Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , MK2012 είπε:

Ελα κορίτσι μου ! Καλύτερα να είσαι καλά στην ΕΤ σου! Μου είχαν τύχει τα χίλια μιρια πριν τη δική μου. Μια μέρα αφότου την έκανα έπαθα κρυολόγημα, φοβερή καταρροή. Μπορεί να μην ευθύνεται αυτό για την αποτυχία αλλά και πάλι καλό είναι να μη ρισκάρεις να μην είσαι στο peak condition!❤️

Κορίτσι μου μπράβο !!! Μπράβο !! 🥰🥰🥰🥰

Το πιο ωραίο νέο που άκουσα σήμερα !

😁😁😁🥰🥰🥰🥰

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Αααααααααααααααααα! Δύο εγκυμοσύνες στο καφέ μας; Θα τρελαθωωωωωωωωωω!:-) δεν γράφω κατι άλλο γιατί δεν τα πολυκαταφερνω με το κινητό! Καλεεεεεεε εμφανιστείτεεεεεεεεεεεεεέεεε!:-)

3 εγκυμοσύνες μομεντάκι μου 3, είναι και η λαιλα...

ελπιζω να εχω και εγω σύντομα νέα μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι έγινε ρε παιδιά;;;; χαχαχαχαχαχα!!!!

Καλέεεεεεε, στείλτε κ κατα δω μεριά λίγο από αυτό που παίρνετε μπας κ "κολλήσω" κι εγώ!

Συγχαρητηρια μπαμπιτσιω μου!!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις κοριτσάρα μου!

Μομεντάκι μου όμορφοοοοο, το έχεις πιστέψει ή ακόμα; χαχαχα!

Δομνινάκι ακόμα στην Ξάνθη είσαι;

Φιλάκια και σε όλα τα κοριτσάκια!

JXFXp3.png

καλημερα!!! τι κανετε??? ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου για τις ευχουλες σας αν και εγω ειμαι λιγο συγκρατημενη ακομα μιας και η προγεστερονη ήταν πολυ χαμηλή την παρσκευη και ήμουν για αποβολη τωρα εχω πλακωθει στα utrogestan και ξανα εκανα σήμερα εξετασεις και να δουμε. η δε χωριακή στα βουνα την Παρασκευη με 5 μερες καθηστερηση ήταν 7546 δεν ειχα δει ποτε τετοιο νουμερο με τρομαξε...

Λαρακι μου φου φου φου φυσαω προς τα κει να ερθει η μωρουδοσκονη.. βρε μηπως πρεπει να ερθεις εσυ θεσσαλονικη να κολησεις??? κρισακι μου που εισαι??? εμφανησου.. καλε μηπως αλλαξε νουμερο στο τηλ σε πηρα ενα απογευμα και δεν απαντησες.. και σενα σε πηρα μομεντακι αλλα εσυ μαλλον ταιζες, αλλαζες ή κοιμηζες και για αυτο δεν απαντησες..

καστερακι καλη αρχη να θυμασαι οτι χρειαζεσαι 200 ενσημα για να δικαιουσε να επιδοματα.. στο λεω γιατι βιαζεσαι να κανεις και το δευτερο.. χαχαχαχα αντε με το καλο!!

και να δω πωσ θα τα καταφερω που η μπουμπου ειναι ολο αγκαλιες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά γύρισα!

Έλειπα 10 ολόκληρες μέρες και πραγματικά γύρισα άλλος άνθρωπος.. Ξεκουράστηκα, χαλάρωσα, ηρέμησα, ξέφυγε το μυαλό μου.. Ταυτόχρονα έγινα και νονά σε ένα καταπληκτικό, χαμογελαστό και αγαπησιάρικο αγοράκι και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό..

