Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν ή που έχουν κάποιον να γιορτάζει...

Κορίτσια κάτι γίνετε στο καφέ... Μετά το Λαράκι σειρά είχα εγώ προχτές και έπεσα φαρδιά- πλατιά στο δρόμο... Πήγαινα στην δουλειά, γλίστρησα σε παγωμένα νερά και έπεσε... Σηκώθηκα, ήρθα στην δουλειά αλλά πονούσα. Ήρθε ο άντρας μου με πήρε πήγαμε νοσοκομείο, ευτυχώς ένα διάστρεμμα έχω στο αριστερό πόδι, και πονάει όλο μου το σώμα από το πέσιμο... Και ο μικρός μου ξυπνάει από τις 5 το πρωί και έχει κέφια... Αχ!!! Σήμερα ήρθα στην δουλειά μην χάσω, κανονικά έπρεπε να μείνω στο σπίτι, αλλά... Το ξέρω θα πάρω το βραβείο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αυτά τα νέα μου....

Άσε Χριστινάκι κι εγώ πέρισυ την άνοιξη έπεσα δυο φορές μέσα στη μέση του δρόμου εδώ, σχεδόν έξω από το γραφείο.. Να είναι καλά τα τέλεια πεζοδρόμια και οι άψογοι δρόμοι που δεν γλυστράνε καθόλου.. Και να πω ότι έβρεχε; ούτε σταγόνα δεν είχε ρίξει.. απλώς κάποιος έξυπνος είχε πλύνει τα πεζοδρόμια και το νερό είχε καταλήξει στο δρόμο.. Ευτυχώς όμως δεν χτύπησα καθόλου..

Έχοντας αυτό στο μυαλό μου το πρώτο πράγμα που αγόρασα τον Σεπτέμβρη ήταν ένα καλό ζευγάρι παπούτσια με σόλα από λάστιχο το οποίο δεν γλυστράει με τίποτε.. Να ήξερες πόσο το έχω ευχαριστηθεί.. και χωρίς φόβο μήπως γλυστρήσω πουθενά πετάω στην κυριολεξία!

Περαστικά σου κοριτσάκι και σύντομα σιδερένια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Χριστινάκι, κι εσύ ρε κοριτσάκι;;;; Κι εγώ στον αριστερό αστραγαλο έπαθα το διαστρεμμα.

Να το προσέξεις ρε κοριτσι και όσο μπορείς να το ξεκουράζεις γιατί εγώ που δεν μπορώ να βάλω τον πισινό μου κάτω, πονάω ακομα.. Άσε που είναι ακόμα πρησμένο και είναι λες κ έχω πάθει ελεφαντίαση. Ευτυχώς είναι χειμώνας και με τις μποτες δεν φαίνεται... χαχαχαχαχα!!!

JXFXp3.png

Βρε κορίτσια, η Μομέντα μας που πήγε; Λέτε να γέννησε και να μην το πήραμε χαμπάρι; Δε θυμάμαι και πόσο εβδομάδων είναι.. Δομνίνααααααα!!!!!!! Εσύ που τα θυμάσαι όλα για στείλε τα φώτα σου!

JXFXp3.png

Άσε Χριστινάκι κι εγώ πέρισυ την άνοιξη έπεσα δυο φορές μέσα στη μέση του δρόμου εδώ, σχεδόν έξω από το γραφείο.. Να είναι καλά τα τέλεια πεζοδρόμια και οι άψογοι δρόμοι που δεν γλυστράνε καθόλου.. Και να πω ότι έβρεχε; ούτε σταγόνα δεν είχε ρίξει.. απλώς κάποιος έξυπνος είχε πλύνει τα πεζοδρόμια και το νερό είχε καταλήξει στο δρόμο.. Ευτυχώς όμως δεν χτύπησα καθόλου..

