Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γλυκιά μου Λάρα...

Δεν έχω λόγια.. καταλαβαίνω απολύτως πως νιώθεις... και το να παίρνεις θετική χοριακή και μετά να μην εξελίσσεται η κύηση είναι πολύ χειρότερο από το να πάρεις μια αρνητική χοριακή κατευθείαν..

Θέλω πολύ να σε πάρω τηλέφωνο να μιλήσουμε.. Μου έχει λείψει η φατσούλα σου.. πρέπει να τα πούμε οπωσδήποτε..

Συνέχισε να χαμογελάς όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται διότι πρώτα πρέπει να είσαι εσύ καλά και μετά όλα τα άλλα έρχονται..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Λαράκι μου....:(:(:( Στεναχωρήθηκα πολύ τώρα... Αχ το πόσο σε καταλαβαίνω δεν λέγεται... Τα έχουμε περάσει οι περισσότερες εδώ... Αχ δεν έχω λόγια... Πάρε το χρόνο σου και όταν ηρεμήσεις και επανέλθεις θα το δείς με πιο ψυχραιμία... Μια τεράστια αγκαλιά από μένα!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλημέρα και πάλι κοριτσάκια μου!

Πρωϊνή πρωϊνή όπως βλέπετε και σήμερα.. Και χθες το ίδιο πρωϊνή ήμουν αλλά δεν είχα διάθεση να μπω στο καφέ.. Συγχωρέστε με για αυτή μου την παράλειψη παρακαλώ..

Χθες είχα μια γεμάτη μέρα.. Το πρωί πήγα σε μια συμβολαιογράφο για να τελειώνουμε επιτέλους με την εφορία της μητέρας μου.. μας πήρε σχεδόν 3 ώρες.. Το μεσημέρι γύρισα σπίτι και ήρθε η κοπέλα που μου καθαρίζει το σπίτι και το έκανε λαμπίκο και μετά έφυγα γιατί στις 6 είχα σεμινάριο για την περιποίηση νεογέννητου που διοργάνωνε το Prenatal στο River West.. Πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα λέχθησαν εκεί..

Σήμερα θα πάω στη φίλη μου με τα δίδυμα αγοράκια να πάρω επιτέλους τα ρουχαλάκια και τα πραγματάκια που μου έχει μαζέψει γιατί νομίζω πια πως ήρθε ο καιρός να αρχίσω το ξεκαθάρισμα, το πλύσιμο και την τακτοποίηση.. ίσως έτσι καταφέρω να το πιστέψω πως σε 3 βδομάδες γεννάω!

Πάντως χθες ούτε η συμβολαιογράφος αλλά ούτε και στο σεμινάριο μπορούσαν να πιστέψουν ότι σε 5 μέρες μπαίνω στον ένατο... Όλοι μου λέγανε ότι μάλλον το έχω χωνέψει το παιδί! Δεν φταίω εγώ αν ο γιος μου φροντίζει και διατηρεί τη μανούλα του μοντελάκι!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Δεν μπήκα χθες να ενημερώσω διότι από το πρωί στις 7.30 που φύγαμε από το σπίτι κατάφερα να επιστρέψω στις 5 το απόγευμα και ήμουν στην κυριολεξία κομμάτια.. Βλέπετε εκτός από τον γιατρό έπρεπε να πάω να πληρώσω τη ΔΕΗ, να πάω από τη δουλειά μου να τους δω και να τους αφήσω κάτι χαρτιά, να πάω στο Σύνταγμα στα ΚΕΠ για να φτιάξω τις εξουσιοδοτήσεις για το σύζυγο για το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ που θα χρειαστούμε μετά, και μετά να πάω από την αιματολόγο για να δούμε τι θα κάνουμε με τις ενέσεις..

Τα νέα από το γιατρό είναι από τη μια ευχάριστα και από την άλλη αγχωτικά.. Ο μπέμπης μας έφτασε τα 2.620 αλλά από κει που δεν είχε καμία περιτύλιξη στο λαιμό τώρα ξαφνικά έχει δύο! Ο γιατρός είναι καθησυχαστικός αλλά όλες καταλαβαίνετε τι άγχος μου δημιουργεί εμένα αυτό το γεγονός.. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι κάθε δυο μέρες θα πηγαίνω στο ΙΑΣΩ για NST και μετά θα με βλέπει και ο γιατρός μου και το κυριότερο... αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο από τα NST γεννάω την Παρασκευή 22/3/2013 (εννοείται με καισαρική)... Οπότε σήμερα και αύριο θα κάνω από 2 ενέσεις κορτιζόνης για να βοηθήσουμε τα πνευμονάκια του μπέμπη και θα πρέπει να έχω το νου μου στο ζάχαρο διότι σαφώς θα ανέβει. Μου είπε ο διαβητολόγος ότι αν τυχόν παραμείνει ανεβασμένο για πάνω από 2 μέρες να τον πάρω τηλέφωνο.. Ελπίζω πάντως πως θα ξεπεράσουμε και αυτόν τον σκόπελο!