Το θέμα μου είναι ότι η καμπύλη ζαχάρου βγήκε παθολογική, πράγμα που σημαίνει ότι έχω διαβήτη κύησης.. Μίλησα με τον γυναικολόγο και με κατηύθυνε σε διαβητολόγο εξειδικευμένο σε εγκυμοσύνες. Έκλεισα ραντεβού μαζί του για αύριο το βράδυ στις 20:00 και μπορώ να πω ότι έχω αγχωθεί λίγο. Όχι για τη διατροφή που τυχόν θα μου δώσει ή για το πως μπορεί να επηρεάσει ο διαβήτης το μωρό.. Είμαι σίγουρη ότι αφού θα με παρακολουθεί ο γιατρός όλα θα πάνε καλά.. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να μετράω το ζάχαρο τρεις φορές τη μέρα με το ειδικό μηχανάκι και δεν θέλω καθόλου.. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή μελλοντολογώ και αύριο θα δούμε τι πραγματικά θα γίνει αλλά δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι..

Καλέ είμαι κι εγώ έγκυος.... με ξεχάσατε εμένα; Και πάνω που έλεγα ότι θα είμαστε οι μικρότεροι της παρέας βαλθήκατε να με διαψεύσετε όλες μαζί!

Μπαμπιτσάκι μου πόσο χαίρομαι για σένα κοριτσάκι μου.. Με το καλό λοιπόν να έρθει και το δεύτερο ζουζούνι σου.. Καλύτερα τώρα που είναι και μικρό το κοριτσάκι σου και δεν θα προλάβεις να ξεμάθεις από τα ξενύχτια και τα μωρουδιακά.. Αλλά θα πρέπει να προσέχεις πολύ και να μην κουράζεσαι.. Φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια και στην κοιλίτσα..

Μομεντάκι μου σου έγραψα και αλλού.. Απλά σου τονίζω ακόμη μια φορά πόσο ευτυχισμένη είμαι με την έλευση του αστρομομεντακίου..

Λάρα μου γλυκιά έρχεται και η σειρά σου.. Είμαι σίγουρη..

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά που χάθηκες;

Χριστινάκι ελπίζω να συνήλθατε επιτέλους και να μην ξανακολλήσετε τίποτε για αρκετό καιρό!

Ο πιτσιρίκος μου είναι ζωηρότατος και αυτό με κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενη.. Ελπίζω όλες να είστε καλά και τα μπεμπέκια εντός και εκτός κοιλίτσας ιδιαιτέρως ζωηρά και χαρούμενα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλέ τί διαβάζω;:shock::shock::shock:

Δεν έχω λόγια....

Μπαμπιτσάκι συγχαρητήρια!!!!

Μπράβο και πάλι μπράβο....

Λαράκι η σειρά σου τώρα...

Να σας πώ κάτι; Ζήλεψα....:oops::oops::oops: Θέλω και εγώ ένα δεύτερο μωράκι αλλά....

Προσγειώθηκα απότομα γιατί μάλλον ξέχασα πόσο δύσκολα έμεινα έγκυος στον Γιαννάκι μου... Δεν παραπονιέμαι Δόξα τον Θεό που έχω ένα παιδάκι... Πήγα στον γυναικολόγο μου και με είδε... Τα ωάρια μου πολύ φτωχικά σχεδόν καθόλου, θα κάνω και ορμονικές και βλέπουμε... Θα δούμε...

Να προσέχετε όλες!!!!

Κρισάκι περιμένουμε νέα...

Δομνινάκι να προσέχεις την διατροφή σου λιγάκι και όλα καλά θα πάνε....

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

τελικα οκ η προγεστερονη μου πηγε στο 95 οποτε θεωρειται βιοσιμη η κυηση σημερα θα πάμε στο γιατρο, και ξερω ακριβώς πια μερα εγινε....

το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι η μπουμπου εχει μαθει να κοιματε με νανι νανι οοοοο στα χερια και βολταροντας απο σαλονι διαδρομο και τουμπαλι και κοντευει τα 10 κιλα και στη κατασταση μου δεν μπορει να συνεχιστει.... δοκιμασα 2 μερες να την αφησω στο κρεβατι να κλαψει.. αδυνατον με εκλιπαρει με τα χερακια της να την παρω αγκαλια, δοκιμασα να την κουνησω στο ριλαξ νανουριζετε μεν δεν κλεινει τα ματια της δε περιμενει να την παρω αγκαλια να πεσει στον ωμο μου.. ξερετε καμια αλλη λυση που να μην εχει κλαμα??? γιατι δεν μπορω βαζω και γω τα κλαματα...

