Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Μομεντάκι μου, συγχαρητήρια!!!!!!!!! Θα σου ευχηθώ διπλά όπως κατάλαβες...:tongue::D Να σας ζήσει κοριτσάκι μου γλυκό!!!!!!!!!!!!!!!!! Να τον βλέπετε πάντα γερό και ευτυχισμένο και να είστε πάντα αγαπημένοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κρισάκι μου, είμαι γαϊδούρα, ναι το παραδέχομαι... Ούτε ένα μήνυμα για ευχές στη γιορτή σου... Συγνώμη... Αν και πολύ καθυστερημένα, σου εύχομαι να είσαι γερή και μια και αυτό το διάστημα είσαι προβληματισμένη, εύχομαι να σας έρθουν όλα όπως τα επιθυμείτε και τα θέλετε!!! Ανυπομονώ για νεότερα...

Χριστινάκι μου και για σένα τα ίδια θα πω... Σου εύχομαι ότι επιθυμείς και φυσικά περαστικά, μιας και βλέπω πως είσαι αρρωστούλα.

Και φυσικά, πολλές ευχές και σε σένα Μπαμπιτσάκι μου για τη γιορτή σου!!! Ό,τι επιθυμείς για σένα και την οικογένειά σου στο εύχομαι!!!

Λαράκι μου όμορφο, να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι μου!!! Νομίζω πως σου ευχήθηκα και στο φατσοβιβλίο...:?

Πωπω, είμαι απαράδεκτη, αν δε μου ξαναμιλήσετε θα έχετε δίκιο:(

Δομνινάκι μου, σήμερα πας γιατρό ε; Περιμένουμε...

Λαιλάκι , συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!!! Να πάνε όλα πολύ πολύ καλά και περιμένουμε νέα σου!!!!!

Καστεράκι μου, καλή αρχή και πάλι στη δουλειά σου!!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθαμε κι εμείς!

Είμαστε 986 ολόκληρα γραμμάρια.. άντρες με τα όλα μας.. Όλες οι μετρήσεις τέλειες, βάρος δεν πήρα καθόλου και πολύ το χάρηκα διότι περίμενα ότι με όλα αυτά τα γλυκά που κατέβασα στις γιορτές θα είχα χτυπήσει το δίκιλο.. πίεση φυσιολογικότατη και έτσι αεράτοι και αισιόδοξοι έχουμε τις ευλογίες του γιατρού μας για το ταξιδάκι μας που ξεκινάει την Παρασκευή!

Ο μικρός είναι με το κεφάλι προς τα πάνω δεξιά, με ισχιακή προβολή λοξή αλλά δεν μας ανησυχεί καθόλου μιας και έχει τον άπλετο χρόνο να γυρίσει.. Η τροφοδοσία του πλακούντα άψογη και ο γιατρός υπέρ - αισιόδοξος..

Είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη..

Αύριο πάω για την καμπύλη ζαχάρου και τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και επόμενο ραντεβού στις 29 Γενάρη όπου θα είμαστε κοντά στις 30 βδομάδες!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Κατάφερα και γω να μπω επιτέλους. Και δεν ξερω απο που ν΄αρχισω.!

Μομεντάκι μου να σας ζησει το μωρακι!!! :) να ειναι γερό, καλότυχο και ευτυχισμενο!!! Φανταζομαι πλεετε σε πελαγη ευτυχιας, να το χαρειτε κοπελα μου σας αξιζει!!

Δομνινα με το καλο και σενα! Κοντευει ο καιρος.

Κρισακι μου κι εγω επαθα ενα σοκ, αλλα απο την αλλη εισαι η ζωντανη επιβεβαιωση οτι τελικα ολα μπορει να συμβουν.. Καταλαβαινω τα αγχη και τις αμφιβολιες σας που ελπιζω συντομα να ξεδιαλυνουν. Ολα να ερθουν οπως τα θες κοριτσι μου και μαζι με τον αντρουλη σου να χαιρεστε τα θαυματακια σας.

Να συνεχισω με τα χρονια πολλα που χρωσταω πολλα η γαιδουρα.. Καταρχην χρονια πολλα στις Χριστινες που την προηγουμενη φορα ξεχασα τελειως να ευχηθω.

Λαρακι μου επισης να τα εκατοστησεις!!

Βαβιτσια και συ γιορταζες, Βασιλικη απ΄οτι καταλαβα, δεν το χα συνδυασει :) ο,τι καλυτερο σου ευχομαι!

