Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Εύχομαι να μην πήγαινε σε μένα αυτό 🤣 

Κοίταξε λίγο επειδή είμαστε μεγάλες γυναίκες καμιά φορά και το πώς θα γράψεις κάτι ή ακόμη και το πώς θα το πεις μπορεί λόγω επιβεβαρημενου ψυχολογικού κλίματος κάποια να το πάρει στραβά κάποια να μιλήσει λάθος άθελά της ,ανθρώπινο είναι ..τα συναισθήματα σε τέτοιες καταστάσεις ειναι σαν ορμονικές διαταραχές🙃

Να σου πω μια εμπειρία;είχα ένα ζευγάρι φίλους από εξωτερικό που για χρόνια τους φιλοξενούσα γιατί ερχόντουσαν εδώ για εξωσωματική ,κάθε φορά η γυναίκα σε μεγάλους μήνες 5,7 μηνών απέβαλε ,μιλάμε για χρόνια προσπάθεια και ήταν καταβεβλημένο το ζευγάρι,χρήματα είχαν πολλά να το στηρίξουν οπότε συνέχιζαν ...κάθε φορά που ερχόντουσαν ένιωθα παρά πολύ άσχημα επειδη είχα παιδιά δηλαδή πιεζομουν ψυχολογικά δεν ήξερα πως να συμπεριφερθω και αισθανομουν πόσο άδικο είναι αυτή η γυναίκα που τόσο πολύ το ποθεί να μην έχει ενα δικό της μωρό ...και όταν με κοίταζε αισθανομουν αυτό ότι το νιώθει και για μένα ήταν άδικο...

Προσευχομουν να τα καταφέρει  μέσα από την καρδιά μου, τελικά στα πενήντα της χρόνια μετά από τεράστιο Γολγοθά ,προεκλαμψία ,θέμα με καρδιά,αύξηση βάρους και άλλα τόσα τα κατάφερε με δοτρια ,δεν τα είχαν παρατήσει ποτέ και τα κατάφεραν τελικά.

Όσο για την υιοθεσία που αναφέρθηκε παραπάνω είναι ένα άλλο δύσκολο κομμάτι δεν είναι τόσο εύκολο είχα φίλους ζευγάρι που περίμεναν 20 χρόνια στο τέλος όταν έφτασε η σειρά τους δεν είχαν κουράγιο και είπαν δώστε το στο επόμενο ζευγάρι εμείς γεράσαμε τουλάχιστον ας το πάρει ένα ζευγάρι νεότερο να το μεγαλώσει.

Όχι δεν πήγαινε σε εσένα. Σε σχέση με τα παιδιά μιλάω από την έξω ζωή, από επαφές με συγγενείς φίλους και απλά περαστικούς. 😬 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα..

Σήμερα αισθάνομαι κουρασμένη και η αλήθεια είναι πως όσο περνάει ο καιρός τόσο εγώ βαριέμαι να έρχομαι στη δουλειά και κουράζομαι στο περπάτημα.. Χαλάλι του όμως του πιτσιρίκου μου..

Laylaki ούτε εγώ είχα ναυτίες, εμετούς, σιελόρροια και ρινίτιδα.. Δεν είχα κι εγώ το παραμικρό σύμπτωμα και ακόμη αισθάνομαι σαν να μην είμαι έγκυος.. Μόνο η κοιλιά μου που μεγαλώνει και τα χτυπήματα του μπέμπη με κάνουν να αισθάνομαι έγκυος.. Μακάρι μόλις κλείσεις το α' τρίμηνο να σταματήσουν τα συμπτώματα με τη μία.

Χριστινάκι με το καλό να χρονίσει ο Γιαννάκης σου και το δεύτερο μπεμπέ να σε εκπλήξει και εσένα ευχάριστα..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκά μου κοριτσάκι τι κάνετε;

Δομνινάκι, ο μπεμπουλης σου είναι καλό παιδάκι και αφήνει τη μανούλα του να κοιμάται τα βραδια! Βρε παιδάκι μου, νομίζω έχει εθιστεί στις ενέσεις και δεν μπορείς χωρίς αυτες... έλα πες την αλήθεια, μεταξύ μας είμαστε..!!! χαχαχαχαχααχαχα!!!! Τι να κάνεις βρε κοριτσακι, αφού πρεπει να το κάνεις, θα το κάνεις.