χριστινακι τι εκανες με το παρτι???

lJiup3.png

M1otp3.png

τελικα οκ η προγεστερονη μου πηγε στο 95 οποτε θεωρειται βιοσιμη η κυηση σημερα θα πάμε στο γιατρο, και ξερω ακριβώς πια μερα εγινε....

το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι η μπουμπου εχει μαθει να κοιματε με νανι νανι οοοοο στα χερια και βολταροντας απο σαλονι διαδρομο και τουμπαλι και κοντευει τα 10 κιλα και στη κατασταση μου δεν μπορει να συνεχιστει.... δοκιμασα 2 μερες να την αφησω στο κρεβατι να κλαψει.. αδυνατον με εκλιπαρει με τα χερακια της να την παρω αγκαλια, δοκιμασα να την κουνησω στο ριλαξ νανουριζετε μεν δεν κλεινει τα ματια της δε περιμενει να την παρω αγκαλια να πεσει στον ωμο μου.. ξερετε καμια αλλη λυση που να μην εχει κλαμα??? γιατι δεν μπορω βαζω και γω τα κλαματα...

Αχ Μπαμπιτσάκι μου και εμένα έτσι κοιμάτε ο μικρός... Πάνε τα χέρια μου, με πονάνε από το κούνημα, αλλά δεν κοιμάται αλλιώς με τίποτα... Ούτε με τον άντρα μου, θέλει εμένα αποκλειστικά και ειδικά το βράδυ... Υπομονή... Τώρα στην καταστασή σου, η αλήθεια είναι ότι θέλει προσοχή αλλά ειλικρινά δεν ξέρω... Αχ τα έχουμε καλομάθει... Και φυσικά το εκμεταλλεύονται...

Το πάρτι θα το κάνω το άλλο Σάββατο στο σπίτι...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

καλημερα!!! τι κανετε??? ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου για τις ευχουλες σας αν και εγω ειμαι λιγο συγκρατημενη ακομα μιας και η προγεστερονη ήταν πολυ χαμηλή την παρσκευη και ήμουν για αποβολη τωρα εχω πλακωθει στα utrogestan και ξανα εκανα σήμερα εξετασεις και να δουμε. η δε χωριακή στα βουνα την Παρασκευη με 5 μερες καθηστερηση ήταν 7546 δεν ειχα δει ποτε τετοιο νουμερο με τρομαξε...

Λαρακι μου φου φου φου φυσαω προς τα κει να ερθει η μωρουδοσκονη.. βρε μηπως πρεπει να ερθεις εσυ θεσσαλονικη να κολησεις??? κρισακι μου που εισαι??? εμφανησου.. καλε μηπως αλλαξε νουμερο στο τηλ σε πηρα ενα απογευμα και δεν απαντησες.. και σενα σε πηρα μομεντακι αλλα εσυ μαλλον ταιζες, αλλαζες ή κοιμηζες και για αυτο δεν απαντησες..

καστερακι καλη αρχη να θυμασαι οτι χρειαζεσαι 200 ενσημα για να δικαιουσε να επιδοματα.. στο λεω γιατι βιαζεσαι να κανεις και το δευτερο.. χαχαχαχα αντε με το καλο!!

και να δω πωσ θα τα καταφερω που η μπουμπου ειναι ολο αγκαλιες!!!

το ξέρω πως χρείαζονται 200 ενσημα αλλά ποιας χρονιάς του 2012 ή 2013, γιατί το 2013 απο Μάρτιο ήμουν με άδεια κύησης και μετά λοχείας και άδεια μητροτητας απο ΟΑΕΔ.να σε ρωτήσω πες ότι μένω έγκυος τώρα τα ενσημα υπολογίζονται μέχρι να βγω σε άδεια κύησης ετσι δεν είναι;θα μετράνε και αυτά που έιχα απο το 2012;πολλά ρωτάω ε;

Μπράβο κοριτσάκι μου.. Με το καλό σήμερα να δείτε και το δεύτερο σποράκι σας..