Χριστινακι χρονια πολλα και για τον Γιαννακη σου! Να το χαιρεστε το καμαρι σας!

Ελενακι μου κι εσενα να σου ευχηθω καλη χρονια και μαζι με το Λαρακι να ειστε οι επομενες εγκυουλες.

Τωρα ερχομαι στα δικα μου.. Σημερα επιτελους ειμαι λιγο καλυτερα και μπηκα να σας πω λεπτομερειες. Ειμαι γυρω στις 10 βδομαδες και κατι μερες. Εχω ολα τα ωραια συμπτωματα, ναυτιες, ζαλαδες και πολλα σαλια.. Ξερω ειναι σιχαμενο. Ηταν κατι μερες που ειχα και πολυ δουλεια και ημουν στα ορια της απογνωσης αλλα απο την αλλη δεν θελω να παραπονιεμαι γιατι ακομα ενα αγχος το εχω και θελω αυτην την φορα να πανε ολα καλα. Στην αρχη μας πηγε λιγο η καρδια στην κουλουρη γιατι ο υπερηχος το εβγαζε μικροτερο και καρδουλα ακουσαμε τελικα τελος 8ης εβδομαδας λιγο πριν τα Χριστουγεννα. Μετα τα συμπτωματα ενταθηκανε και γιορτες δεν καταλαβα καθολου, αλλα δεν με πειραζει κιολας εδω που τα λεμε. Βεβαια μια ψυχικη-σωματικη κουραση την εχω και περιμενω την αυχενικη στις 21 να ηρεμησω λιγο.. Πηρα και λιγες μερες αδεια γιατι δεν παλευεται. Αυτα απο μενα. Θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα. Φιλια σε ολες

Καλε ξεχασα το Καστερακι νομιζω..

Καατερακι μου καλη αρχη με την δουλεια σου μια χαρα θα τα βολεψεις με τον μικρουλη, αφου εχεις και την μαμα σου. Καλη χρονια να εχετε! Φιλια

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Ήρθα κι εγώ.. Πήγα σήμερα και έκανα την καμπύλη ζαχάρου.. Την είχα κάνει πολύ παλιά και έτσι ήξερα ότι δεν θα είχα πρόβλημα στο να πιω το υγρό.. Το πρόβλημά μου ήταν στο γεγονός ότι έπρεπε να με τρυπήσουν 3 φορές.. Τέλος πάντων.. τέλος καλό όλα καλά.. Τα αποτελέσματα θα τα έχω το απόγευμα, ελπίζω να είναι καλά και έτσι να φύγω με καθαρό μυαλό και ήσυχη αύριο για το ταξίδι μου..

Laylaki μου καταλαβαίνω απολύτως την αγωνία σου αλλά ευτυχώς όλα εξελίχθηκαν τέλεια... Είμαι σίγουρη ότι ταλαιπωρείσαι από τα συμπτώματα όμως έτσι είσαι σίγουρη ότι όλα βαίνουν καλώς.. Εγώ κάθε μέρα είχα αγωνία γιατί δεν είχα το παραμικρό.. μόνο το στήθος ήταν ερεθισμένο.. Σου εύχομαι να κλείσεις σύντομα το α' τρίμηνο και μετά θα υποχωρήσουν τα πάντα..

Κοριτσάκια εγώ λογικά για κάποιες μέρες δεν θα μπορώ να μπαίνω εύκολα.. Θα το προσπαθήσω όμως, σας το υπόσχομαι!

Να προσέχετε τον εαυτό σας και τα μωρά σας!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακι μου!! καλη χρονια!!! εδω μεσα γινονται πραγματα και γω λειπω!!! καταρχην να ευχηθώ το μομεντακι μας που εγινε μανουλα!!! να σου ζεισει κοριτσακι να εχετε μονο ομορφες στιγμες!!! καντου αγκαλιτσες και απο μας και φιλα λιγο και το πωπουδακι του...

υστερα να πω ενα μπραβο στο lyalaki που ειναι εγκυούλα, να το χαρεις οσο γινετε, χωρις πολυ αγχος γιατι αυτοι οι 9 μηνες περνανε σαν νερο.. και ειναι τοσο υπεροχοι..

μετα να πω χρονια πολλα στις χριστινουλες μου για την γιορτη τους που τις ξεχασα η γαιδουρα..