Ξαφνιαστήκαμε λίγο με το σύζυγο γιατί δεν περιμέναμε μια τέτοια εξέλιξη αλλά αφού είναι όλα υπό έλεγχο όλα καλά.. Τώρα πρέπει να έχω το νου μου να ακούω το μωρό..

Κάντε μια προσευχούλα και για μας βρε κοριτσάκια να πάνε όλα καλά! Την έχουμε τόσο ανάγκη!

Η αιματολόγος μου είπε ότι τελικά δεν είμαι ούτε θρομβοφιλική αλλά ούτε και πάσχω από το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο... Άβυσσος η ψυχή του κάθε αιματολόγου.. Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι επιτέλους σταμάτησα από χθες τις ενέσεις και μόλις βγω από το νοσοκομείο θα κάνω άλλες 10 τελευταίες προληπτικά μόνο και μόνο διότι θα κάνω καισαρική!

Σήμερα έχω κλείσει ραντεβού με την παιδίατρο που θα αναλάβει τον μπέμπη και έχω ένα σωρό πράγματα να τη ρωτήσω..

Πάντως ακόμη δεν έχω συνέλθει από το χθεσινό τρέξιμο..

Τι έγινε βρε κορίτσια; Απεργείτε μήπως και δεν το έχω καταλάβει;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και απο μένα.

Δομνίνα μου με το καλό να κρατήσεις τον μπεμπάκο σου αγκαλιά.Μην αγχώνεσαι πολλά μωρά είναι τυλιγμένα και δεν συμβαίνει τίποτα, και της κουμπάρας μου ήταν τυλιγμένος απο τον 7ο μήνα,όλα καλά θα πάνε και το βάρος του είναι ήδη πολύ καλό ακόμη και με την απόκλιση του υπερήχου τόσο να γεννηθεί θα είναι μια χαρά. Τα πραγματάκια του τα έχεις ετοιμάσει; πω πω ήρθε η μεγάλη στιγμή ε;

Κοριτσάρες μου όμορφες τι ωραία νεάκια είναι αυτα;;;; Καστερακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Με το καλό αγαπούλα μου!

Θα σας πω τα δικά μου εν συντομία....

Στις 2/2 κάναμε εμβρυομεταφορά 3 ωραιοτατες βλαστοκύστες και όλα πήγαιναν καλά μεχρι και την προηγούμενη εβδομάδα όπου και πάλι η χαρα εγινε πίκρα και απογοήτευση... Περίμενα πως κ πως να μπω να σας πω ότι πια πέρασα κ εγώ στην απέναντι όχθη αλλα έμεινα με τον ενθουσιασμό (για να μην πω οτι εμεινα με το π..λι στο χέρι).

Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογώ, σταματάω τα πάντα και πολύ αμφιβάλλω αν θα ξανακάνω προσπάθεια. Τρία στα τρία είναι πολύ και δεν έχω κουράγια (κ λεφτά) για άλλα.

Συγχωρεστε με που δε σας γράφω συχνά αλλά καταλαβαίνετε...

Σας αγαπω πολύ όλες και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με το καλό να κρατήσετε τα μωρουλίνια σας στην αγκαλιά σας!

Λάρα μου κι εγώ στενοχωρήθηκα πολύ :( . Είναι τόσο άδικο. Σε θυμάμαι πέρσι που είχες θετική χοριακή και είχες νιώσει άσχημα για τα άλλα κορίτσια που ήταν ακόμα στην αναμονή.. Είσαι ψυχούλα και θ΄ανταμειφθείς. Κάποια στιγμή θα βρεις το κουράγιο σου πάλι. Εννοείται ότι σε καταλαβαίνουμε. Όλες δεν τα έχουμε τραβήξει λίγο πολύ. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω για να νιώσεις καλύτερα. Σκέψου ότι απρόσμενα πάντα συμβαίνουν και έχουμε πολλά παραδείγματα.. Σου εύχομαι να εκπλαγείς ευχάριστα σύντομα και να περάσεις στην απέναντι όχθη!

