Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλα τα κοριτσάκια της παρεούλας μας..

Λαρούκο μου γλυκιά πολύχρονη κι ευτυχισμένη να είσαι και πολύ σύντομα να είσαι κι εσύ μέλλουσα μανούλα!

Laylaki αφού είναι για καλό σκοπό η απουσία σου χαλάλι.. Συγχαρητήρια κι από μένα κορίτσι μου και όποτε μπορέσεις περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες!

Μομεντάκι το αστρομομεντάκι θα είναι το πρώτο μωράκι του 2013! Γερό και καλότυχο να είναι και να είναι η αρχή για όλα τα υπέροχα πράγματα που θα έρθουν στις ζωές σας..

Καστεράκι μου γλυκό πέρασε κιόλας ο καιρός και θα πρέπει να πας για δουλειά ε; Αν σου πω ότι κι εγώ από τώρα το σκέφτομαι τι θα πεις;

Εμείς είμαστε καλά, λογικά μεγαλώνουμε και γινόμαστε όμορφα παιδιά.. Ραντεβού με τον γιατρό στις 9 Ιανουαρίου και 11 Ιανουαρίου φεύγουμε για Ξάνθη... Ανυπομονώ!

Μπαμπιτσάκι χρόνια πολλά για τη γιορτούλα σου κι από δω.. Σου έστειλα και μηνυματάκι..

Φιλιά πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λάρα χρόνια πολλά και του χρόνου να να έχεις ένα μικρό αστεράκι παρέα σου!

Μομεντάκι η μαμά μου που μένει ακριβώς δίπλα, είμαι πολύ τυχερή σ'αυτό, ο μικρός είναι τρελλαμένος μαζί της και φυσικά και η μαμά μου το ίδιο, οπότε είμαι σίγουρη ότι θα περνουν τέλεια.12.00 θα είμαι σπιτι...πέφτω στα μαλακά, το μεσημεριανό το θα του το δίνω εγώ και θα κοιμόμαστε μαζί...ουσιαστικά δεν θα αλλάξουν και πάρα πολλά για αρχή.

Αχ Δομνίνα μου και εγώ εγκυος ήμουν και το σκεφτόμουν...και πως πέρασε ο καιρός δεν το κατάλαβα.Δεν γινεται όμως χωρίς δουλει, Δόξα Τω Θεώ να λέμε που την έχουμε ακόμη.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Και ναι, έσπασα το φράγμα των 100 ημερών! 99 μέρες μείνανε μέχρι την πολυπόθητη έλευση του Δομνίνου junior και ακόμη αδυνατώ να το πιστέψω..

Σήμερα πήρα και τον γιατρό τηλέφωνο διότι τις τελευταίες μέρες ξυπνάω τα βράδια με κράμπες στα πόδια και ανησύχησα λιγάκι αλλά με καθησύχασε εντελώς.. Μου είπε να κόψω το αλάτι σχεδόν τελείως διότι γίνεται κατακράτηση υγρών στους μύες και μου προκαλεί αυτό το θεματάκι..

Επόμενο ραντεβού την Τετάρτη και ανυπομονώ να δω τον μικρούλη μου..

Να περνάτε όλες υπέροχα!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά, εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλες σας!!!!!!!!! Να είστε γερές και ευτυχισμένες και το 2013 να αποδειχτεί από τις καλύτερες χρονιές σας!!!!!!!! Να με συγχωρέσετε που έχω εξαφανιστεί αλλά να ξέρετε πως σας σκέφτομαι...

Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!

Καλημέρα, Χρόνια πολλά & Καλή χρονιά να έχουμε!!!!

Οι έγκυες να έχουν καλή λευτεριά, οι μανούλες να χαίρονται τα παιδάκια σας και αυτές που προσπαθούν με το καλόοοοοο.

Λαγιάκιιιιι με το καλόοοοο.Χάρηκα πάρα πολύ!!!!

Μομεντάκι μου, πλησιάζει ο καιρός... Με το καλό.

Δομνινάκι θα γεννήσεις και ακόμη δεν θα το πιστεύεις...

Σήμερα γιορτάζει το αντράκι μου το μικρό, η ζωούλα μου, η ψυχούλα μου!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στο μικρό και γλυκό αντράκι της Χριστίνας μας και σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα που γιορτάζουν..

Να είστε όλες καλά και να περνάτε όσο γίνετε καλύτερα!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!

χαθηκα κι εγω,ειχα πολλα στο μυαλο μου..θα σας τα πω ολα...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ,ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΜΙΑΣ Κ ΗΡΘΕ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ......:confused:

ε ναι λοιπον...ε ναι...ειμαι εγκυος κ εγω..ΣΟΚ?ΔΕΟΣ???ο,τι και να πειτε θα ειναι λιγο..

