Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Και εμείς είμαστε πολύ φλου με τις διακοπές φέτος... Υπάρχει περίπτωση να πάμε μια βδομαδούλα στην Ανάφη αλλά ακομα δεν είναι σιγουρο. Θα δουμε.... Αχ, καταραμένη οικονομική κριση!!!:twisted:

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ούτε που θέλω να σκέφτομαι αυτό το ενδεχόμενο...Αρνούμαι...και άμα έρθει θα την φάω μπάάάάάμ στο κεφάλι...Αρνούμαι αρνούμαι...το εγκεφαλικό θα το πάθω όπως πάω!!!!

Οοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!! οοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμ!!!! Θετική σκέψηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη1!!!!! Ομμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ελα μωρε συμπεθερα..μια κακια σκεψη ηταν,την καναμε την διαγραψαμε,τελειωσε!!!να σου πω τωρα το αλλο..ξεκιναω εγω,κανω τον γιο κ μετα απο κοντα εσυ την κορη,ετσι ωστε να εχουμε προβαδισμα ηλικιακα βρε,τι σοι αντρες θα ειμαστε....εστω κ για λιγες μερες!!ποτε αρχιζεις διεγερση?φαρμακο κ δοσεις ξερεις?

fUCCp2.png

svjYp2.png

Σήμερα θα πάω στο γιατρό...σε λίγο θα ετοιμαστώ κατακρίβειαν..και το μεσημέρακι έχω ραντεβού για υπερήχο και αναλύσεις και θα αποφασίσουμε για τη διέγερση...Είναι αυτή η ωραία στιγμή που θα με εξετάσει σαν είμαι αδιάθετη! τι ωραία μαγική στιγμή κι αυτή! Ανυπομονώ! Μπλιάάάάάάάχχχχχ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Σήμερα θα πάω στο γιατρό...σε λίγο θα ετοιμαστώ κατακρίβειαν..και το μεσημέρακι έχω ραντεβού για υπερήχο και αναλύσεις και θα αποφασίσουμε για τη διέγερση...Είναι αυτή η ωραία στιγμή που θα με εξετάσει σαν είμαι αδιάθετη! τι ωραία μαγική στιγμή κι αυτή! Ανυπομονώ! Μπλιάάάάάάάχχχχχ!!!!!

Καλά, αυτό είναι χάλιαααααααα!!! Εμενα με είχε εξετασει περσι που ετυχε να είμαι 2η μερα περιόδου. Εγω πήγα για να του πω να κανονίσει το χειρουργείο κ αυτος μου λέει ελα να ξανακανουμε εναν κολπικο υπερηχο να είμαστε απολύτως σιγουροι! Χαλια σας λέω, ΧΑΛΙΑ!:twisted:

JXFXp3.png

εγω παντως μετα την λαπαροσκοπιση εχω λιγο αιμα..3 μερες..πριν 7-8...τι να πω..ετσι,με ειδε την τεταρτη μερα ο γιατρος κ ημουν τζαμι!!!δεν πειραζει,ολο τετοια βλεπουν αυτοι,δουλεια τους ειναι...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα σε όλες τις θεές του Ολύμπου!

Κριςκρισάκι με τον Κροίσο βρε κοριτσάκι μου όλα τα κακά σε σένα πέσανε; σίγουρα καλό θα σου κάνει να πάρεις κάποιο αντισταμινικό διότι αν εξαπλωθεί θα είναι χειρότερα.. Βέβαια εγώ όταν βγάζω καμιά καντήλα που και που (διότι αλλεργίες γενικώς δεν έχω) βάζω σάλιο και μου περνάει.. το σάλιο είναι το καλύτερο αντισταμινικό για τον οργανισμό μας...

Άντε καλά αποτελέσματα Λάρα μου...

Μομεντάκι μπλιαχχχ η συγκεκριμένη εξέταση αλλά τόσο απαραίτητη... άντε κοριτσάκι μου προχωράς σιγά σιγά... Κι εγώ μετράω τις μέρες... 26 και σήμερα....