Βρε Δομνίνα μου γεννάς την άλλη εβδομάδα! Πως πέρασε ο καιρός. Να πάνε όλα τέλεια στον τοκετο και να ξεπεράσετε αυτά τα μικροπροβληματάκια. Σε λίγο θα κρατάς το μπεμπάκο σου αγκαλιά, αυτό να σκέφτεσαι. Με το καλό!

Όσο για μένα δεν απεργώ αν και πολύ θα το ήθελα (από την δουλειά, όχι από το φόρουμ).. Δεν μου φτάναν όλα τα συμπτώματα, αρρώστησα κιόλας. Δεν με νοιάζει για μένα, αλλά ο πυρετός και ο βήχας δεν είναι ότι καλύτερο για το μωρό. Αναγκάστηκα να πάρω και φάρμακα ενώ ήθελα να τ΄αποφύγω. Τελοσπάντων, ελπίζω να περάσει σύντομα. Έχω σιχαθεί τον εαυτό μου με αυτή την βλεννο-μυξο-σιελοπαραγωγη... Σορρυ αν σας σίχανα. Κατα τα άλλα εν αναμονή του επόμενου ραντεβού σε δυο βδομαδες, να δω ότι όλα είναι καλά να ηρεμήσω.

Μπαμπίτσια, Κρισάκι, Καστεράκι, ελπίζω όλα καλά με τα μωράκια σας, εντος και εκτος κοιλίτσας.

Φιλάκια πολλά σε όλες

Καλημέρα και πάλι από τον πρωϊνό τύπο..

Ευτυχώς σήμερα ξύπνησα στις 5.30... κάτι είναι κι αυτό διότι η συνεχιζόμενη αυπνία δεν παλεύεται.. οι καούρες ελαφριές αλλά παρεούλα μου..

Χθες πήγα και αγόρασα τα τελευταία πραγματάκια του μπέμπη (αφρόλουτρο, σαμπουάν, ενυδατική κρέμα, κρέμα συγκαμάτων ψαλιδάκι, χτένα-βούρτσα, πιπίλες, θερμόμετρο, πανάκια αγκαλιάς, επιθέματα στήθους για μένα,), πήγα ληξιαρχείο για τις ληξιαρχικές πράξεις γάμου και πήγα και στο ΙΑΣΩ το απόγευμα για το πρώτο μας NST. Καλό ήταν αλλά ο μπέμπης δεν είχε διάθεση για πολλά πολλά και δεν χτυπούσε αρκετά.. Έτσι ο γιατρός μας είπε την επόμενη φορά μισή ώρα πριν πάω να πιω μια πορτοκαλάδα για να κινείται περισσότερο αν και πολύ αμφιβάλλω αν θα συμβεί αυτό μιας και ο μικρός δεν είναι ιδιαίτερα γλυκατζής.. Σήμερα είναι ημέρα ξεκούρασης μιας και κουράστηκα αρκετά μπορώ να πω τις προηγούμενες μέρες.

Αύριο Σάββατο έχουμε ραντεβού και με το γιατρό αλλά και για το επόμενο NST!

Ναι Layla μου σε μια βδομάδα έρχεται ο μπέμπης μου και ναι, μου φαίνεται απίστευτο!

Καλέ που εξαφανιστήκατε όλες σας;

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου τι κάνετε;

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τα λογάκια σας... Αυτή τη στιγμή όλα μου φαίνονται μαύρα κ αραχνα... Τέλος πάντων.

Δομνινάκι, να μην μου ανησυχεις καθόλου για τον μπεμπακο! Όλα θα πάνε σουπερ καταπληκτικά!!!! Καλέ, τι εννοείς ότι τελικά δεν είσαι θρομβοφιλική; Δηλαδη τσάμπα τις έκανες τις ενέσεις;;; Τι να πω ρε γμτ.....

Να μου φιλήσετε τα μπεμπάκια σας και τις κοιλίτσες σας!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Λαράκι μου γλυκό,

Η καινούργια αιματολόγος που πήγα μου είπε ότι σύμφωνα με τις εξετάσεις που έχω κάνει δεν έχω ούτε θρομβοφιλία αλλά ούτε και πάσχω από το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο.. Τέλος πάντων..