εχει σχεδον δυο βδομαδες που το καταλαβα,τι το καταλαβα δηλαδη,ουτε την περιοδο δεν μετρουσα,δεν ηξερα ποτε περιμενω αλλα μου φανηκε οτι αργησε λιγο..εβαλα τον κρισο να παρει τεστ (με τα χιλια ζορια πηγε,τζαμπα τα λεφτα ελεγε..) και βγαινει θετικο..κανω το αλλο?θετικο κι αυτο..μουγκαμαρα κ παγωμαρα στο σπιτι..σιγη ιχθυος...τεσπα,κανω κ μια χοριακη,κ βγαινει υψηλοτατη..εκει φοβηθηκα για πολυδυμη κ τα επαιξα εντελως,αν κ δεν εχουμε γονιδια..πηγαμε λοιπον κ ειδαμε σακκο..την προηγουμενη εβδομαδα μας εδειξε κ παλμο..ειμαι καπου 8 εβδομαδων..:shock:

οπως καταλαβατε,χαρουμενη δεν ειμαι..ειμαι σοκαρισμενη,πιεσμενη,νευριασμενη κ κουρασμενη...το μωρακι αυτο ηρθε εντελως απροσμενα,κ οσο κ αν θελω να το καλοδεχτω,τα προβληματα δεν με αφηνουν..εχω τρια μωρα μικρα,που εχουν την αναγκη μου,εχουμε ενα καρο εξοδα κ περναμε δυσκολα,μολις ξεκινησα τηνη δουλεια κ ειπα θα ξεσκασω λιγο,τωρα παλι πρεπει να περασω τα ιδια..εχω κουραστει με τα μικρα κ δεν ξερω αν εχω αλλες αντοχες κ τοσο νωρις μαλιστα..μετα,περαν απο ολα αυτα,τις πρωτες εβδομαδες που δεν τοξερα,ειχα παρει ενα πακετο αντιβιωση augmentin και δυο mesulid την ημερα για 2-3 ημερες..ο γιατρος ειναι καπως επιφυλακτικος..λεει τις πρωτες εβδομαδες γινεται η οργανογεννεση κ ειδικα το mesulid αντενδικνυται..κ τον ρωταω τι θα συμβει,τι μπορει να προκυψει, κ μου αρχιζει τα "θα δουμε,θα δειξουν οι εξετασεις κ οι υπερηχοι"..κ δεν μου εφτανε το σοκ της εγκυμοσυνης,εχω να σκεφτω κ τετοια θεματα τωρα..κ ποτε θα φανει αυτο που ειναι να φανει?κ τι θα γινει?κ θα μπορει να γινει ή θα ειναι προχωρημενη η εγκυμοσυνη?κ αμα δεν φανει κατι στους υπερηχους κ φανει πιο μετα?εγω κ το μωρο πως διασφαλιζομαι??

οπως καταλαβαινετε,ολα αυτα με τρωνε την ζωη,με εχουν μαραζωσει,ειχα κ ολες τις γιορτες τα μικρουλια μου αρρωστα με αντιβιωση..δεν ειναι κ οι καλυτερη εποχη αυτη που διανυουμε..

και ναι,σιγουρα ειναι επιβεβαιωση το οτι μπορουμε να κανουμε μωρακι,αλλα ηταν μια επιβεβαιωση που αυτην την χρονικη στιγμη δεν την ειχα αναγκη..κ φυσικα δεν θα μπορουσα να κανω κακο στο μωρο,οταν ζητησα τα αλλα απο τον θεουλη κ μου τα εστειλε απλοχερα..αν και δυστυχως,το ομολογω κ αμαρτια παιρνω,δυσκολευομαι τοσο που το σκεφτηκα...

λεω φαση ειναι τωρα αυτη,θα περασει κ θα δω αλλιως κ την εγκυμοσυνη κ ολα..να εφτιαχναν κ τα οικονομικα μας,θα βοηθουσε κ αυτο πολυ...ειχαμε μαθει σε ζωαρα με τον κρισο,να ταξιδια,να δωρα..κ τωρα ζουμε το αλλο ακρο..μας ηρθαν τα μωρα,εγιναν κ οι περικοπες στους μισθους..τεσπα,τι κλαιγομαι,ολοι τα ιδια περναμε....

αυτα τα δικα μου τοσο ευχαριστα (?????) νεα..συνεχιζω με αλλο μηνυμα,πιο αλεγκρο...

fUCCp2.png

svjYp2.png

λοιποοοοοοον....