Χριστινάκι, γιατί δεν φτιάχνεις ψιλοπραγματάκια, τυπου τυροπιτάκια, καναπεδάκια κτλ; Μην φας όλη μέρα να μαγειρεύεις, εκτός κι αν έχεις βοήθεια οπότε οκ.

Μπαμπιτσιάκι, όλα καλά κοριτσάκι μου αλλά να προσέχεις... Τωρα βεβαια θα μου πεις εύκολο να το λες δύσκολο να το κάνεις αλλά θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να κοιμίζεις τη μπουμπου σου χωρίς να την κρατάς. Αυτό με το καρότσι που είπε η Δομνίνα ίσως λειτουργήσει....

Λαγιάκι, το είδες να κουνιέται εε;;; Αχ πόσο ζηλευωωωωωωωωωωωω...........!!!!!!!!! Με την καλή έννοια πάντα ε;!

Καστεράκι, μπες να μας πεις νεακια!

Κρισακι μου, εσύ πώς πας; ξαναπήγες στον γιατρό;

Εγώ δεν έχω νέα να σας πω, μία από τα ίδια...

JXFXp3.png

Κοριτσουδιαααααααα!!!ξερω πως χαθηκα κ ειμαι μια γουρουνα,μα δεν προλαβαινω η ερμη γουρουνα....πολλα μου επεσαν μαζι..

Καλε τι πολλα νεα εχασα;δυο σελιδες παρακαλω!!!

Καλα της μπαμπως μου,ναναι καλα η κοπελα,πηρε κ μου ταπε κ καταχαρηκα !!!!!μωρο μου ολα να πανε καλα,αυτο πρωτα απο ολα..τωρα θελει να προσεχεις λιγο κ για την μικρη,πρεπει δυστυχως οπως εμαθε να ξεμαθει.το κλαμα,οσο σκληρο κ αν ακουγεται,θα το αντεξεις.οχι να το αφησεις να πλανταξει,αλλα αστην 5 λεπτα μονη,πανε μιλα της,ξαναφυγε.καπως ετσι μας τα ειχε μαθει ο γιατρος..ολα θα πανε καλα!!καλε ειπα οτι εκανα κ αλλο ανετα;;;;μηπως εννοουσα σε μια δεκαετια;;με ειχα μαγεψει η δημητρουλα κ ελεγα οτι ναναι...οχι,η αληθεια ειναι οτι ηθελα κ αλλο αλλα οχι τωρα!!!

Αχ μομεντοσυμπεθερινι μου,με συγκινησες παλι..πως τα καταφερνεις βρε παιδι μου;;;;να σας ζησει το θαυματακι σας,να ειστε παντα γεροι κ τοσο ευτυχισμενοι!!σαγαπαω τοσο πολυ!!!κ οσα εγραψες,λιγο πολυ μοιαζουν με οσα βιωσαμε κ εμεις..κ μεγαλο μωρακι ε!!!κ δεν ειχες παρει πολλα κιλακια!!!αληθεια,θηλαζεις;οποτε μπορεσεις περιμενουμε νεα,κ αλλα!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κ συνεχιζω..

Δομνινακι μου με τον αγοραρο!!ολα θα πανε καλα κ με το τρυπημα σιγα μη μασας εσυ!!το δακτυλακι δεν τρυπας;εεεεεε..ενταξει,λιγο το κακο!!τρωγε σωστα εσυ οσο μπορεις κ θα δεις,δεν θα χρειαστεις τιποτα παραπανω!!!μεγαλωσε το νινι μας καλε!!!!