καστερακι μου γυρισες στη δουλεια??? τι εκανες με τον μικρό μηα μασας καθε αρχη και δυσκολη θα μπεις και συ σε μια σειρα, θα βρεις το εξουθενοτικο προγραμμα που σε βολευει...

δομνινακι μου εκανες και την καμπυλη σου ολα καλα? περναει και για σενα ο καιρος, καν και δεν το αφηνεις να περασει ετσι εσυ ολο ταξιδακια μου το μωρο θα γεννηθει με εμπειριες.. χαχαχαχα!!!

christmακι μου εσυ πως πας? να χαιρεσαι το Γιαννακη σου και περαστικουλια μωρε αρρωστουλι!!!

elenaki Μου χρονιαπολλα και σε σενακοριτσαρα μου να περνανε παντα καλα με τον αντρουλι σου

και για το τελος αφησα την συμπεθερουλα μου.. κρισακι μου καλο ομολογω οτι εμεινα στηλη αλατος οταν διαβασα τα νεα σου οταν πια καταλαβα ξερεις τι μου ρθε στο μυαλο? οταν ειπιαμε καφε στον ευοσμο και ειδες τη μικρη μου, ειπες αυθορμητα, ανετα εκανα ακομα ενα.. μαλλον σ΄ακουσε ο θεουλης.. το ξερω ειναι πολυ δυσκολα και ολα αυτα που σκεφταισαι σωστα ομως ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερετε!!!! εγω χαρηκα πάντως μαλλον θα ειναι το κοριτσι που σου χρωσταει..

εμεις γινανε ενος ετους!!!! εινα και πολυ μαϊμουνι!!! σκετη απολαυση, την κυριακη θα κανουμε παρτι!! κατα αλλα ειμαστε καλα μας τριγυρναει μια γαστρεντεριτιδα αλλα θα την πολεμησουμε κι αυτη, μου καναν μειωση μισθου 150 ευρω με το καλη χρονια!! και παραμονη χαλασε το ψυγειο μου και ετρεχα να σωσω οτι ειχα στη καταψηξη μαγειρευοντας τα τελικα τα πεταξα μαγειρεμενα γιατι μεχρι να τα φαμε χαλασαν!!!

φιλακια σας αγαπω πολυ ολες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Γεια σας και από μένα!!! 0002020B.gif

Αχ δεν ξέρω τι να σας πρωτοπώ!!!! Εζησα τις πιο απίστευτες στιγμές και είναι γεγονός: το μομεντάκι είναι πια στο σπίτι το υ και αυτή τη στιγμή δίπλα στην κούνια του και κοιμάται!!!

Γεννήθηκε τη Δευτέρα λίγο μετά το μεσημέρι! Πήγα στο γιατρό το πρωί και κάναμε πρόκληση με ορρούς...αφού προηγήθηκε το συνταρακτικό κλίσμα έχοντας παράλληλα το μομέντο μες την τρελή χαρά με την κάμερα στο χέρι να προσπαθεί να αποθανατίσει ακόμη και το τρέξιμο μου στην τουαλέτα! :cool: Η επισκληρίδιος έκανε καλά τη δουλειά της αφού οι συσπάσεις ήτανε απανωτές κι εγώ τίποτα απολύτως δεν ένιωθα...Δυστυχώς μετά από 6 ώρες όμως έντονων συσπάσεων και ενώ το μωρό ήτανε ήδη πολύ χαμηλά στον τράχηλο και σφηνωμένο διαστολή γιοκ...σταθερά στο 1 δάκτυλο...Μου έβαλε ένα τζελ δύο φορές...έσπρωξε πάρα πολύ ο γιατρός με τα δάκτυλα του να βοηθήσει να αρχίσει η διαστολή αλλά τίποτα...Οταν σε 20 λεπτά έπεσαν οι παλμοί του μωρού στους 70 (πολύ ψυχοπλακωτικό να το ακούς αυτό εκείνη τη στιγμή ουφ) προχωρήσαμε σε καισαρική...

Να σας πω την αλήθεια ήτανε πολύ παράξενο το συναίσθημα στο χειρουργείο...Κρύο, φοβόμουνα για το αν θα βγει και να ειναι καλά το μωρό μου...Οταν το βγάλανε μου το έβαλε ο παιδίατρος πάνω μου και άρχισα τα κλάματα...κλάματα με λυγμούς! Ενα συναίσθημα που δεν ξέρω καν πώς να το περιγράψω...Μετά από τόσα πολλά που έγιναν τα τελευταία χρόνια ζούσα αυτή τη μοναδική στιγμή...και μόνο έκλαιγα...

