όταν όμως ξαναμπήκα στην αίθουσα και λίγο πριν με βάλουν στο μηχάνημα για δεύτερη φορά είχα ένα τηλεφώνημα από τον γιατρό μου ο οποίος μου είπε ότι μπαίνουμε κατευθείαν για καισαρική μιας και δεν ήθελε να με τραβολογάει στο ΙΑΣΩ 3 φορές τη μέρα για NST και με την προοπτική του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας και του απίστευτου άγχους που θα είχα εγώ εάν τυχόν και δεν άκουγα το μικρό για λίγο..

Μου ήρθε λίγο ξαφνικό είναι η αλήθεια αλλά σε μισό δευτερόλεπτο του απάντησα θετικά και βγήκα έξω να ενημερώσω και το σύζυγο.. Δεν λέτε που τελευταία στιγμή του είπα να πάρουμε τη βαλίτσα που είχα ετοιμάσει μόλις το προηγούμενο βράδυ μαζί..

Δίνω λοιπόν τα στοιχεία μου στην υποδοχή ασθενών, φιλάω τον σύζυγο και αποσύρομαι σε ένα δωματιάκι για να αρχίσει η γνωστή διαδικασία.. ξύρισμα, κλύσμα, καρδιογράφημα, ιστορικό, ορός κλπ.... Αφού γίναν όλα αυτά πήρα το γνωστό δρόμο προς το χειρουργείο όπου και μετά από λίγο ξεκίνησε η διαδικασία της επισκληριδίου... Εγώ επειδή δεν τα πάω καλά γενικά με τις βελόνες άρχισα να αισθάνομαι κάπως από την ψυχολογική πίεση που αισθανόμουν εκείνη τη στιγμή.. άρχισα να γέρνω είναι η αλήθεια και ζήτησα να μυρίσω ένα βαμβάκι με λίγο οινόπνευμα για να πάρω τα πάνω μου και να συνέλθω.. Τέλος πάντων.. με ξαπλάρουν στη γνωστή θέση του σταυρού και ξεκινάνε... Δεν κατάλαβα τίποτε.. η αλήθεια είναι ότι νύσταζα πολύ εκείνη τη στιγμή, δεν ξέρω γιατί, και ευχαρίστως αν δεν με ταρακουνούσαν να έριχνα έναν υπνάκο... Ευτυχώς που δεν το έκανα όμως διότι σε 10 λεπτά από τη στιγμή που άρχισε η όλη διαδικασία είδα και άκουσα ένα μπλε πλασματάκι να κάνει την εμφάνισή του δίπλα μου.. Ο γιός μου είχε γεννηθεί επιτέλους! Ο καημενούλης βγήκε μπλε από την πίεση που αισθανόταν τόσο καιρό λόγω των περιτυλίξεων... Ακούστηκε αμέσως η φωνούλα του και μου τον φέραν πάνω μου για να του δώσω το πρώτο φιλάκι... και μόλις του μίλησα άνοιξε τα υπέροχα ματάκια του και με κοίταζε απορημένος... Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το τι αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή.. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αισθανόμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο...

Αφού τελείωσε η επέμβαση και πήγα στην αίθουσα ανάνηψης για καμιά ωρίτσα, με ανεβάσαν μετά στο δωμάτιο όπου ύστερα από λίγη ώρα κατέφτασε και ο άντρας της ζωής μου, ο πιτσιρίκος μου, ο γιος μου... Όχι να το παινευτώ αλλά είναι πανέμορφος.. έχει μια απίστευτη φατσούλα και πολλά καστανόξανθα μαλλάκια... και είναι μόνο δικός μου... ε καλά, και του μπαμπά του..

Τον έβαλα στο στήθος από την πρώτη στιγμή και το έπιασε αμέσως και με θέληση.. Ευτυχώς αναρρώσαμε και οι δυο μια χαρά και έτσι από χθες είμαστε σπιτάκι μας όπου προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας..

Σας εύχομαι πραγματικά σε όλες όσες δεν το έχετε ζήσει να το ζήσετε το συντομότερο.. Κοιτώντας τα μάτια του γιου μου και βλέποντάς τον να κοιμάται αμέριμνος στο κρεβατάκι του απορώ πως τόσο καιρό ζούσα χωρίς αυτόν...

Ένας κύκλος έκλεισε (της εγκυμοσύνης) και ένας καινούργιος κύκλος ξεκινά (της μητρότητας)...

Θέλω να σας ευχαριστήσω που ήσασταν πλάι μου τόσο καιρό και με στηρίξατε με τα λόγια και την ενθάρρυνσή σας..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

Δομνινακι μου συγκινηθηκα πρωι-πρωι... Το μυνημα σου ειναι υπεροχο!!!

Και παλι να σου ζησει και να εισαι ευτυχισμενη για παντα με τον γιο σου και με τον αντρα σου!!!! Ναι τωρα ειστε μια ολοκληρωμενη οικογενεια!!! Καλο Σαραντισμο!!!!!!!

Στειλε μου σε παρακαλω την διευθυνση σου, θελω να στειλω κατι στον μικρο....

Φιλια πολλα!!!

ΥΣ συγνωμη που δεν βαζω τονους αλλα κατι επαθε το πληκτολογιο:evil::evil::evil:

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...