Λαιλακι εμεις ειμαστε πολυ κοντα ε;;;παααρα πολυ κοντα!!εγω αν ολα πανε καλα εχω πητ 12αυγουστου,εσυ πρεπει λιγο νωριτερα!!ελπιζω με το τελος του α τριμηνου να εχεις δει ηδη διαφορα στα συμπτωματα..εγω δεν ειχα τιποτα,ουτε σαυτην ουτε στην προηγ εγκυμοσυνη,αλλα την τελευταια βδομαδα ποναει το στομαχι μου,κ γενικα ειμαι καπως αλλα μπορει κ να κουβαλαω καμια ιωση...

Λαρουκακι μου παρε απο μενα οση μπεμπεδοσκονη θες!!!εχω σε ολα τα μεγεθη!!!σε φιλω γλυκα!!

Ελενακι μου σευχαριστω κ εσενα κ ολα τα κοριτσια για τις ευχες!! Κ σε σενα ευχομαι τα καλυτερα για το 13!!!

Καστερακι μου ειδες τι καλα να γυριζεις στην δουλεια;σιγουρα κουραζομαστε παραπανω αλλα ανανεωνομαστε κιολας!!

Χριστινακι μου να σου ζησει ο γιαννακης!!κανατε το παρτι;εμεις στις 16 εχουμε τα δευτερα γενεθλια μας αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει τι θα κανω..προς παιδοτοπο κλεινω,αλλα το οικονομικο μας χαλαει λιγο..

Καλε δεν ξεχασα καμια,ετσι;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Τωρα τα δικα μου..το εμβρυακι καλα το ειδε ο γιατρος.την παρασκευη εχουμε την αυχενικη..για το αν το επηρεασαν τα φαρμακα μας ειπε οτι στον μεγαλο υπερηχο θα φανουν τα παντα κ να περιμενω κ οτι ειναι να γινει θα γινει τοτε..αλλα ειπε οτι το βρισκει πολυ καλο.για να δουμε..περα απο την δικη μου αδιαθεσια...εχω παλι αρρωστα τα μωρα,με βηχα κ πυρετο..τι κολλησαν παλι ΔΕΝ ΞΕΡΩ..κουραζομαι αρκετα,ολη μερα τρεχω,τα σηκωνω τα κανω μπανιο,δεν προσεχω ιδιαιτερα,ουτε την διατροφη μου,ουτε το φυλλικο οξυ κ το σιδηρο δεν παιρνω καλα καλα..πολυ φλου ειμαι,πολυ αλλου ειμαι βασικα..αλλα θα συγκεντρωθω,που θα μου παει!!!

Αας φιλω κ θα προσπαθησω να μη χανομαι γιατι οι εξεληξεις τρεχουν στο καφε μας!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ φιλεναδίτσα μου μας τα είπες όλα μαζεμένα...!!! Πότε έφτασες κιόλας στην αυχενική διαφάνεια; καλέ δεν το πιστεύω ότι περνάει ο καιρός τόσο γρήγορα.. Με το καλό κοριτσάκι μου να πάνε όλα καλά, το μωράκι σας να είναι υγιέστατο και να το κρατήσετε κι αυτό με τη βοήθεια του Θεού υγιέστατο στην αγκαλιά σας.. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να προσέχεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου αυτή τη φορά και να παίρνεις όλα τα συμπληρώματα και τις βιταμίνες διότι είσαι που είσαι τσιλιβιθρόνι... αν τα κάνεις όλα αυτά που λες ότι κάνεις και δεν τρως σωστά σε λιγάκι θα σε μαζεύουμε....

Όσον αφορά εμένα τώρα.. Αναρωτιέμαι αν έχω διαβήτη κύησης τελικά.. Ακολουθώ βέβαια τη διατροφή που μου έχει δώσει ο διαβητολόγος σχεδόν κατά γράμμα και οι μετρήσεις είναι όλες πολύ καλές και εντός ορίων.. Αύριο που θα πάω στο γυναικολόγο θα το συζητήσω μαζί του και αφού συμπληρώνω αύριο μια βδομάδα μετρήσεων θα στείλω και τις μετρήσεις στο διαβητολόγο να δω τι θα μου πει..

