Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα στις ομορφες!!δομνιναρα μου δεν μιλαμε για καντηλα..εγινα ολη μια αλλεργια!!φουντωσα,φουντωσα...αυτο λεω κι εγω..ολα στραβα ρε παιδι μου?ειπαμε,μας καταρραστηκε η πρωην,ειμαι 10000% πεπεισμενη...γμτ!!!!

πηγα λοιπον χθες κ σε δερματολογο...με διαφωτησε...μπορει να ειναι απο τις ενεσεις,μπορει απο τον ηλιο,μπορει απο την θαλασσα,μπορει απο καποιο φαγητο...ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ!!!!μου εδωσε χαπια..θα τα παρω απο σημερα..ε δεν παει αλλο σας λεω,εχω γινει χαλια...ολα μαζι πιααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπαμπιτσιακι χαλκιδικη κοριτσαρα μου,ετσι,τετοια να ακουω..που να ερθουμε ομως...μαντρωμενη θα ειμαι κ θα περιμενω αποτελεσματα...αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...τι με περιμενει ακομααααααααααααααααα..............ουτε στην μεση δεν εφτασααααααααααααααααααααααααααααα...............................:twisted:

Καλημέρα χαρούμεη, ήρεμη και χαλαρή μου συμπεθερούλα!!!!:D Καλέ τι είναι όλη αυτή η γκαντεμιά; Και τί είναι όλη αυτή η ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ από το δερματολόγο;;;;χαχαχαχαχα Αχ σε καταλαβαίνω...Οντως είναι δύσκολο αυτό και το ξέρω πολύ καλά εκ πείρας...και δυστυχώς δεν μπορεί κάποιος να ξέρει ακριβώς το λόγο, την αιτία...Συνήθως σου λένε να δεις τι διαφορετικό έκανες για να καταλάβουν τι πιθανόν σε ενόχλησε...χμ...το σίγουρο είναι πως με τα χάπια θα είναι καλύτερα! Λίγη υπομονή μονάχα!!!!

Και πού σαι! Στο επόμενο πράγμα που θα πάθεις (μη κακό σου) θα πάμε να κτυπήσουμε ανελέητα την πρώην!!!!:twisted::D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

δεν ήρθε ακόμα χουζουρέυει!!!

Χουζουρεύει κιόλας ο κέρβερος; Ακονίζει τα δοντια του νομίζω, γυαλίζει τα σπαθιά του, φορτίζει το ηλεκτροσόκ και έ έ έρχεται!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κρισκρις μου μη στεναχώριεσαι θα περάσει και αυτο απωσ περασαν και τα αλλα, δεν σου ειπε ο δερματολογος οτι μπορει να είναι συνδιασμος ηλιος- ενεση ή ήλιος - θαλασσα ή θαλασσα - ενεση ή όλα μαζι! θα μας τρελλανουν!!!!! αλλα εμείς ήμαστε θεες και αντου ρίξω μια αστραπή απο δω πάνω που είμαι θα δουν αυτοί!!!!!!! αααααααααα! οσο για την χαλκιδική μη σκας και του χρόνου εκεί θα είναι μπροστά στα αποτελέσματα.....

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!

Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου;

Babitsiaki, αυτό με το "προγραμμα" κι εγω δεν το μπορώ αν και είμαι ανθρωπος που γενικά στη ζωή μου τα κάνω όλα πολύ προγραμματισμένα. Αλλά και πρόγραμμα πότε θα κάνεις σεξ, τι ώρα, πώς κτλ.... πολύ αγχωτικό ρε παιδακι μου! Γι αυτό κ εγω είπα θα το αφησω μέχρι να περάσει το καλοκαίρι και μετα βλέπουμε...

Κρισκρις γλυκό, δεν κάνετε βρε καλό μου κανενα αγιασμό λέω εγω;;;

Μομεντακι, πώς τα πας; Τι έγινε στον γιατρό;;;

Κοριτσια, σας το ειπα;;; Ο λαρος δεν εκανε το σπερμοδιαγραμμα!!!!! Γκρρρρρρρ!!! Ηταν κλειστά χτες! Εφυγε ο γιατρός εκτάκτως. Μου φαίνεται δε μας θέλει καθόλου αυτή η εξέταση! Πώς γίνεται δηλαδή κάθε φορά που το κανονίζουμε πάντα να συμβαίνει κάτι;;; Τυχαιο; Ε τώρα δεν χάνω άλλες μέρες! Ας πάει όταν αδιαθετήσω.... ΑΝ αδιαθετήσω! (χαχαχαχα... ηθικόν ακμαιότατο!)

JXFXp3.png

καλημερουδια!

Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου;

Babitsiaki, αυτό με το "προγραμμα" κι εγω δεν το μπορώ αν και είμαι ανθρωπος που γενικά στη ζωή μου τα κάνω όλα πολύ προγραμματισμένα. Αλλά και πρόγραμμα πότε θα κάνεις σεξ, τι ώρα, πώς κτλ.... πολύ αγχωτικό ρε παιδακι μου! Γι αυτό κ εγω είπα θα το αφησω μέχρι να περάσει το καλοκαίρι και μετα βλέπουμε...

Κρισκρις γλυκό, δεν κάνετε βρε καλό μου κανενα αγιασμό λέω εγω;;;

Μομεντακι, πώς τα πας; Τι έγινε στον γιατρό;;;

Κοριτσια, σας το ειπα;;; Ο λαρος δεν εκανε το σπερμοδιαγραμμα!!!!! Γκρρρρρρρ!!! Ηταν κλειστά χτες! Εφυγε ο γιατρός εκτάκτως. Μου φαίνεται δε μας θέλει καθόλου αυτή η εξέταση! Πώς γίνεται δηλαδή κάθε φορά που το κανονίζουμε πάντα να συμβαίνει κάτι;;; Τυχαιο; Ε τώρα δεν χάνω άλλες μέρες! Ας πάει όταν αδιαθετήσω.... ΑΝ αδιαθετήσω! (χαχαχαχα... ηθικόν ακμαιότατο!)

και πάνω που θα σε ρωτουσα τι έγινε με το σπερματοδιαγραμμα..... μαλλον θεα μου κατι θελει να πει η συγκηρία δεν το χρειαζεστε βρε παιδια μια χαρά ειναι το σπέρμα του ανθρώπου... αλήθεια εσεις γιατι θέλετε να το κανετε ειχατε καποια ενδειξη?

lJiup3.png

M1otp3.png

συμπεθερα...συμπεθερααααααααααααααα!!Σε ρωταμε τι εγινε χθες..αλλα βεβαια..ξερω εγω τι κανεις..κουτσομπολευεις σε αλλα καφε..δεν σε ειδαμε μηπως?σε καταλαβαμε πια κυρα μου!!!!!!αλλου τρως,αλλου πινεις,αλλου πας κ το δινεις!!!!!!

καλε κοριτσια ναι,ολα τα κακα επανω μου,τι θα κανω πια η δολια??

babitsiaki μωρο μου,τωρα που μπηκες στον χωρο με γυναικολογο κ υπερηχο κλπ χορεψε!!κ που ξερεις...μπορει να ειναι η τελευταια φορα που θα αγχωθεις γιατι θα πετυχεις βρε παιδι!!!ναι,ναι...ωραια ωοθηλακια εχεις,ωραιες διαστασεις...why not??

laraki μου τελειοοοοοοοοοοο..εμ στα πα εγω..ασε τα τεστ τωρα,οι μερες ειναι περιεργες!!!βουρ στον πατσα κ οταν με το καλο (ΚΑΙ ΑΜΑ) σου ερθει η χαμενη,ας παει κι ο λαρος να θυμηθει την εφηβικη του ηλικια!!!!!χαχαχαχχαχα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Babitsiaki, ειχε κάνει σπερμοδιαγραμμα το 2007 και εδειξε εντός φυσιολογικων οριων (αλλά προς τα κάτω) ως προς τον αριθμο και τώρα φοβαμαι ότι μπορεί να έχει πέσει κι αλλο ο αριθμός... Γι'αυτό ηθελα να το κάνει, να ξερουμε που και πώς βαδίζουμε...

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

συμπεθερα...συμπεθερααααααααααααααα!!Σε ρωταμε τι εγινε χθες..αλλα βεβαια..ξερω εγω τι κανεις..κουτσομπολευεις σε αλλα καφε..δεν σε ειδαμε μηπως?σε καταλαβαμε πια κυρα μου!!!!!!αλλου τρως,αλλου πινεις,αλλου πας κ το δινεις!!!!!!

καλε κοριτσια ναι,ολα τα κακα επανω μου,τι θα κανω πια η δολια??

babitsiaki μωρο μου,τωρα που μπηκες στον χωρο με γυναικολογο κ υπερηχο κλπ χορεψε!!κ που ξερεις...μπορει να ειναι η τελευταια φορα που θα αγχωθεις γιατι θα πετυχεις βρε παιδι!!!ναι,ναι...ωραια ωοθηλακια εχεις,ωραιες διαστασεις...why not??

laraki μου τελειοοοοοοοοοοο..εμ στα πα εγω..ασε τα τεστ τωρα,οι μερες ειναι περιεργες!!!βουρ στον πατσα κ οταν με το καλο (ΚΑΙ ΑΜΑ) σου ερθει η χαμενη,ας παει κι ο λαρος να θυμηθει την εφηβικη του ηλικια!!!!!χαχαχαχχαχα...