Έχοντας αυτό στο μυαλό μου το πρώτο πράγμα που αγόρασα τον Σεπτέμβρη ήταν ένα καλό ζευγάρι παπούτσια με σόλα από λάστιχο το οποίο δεν γλυστράει με τίποτε.. Να ήξερες πόσο το έχω ευχαριστηθεί.. και χωρίς φόβο μήπως γλυστρήσω πουθενά πετάω στην κυριολεξία!

Περαστικά σου κοριτσάκι και σύντομα σιδερένια!

Τι παπούτσια είναι αυτα;;; Πες τα κ σε εμάς μπας κ σωθούμε γιατί εγω εχω μια τάση να σκοντάφτω κ να παραπατάω γενικότερα. Αν κ στην προκειμένη περίπτωση είμαι σίγουρη ότι με έφαγε η γλωσσοφαγιά της από κάτω μας... Εγγυημένα όμως και τσεκαρισμένα! :tongue:

JXFXp3.png

Βρε Χριστινάκι, κι εσύ ρε κοριτσάκι;;;; Κι εγώ στον αριστερό αστραγαλο έπαθα το διαστρεμμα.

Να το προσέξεις ρε κοριτσι και όσο μπορείς να το ξεκουράζεις γιατί εγώ που δεν μπορώ να βάλω τον πισινό μου κάτω, πονάω ακομα.. Άσε που είναι ακόμα πρησμένο και είναι λες κ έχω πάθει ελεφαντίαση. Ευτυχώς είναι χειμώνας και με τις μποτες δεν φαίνεται... χαχαχαχαχα!!!

Κοριτσάκι μου γλυκό πολύ καλημέρα σας..

Δε νομίζω όμως ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ενδείκνυνται οι μπότες!!! Μόνο κακό θα κάνουν στο πρήξιμο γιατί φυλακίζουν και το πόδι και τον αστράγαλο.. Το πρήξιμο θέλει άπλα για να επανέλθει από μόνο του!

Και πάλι περαστικά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Τι παπούτσια είναι αυτα;;; Πες τα κ σε εμάς μπας κ σωθούμε γιατί εγω εχω μια τάση να σκοντάφτω κ να παραπατάω γενικότερα. Αν κ στην προκειμένη περίπτωση είμαι σίγουρη ότι με έφαγε η γλωσσοφαγιά της από κάτω μας... Εγγυημένα όμως και τσεκαρισμένα! :tongue:

Τα πήρα από ένα μαγαζί στην Ερμού (νομίζω Πετρίδης είναι το όνομα του μαγαζιού).. Η συγκεκριμένη μάρκα είναι Tamaris Active και η τιμή τους μόλις 79 Ευρώ! Μιλάμε σώθηκα!

L2qIp2.png

Βρε κορίτσια, η Μομέντα μας που πήγε; Λέτε να γέννησε και να μην το πήραμε χαμπάρι; Δε θυμάμαι και πόσο εβδομάδων είναι.. Δομνίνααααααα!!!!!!! Εσύ που τα θυμάσαι όλα για στείλε τα φώτα σου!

Η Μομέντα μας δεν γέννησε ακόμη.. Μόλις μπήκε στο μήνα της και ΠΗΤ έχει μέχρι τις 12 Γενάρη νομίζω... τρέχει και δεν φτάνει διότι στην Κύπρο παίρνουν άδεια τοκετού 2 βδομάδες πριν την πιθανή ημερομηνία.. οπότε ακόμη στο σχολείο είναι:tongue:

L2qIp2.png

καλημερα!!! ουαου δομνινακι βαλαμε και τικερακι??? μονο εγω δεν μπορω να τα καταφερω.. δεν προχωραει δεν προχωραει!!! σε λιγο θα χρονισει το παιδι και το τικερ λεει 10 μηνων...

καλα επεθα σοκ δηλαδη αν εμενα στη Κυπρο θα γεννουσα στη δουλεια ετσι... τουλαχιστον πέρνουν περισοτερρο καιρο μετα την γεννα ή γεννανε και επιστρεφουνε???

