Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εσύ πώς είσαι κορίτσι μου.. και πόσο είσαι τώρα?? (Να υποθέσω.. έχουν φύγει όλα τα συμπτώματα?)

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!❤️

Δόξα το Θεό όλα καλά! Ναι έχουν φύγει όλα τα περίεργα επιτέλους! Απλά εδώ και λίγο καιρό έχω πολύ υπνηλία και αρκετή κούραση πολύ εύκολα! Και πεινάω λες και έχω να φάω δεκα μέρες 😂. Μπήκα στην 18η εβδομάδα είδα και το μωράκι μας σήμερα και όλα καλά ☺️

• Μου αρέσει 4
      • Λουλούδια 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια Καλημέρα!!!!!

Δομνινάκι μου, μην μου κρατάς μούτρα που δεν σε πήρα τηλ. αλλά ειλικρινά δεν προλαβαίνω, και να σου πώ την αλήθεια όταν πάω σπίτι το ξεχνάω:oops::oops:. Πάντως χαίρομαι πολύ για σένα ειλικρινά!!!! Με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι, και να προσέχεις πολύυυυυυυυυ!!!!!

Κρισάκι μουουουουουουου Τί ευχάριστη έκπληξη να εμφανιστείς!!!!! Καταρχήν να τα εκατοστήσουν τα αγοράκια σου, να είναι γερά και ευτυχισμένα πάντα!!!! Τί γίνετε τελικά με ποιά θα συμπεθεριάσεις; Κοριτσάκι περιμένεις; Με το καλόοοοοοο. Όσο για το όνομα; Πικρή ιστορία.... Και αυτοί οι άντρες έχουν κάποια κολλήματα... Αστα..... Με το καλό να γεννηθεί και μετά το ξανασυζητάτε... Αντε να βρεθούμε κιόλας.... Απαράδεκτοι είμαστε όλες....

Μομεντάκι μου η ευτυχία ζωγραφισμένη στο προσωπό σου... Το ξέρω... Να μου τον φιλήσεις τον παίδαρο σου!!!!!

Μπαμπιτσάκι μου, πώς τα πάς; Φτάνεις στην αυχενική; Τί καλά... Αντε με το καλό όλα!!!!

Λαγιάκι μου πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου... Να προσέχεις πολύυυυυ!!!!

Λαράκι καλή αρχή!!!! Με το καλό όλα!!!! Σε περιμένουμε στην απέναντι όχθη... Οι προβολείς είναι επάνω σου και περιμένουμε τα ευχάριστα!!!

Καστεράκι... χάθηκες... Ελπίζω να είσαι καλά!!!!

Ελενάκι και εσύ....

Το καινούργιο το κοριτσάκι, δεν ξέρω να απαντήσω σε κάτι, αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά με την θεραπεία...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα δικά μου νέα...

Τίποτα το ιδιαίτερο... Δουλειά, σπίτι, και πολύ άγχος με το πώς θα τα βγάλουμε πέρα, οικονομικώς... Ο άντρας μου βρίσκεται σε επίσχεση από τον Ιούλιο... Λεφτα ο μ@λ@... το αφεντικό του έχει να δώσει πάνω από ένα χρόνο... Καταλαβαίνετε τί γίνεται... Οι λογαριασμοί τρέχουν... Μας ήρθε η ΔΕΗ 411 ευρώ κορίτσια... Εγκεφαλικό μου ήρθε... Και σε άλλα με υγεία... Θυμήθηκα μια ελληνική ταινία με την Βασιλειάδου... Φάνηκε η εφορία, ο ηλεκτρισμός, το νερό όσοι ήταν για να εισπάξουν... Για καμιά δουλειά πουθενα... Αχ!!!! Τέλος πάντων έχει ο Θεός...

Ο μικρός; Βγάζει τα πάνω δόντια και έχουμε γκρίνια... Αυτά εν ολίγοις...

Αντε κανονίστε να πιούμε καφέ....

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΚΕΡΑΚΙ!!!!!ε?εεε?ε?

ειδατε,αρχισα να το παιρνω αποφαση..κ οι βδομαδες περασαν οπως βλεπετε..περιεργο μου φαινεται ακομα....