μομεντινι μου καλο κ αγχωμενο!!!!ολα θα πανε καλα,το μωρακι σας,αυτο το μικρο θαυματακι,ειναι πια ετοιμο να βγει κ να το παρεις αγκαλιτσα σφιχτη!!ολα θα πανε καλα,ο θεουλης κ παναγιτσα να ειναι διπλα σου!!μηνυματακι δεν πηρα βρε αγαπουλα μου!!μαλλον χαθηκε καπου στον δρομο!!!περιμενουμε με ανυπομονησια τα νεακια σου!!!!!!!

δομνινουδι μου,πως μεγαλωσε ετσι ο γιος,ολοκληρο παληκαρι!!κ γυριστρουλης,απο θεσ/νικη παει τωρα ξανθη κ μετα που???καλο ειναι,κ τα ταξιδακια κ για τοσο καλο σκοπο ειναι μια χαρα!!!!τωρα σε καταλαβαινω κ με την νυστα..κ εγω κουτουλαω,μονο που δυστυχως δεν μπορω να ξαπλωνω οποτε θελω,εχω την συμμορια κ το σπιτι να προσεχω...

χριστινακι χρονια πολλα για την γιορτη σου κ να χαιρεσαι κ το πανεμορφο αστερακι σου!!!!!!

λαιλακι αντε με το καλο βρε ομοιοπαθουσα!!!εγω ζαλαδες δεν εχω,οπως κ στην πρωτη εγκυμοσυνη,ειμαι μια χαρα,δοξα τον θεο..για πες μας λεπτομερειες ντε!!πετας ενα ειμαι εγκυος κ αντε γεια!!δες εμενα!κατεβατο ολακερο!!!κ ποσων εβδομαδων εισαι???αντε με το καλοοοοοο!!!

λαρουκινι μου χρονια πολλα θεα μου!!εισαι μια κουκλαρα κ τα χρονια κ αν περνουν,για σενα εχουν σταματησει..εισαι ετσι κ αλλιως νεοτατη αλλα οντως μοιαζεις για πιπινι!!!αντε κ το 13 να σε φερει κ ενα μπεμπε,να κλεισει ο κυκλος των χαμενων ποιητων!!!!!η μαλλον ο κυκλος της χαμενης περιοδου!!!μπρρρρρρρρρρρρρρρ:evil::evil:...κρυωσατε με το αστειακι?ε αυτο μου βγαινει,ειπαμε,δεν εχω ορεξη ρε κοριτσια...καντε υπομονη!!

καστερακι γυρνα στην δουλεια,θα ξανανιωσεις..ξεκολλας απτο σπιτι,ειναι μεν δυσκολο στην αρχη αλλα σε ανανεωνει!!!καλη αρχη λοιπον!!

μπαμπιτσιω μου να χαιρεσαι την γιορτουλα σου!!τελικα δεν αλλαξα σταθμο στα μωρα,αν κ με την ελευση του 4..του χρονου πια πρεπει να τα στειλω οπωσδηποτε στον δημοσιο..αν μου τα παρουν βεβαια..τι να πω?με μπερδευει κ αυτο το θεμα,οπως κ ολα τα αλλα..τα εχω βαλει ολα στο μυαλο μου κ γινεται αχταρμας,δεν ξερω τι να πρωτοσκεφτω!!!η δημητρουλα η νυφουλα ειμαι σιγουρη οτι κλεβει την παρασταση στον σταθμο!!το αστερι μου!!!

πειτε μου,δεν ξεχασα καμια σας??πρεπει αν σχολασω,σας χαιρετω κ σας φιλω ολες!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

ΚΑΙ ΝΑΙ!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!

ΤΟ ΑΣΤΡΟΜΟΜΕΝΤΑΚΙ ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ! ΖΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ! ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΟΜΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ - ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!"

Να μας ζήσει το πρώτο μωρό του 2013! Να μας ζήσει το αστρομομεντάκι μας!

Παρακαλείται όποιο κοριτσάκι γνωρίζει πως να βάζει εικονίτσες να βάλει μια και για μένα!

Είμαι τόσο χαρούμενη σήμερα!:tongue::rolleyes::-P:cool:

L2qIp2.png

Τώρα θα απαντήσω στη γλυκιά φιλεναδίτσα μου...