εσυ τα 'πες... έλα που εγώ είμαι ξεροκέφαλη! :lol::lol: Είναι μη μου μπει η ιδεα.... Τωωωωρα, ετσι όπως ηρθαν τα πραγματα, τον άλλο μηνα πάλι!

JXFXp3.png

Θεέέέέές συγνώμη που εξαφανίστηκα έτσι ξαφνικά πριν!!!! Κόπηκε η σύνδεση...νόμιζα ότι ο μομέντος άφησε απλήρωτο το λογαριασμό (καθόλου παράξενο δεν θα τανε) αλλά τελικά είχε γίνει κάτι λάθος...και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε επιτέλους!!!

Κι εσύ βρε συμπεθερούλα; Τι συμπεθερά είσαι βρε που λες ότι αλλού πίνω αλλού πάω και το δίνω; χαχαχαχαχαχα Κανονικές συμπεθερές είμαστε!!!! χαχαχαχαχαχα

Πήγα στο γιατρό χθες...με εξέτασε μπλιαααααααααααααααχχχχ!!!! Και πάντα η ακατανόμαστη είναι ψιλοεξαφανισμένη την τρίτη μέρα εντούτοις εχτες ήταν παροπυσα...τσ τσ τσ...Μου είπε πως ίσως καθυστερήσει λιγάκι να τελειώσει λόγω των φαρμάκων...Ω ρε γλέντια! Κι εγώ κανόνιζα να πάω θάλασσα την Κυριακή....Τεσπα...έκανα αναλύσεις...δεν μου πε και πολλά...μου είπε αρκετά καλά τα αποτελέσματα...και θα κάνω και αύριο το πρωί ξανά για οιστραδιόλη...Ξεκίνησα τη διέγερση και τώρα κάνω δύο τρυπήματα στην κοιλιά! Ω ρε! Συνεχίζονται τα γλέντια!!!! Τη Δευτέρα πρωί έχω ραντεβού για υπερήχο...Ανυπομονώ!!!!Ουφ..μακάρι να ανταποκριθώ σε αυτά και να βγει κανένα αβγουλάκι...

Λάρα άστο ρε το σπερμοδιάγραμμα....Αφού δεν σας θέλει...Εξάλλου θα είσαι εγκυούλα βρε.../αυτό τι να το κάνετε;;;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Bonsoir κοριτσάρες μου!

Πως μου είστε σήμερα;

Μομεντάκι μια χαρά σε κόβω.. έτσι να ακολουθείς το πρόγραμμα και σε λίγο θα δρέψεις τους καρπούς των τρυπημάτων σου... Να δεις πόσο χαρούμενη θα είσαι τότε..

Κριςκρις μου... νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε κίνημα που θα το ονομάσουμε "Έξω οι πρώην"!!! Αλλιώς δεν αντιμετωπίζονται αυτές.. έχουν το χάρισμα εκεί που λέμε δόξα ο Θεός δεν μας έτυχε κάτι άλλο, εκεί να εμφανίζονται και να γυρνάν τον κόσμο ανάποδα.. γκρρρ... κι εγώ μαζί σας όταν χρειαστεί να τις δείρουμε..

Λάρα μου... τι ατυχία βρε κοριτσάκι... δεν πειράζει λίαν συντόμως θα γίνει κι αυτό...

Εγώ φεύγω 17 του μηνός για το πανέμορφο Πήλιο.. πάω να κάνω babysitting στις ανηψούλες μου και να ξαλαφρώσω λίγο τη μανούλα μου διότι με δύο πιτσιρίκια 2 και 4 αντίστοιχα τα χει δει κολληόμενα... 2 Αυγούστου θα είμαι πίσω πάντως...

Η Τετάρτη πλησιάζει τάχιστα...

L2qIp2.png

θεεεεεεεεεεεεες μα τι εγινε ακατοικητος ο ολυμπος σημερα???

δεν πειραζει εγω θα σας τα πω και οποτε ερθετε βλεπετε, οχι απλα πηγα στον γιατρο την πεμπτη αλλα και το σαββατο και θα παω και σημερα, μετράμε και ξαναμετραμε και δε λεει να μεγαλώσει το ωοθηλάκιο μου αν και σήμερα νιωθω εναν πόνο αριστερα χαμηλα λετε τελικα να εχω ωορηξια? μα κιαυτο ετσι αποτομα να μεγαλωσε?? δεν ξερω δεν ξερω πολυ πιθανον να μη καταλαβατε τι λεω.... θα σας τα πω αργοτερα τωρα βιαζομαι να παω στον γιατρο και μετα να γιορτασω την επετειο μουουουου...... φιλακια

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...