Κατά τα άλλα είμαστε καλά.. Εξακολουθώ να κοιμάμαι μια χαρά με ορισμένα διαλείμματα - χθες ξύπνησα στις 4 το πρωί και κοιμήθηκα πάλι στις 8.30 το πρωί για κανένα δίωρο.. Η όρεξή μου δεν έχει αυξηθεί, η κοιλιά μου δεν με ενοχλεί ούτε στον ύπνο ούτε στο περπάτημα οπότε νομίζω πως όλα βαίνουν καλώς..

Τρεις βδομαδούλες ακόμη και μετά τέλος η δουλειά! Γιούπι!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Να μαι κι εγω!

Μπηκα στα γρηγορα να σας πω πως ειμαι καλα κι εγω κσι το μομεντακι το οποιο τρωει ολο του το φαγητο κ μεγαλωνει!:-) δεν γραφω σπο τον υπολογιστη οποτε δυσκολευομαι λιγακι γι αυτο θα επανελθω με περισσοτερες λεπτομερειες! Σας το χρωσταω!

Αααα! Συμπεθερακι λεε τελικα να εχουμε ευκαιρισ να συμπεθεριασουμε?:-)

Πρεπει νσ παω γιατι το μομεντακι διπλσ μου αρχισε να ξυπναει!

Φιλια σε οολεεεεες!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Πήγαμε γιατρό σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη.. Το αγοράκι μου έφθασε αισίως το 1.4kg, εγώ για μια ακόμη φορά δεν πήρα ούτε γραμμάριο, έχει γυρίσει με το κεφαλάκι προς τα κάτω, τρέφεται μια χαρά, το ζάχαρό μου ρυθμίζεται μια χαρά με τη διατροφή, δεν έχουμε καμία περιτύλιξη και το καλύτερο όλων; Τέλος Μαρτίου γεννάμε!

Λόγω του διαβήτη θα πάμε με πρόκληση μόλις συμπληρώσω τις 38 βδομάδες.. Οπότε πάρα πολύ κοντά στα γενέθλιά μου θα γίνω μανούλα!

Ο γιατρός θα μας ξαναδεί στις 12 Φλεβάρη για να μου γράψει και την άδεια κύησης και εγώ είμαι κατενθουσιασμένη! 8 βδομάδες μείνανε κορίτσια!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινάκι μου τί όμορφα νέα διαβάζω....

Μπράβο κοριτσάκι μου, όλα καλά!!!!!

Αχ με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου τον μικρό αγγελό σου!!!!!

Πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός ούτε που θα το καταλάβεις....

Να περνάς όμορφα και κοιμήσου τώρα που μπορείς!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Πήγαμε γιατρό σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη.. Το αγοράκι μου έφθασε αισίως το 1.4kg, εγώ για μια ακόμη φορά δεν πήρα ούτε γραμμάριο, έχει γυρίσει με το κεφαλάκι προς τα κάτω, τρέφεται μια χαρά, το ζάχαρό μου ρυθμίζεται μια χαρά με τη διατροφή, δεν έχουμε καμία περιτύλιξη και το καλύτερο όλων; Τέλος Μαρτίου γεννάμε!

Λόγω του διαβήτη θα πάμε με πρόκληση μόλις συμπληρώσω τις 38 βδομάδες.. Οπότε πάρα πολύ κοντά στα γενέθλιά μου θα γίνω μανούλα!

Ο γιατρός θα μας ξαναδεί στις 12 Φλεβάρη για να μου γράψει και την άδεια κύησης και εγώ είμαι κατενθουσιασμένη! 8 βδομάδες μείνανε κορίτσια!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

Αχ Δομνινάκι μου διάβαζα το μήνυμά σου και είχα ένα χαμόγελο ννναααααα!!!! :D Το μομεντάκι μου είπε να σου πω πως περιμένει πώς και πώς το δομνινάκι τζούνιορ!:D

Αχ πώς πέρασε ο καιρός! Πραγματικά ακολούθησε τις συμβουλές της christm μας....κοιμήσουυυυυυυυυ!!!:D

Κι εγώ με πρόκληση πήγα και ήτανε πολύ καλή εμπειρία...να μη φοβάσαι εντάξει; Θα κάνεις κι επισκληρίδιο; Στη συστήνω ανεπιφύλακτα!:D

