Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κοριτσάκια μου ευχαριστιέμαι ύπνο αυτές τις μέρες.. Το αργότερο 22:00 το βράδυ είμαι στο κρεβάτι μου και αν και με διαλείμματα το βράδυ το πρωί ξυπνάω γύρω στις 7 και αισθάνομαι ξεκούραστη.. Ο μικρός δίνει συνεχώς το παρόν και αυτό πολύ με ευχαριστεί και ο μπαμπάς μας είναι με ένα χαμόγελο στα χείλη συνεχώς..

Αισθάνομαι πολύ τυχερή, πολύ ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη..

Χριστινάκι μου περαστικά στο γιόκα σου.. Όλα τα μωράκια είναι αρρωστούλικα και ελπίζω να το περάσει όσο πιο ελαφριά γίνεται..

Μπαμπιτσάκι πως τα πάει η κοπελάρα σου στο παιδικό;

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

748895c3fyugpiju.gif

Καλά Χριστούγεννα σε όλες με υγεία, ευτυχία και χαρά!!!!

Να περάσετε όμορφα με τις οικογενειές σας και του χρόνου να είμαστε περισσότεροι....

Δομνινάκι & Μομεντάκι Καλή λευτεριά!!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Γεια σας και από μένα!

Συγνώμη που χάθηκα...Εκει που λέω πως πρέπει επιτέλους να σταματήσω να κουράζομαι πάλι βρίσκω κάτι να κάνω! Νομίζω προσπαθώ να νικήσω το άγχος μου για τη γέννα κρατώντας σώμα και πνεύματι απασχολημένο!:wink:

Το αστρομομεντάκι το είδαμε την Παρασκευή και ήτανε καλά...φτάσαμε αισίως τα 3 κιλά! Και προχωράμε....λίγες μερούλες μείνανε...ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! Ομολογώ πως ανυπομονώ και παράλληλα είμαι αγχωμένη για να πάνε όλα καλά...

christmas-tree-clipart-clip-art-christmas-tree-free-christmas-clipart-christmas-tree-image-1med.gifΆχ είναι όλα πρωτόγνωρα αυτά τα Χριστούγεννα που με βρίσκουνε εγκυούλα...πολύ όμορφα...παράλληλα πολύ αγχωτικά...Αλλά πάνω απ΄ολα όμορφα...

Και συνειδητοποίησα σήμερα πως κλείνουμε ακόμη ένα χρόνο η παρέα μας ...Ουφ...Θα αρχίσω τα δακρύβρεχτα μου νομίζω...:wink: Και προστέθηκαν στην παρέα μας και τα μπεμπάκια στην παρέα...και ψήνονται κι έρχονται και τα επόμενα...και θα ρθούνε κι άλλα..ουφ...

Απλά ήθελα να ευχηθώ σε όλες καλά να περάσετε αύριο, ό,τι και να κάνετε..όπου και να είστε...με όποιους κι αν είστε!

Φιλάκια! Χρόνια πολλάάάάάάάά!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα και χρονια πολλα, χρονια πολλα και στις χριστίνες μας καλέ!!!!

σημερα ειμαι μόνη παντου!!! και στη δουλεια εχουν οοολοι αδεια και γω κραταω το μαγαζι μήπως περάσει κανενας πελατης και δεν μας βρει μπρρρρρ κρυα αστεια.... αλλα και δω απο τι φαινεται μ΄ναχουλα ειμαι..

αχ μομεντακι μου συγκινημένο με το καλο να ερθει το μωράκι σου ολα καλα θα πανε!! αχ αν γεννησεις 9/1 θα εχουμε εν χρονο ακριβως διαφορά.. αλλα μη μου κουραζεσαι αλλο ξεκουρασου μόλις ερθει το μπεμπακι σου οσο γλυκια κιαν ειναι η κουραση θα ψαχνεις χρονο για ξεκουραση και δεν θα τον βρισκεις γι αυτο μαζευε δυναμεις για τα ξενηχτια που σε περιμενουν..

δομνινακι μου το κοριτσι μου στο παιδικο τα παει τέλεια την εχει οφελίσει και φαινεται ήδη, ειναι πολυ κοινωνικη παει σε όλους, παιζει με όλους και μοιραζεται τα παντα εκτος απο την πιπιλα της το μονο κακο ειναι οτι δεν υπαρχει μέρα απο τις 5 νοεμβριου που ξεκινησαμε που να μην εχουμε μυξες..εε βαρεθηκα ολη μερα ασχολουμαστε με το να καθριζουμε την μυτουλα της Δήμητρας, βεβαια με την τακτική αυτη εχουμε γλιτωσει τα χειροτερα και ελπιζω να συνεχιζουμε να τα γλιτωνουμε, βρογχιολιτιδες, οτιτιδες, λαρυγγιτιδες κτλ... εσυ πως πάς???