Γλυκιά μου φιλενάδα μιλήσαμε στο τηλέφωνο τα Χριστούγεννα και μου τα είπες τα νέα σου τότε.. ομολογώ πως κι εγώ σοκαρίστηκα αν και χάρηκα πάρα πολύ όσο περισσότερο το συνειδητοποιούσα.. Λες τελικά όλα να είναι θέμα άγχους; Λες κι εμένα από το πουθενά να μου σκάσει σε κάνα χρόνο και το δεύτερο μπεμπέ;

Βέβαια δεν μπορώ να συγκρίνω τη δική μου κατάσταση με τη δική σου.. Άλλο 3 παιδιά και ένα ακόμη = σύνολο 4 και άλλο ένα + ένα = σύνολο δύο..

Πολύ σωστοί και λογικοί οι προβληματισμοί σου.. Νομίζω πως όλες μας στη θέση σου τα ίδια θα σκεφτόμασταν..

Εγώ το μόνο που θα σου πω είναι να ακούσεις την καρδιά σου και το τι θέλει ο άνδρας σου..

Μακάρι να είστε πάντα γεροί και αγαπημένοι μεταξύ σας για να μεγαλώσετε και τα 4 θαυματάκια σας!

Όσο για το που θα πάει ο Δομνίνος Junior μετά την Ξάνθη; για χαλάρωση στο Πήλιο!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλεεε;;; Τι διαβαζω;;;;;

Κρισακι μου γλυκο, καταρχην σε ευχαριστω για τα καλα σου λογακια! Τωρα στο φλεγον θεμα... Κι εμενα η αρχικη μου αντιδραση οταν το διαβασα ηταν εκπληξη αλλα αντικατασταθηκε αμεσα με χαρα! Και ναι, ειναι ευκολο οταν εισαι εξω απο τον χορο να χαιρεσαι τοσο ομως εχε πιστη και ολα θα γινουν οπως πρεπει να γινουν. Ο,τι κ αν σημαινει αυτο. Καταλαβαινω οτι εχεις τρομοκρατηθει κ το μονο που μπορω να σου πω ειναι να μην αγχωνεσαι τωρα προκαταβολικα οσο τουλαχιστον αυτο γινεται. Καθετι θα το αντιμετωπισεις στην ωρα του.

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΜΕΝΤΑΚΙ!!!

JXFXp3.png

Να μας ζησει το αστρομομεντακι μας!!!!να ειναι γερο κ καλοτυχο κ να το χαιρεται η μανουλα κ ο πατερουλης του!!μομεντακι μου ουτε εγω ξερω να βαζω φωτογραφιες με μπαλονια κ καρδουλες κ θελω τοσο να στα αφιερωσω ολα τωρα!!!φανταζομαι την χαρα σου κ χαιρομαι μαζι σου!!!!

Λαρουκι μου σευχαριστω για την εμψυχωση!!καλε δεν πηρα τα μυνηματα σας,που τα στειλετε ολες;;;;

Δομνινακι μου εμεις τα ειπαμε λιγο,χαρηκα που σακουσα στην γιορτη μου..ειδες;μετα το μομεντακι ερχεται το δομνινακι μας!!!μετραμε αντιστροφαααααααααα!!!!!!

Εγω τα ιδια,στον γιατρο θα παω στις 21 κ θα σας πω ο,τι νεα εχω..

Φιλακιααααααααα!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Μια νυσταγμένη καλημέρα και από μένα....

Χθές έγραψα πολλά αλλά, ξαφνικά σβήστηκαν όλα, και βαρέθηκα να τα ξαναγράψω...

Μομεντάκι μου, να σου ζήσει το μωράκι σου, να τον χαίρεσαι κάθε μέρα και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!! Καλό σαραντισμό!!!!

Δομνινάκι μου τώρα είναι η σειρά σου... Με το καλόοοοοοο!!!!

Καλέ πολλές εγκυμοσύνεις έπεσαν στο καφέ μας και πολύ χαίρομαι...

Κρισάκι ότι και να πείς έχεις απόλυτο δίκιο... Τρία μωρά στο σπίτι και συν ένα ακόμη μωρό στο σπίτι δεν είναι καθόλου εύκολο... Δεν το συζυτάω από οικονομικής άποψης, εκεί όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι... Μακάρι να πάνε όλα καλά... Αντε και με μια νύφη!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λαράκι η σειρά σου....

Λαγιάκι περιμένουμε νέα σου...

Τα δικά μου... Χμ... Χάλια. Είμαι άρρωστη, δεν μπορώ να μιλήσω, έκλεισε η φωνή μου, πυρετό και όλα τα καλά... και φυσικά είμαι στην δουλειά. Δεν φτάνει όλο αυτό έχω και τον μικρό με απίστευτη γκρίνια και πολλά ξενίχτια... Αντε να δώ πώς θα περάσει και η σημερινή ημέρα...

Φιλιλα πολλά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...