Αχ ανυπομονώώώώώώώώ!!! Ο μομέντος είναι εξίσου χαρούμενος! Και ανυπομονεί κι αυτός!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Για μένα δεν ήταν και πολύ καλό το χθεσινό βράδυ τελικά.. Βλέπετε είχα να πάω τουαλέτα 3 ολόκληρες μέρες και κατά τις 3 το πρωί σηκώθηκα να πάω για τσίσα.. Με το που γύρισα στο κρεβάτι και ξάπλωσα άρχισε ένας συνεχόμενος πόνος σε όλη την κοιλιά.. Ανησύχησα είναι η αλήθεια γιατί όχι μόνο δεν περνούσε αλλά και δεν ένιωθα το δομνινάκι junior.. Δεν κοιμήθηκα καθόλου και μέχρι τις 7 το πρωί προσπαθούσα να χαλαρώσω και να καταλάβω το μωρό.. Μόλις ξύπνησε ο μπαμπάς μας του το είπα και προσπάθησε να καλοπιάσει το γιο του.. Η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε διότι ο μικρός εμφανίστηκε και το καλύτερο όλων... με το που σηκώθηκα από το κρεβάτι πήγα τουαλέτα.. όπου και ξαλάφρωσα.. Ο πόνος πέρασε σχεδόν αμέσως, άρα γι' αυτό το λόγο είχα ενόχληση... αλλά πήρα τηλέφωνο τη συνάδελφο στη δουλειά και της είπα ότι δεν θα πάω.. Αισθάνομαι λίγο ψιλοκουρασμένη και περιμένω να έρθει και η κοπέλα που καθαρίζει το σπίτι σήμερα..

Μομεντάκι μου δεν τη φοβάμαι την πρόκληση.. Την επισκληρίδιο φοβάμαι διότι έχω κήφωση και σκολίωση στην πλάτη μου αλλά ο γυναικολόγος με καθησύχασε ότι με την αναισθησιολόγο που θα έχω δεν θα καταλάβω τίποτε..

Να πεις στο Μομεντάκι junior ότι και ο φιλαράκος του ανυπομονεί να τον δει live! Φιλιά πολλά στον Μομέντο σου..

Επίσης μίλησα και με τον διαβητολόγο χθες αφού ολοκλήρωσα μια ολόκληρη βδομάδα μετρήσεων και μου είπε ότι οι μετρήσεις μου είναι εξαιρετικές και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον.. Συνεχίζουμε κανονικά τις μετρήσεις λοιπόν και ξαναμιλάμε την ερχόμενη βδομάδα.

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Δομνινάκι μου, μην ανυσηχείς... Σε καταλαβαίνω απόλυτα... και ποιά κοπέλα δεν το έχει περάσει αυτό με την τουαλέτα... Θέλει υπομονή... και πολλά φρούτα, δαμάσκηνα, ακτινίδια και ότι άλλο συχενόμουνα το έτρωγα προκειμένου να μην έχω θέμα... Στην αρχή που έπαιρνα τα ουτρεγκιστάν , εκεί να δείς... Που πήγα έκατσα μια ώρα με αβάσταχτούς πόνους, και τελικά να βλέπω αίμα από το ζόρι... Τρελάθηκα λέω πάει το μωρό... Αλλά ευτυχώς με καλή διατροφή είμουν μια χαρά μετά... Καλά έκανες και δεν πήγες στην δουλειά... Απολαυσε τό τώρα που μπορείς....

Μομεντάκι μου να μου φιλήσεις τον μικρούλη θαυματάκι σου....

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Χριστινάκι εγώ λόγω διατροφής που κάνω για το διαβήτη κάθε μέρα τρώω απαραιτήτως 2 φρούτα και ένα πιάτο σαλάτα.. Μπορεί να έτυχε.. Μέχρις στιγμής πάντως με το θέμα δυσκοιλιότητα τα έχω πάει μια χαρά εκτός 1-2 περιπτώσεων..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...