φιλια σε ολα τα κοριτσακια

καλα να περνατε τις γιορτούλες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά!

Εδώ κι εγώ στη δουλειά σήμερα.. κρατάω τις Θερμοπύλες.. Εντάξει, έχω δουλειά να κάνω αλλά θα προτιμούσα 1000 φορές να είμαι σπίτι μου χαλαρή.. Τις τελευταίες μέρες έχω κάτι χαζοπονάκια στην κοιλιά και νομίζω ότι είναι το έντερο... εντάξει, δεν είναι κάτι τραγικό αλλά που και που είναι ενοχλητικό..

Ο μπέμπης λογικά μεγαλώνει μια χαρά και δίνει πολύ έντονα το παρόν, οπότε η μανούλα είναι ήρεμη και χαλαρή..

Μετράω μέρες αφενός για να πάμε στον γιατρό να τον δούμε και αφετέρου για να φύγουμε να πάμε στην Ξάνθη για να βαφτίσουμε το 2ο βαφτιστήρι μας.. Ανυπομονώ λέμε..

Τα Χριστούγεννα τα περάσαμε πολύ ήσυχα. Το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό στην κουνιάδα μου όπου χάρηκα το 1ο βαφτιστήρι μου πάρα πολύ, όχι όμως και το φαγητό διότι ήταν ανάλατο και κακοψημένο (τουλάχιστον το ρολό χοιρινό που είχαν στο φούρνο).. έφαγα όμως ρύζι με τυρί και κάτι έγινε.. Το βράδυ πήγαμε επίσκεψη σε μια φίλη μας που γιόρταζε και 2η μέρα Χριστουγέννων τη βγάλαμε στο σπίτι με απόλυτη ξεκούραση..

Δεν έχω ιδιαίτερα καλή διάθεση, το ομολογώ.. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα Χριστούγεννα και διάφορα περνούσαν από το μυαλό μου.. Όμως στο επόμενο δευτερόλεπτο σκεφτόμουν το γιο μου και το χαμόγελο εγκαθίστατο και πάλι στο πρόσωπό μου!

Ελπίζω να περάσατε όλες υπέροχα και ο καινούργιος χρόνος να μας βρει όλες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μονιασμένες και αγαπημένες..

Σας φιλώ!

ΥΓ. Μίλησα και στο τηλέφωνο με τη Χριστίνα μας και το Κρισάκι μας και χάρηκα τόσο πολύ!

L2qIp2.png

Γεια σας και από μένα!!! Χρόνια πολλά και καλά!!! Και να μας ζήσουνε το συμπεθεράκί μου και το χριστινάκι μας!!!Συμπεθεράκι σου έστειλα και μηνυματάκί αλλά δεν μου απάντησες...το έστειλα λάθος;:rolleyes:

Οσο για μένα...Ναι ναι! Είμαι ακόμη εδώ...και με γεμάτη κοιλίτσα! Για να μην σας μπαίνουνε ιδέες! Είναι ο μομέντος με άδεία και γι αυτό χάθηκα λιγάκι...Τώρα μόλις κάθισα στον καναπέ και ετοιμαζόμαστε να δούμε χριστουγεννιάτικη ταινιούλα!

Το αστρομομενταντάκι πήρε ακόμη 100 γραμμάρια και φτάσαμε αισίως στα 3100...Ο γιατρός μου είπε για πρόκληση για να μπορέσουμε έτσι να ρυθμίσουμε και τις κλιξάν που κάνω τις αντιπηκτικές γιατί λέει καλύτερα να σταματήσω τη δόση τουλάχιστον 24 ώρες πριν τον τοκετό...Η πρόκληση όμως θα γίνει εφόσον ο τράχηλος φαίνεται να είναι έτοιμος και γενικά να είναι όλα κάπως έτοιμα...δεν κατάλαβα! χαχαχαχα Πάντως μου έκανε και τη συγκλονιστική εξέταση όχι του υπερήχου αλλά του...δακτύλου:oops: Μπλιαξ! Ε τίποτα στο μέτωπο...και το μομεντάκι ναι μεν είναι σε καλή θέση ανάποδα...αλλά δεν είναί αρκετά χαμηλά...Οπότε περιμένουμε..θα ξαναπάω από βδομάδας...Ομολογώ πως ανυπομονώ σαν τρελή...και άλλο τόσο αγχώνομαι για το πώς θα είναι η γέννα...πώς θα πάει...αν θα τα καταφέρω...αν θα πάνε όλα καλά...Χμ...τίποτα δεν με απασχολεί βλέπετε!:P

Αχ...ξεκίνησε η ταινιούλα! Πάω! Φιλάκια πολλά!Καλό βράδυ!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσια μου Χρονια σας Πολλα!!