οι στραμπουλοστραγαλιτσες ειστε καλά?? βρε μηπως το κανατε επιτηδες για να μην κανετε δουλειες τα Χριστούγεννα??!!!:)

δομνινακι φουσκώνεις φουσκώνεις??!!!

οι υπολοιπες καλά???

φιλακια σε ολες!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλέ Babitsaki το τικεράκι το έχω βάλει από τη μέρα που έκανα την αυχενική.. Δηλαδή 3 μήνες πριν! Αλλά λογικό είναι αφού η ζαχαρένια σου σου έχει πάρει τα μυαλά να το είδες μόλις τώρα!

Φουσκώνω αργά και σταθερά... και χαίρομαι πολύ γι' αυτό..

Αύριο έχουμε γιατρό και ανυπομονώ να δω τον πιτσιρίκο μου πόσο μεγάλωσε!

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πόσο καιρό μπορεί να κάτσει η Μομέντα μετά τη γέννα.. Σίγουρα πάντως όχι 1 χρόνο που κάθονται οι δασκάλες και οι καθηγήτριες και οι γενικώς του Δημοσίου εδώ στην Ελλάδα..

Αλλοίμονο σε μας που είμαστε του ιδιωτικού!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλέ Babitsaki το τικεράκι το έχω βάλει από τη μέρα που έκανα την αυχενική.. Δηλαδή 3 μήνες πριν! Αλλά λογικό είναι αφού η ζαχαρένια σου σου έχει πάρει τα μυαλά να το είδες μόλις τώρα!

Φουσκώνω αργά και σταθερά... και χαίρομαι πολύ γι' αυτό..

Αύριο έχουμε γιατρό και ανυπομονώ να δω τον πιτσιρίκο μου πόσο μεγάλωσε!

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πόσο καιρό μπορεί να κάτσει η Μομέντα μετά τη γέννα.. Σίγουρα πάντως όχι 1 χρόνο που κάθονται οι δασκάλες και οι καθηγήτριες και οι γενικώς του Δημοσίου εδώ στην Ελλάδα..

Αλλοίμονο σε μας που είμαστε του ιδιωτικού!

Φιλάκια πολλά!

A καλα!!! ουτε που το ειδα!!!!! οντως μου χει παρει το μυαλο η ζουζουνα δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο τωρα ποα αρχισε να κανει τσακπινιες με τρελλενει!!! χορευει μέχρι και με τον ήχο απο το καζανακι, ειναι απιστευτη συνεχια ειναι με το χερι ψιλα και κουνιετε.. και μετα χειροκροτει το εαυτο της λέγοντας μπάοοοοοοο (δηλ μπράβο)

αχ θα δεις το παληκαράκι σου!!! να μου χαιδεψεις την κοιλιτσα σου!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα..

Βλέπω πολλές απουσίες και στενοχωριέμαι διότι μου λείπει η παρεούλα μας αλλά από την άλλη χαίρομαι διότι τα κοριτσάκια που λείπουν περνάνε όμορφα!

Είμαι σίγουρη ότι όλες σχεδιάζετε τα όμορφα Χριστούγεννα που έρχονται και που πρώτη φορά θα έχετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας οπότε χαλάλι.. Θα βρούμε πάλι σύντομα τους ρυθμούς μας..

Μπήκα να σας πω ότι πήγαμε στο γιατρό και είμαστε πολύ καλά! Είμαστε 630 ολόκληρα γραμμάρια.. Δηλαδή πήραμε 200 γραμμάρια σε 2 βδομάδες σχεδόν και μεγαλώνουμε τέλεια.. Δεν μου έδωσε να κάνω εξετάσεις αυτή τη φορά και θα τα ξαναπούμε με το γιατρό από κοντά στις 9 Γενάρη!