μπα κοριτσαρες μου,για το ονομα τοχω χαει το παιχνιδι..κ ο κρισος ο αχαριστος δεν θελει 2 ονοματα με της μαμας το δευτερο,γιατι λεει θα το φωναζουμε εντελει με της μαμας μου κ δεν θα ακουστει της μαμας του που τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ θελει..εχει χαρη που σεβομαι την απωλεια του,κ δεν θελω να γινει κακος χαμος..μονο που θα το βγαλω κ δευτερο ονομα κ ας μην ειναι της μαμας μου,κι ας γινει χαμος!!θελω να το λενε κ ιωαννα,απτον αγ. ιωαννη τον ρωσσο που αγαπω πολυ..ας ειναι καλα ομως,οπως προειπατε,αυτο πρεπει να σκεφτομαι κ οχι ολες αυτες τις βλακειες που μου τρωνε το μυαλο...

τα αλλα εχουν το ονομα του πεθερου,σαββας:(,του μπαμπα,στελιος:( και ενος θειου αδερφου της μαμας,βασιλης:(..κανενα δεν μαρεσει μπορω να πω..κ την πεθερα την ελεγαν ελενη:(:(..φοβερα ονοματα ολα...

χριστινακι ευχαριστω για τις ευχες..υπομονη και με τα δοντια κ με τα εξοδα!!

δομνινακι δεν αλλαζουμε με τιποτα αυτοκινητο..στην τελικη θα χωριζομαστε σε 2 αυτοκινητα!!που καιρος για αγορες...

συμπεθερακι εγω αγαπω ολα τα αγορακια του καφε μας,αλλα εννοειται οτι τον γιο σου τον θελω απαραιτητως για γαμπρο..τοσα χρονια για ενα συμπεθεριο μιλαμε,ε πρεπει να το πραγματοποιησουμε,αλλωστε εχω μια αδυναμια στην κυπρο μας...:P

φιλακια σε ολες τις τσουπρες μου!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλησπέρα κι από μένα και πάλι!

Σας γράφω από την Πάτρα στην οποία με το που ήρθα άλλαξε ο καιρός άρδην και από μια υπέροχη ηλιόλουστη μέρα αυτή τη στιγμή ρίχνει χαλάζι! Σας γράφω και δίπλα μου στο ριλάξ κοιμάται ο πανέμορφος ανηψούλης μου.. Χαχανούλης, γελαστούλης, καλόβολος όσο δεν παίρνει..

Τα νέα τα δικά μας είναι πολύ καλά. Πήγαμε στο γιατρό μας σήμερα.. Ο μικρός τσίμπησε άλλα 200 γραμμάρια και φτάσαμε τα 2.100.. Καταφέραμε και μεις σήμερα και είδαμε φατσούλα αν και όχι πεντακάθαρα μιας και είχε τα χέρια του μπουνίτσες σχεδόν στα μάτια του αλλά μια ματιά τη ρίξαμε.. Έχει τρομερά χειλάκια και νομίζω ότι μοιάζει στον άντρα μου... ο οποίος και κατουρήθηκε! Μεγαλώνουμε μια χαρά, εξακολουθούμε να μην έχουμε περιτύλιξη, το βάρος της μαμάς σταθερό και ο γιατρός κατευχαριστημένος..

Χριστινάκι μου μην ανησυχείς και δεν σου κρατάω μούτρα. Αν είναι ποτέ δυνατόν.. Όποτε βρεις χρόνο θα χαρώ πολύ να σε ακούσω.. Το οικονομικό δυστυχώς είναι μεγάλη υπόθεση.. κι εμείς μάθαμε σήμερα τη λυπητερή για το πόσο θα στοιχίσει η γέννα (τι θα πάρει το μαιευτήριο και τι ο γιατρός) αλλά να είναι καλά το παιδάκι μου, να γεννηθεί γερό και δυνατό και χαλάλι του..

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά είμαι σίγουρη ότι θα την βρεις την άκρη.. Και ναι, να βγάλεις και δεύτερο όνομα αφού το θες τόσο πολύ.. Όσο για το συμπεθεριό εννοείται ότι προηγείται το Μομεντάκι μας..

Επόμενο ραντεβού στο γιατρό μας στις 12 Μαρτίου!

Σας φιλώ όλες

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Να 'μαι κι εγώ, χάθηκα το ξέρω.Σας διαβάζω όμως συνέχεια και μαθαίνω τα νέα σας.