Εγώ θα σου πρότεινα είτε να την κάνεις βόλτα στο καρότσι και να την κοιμίζεις εκεί και να τη μεταφέρεις κοιμισμένη στην κούνια είτε να αναλάβει ο άντρας σου να την κοιμίζει αυτός..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα κοριτσάκια μου..

Χθες κοιμόμουν από τις 22:30 μέχρι τις 7:30 σήμερα το πρωί.. Βλέπετε δεν μπορώ πια να βολευτώ στον καναπέ και έτσι αναγκάζομαι να πηγαίνω στο κρεβάτι για ξάπλα.. Εκεί θέλοντας και μη με παίρνει ο ύπνος αλλά δεν με χαλάει καθόλου αφού προφανώς το έχει ανάγκη ο οργανισμός μου..

Σήμερα είναι το ραντεβού με τον διαβητολόγο και όσο να είναι έχω μια αγωνία τι θα μου πει.. Ευτυχώς τον μικρό τον καταλαβαίνω και έτσι είμαι ήσυχη. Αύριο θα σας ενημερώσω για το τι μου είπε..

Επίσης για τον βήχα που με ταλαιπωρεί πήρα χθες τον γυναικολόγο και με άφησε να πάρω το Sinecod το οποίο ξέρω ότι με βοηθάει όταν έχω ξηρό βήχα.. Δυο φορές πήρα από χθες και ήδη αισθάνομαι καλύτερα!

Σας φιλώ γλυκά όλες!

L2qIp2.png

Λοιπόν κοριτσάκια μου γλυκά..

Πήγα στον διαβητολόγο και το συμπέρασμα είναι το εξής.. Ναι μεν έχω διαβήτη κύησης αλλά με 2 μετρήσεις τη μέρα (ευτυχώς γλυτώσαμε τις 6) και με προσεκτική διατροφή θα τα καταφέρουμε..

Έπρεπε να είσασταν από τη μια πλευρά να με βλέπετε όταν ο γιατρός μου έδειχνε πως θα κάνω τις μετρήσεις.. Μόνο τα κλάμματα που δεν έβαλα... επιστρατεύτηκε ο άνδρας μου και θα μου κάνει αυτός τις μετρήσεις το πρωί.. για τις μεσημεριανές θα προσπαθήσω μόνη μου..

Σήμερα το πρωί αφού χαλάσαμε 4 ταινίες το ζάχαρο νηστείας ήταν 86. Ο γιατρός μου είπε ότι αν φτάσει πάνω από 92 και το μεσημεριανό πάνω από 136 θα πρέπει να αρχίσω φαρμακευτική αγωγή.. Οπότε για αρχή καλά πάμε..

Ο μπέμπης πάντως ακμαιότατος.. Όλο το βράδυ κάνει νάνι και το πρωί με το που ανοίξω το μάτι μου κάνει και αυτός την εμφάνισή του και με κάνει τόσο μα τόσο χαρούμενη!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

Υ.Γ. Μπαμπιτσάκι τι έγινε με την επίσκεψη στο γιατρό;

L2qIp2.png

Πάλι καιρό έχω να μπω και απ΄ ότι βλέπω τα συνταρακτικά νέα συνεχίζονται! Βαβιτσιακι μου ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! Βλέπω ότι οι εξελίξεις είναι καλές. Όλα μια χαρά θα πάνε! Άντε θα έχει και η μικρή σου αδερφάκι κοντά κοντά. Τώρα για το κοιμισμα δεν ξέρω τι να σου πω, δεν εχω εμπειρία.. Αν την κρατάς καθιστή? ή αν την κρατάει ο αντρας σου κι εσύ απο δίπλα να λες κανα νανούρισμα?

Χριστίνακι και Καστεράκι, σύντομα και σε σας τα δευτερά μωράκια!

Χριστινάκι μου σε καταλαβαίνω γιατι και μένα χαμηλή ήταν η ΑΜΗ μου αλλά τελικά μου έκατσε, τι ναπω. Ελπίζω να είσαι το ίδιο τυχερή και την δευτερη φορά.