Μπαμπιτσάκι δεν το έχω πιστέψει ακόμη ότι είμαι έγκυος και έτσι πολύ σπάνια θα χαϊδέψω την κοιλιά μου.. Πιο συχνά τη φιλάει ο Δομνίνος και τη χαϊδεύει απ' ότι εγώ.. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να ονειρεύομαι τη στιγμή που θα κρατήσω τον πιτσιρίκο μου στην αγκαλιά μου!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

μωρε δομνινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!θελω να πατησω like σαυτα που γραφεις!!!!!:tongue:

αχ θα το κρατησεις το μωρουδι αγγαλιτσα κ θα σε κανει κ μετουλι κ σαλακια και θα σου κανει κ κακακι αμα λαχει κ εσυ θασαι παλι ευτυχισμενη!!ποια ειναι η ΠΗΤ μας???και τι ζωδιο θα ειναι το μικρουλι μας!!οσο προχωρανε τα πραγματα τοσο θα συζηταμε για τετοια!!περασαν τα αγχη,τωρα μονο χαρες!!!

λαρουκι μου τι θελει η απο κατω?να τα παρω κ να ερθω να τισ καψουμε το σπιτι?εννοειται πως σε ζηλευει που εισαι μια κουκλαρα πανεμορφη κ αυτη θαναι καμια κυραντζα μπαχατελα..

το συμπεθερακι μας χαθηκε μονο απο δω?δηλαδη σε αλλα καφε θα δω νεα της?αντε γιατι μου ελειψε!!

χριστινακι περαστικα κ σε σενα!κατσε κ ξεκουρασου κ ασε την δουλεια να περιμενει.εκει θα ειναι,ειμαι σιγουρη οτι δεν θα φυγει!

μπαμπιτσιομανα κ εμενα χορευει πολυ ο ενας μου,εκεινος μας βγηκε πιο γλεντζες!δεν τον σταματαει τιποτα,κ κανει κατι φιγουρες..ψοφαμε στο γελιο.τον εχει μεσα του τον ρυθμο,παει τελειωσε!!

εμεις ειμαστε καλα,πηρα μια βδομαδα αδεια κ αντι να την χαρω ημουν μπουκωμενη κ με αμυγδαλιτιδα αλλα παλι καλα ηταν,κοιμηθηκα λιγο παραπανω..τα παιδιατα εστελνα κανονικα σχολειο,η κακια μανα,ειπα να ξεκουραστω λιγο μονη..βεβαια αν παρω αλλη αδεια μεσα στις γιορτες θα τα κρατησω κοντα μου τα ζιζανια μου..

που λετε,με πηραν τηλεφωνο απο τον δημοσιο παιδικο (που ειχαν παρει μονο τον εναν εξαρχης,οποτε αναγκαστηκα κ τα εστειλα κ τα τρια σε ιδιωτικο) κ μου ειπαν οτι τωρα δεχονται κ τα τρια..κ ειμαι φοβερα προβληματισμενη..τα μωρα ισα που αρχισαν τωρα να συνηθιζουν τον σταθμο,να τους αλλαξω περιβαλλον?κ ολες τις συνηθεις?υπνο,ταισμα,τα παντα?κ νεα προσωπα,νεες δασκαλες?τα λυπαμαι τα καημενα,νομιζω θα τους πεσει βαρυ,δυο σταθμοι σε μια σεζον..αλλα ο αντρας μου με πιεζει για το οικονομικο ζητημα,σαφως στο δημοσιο θα πληρωνουμε λιγοτερα..

απο την αλλη εγω για τα παιδια δεν υπολογιζω τα λεφτα..κ μετα στον ιδιωτικο τα κρατανε μεχρι τις 4 που σχολαω,για το δημοσιο δεν μου το εγγυωνται,αναλογως αν κλαιει το παιδι κ κατι τετοια μου λενε..κ πασχες,χριστουγεννα κ καλοκαιρι που κλεινει ο δημοσιος κ εγω θα δουλευω?τι θα κανω?θα χωνω την μανα μου,μονη με τρια παιδια?δεν ξερω...ειμαι πολυ προβληματισμενη...για πεστε καμια ιδεα...:idea:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κρισάκι μου φιλεναδίτσα μου γλυκιά..