Μετά άρχισαν οι επισκέψεις από το σόι και φίλους...Πολύ κουραστικό αυτό αλλά αναγκαίο και ευχάριστο φυσικά...Βγήκαμε την Πέμπτη ευτυχώς γιατί δεν άντεχα άλλο μέσα! Οι νοσοκόμες έλεγαν συνέχεια στο γιατρό πως δεν έχω σταματημό και όλα τα κάνω μόνημου...σελφ σέρβις! χαχαχαχα Πάλι καλά που δεν άρχισα να καθαρίζω το μαιευτήριο!:P

Η επιστροφή στο σπίτι ήτανε ένα δράμα την πρώτη μέρα και το μωρό εντελώς αποδιοργανωμένο...Χθες και σήμερα καλύτερα...θα τον βρούμε το ρυθμό μας πού θα μας πάει! Είναι υπέροχα όμως! Ετσι απλά!

Οσο για το μομεντάκι γεννήθηκε 3600 γρ...είναι ασπρούλικο και ξανθό...με ελάχιστα μαλλάκια...Και φυσικά μοιάζει σε μένα κατά το σόι μου και στο μομέντο κατά το σόι του!:P

Ευχαριστώ πάάάάάρα πολύ για τις ευχούλες σας και τα μηνυματάκια.Σας διάβαζα από την κλινική αλλά δεν κατάφερα να σας γράψω κάτι...Σας ευχαριστώ για όλα!!!:D

Εύχομαι με όόόόλη μου την ψυχή να ζήσουνε τέτοιες στιγμές όλα τα κορίτσια που προσπαθούν..μην το βάζετε κάτω γιατί αξίζει όλο αυτό...Μόνο αυτό θέλω να πω...και σας το εύχομαι με όλη μου την ψυχή...ειλικρινά...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αγαπη μου γλυκια, μανουλα μου ομορφη!!! να σου ζησει καρδουλα μου να εισαι παντα ευτυχισμενη με την οικογενεια σου και να κλαις μόνο απο χαρα!!!!

τι μου θυμισες τώρα!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα-καλημέρα!!!!

Μομεντάκι μου, το πιστεύεις; Έγινες μανούλα... Τί γλυκό... Ταλαιπωρήθηκες λιγάκι, όμως χαλάλι για το παλικαράκι που κρατάς στην αγκαλιά σου... Να μου τον φιλήσεις...

Μπαμπιτσάκι μου, χρόνια πολλά να χαίρεσαι την οικογένεια σου, και να τα εκατοστήσει η γλυκι'α ζουζούνα σου... Μεγαλώσατε... Κάνατε γενέθλια; Από υγεία πώς ε'ιστε;

Δομνινάκι μου τί κάνεις; Όλα καλά; Το ταξιδάκι σου; Να προσέχεις πολύ...

Λαράκι όλα καλά;

Ελενάκι μην εξαφανίζεσαι...

Λαγιάκι πώς τα πάς με την εγκυμοσύνη; Μπές να μας πείς τα νέα σου...

Κρισάκι μου, σε σκέφτομαι συχνά... Να είσαι καλά και περιμένουμε νέα...

Καστεράκι όλα καλά;

Τα δικά μου νέα... Ο μικρός μου άρρωστος με πυρετό, βήχα, απίστευτη γκρίνια, και φυσικά άκεφος και άφαγος... Δεν έτρωγε τίποτα... Έχασε κιλά... Ευτυχώς αρχίζει να συνέρχεται, σταμάτησε ο πυρετός και ο βήχας, έμεινε ακόμη μια βραχνάδα και μπόλικα φλέματα... Σιγά-σιγά έρχεται και η ορεξούλα του... Και εγώ τώρα συνέρχομαι, γιατί ή με κόλλησε ή μάλλον τον κόλλησα... Εκτός αυτού, στις 15 ημέρες είχα ξανά αίμα, έτσι ξαφνικά σαν περίοδος... Την Παρασκευη θα πάω στον γυναικολόγο να με δεί... Αυτά εν' ολίγοις τα νέα μου...

Φιλιά σε όλες...