Χριστίνα μου το οικονομικό είναι πολύ δύσκολο, άστα να πάνε όλοι λίγο πολύ τώρα στην ίδια μοίρα βρισκόμαστε..υπομονή ίσως κάποτε έρθουν καλύτερες μέρες και εμένα και τον άντρα μου μας έχουν μέσα 2 μισθούς και τα έξοδα τρέχουν.

κρισάκι πραγματικά ήρωας είσαι που τα καταφέρεις με 3 μωρά και ένα στην κοιλιά..μπράβο σου, όσο για το όνομα είμαι της άποψης ότι κάποιον τον τιμάς όσο ζει δηλαδή να μπει το όνομα της πεθεράς και τί θα γίνει; Αλλά οι άντρες τρώνε κάτι κωλύματα ώρες ώρες...όλοι το ίδιο σκέφτονται.

Μπαμπιτσάκι σε ποια εβδομάδα είσαι;είπες ή εγώ μπερδεύτηκα;

Μομεντάκι φαντάζομαι την ευτυχία σας...μοναδικές στιγμές!

Σε όλα τα υπολοιπα κοριτσάκια πολλά φιλιά!

Να σας πω επίσης ότι και εγώ είμαι έγκυος, μας ήρθε λίγο ξαφνικό γιατί λέγαμε θα αρχίσουμε προσπάθειες μόλις χρονίσει ο μικρός αλλά ήθελε να έρθει νωρίτερα.Δεν παραπονιέμαι αντιθέτως νοιώθω ευλογημένη και πολύ τυχερή.Απλά αισθάνομαι χάλια ανακατοσούρες, ζαλάδες και όλα αυτά που ξέρετε..

Πολλά μωράκια λοιπόν στο καφέ μας...

Καλημέρα!!!!

Καλέ τί διαβάζω;:shock::shock::shock: Καστεράκι και εσύ έγκυος; Ααααα θέλω και εγώ :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: χαχαχα εδώ μπορείτε να γελάσετε... Γιατί φυσιολογικά να μείνω το αποκλείω αλλά και να κάνω προσπάθεια εξωσωματικής δεν παίζει για πολλούς και διάφορους λόγους... Εκτός και ξαναγίνει θαύμα....

Μπράβο κορίτσια με το καλό όλες σας....

Λαράκι και Ελενάκι είναι μάλλον η σειρά σας!!!!!

Δομνινάκι όλο ταξίδια είσαι... Να προσέχεις πολύ....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα από τη βροχερή Πάτρα!

Ο καιρός εξακολουθεί να είναι βροχερός και έβαλε και κρύο.. Μου αρέσει που ήρθα με την προοπτική να πηγαίνω βόλτα με την αδερφή μου και τον ανηψιό μου για καφέ αλλά με αυτό τον καιρό πραγματικά δεν το βλέπω.. Τέλος πάντων.. τουλάχιστον χαίρομαι τον ανηψούλη μου!

Τελικά αυτό το φόρουμ αποδεικνύει ότι η εγκυμοσύνη είναι κολλητική! Καστεράκι μου συγχαρητήρια.. με το καλό να έρθει και το δεύτερο μωράκι σας στην αγκαλιά σας..

Χριστινάκι κι εγώ το αποκλείω να μείνω ποτέ φυσιολογικά έγκυος αλλά ας μη χάνουμε τις ελπίδες μας... Θαύματα γίνονται και τη σήμερον ημέρα!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Χριστίνα μου σ'ευχαριστώ πολύ..μην αποκλείεις τίποτα, αν θέλει ο Θεος πολλά γίνονται!

Δομνίνα μου σε ευχαριστώ.Είδες κολλητική είναι η εγκυμοσύνη στο καφέ μας.Με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου!

Διαφημίσεις

καλε τι νεα ειναι αυτα!!! καστερακι αντε με το καλο κοριτσαρα μου!!! τελεια τα νεακια σου εγω ειμαι στη 11η βδομαδα εσυ φανταζομαι 5-6η?? παλι μαζι θα γενναμε!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα από την ηλιόλουστη Πάτρα.. Σήμερα έβγαλε έναν υπέροχο ήλιο και αρπάξαμε την ευκαιρία με την αδερφή μου και αφήσαμε τον ανηψιό μου στην πεθερά της και πήγαμε βόλτα στην παραλία για καφέ, κάτι που είχαμε πολύ καιρό να κάνουμε και οι δυο και το ευχαριστηθήκαμε δεόντως..