Πόσα θέματα έχεις να αντιμετωπίσεις κι εσύ κοριτσάκι μου... Εγώ πάντως δεν θα τα άλλαζα σταθμό τώρα στη μέση της χρονιάς.. Το οικονομικό συμφωνώ κι εγώ με τον άντρα σου, είναι πολύς σημαντικός παράγοντας στις δύσκολες εποχές που περνάμε όμως πρώτα βάζω το καλό των παιδιών και μετά τα λεφτά.. Είναι όντως δύσκολη μια ακόμη αλλαγή και από περιβάλλον και από καταστάσεις και από πρόσωπα αλλά και από θέμα συνηθειών.. Και έχεις απόλυτο δίκιο.. Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι που κλείνει ο δημόσιος τι θα γίνουν τα παιδιά; είναι μικρούλια ακόμη αλλά όσο μεγαλώνουν τόσο πιο δύσκολο θα είναι για τη μητέρα σου να τα κρατάει και τα 3!

Όσον αφορά εμένα.. ΠΗΤ έχω 12/4/2012.. Όπερ σημαίνει ότι λογικά σταματώ από τη δουλειά στις 15 Φλεβάρη και το αγοράκι μου έχει 20% πιθανότητες να βγει ψαράκι και 80% Κριαράκι σαν τη μανούλα του!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κορτσάκια!!!

Έπεσα με τα μούτρα στην δουλειά γιατί έλειπα και την Παρασκευή και χθές Δευτέρα και μαζευτήκανε αρκετά πραγματάκια που πρέπει να τακτοποιήσω...

Δομνινάκι μου, χαίρομαι πάρα πολύ όταν διαβάζω τα νέα σου και που πάνε όλα τέλεια!!!!! Και έτσι θα πάνε μέχρι το τέλος!!!! Θα είναι ένα ανοιξιάτικο μωράκι!!!! Γιούπι!!!!!

Κρισάκι μου, μπράβο και πάλι μπράβο που τα προλαβαίνεις όλα... Θα σχολιάσω αύριο τα δικά σου, γιατί σε λίγο σχολάω...

Μπαμπιτάκι, τί κάνει η νυφούλα μας; Αχ όλο τσαχπινιές θα είναι σαν την μαμά της... χιχιχιχι

Αχ εμείς είμαστε πάλι άρρωστοι... Ο καημένος ο μικρός έχει βήχα και πονάει και το αυτάκι του... Έχω να κοιμηθώ πολλά βράδυα συνεχόμενα... Ξυπνάει, κλαίει και για να τον ηρεμήσω και για να ξανακοιμηθεί τραγουδάω ότι μου κατέβει... Πάει το χταπόδι το ζωηρό σύννεφο... Ακούς Δομνινάκι άρχισε να προπονήσε στα παιδικά τραγουδάκια... Αυτά εν ολίγοις τα νέα μου...

Αυριο θα σας πώ και άλλα με τον άνδρα μου και την δουλειά του... Πολύ γέλιο και πολύ θράσος...:evil::evil:

Φιλάκια!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

μωρε δομνινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!θελω να πατησω like σαυτα που γραφεις!!!!!:tongue:

αχ θα το κρατησεις το μωρουδι αγγαλιτσα κ θα σε κανει κ μετουλι κ σαλακια και θα σου κανει κ κακακι αμα λαχει κ εσυ θασαι παλι ευτυχισμενη!!ποια ειναι η ΠΗΤ μας???και τι ζωδιο θα ειναι το μικρουλι μας!!οσο προχωρανε τα πραγματα τοσο θα συζηταμε για τετοια!!περασαν τα αγχη,τωρα μονο χαρες!!!

λαρουκι μου τι θελει η απο κατω?να τα παρω κ να ερθω να τισ καψουμε το σπιτι?εννοειται πως σε ζηλευει που εισαι μια κουκλαρα πανεμορφη κ αυτη θαναι καμια κυραντζα μπαχατελα..