Το ξερω εχω παρει πολλες απουσιες αλλα μην με παρεξηγησετε σας παρακαλω..

Δεν σας ξεχναω αν και δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας. Ευχομαι να ειστε και να περνατε τελεια!

Εγω εχω ταλαιπωρηθει αρκετα τις τελευταιες βδομαδες αλλα για καλο σκοπο :) Εχω ναυτιες και καταλαβαινετε.. Ουτε να το πω δεν μπορω, ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι μου συμβαινει.

Φαινεται πως μου εκανε ο Θεος μια φορα ακομα την χαρη και ελπιζω αυτην την φορα να πανε ολα καλα.

Θα μπω καποια στιγμη να σας πω περισσοτερες λεπτομερειες.

Προς το παρον τα φιλια μου σε ολες σας, να περασετε υπεροχα σημερα και ενα τελειο 2013 να εχουμε!

Xρόνια πολλά και απο μένα!

Χαθηκα γιατί τελευταία μου ήρθαν πολλά μαζεμένα, την Παρασκευη ξεκινάω και δουλειά και είμαι στην πρίζα.Ο μικρός ζωηρεύει και απαιτεί διαρκώς την προσοχή μας.Βγαλαμε και 2 δοντάκια, μας παιδεύουν τα άτιμα...που θα παεί θα βγουν και θα ηρεμήσει το μανάρι μου.

Κοριτσάκια μου σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και πολή ευτυχία!Με το καλό οι μελλουσες μανούλες να φέρουν τα μπεμπάκια τους στον κόσμο...και στις ''λεύτερες'' σύντομα φουσκωμένες...

Κοριτσια μου Χρονια σας Πολλα!!

Το ξερω εχω παρει πολλες απουσιες αλλα μην με παρεξηγησετε σας παρακαλω..

Δεν σας ξεχναω αν και δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας. Ευχομαι να ειστε και να περνατε τελεια!

Εγω εχω ταλαιπωρηθει αρκετα τις τελευταιες βδομαδες αλλα για καλο σκοπο :) Εχω ναυτιες και καταλαβαινετε.. Ουτε να το πω δεν μπορω, ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι μου συμβαινει.

Φαινεται πως μου εκανε ο Θεος μια φορα ακομα την χαρη και ελπιζω αυτην την φορα να πανε ολα καλα.

Θα μπω καποια στιγμη να σας πω περισσοτερες λεπτομερειες.

Προς το παρον τα φιλια μου σε ολες σας, να περασετε υπεροχα σημερα και ενα τελειο 2013 να εχουμε!

Λάιλα αν καταλαβα καλά είσαι εγκυούλα;Μπράβο κορίτσάκι μου, συγχαρητήρια, πες μας λεπτομέρειες...

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!!! Χρόνια πολλά και καλά!!! Και να μας ζήσουνε το συμπεθεράκί μου και το χριστινάκι μας!!!Συμπεθεράκι σου έστειλα και μηνυματάκί αλλά δεν μου απάντησες...το έστειλα λάθος;:rolleyes:

Οσο για μένα...Ναι ναι! Είμαι ακόμη εδώ...και με γεμάτη κοιλίτσα! Για να μην σας μπαίνουνε ιδέες! Είναι ο μομέντος με άδεία και γι αυτό χάθηκα λιγάκι...Τώρα μόλις κάθισα στον καναπέ και ετοιμαζόμαστε να δούμε χριστουγεννιάτικη ταινιούλα!