Τις ενέσεις δεν θα τις γλύτωνα διότι στις περιπτώσεις της εξωσωματικής της δίνουνε προληπτικά διότι βοηθάνε στον καλό σχηματισμό και στην καλή λειτουργία του πλακούντα... Απλά θα τις είχα σταματήσει λίγο νωρίτερα.. σχεδόν αμέσως μετά τη β' επιπέδου..

Χαλάλι του πιτσιρίκου μου όμως.. η μανούλα του ένιωθε πιο σίγουρη έτσι.. Βλέπω ότι είσαι μέσα.. Λέω να σε πάρω τηλεφωνάκι!

L2qIp2.png

Τώρα είδα τα νέα σου λαράκι μου κι έχω καταστεναχωρεθεί...Τι να πω βρε κοριτσάκι μου; Ο Θεός είναι μεγάλος! Και είμαι σίγουρη πως όλο αυτό...δεν τελειώνει εδώ...και ας σου φαίνεται έτσι! Είμαστε εδώ για σένα...Ξέρω πως δεν μπορώ να προσφέρω και πολλά με΄σα απο μια οθόνη...αλλά πραγματικά έστω με αυτό τον τρόπο είμαι εδώ...Μια μεγάλη αγκαλιά σουστέλνω...

Εμείς αύριο θα βαφτίσουμε το μικρό μας μομεντάκι...Είναι νωρίς το ξέρω...Μόλις 2 μηνών...αλλά θέλαμε να βαφτιστεί πριν το Πάσχα για να μπορούμε να πάμε στην εκκλησία όλοι μαζί τις άγιες μέρες...Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί θα το βαφτίσουμε στο ξωκλήσι της Παναγίας Τσαμπίκας...εκεί που πριν δυο χρόνια πήγα στη γιορτή της Παναγίας και ευχήθηκα να μου στει΄λει ένα θαύμα...εκεί που πέρσι στην ίδια γιορτή πήγα με το σποράκι μοιυ στην κ οιλιά μου...και φέτος στην επόμενη της γιορτή (το Σεπτέμβρη) θα είναι βαφτισμένο στο όνομά της...

Νιώθω τόσα πολλά...

Μακάρι ένα τέτοιο θαυματάκι να ζήσείς κι εσύ λαρούκο μου...Είμαι σίγουρη πως θα το ζήσεις...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια...

Στις 9.30 έχουμε ραντεβού στο γιατρό να δούμε τον μπέμπη και μετά στο ΙΑΣΩ για NST.. Οπότε όπως καταλαβαίνετε η αγωνία χτυπάει κόκκινο και έτσι το μάτι γαρίδα από νωρίς σήμερα... όχι ότι αν δεν υπήρχε το ραντεβού θα ξύπναγα αργότερα!

Μομεντάκι μου με το καλό κοριτσάκι μου να πάρει το ονοματάκι του ο μπέμπης σας. Καλύτερα που τον βαφτίζετε έτσι μικρούλη για να μην καταλάβει πολλά πολλά.. Κι εμείς αν όλα πάνε καλά έχουμε σκοπό να τον βαφτίσουμε κοντά 7 μηνών, να μας αξιώσει ο Θεός να τον κρατήσουμε γερό στην αγκαλιά μας και όλα θα γίνουν..

Λάρα μου γλυκιά χάρηκα τόσο πολύ που σε άκουσα στο τηλέφωνο.. Να μου είσαι πάντα καλά και μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να σε δω από κοντά πολύ σύντομα!

Κοριτσάκια θα σας ενημερώσω το μεσημεράκι για το πως πήγαν τα ραντεβού μας διότι μετά από αυτά πρέπει να πάμε Jumbo για τα τελευταία πραγματάκια και Super Market διότι θα πεινάσουμε όταν βγω από το νοσοκομείο και γυρίσουμε σπίτι.. Βλέπετε ο Δομνίνος δεν το έχει καθόλου το άθλημα... Αφού το συζητάει για μέρες το θέμα όταν του ανακοινώνω ότι έχει έρθει ο καιρός να επισκεφτούμε τον μηνιαίο νταβατζή (το Super Market εννοώ)!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

11270761-megaphone-news-communication-announcement-icon-colored-golden-red-loudspeaker-bullhorn-message-symbo.jpg

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ!!!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΟΜΝΙΝΑΚΙ ΜΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΜΙΚΡΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ανοιξα θεματάκι για τη Δομνίνα μας και το μικρό μας δομνινάκι για να μαζέψουμε εκεί τις ευχές μας!!!!:-D

http://parentscafe.gr/showthread.php...69#post1972769

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...