Α! σε λίγες μέρες χρονίζουμε και ψάχνω ιδέες για παιδικό μενού... Για πέιτε καμιά ιδέα....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

καλημερα!!!

christmακι μου, ευχαριστω για τις ευχες!!! η μπουμπου μου τώρα ειναι καλα περασαμε ξυστα μια γαστρεντεριτιδα, μαλλον πιο πολυ κρυωμα στη κοιλιτσα το λες μονο με πολλα μαλακα κακακια!!! πολλα όμως!!!! αλλα τωρα αρχιζει και μπενει το εντερο σε τάξη.. κατα τα αλλα εχω 2 βδομάδες να δω μυξα και ειμαι ευτυχισμένη!! παρτακι κάναμε σε παιδοτοπο ειχα 24 μεγαλους και 10 πιτσιρικια σπίτι δεν ελεγε με τιποτα να το κανω μονο τις ετοιμασιες που σκεφτομουνα με πιανε τρελλα, μετα σκεφτηκαμε να μη κανουμε τιποτα να καλεσουμε μονο παππουδες και τα αδερφια μας ετσι ομως το παρτι δεν θα ειχε παιδακια.. και ετσι το καναμε σε παιδοτοπο μας βγηκε 150 ευρω με καφε και πιατο με 4 ειδη (πιτσα και τυροπιτακια) και στα παιδακια μισο κλαμπ πατατακια και χυμο. ομολογω οτι ενω σκεφτόμουνα οτι το μονο παιδακι που δεν θα χαρει το παιδοτοπο ειναι το δικόμου, τελικα ήταν το μονο παιδακι που δεν βγηκε καθολου απο κει.. βρηκε εκει κατι σαν πισινουλα με πολλες μπαλες και δεν βγηκε απο κει την ειχαν και τα κοριτσια ολο αγκαλιες και παιχνιδια, πολυ το χαρηκε και μεις δηλαδη.. και ολοι θα ελεγα..

αυτα για τα γενεθλια μας!!!

κοριτσακια εσεις ολες καλα???

φιλακια

lJiup3.png

M1otp3.png

καλε!!! που ειστε εχω νεα συνταρακτικά να σας πω!!!!! κρισακι??? ειμαι και γω εγκυος!!!!

τα συνεσθηματα αναμεικτα, δεν το περιμενα με τιποτα όμως!! βασικα θελαμε και δευτερο παιδακι με μικρη διαφορα αλλα λεγαμε σε κανα χρονο να ξεκινησουμε προσπαθειες.. αφου ηρθε τωρα δεν εχω παρα να ευχαριστήσω τον Θεουλη, να οπλιστώ με υπομονη, και να κοιταξω κάπως να ξεκουραστώ γιατι δεν με βλεπω καλα!!! λεπτομεριες θα σας πω οταν εμφανιστήτε.. χιχιχιχι

lJiup3.png

M1otp3.png

Αααααααααααααααααα! Δύο εγκυμοσύνες στο καφέ μας; Θα τρελαθωωωωωωωωωω!:-) δεν γράφω κατι άλλο γιατί δεν τα πολυκαταφερνω με το κινητό! Καλεεεεεεε εμφανιστείτεεεεεεεεεεεεεέεεε!:-)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλά είστε απίστευτες.....δεν προλαβαν να βγουν τα νεα μπεμπάκια έχουμε κι άλλα.

κρισακι μολις σε διάβασα αγχώθηκα λιγο αλλά προλα αυτά να ξέρες πόσο τυχερη είσαι.τελικά το 90% της συλληψης είναι θέμα ψυχολογίας.συγχαρητηρια, και είμαι σίγουρη πως μια χαρά θα τα καταφέρεις, βρίσκουμαι δύναμη εμείς οι μανούλες.

μπαμπιτσια συγχαρητήρια μπράβο σας και εμείς είπαμε να ξεκινάμε σιγά σιγά φοβάμαι την επανεμφάνιση της ενδομητρίωσης.

χριστίνα περαστικά σας..τι να πω χαμός γίνεται με τις ιώσεις, υπομονή θα περάσει.

και φυσικά............Μομεντάκι μου καλός το δέχτηκες το μαναράκι σου να είναι πάντοτε γερός και καλότυχος στη ζωή του και εσείς περήφανοι για το απιδάκι σας!!!!!!

εμείς είμαστε καλά ποσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας με τη δουλειά.η αλήθεια είναι ότι μ'αρέσει ξαναβρήκα τον παλιο μου εαυτό και είμαι πιο καλή και πιο ήρεμη απέναντι σε όλους....και το μωρό μου περνάει τέλεια με τη γιαγιά του, δεν έχει αλλάξει και περιβάλλον ερχεται σπίτι η μαμ'α μου, οπότε όλα σούπερ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...