Λαράκι και Ελενάκι ευχομαι σύντομα να κολλήσετε και σεις 'γκαστρίτιδα' που φαίνεται ότι εξαπλώνεται στο καφέ μας!

Δομνίνα μου ευτυχώς ελεγχόμενη η κατάσταση ε. Λιγη προσοχή λοιπόν και υπομονή με τις μετρήσεις, θα τις συνηθίσεις. Περαστικά και με τον βήχα.. Όλα μαζί σε πιάσανε ε? αλλά ας ειναι το μπεμπάκι καλά και κοντευει ο καιρος.

Κρισάκι πήγατε γιατρο την Δευτέρα. Θυμάμαι οτι ειχαμε την ίδια μέρα. Ελπίζω όλα καλά.

Μομεντάκι πως πάνε τα ξενύχτια? φαντάζομαι παρόλη την κούραση το απολαμβάνεις.

Α ξέχασα.. Χρόνια πολλα Βαβιτσια και Χριστίνα για τα πρώτα γενέθλια των μωρών σας! Δεν ξέρω ακριβώς πότε είναι αλλά ήταν/είναι τώρα κοντά απ΄ ότι κατάλαβα. Να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε!

Έγω που λέτε, πήγα για την αυχενική η οποία ηταν καλή απ΄ ότι είπε ο γιατρός. Τώρα περιμένουμε και τις αιματολογικές να βγούνε.

Στον υπέρηχο έπαθα ένα ευχάριστο σοκ όταν το είδα να κουνιέται :) δεν το περίμενα. Είναι γύρω στα 6 εκατοστά.

Έγω απο την άλλη συνεχίζω να είμαι ψιλοχάλια με το θέμα της ναυτίας.. Δεν θέλω να γκρινιάζω αλλά έχω εξουθενωθεί :( ο γιατρος μου είπε να μην χασω και άλλα κιλά, ημουνα που ημουνα αδύνατη εχω ρεψει τώρα.. Έχω και αυτη την σιελόρροια και αυτη την ρινίτιδα που κάνουν χειρότερα τα πράγματα. Με φορτωσε βιταμίνες και χαπάκιαπου όμως ψιλοφοβάμαι να τα πάρω.. Ελπίζω να καλυτερέψουν σιγά σιγά τα πράγματα γιατί δεν με βλέπω καλά.

Καλημέρα-καλημέρα!!!!!

Λαγιάκι μου.... Τί καλά που η αυχενική βγήκε τέλεια!!!! Με το καλόοοοο όλαααααα!!!!!!

Υπομονή μόνο με τις αδιαθεσίες σου... Τί να πώ... Επειδή ευτυχώς στην εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα από όλα αυτά, δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Αφού αναρωτιόμουν αν ήμουν έγκυος....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Και συνεχίζω...

Δομνινάκι μου μην ανυσυχείς, με καλή διατροφή και χωρίς άγχος (γιατί και από άγχος ανεβαίνει το ζάχαρο) θα πάνε όλα καλά... Ο μικρούλης σου σε χαιρετάει κάθε στιγμή ανελιπώς; Έτσι μπράβο... Καλό παιδάκι...

Κρισάκι μου, περιμένουμε νέα...

Μομεντάκι εμφανίσου όποτε μπορείς να μας πείς νέα... Το ξέρω ότι τώρα στην αρχή είναι δύσκολά, αλλά είμαι σίγουρη ότι έχεις μπεί στον ρυθμό...

Τα δικά μου νέα...

Το τεστ PAP που έκανα βγήκε μια χαρά, και τώρα περιμένω περίοδο για να κάνω τις ορμονικές...

Γεννέθλια έχουμε στις 04/02 αλλά θα τα κάνω το άλλο Σάββατο. Πήγα χθές Jumpo και πήρα πολλά πραγματάκια για το πάρτυ... Τώρα σκέφτομαι τί θα κάνω από μενού... Έχω σκεφτεί πολλά πραγματάκια...

Φιλιά σε όλες!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...