το συμπεθερακι μας χαθηκε μονο απο δω?δηλαδη σε αλλα καφε θα δω νεα της?αντε γιατι μου ελειψε!!

χριστινακι περαστικα κ σε σενα!κατσε κ ξεκουρασου κ ασε την δουλεια να περιμενει.εκει θα ειναι,ειμαι σιγουρη οτι δεν θα φυγει!

μπαμπιτσιομανα κ εμενα χορευει πολυ ο ενας μου,εκεινος μας βγηκε πιο γλεντζες!δεν τον σταματαει τιποτα,κ κανει κατι φιγουρες..ψοφαμε στο γελιο.τον εχει μεσα του τον ρυθμο,παει τελειωσε!!

εμεις ειμαστε καλα,πηρα μια βδομαδα αδεια κ αντι να την χαρω ημουν μπουκωμενη κ με αμυγδαλιτιδα αλλα παλι καλα ηταν,κοιμηθηκα λιγο παραπανω..τα παιδιατα εστελνα κανονικα σχολειο,η κακια μανα,ειπα να ξεκουραστω λιγο μονη..βεβαια αν παρω αλλη αδεια μεσα στις γιορτες θα τα κρατησω κοντα μου τα ζιζανια μου..

που λετε,με πηραν τηλεφωνο απο τον δημοσιο παιδικο (που ειχαν παρει μονο τον εναν εξαρχης,οποτε αναγκαστηκα κ τα εστειλα κ τα τρια σε ιδιωτικο) κ μου ειπαν οτι τωρα δεχονται κ τα τρια..κ ειμαι φοβερα προβληματισμενη..τα μωρα ισα που αρχισαν τωρα να συνηθιζουν τον σταθμο,να τους αλλαξω περιβαλλον?κ ολες τις συνηθεις?υπνο,ταισμα,τα παντα?κ νεα προσωπα,νεες δασκαλες?τα λυπαμαι τα καημενα,νομιζω θα τους πεσει βαρυ,δυο σταθμοι σε μια σεζον..αλλα ο αντρας μου με πιεζει για το οικονομικο ζητημα,σαφως στο δημοσιο θα πληρωνουμε λιγοτερα..

απο την αλλη εγω για τα παιδια δεν υπολογιζω τα λεφτα..κ μετα στον ιδιωτικο τα κρατανε μεχρι τις 4 που σχολαω,για το δημοσιο δεν μου το εγγυωνται,αναλογως αν κλαιει το παιδι κ κατι τετοια μου λενε..κ πασχες,χριστουγεννα κ καλοκαιρι που κλεινει ο δημοσιος κ εγω θα δουλευω?τι θα κανω?θα χωνω την μανα μου,μονη με τρια παιδια?δεν ξερω...ειμαι πολυ προβληματισμενη...για πεστε καμια ιδεα...:idea:

εεε κρισακι μου ιδιοτικό δαγκωτο!!! το ξερω οτι ειναι πολλα τα λεφτα αλλα εγω δεν θα τα αλλαζα στη μεση της χρονιας, ξανα καινουργιο περιβαλλον, ξανα νεες συνηθειες και κυριος νεα προσωπα ε ποτε!! και αυτα με τις αργιες?? στην τελική ζητα εκπτωση απο το ιδιοτικό πες τους οτι σε πηραν απο το δημοσιο και σκεφτεσαι λογω του οικονομικου να τα παρεις να δουμε τι θα σου πουν?? μια φιλη μου το κανε γιατι οντως δεν μπορουσε να δινει 240 και της το καναν 150 ευρω.. στη μεση της χρονιας και αυτους δεν τουσ συμφερει.. τι να πω πες οτι δεν σε πηραν ποτε.. θα ζοριζοσασταν αλλα θα τα εστελνες ετσι δεν ειναι?? αφου σου πα οτι σου πα σου λεω και αυτο... εσυ ξερεις τα οικονομικά σας εσυ αποφασιζεις

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...