Το αστρομομενταντάκι πήρε ακόμη 100 γραμμάρια και φτάσαμε αισίως στα 3100...Ο γιατρός μου είπε για πρόκληση για να μπορέσουμε έτσι να ρυθμίσουμε και τις κλιξάν που κάνω τις αντιπηκτικές γιατί λέει καλύτερα να σταματήσω τη δόση τουλάχιστον 24 ώρες πριν τον τοκετό...Η πρόκληση όμως θα γίνει εφόσον ο τράχηλος φαίνεται να είναι έτοιμος και γενικά να είναι όλα κάπως έτοιμα...δεν κατάλαβα! χαχαχαχα Πάντως μου έκανε και τη συγκλονιστική εξέταση όχι του υπερήχου αλλά του...δακτύλου:oops: Μπλιαξ! Ε τίποτα στο μέτωπο...και το μομεντάκι ναι μεν είναι σε καλή θέση ανάποδα...αλλά δεν είναί αρκετά χαμηλά...Οπότε περιμένουμε..θα ξαναπάω από βδομάδας...Ομολογώ πως ανυπομονώ σαν τρελή...και άλλο τόσο αγχώνομαι για το πώς θα είναι η γέννα...πώς θα πάει...αν θα τα καταφέρω...αν θα πάνε όλα καλά...Χμ...τίποτα δεν με απασχολεί βλέπετε!:P

Αχ...ξεκίνησε η ταινιούλα! Πάω! Φιλάκια πολλά!Καλό βράδυ!

Μομεντάκι μην αγχώνεσαι για την πρόκληση και εγώ για τον ίδιο λόγο πήγα με πρόκληση, επρεπε να σταματήσω σχεδόν ενα 48ωρο τις αντιπικτικές.όλα καλά θα πανε, δικαιολογημένες οι ανυσηχίες σου.

A_c5O4aCUAETshJ.jpg

Καλή χρονιά σε όλη την παρέα μας!!!

Ελπίζω η νέα χρονιά να μας φέρει μόνο όμορφες στιγμές και ό,τι μας έλειπε την προηγούμενη χρονιά!!! Πάνω απ όλα υγεία γιατί αυτό είναι που έχει σημασία...και να μην ξεχνάμε πως η ζωή είναί πολύτιμη και η κάθε της στιγμή μοναδική!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Laylaki μου είσαι εγκυούλα; Ουυυυυυυυυυ!!!! Τέλεια κοριτσάκι μου!!! Και φυσικά θα περιμένουμε λεπτομέρειες!!! Τρελαίνομαστε για ευχάριστες ιστοριούλες!:D

Καστεράκι μου μακάρι να πάνε όλα καλά! Αχ επιστροφή στη δουλειά ε; Το μικρό ποιος θα τον προσέχει;

Α εντομεταξύ σήμερα έχει γενέθλια και το λαρουκάκι μας!!!:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΡΟΥΚΙ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!:D

Happy_Birthday!.png

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Να είμαστε καλά, οι μανούλες να χαίρεστε τα μωράκια σας, οι εγκυουλες με το καλό να κρατήσουν τα αστερακια τους στην αγκαλιά και εμείς οι υπόλοιπες (δυο δηλαδή μείναμε..) να μας πάνε όλα καλά και να μας αξιώσει ο Θεός να αποκτήσουμε ένα (κ δυο κ τρία) παιδάκι!

Καλέ Layaki, είσαι εγκυουλααααα;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πώς μας το πετάς καλέ έτσι;; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου (είμαι σίγουρη) όλα να πάνε κατ' ευχήν!

Μομεντάκι, λίγες μερούλες μείνανε... Φαντάζομαι την αγωνία σου και ταυτόχρονα την χαρά σου! Ευχαριστώ για την ευχουλα σου! Πάντως πότε πήγα 36... Κάτι δε μου βγαίνει στους υπολογισμους γιατί νιώθω ότι είμαι ακόμα 25... Βρες λες να γεννηθηκα το '87 αντί για το '77;; χαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!

Μπαμπιτσιάκι, χρόνια πολλά και για τη γιορτούλα σου χθες!

JXFXp3.png

Laylaki μου είσαι εγκυούλα; Ουυυυυυυυυυ!!!! Τέλεια κοριτσάκι μου!!! Και φυσικά θα περιμένουμε λεπτομέρειες!!! Τρελαίνομαστε για ευχάριστες ιστοριούλες!:D

Καστεράκι μου μακάρι να πάνε όλα καλά! Αχ επιστροφή στη δουλειά ε; Το μικρό ποιος θα τον προσέχει;

Α εντομεταξύ σήμερα έχει γενέθλια και το λαρουκάκι μας!!!:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΡΟΥΚΙ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!:D

Happy_Birthday!.png

Καλέ, το πιστεύεις ότι 19:25 που έγραψες το μηνυμα είναι και η ώρα που γεννηθηκα;;; Τυχαίο; Δε νομίζω!:lol::lol::lol:

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...