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου ομορφα και καραμελενια τι μου κανετε, εγω κανω ενα τσιγαρο και φευγω... παω γιτρο να σταξω το τελευταιο μου 50αρικο αν μου πει 55 δεν θα χω να του δωσω.... εμεις οτι και να γινει διακοπες κανονισαμε απο 24/7 εως 7/8 θα ειμαι καλαμιτσι χαλικιδικη αν ερθει καμια προς τα κει να μου το πει να κανουμε αγκαλιτσες!!!!! καλα αποτελεσματα ευχομαι σε ολες! σας στελνω οοοοοοοοολη την θετικη μου ενέργεια φιλάκια!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημέραααααα τι εγινε κοριτσουδια δε δουλευετε την Παρασκευή???? ακους εκει να μη τρως σοκολατα!! μομεντακι υπαρχει ελπίδα! μολις μεινεις εγκυος θα αλλαξεις εντελώς θα εχεις αλλεργία σε άλλα φαγητα και οχι σ΄αυτα που εχεις τωρα, η αδερφή μου οταν ήταν εγκυος ετρωγε σαν τρελλη σπανακόριζο που το συχαινοταν και φοβόταν τις γάτες που πριν ήθελε να κοιμάτε μαζί τους!!! τα πάνω κάτω σου λέω!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημερα στις ομορφες!!δομνιναρα μου δεν μιλαμε για καντηλα..εγινα ολη μια αλλεργια!!φουντωσα,φουντωσα...αυτο λεω κι εγω..ολα στραβα ρε παιδι μου?ειπαμε,μας καταρραστηκε η πρωην,ειμαι 10000% πεπεισμενη...γμτ!!!!

πηγα λοιπον χθες κ σε δερματολογο...με διαφωτησε...μπορει να ειναι απο τις ενεσεις,μπορει απο τον ηλιο,μπορει απο την θαλασσα,μπορει απο καποιο φαγητο...ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ!!!!μου εδωσε χαπια..θα τα παρω απο σημερα..ε δεν παει αλλο σας λεω,εχω γινει χαλια...ολα μαζι πιααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπαμπιτσιακι χαλκιδικη κοριτσαρα μου,ετσι,τετοια να ακουω..που να ερθουμε ομως...μαντρωμενη θα ειμαι κ θα περιμενω αποτελεσματα...αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...τι με περιμενει ακομααααααααααααααααα..............ουτε στην μεση δεν εφτασααααααααααααααααααααααααααααα...............................:twisted:

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημέραααααα τι εγινε κοριτσουδια δε δουλευετε την Παρασκευή???? ακους εκει να μη τρως σοκολατα!! μομεντακι υπαρχει ελπίδα! μολις μεινεις εγκυος θα αλλαξεις εντελώς θα εχεις αλλεργία σε άλλα φαγητα και οχι σ΄αυτα που εχεις τωρα, η αδερφή μου οταν ήταν εγκυος ετρωγε σαν τρελλη σπανακόριζο που το συχαινοταν και φοβόταν τις γάτες που πριν ήθελε να κοιμάτε μαζί τους!!! τα πάνω κάτω σου λέω!!!

Χαχαχαχαχαχαχα Λες βαβιτσιάκι μου; χαχαχαχαχα Καλέ εσύ; Πώς και είσαι πρωινή; Ο κέρβερος πού κρύβεται;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

α! πήγα και στο γιατρό εχω 3-4 ωοθηλάκια στην αριστερή ωοθήκη το ένα απο αυτά 12mm και είμαι στη 10η μέρα θα ξαναπάω το σάββατο το πρωί για να δουμε αν μεγάλωσε και ειχα και λίγο υγρο καπου εκει στα αδυτα να δουμε ανα εφυγε..., και ειχατε δίκιο οχι απλα δεν πρεπει να εχω επαφή κάθε μέρα αλλα κάθε 3-4 μέρες. βρε κοριτσάκια μου δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία του προγραμματισμένου και να μετραω μέρες και τετοια, και χωρισ να καταλάβω βρέθηκα να μετράω τα ωοθηλάκια, ποτε θα εχω ωορηξία ποτε θα έχω επαφή μόνο ώρα δεν μας είπε ακόμα ο γιατρός τεσπα μπηκα στο χωρό θα χωρέψω, δεν θελω να είμαι σιγουρη για το αποτελεσμα για να μην απογοϊτευτώ οταν δώ την σαφρακιασμένη τον Αυγουστο και μάλιστα στις διακοπές μου!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...