Πολύ χαίρομαι που τα δεύτερα μπεμπάκια για κάποιες μανούλες είναι καθ' οδόν! Μακάρι να κολλήσουμε και οι υπόλοιπες, με τη σειρά βεβαίως βεβαίως αν και προηγείται η Λάρα μας!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? καλό σκ να έχουμε. Μπαίνω και μαθαίνω ωραία νέα...

Καστεράκι με το καλό!!!!! Τι τέλεια. Σου είχε πει και ο γιατρός να το επιταχύνεις το δευτερο αν θυμάμαι καλά. Απορώ γιατί βέβαια γιατί απ΄ότι φαινεται και την πρώτη φορά και τώρα έγινε πολύ γρήγορα. Έχεις και ανακατοσούρες ε? πόσο σε καταλαβαίνω! Έγω δυστυχώς είμαι από τις περιπτώσεις που τις έχουν ακόμα, όχι όπως στην αρχή βέβαια.. Εύχομαι να σου περάσουν σύντομα!

Κολλητικό είναι τελικά όπως λέει και η Δομνίνα! Άντε μαζευτείτε Έλενα, Λάρα και Χριστίνα να κολλήσετε κι εσείς! Για το μομεντάκι είναι νωρίς ακόμα για το δεύτερο.. Χεχε

Βαβιτσιάκι μου με το καλό η αυχενική! Την άλλη βδομάδα είναι ε? ίσως δείτε και φύλο. Εμένα δεν μου είχε πει βέβαια τίποτα τότε αλλά τώρα μου είπε ότι είναι μάλλον κοριτσάκι :)

Κρισάκι αυτό που λες με τα ονόματα είναι ένα θέμα, κι εμείς δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα αλλά προβλέπω κόντρα γι' αυτό το αφήνω για πιο μετά...

Σας φιλώ. Πάω η ταλαίπωρη να δω τι θα φάω ( και τι θα βγάλω) σήμερα..

Καλημέρα κοριτσάκια!

Επέστρεψα χθες από την Πάτρα αφήνοντας πίσω τον πανέμορφο χαχανούλη ανηψούλη μου με βαριά καρδιά και απ' ότι βλέπετε από σήμερα πιστή στο πρωϊνό ραντεβού μας.. Έτσι, για να μη χαλάμε τις συνήθειές μας..

Είμαστε καλά, η κοιλιά τσιτώνει και με ζορίζει λιγάκι αλλά οι μέρες περνάνε σαν νερό.. Αύριο λέω να πάω να κάνω κάτι αιματολογικές για να δούμε με τον αιματολόγο αν και πότε θα κόψουμε τις αντιπηκτικές.. Λέω σιγά σιγά να βάλω κάποιες δουλειές στο πρόγραμμα διότι αν ο μπέμπης αποφασίσει να κάνει την μεγάλη εμφάνιση νωρίτερα θα τρέχουμε μετά και δεν θα φτάνουμε! Ελπίζω όλες να είστε καλά και να περνάτε τέλεια!

Laylaki μου καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σου τώρα αλλά πολύ σύντομα όταν με το καλό κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου θα τα ξεχάσεις όλα.. Ελπίζω πολύ σύντομα να σταματήσουν να σε ταλαιπωρούν οι εμετοί και να αρχίσεις να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Κοριτσάρες μου όμορφες τι ωραία νεάκια είναι αυτα;;;; Καστερακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Με το καλό αγαπούλα μου!

Θα σας πω τα δικά μου εν συντομία....

Στις 2/2 κάναμε εμβρυομεταφορά 3 ωραιοτατες βλαστοκύστες και όλα πήγαιναν καλά μεχρι και την προηγούμενη εβδομάδα όπου και πάλι η χαρα εγινε πίκρα και απογοήτευση... Περίμενα πως κ πως να μπω να σας πω ότι πια πέρασα κ εγώ στην απέναντι όχθη αλλα έμεινα με τον ενθουσιασμό (για να μην πω οτι εμεινα με το π..λι στο χέρι).

Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογώ, σταματάω τα πάντα και πολύ αμφιβάλλω αν θα ξανακάνω προσπάθεια. Τρία στα τρία είναι πολύ και δεν έχω κουράγια (κ λεφτά) για άλλα.

Συγχωρεστε με που δε σας γράφω συχνά αλλά καταλαβαίνετε...

Σας αγαπω πολύ όλες και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με το καλό να κρατήσετε τα μωρουλίνια σας στην αγκαλιά σας!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...