Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλημέρα σας κορίτσια μου!!! αχ δομνινάκι μου αν ο εργοδότης σου συμφωνήσει να κατσεις 3,5 μήνες (το μειωμενο) και να σε πληρωνει κανονικά φυσικά και σε συμφερει αλλα εμενα δεν υπήρχε περίπτωση ετσι πωσ ειναι τα πραγματα να με πληρωνε 3500 ευρώ χωρις να πατήσω το πόδι μου στη δουλεια, και τα 518 ευρώ ειναι σουπερ βοηθεια και σιγουρα. τωρα αν τα δικά σας αφεντικά ειναι οκ τοτε να το κάνετε. επίσης και εγώ πριν γεννησω ελεγα να μη παρω το εξάμηνο γιατι ήμουν και γυναικα καριερα... μόλισ γεννησα όμως μέχρι και ανευ αποδοχων σκεφτηκα να πάρω...

εμένα με βολέυει το μειωμενο γιατι ο παιδικος ειναι μεχρι της 4, την περνω και την κοιμίζω σπίτι να ξεκουραστει καλά στα αρωματισμενα καθαρα σεντονάκια της και δεν με πειραζει που μολις παμε σπιτι κοιματε πέρνω μια ανασα και γω και μετα ειμαστε ετοιμες για ατελειωτο παιχνιδι δεν κάνω τίποτα μεχρι της 9 η μονη μου ασχολια ειναι αη κατουλιτσα μου, μετα της 9 κανω δουλειες και κοιμαμαι ορθια.. χθες κοντεψα να κοιμηθώ στο ντουζ ουτε το νερό δεν με ξυπναει πια..

Καλημέρα κοριτσάκι..

Θέλω να πιστεύω ότι τους δικούς μου εργοδότες θα τους συμφέρει να πάρω το μειωμένο όλο μαζί γιατί διαφορετικά θα επιλέξω να πάρω το 2ωρο και με την αλλαγή του ωραρίου που θα ζητήσω θα πρέπει να φεύγω στις 3 το μεσημέρι.. Ενώ αν πάρω το μειωμένο και γυρίσω στη δουλειά κανονικά μετά θα φεύγω στις 5 το απόγευμα.

Το ωράριό μου τώρα είναι 11 με 7 αλλά δεν παίζει με την καμία να συνεχίσω το ίδιο ωράριο και μετά. Ποια γυναίκα θα μπορεί να μου κρατάει το μωρό από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ; Δυστυχώς κάθε μέρα στις 8 γυρίζω στο σπίτι.. και έτσι δεν θα το βλέπω καθόλου μιας και 9 η ώρα το αργότερο αυτό θα πρέπει να πέφτει για ύπνο..

Ας φτάσω με το καλό στον Φλεβάρη που θα πρέπει να φύγω και θα τα συζητήσουμε όλα διεξοδικά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

Μεγάλο πρόβλημα για τις μαμάδες που δουλεύουν... Το βιώνω κάθε μέρα... Αλλά δυστυχώς στην εποχή που ζούμε δεν έχουμε επιλογές... Απλά κάνεις υπομονή. Η αλήθεια είναι ότι σε μένα βόλεψε αρκετά να κάθομαι μια μέρα την εβδομάδα. Και το ωράριο είναι 8 με 4 επομένως 4:30 είμαι σπίτι, έχω χρόνο να είμαι με το παιδί... Βέβαια πολλά απογεύματα μου απασχολεί το παιδί ο άντρας μου, γιατί έχω και δουλειές στο σπίτι. Όταν κοιμάται ο μικρός γύρω στις 21:30 πρώτον θέλει ησυχία για να κοιμηθεί αλλά και εγώ είμαι ένα πτώμα για να κάνω δουλειές... Δεν πειράζει, όλα καλά...

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! καλα η καθε μια μανουλα οπως βολέυεται συμφωνα και με το προγραμμα του λουλουδιου της.. τι να κανεις μακάρι να μπορουσαμε να κοτσουμε κανα 2 χρονακια τα ξεπεταχτουν καλα, αλλα απο την αλλη νομίζω πως οσο πιο αργα το αποχωρίζεσαι τοσο χειρότερα γιατι δενεσαι περισσότερο.

εμένα χριστινάκι ευτυχώς δεν ειναι και πολυ της υσηχίας και παρεα να εχουμε και να μιλαμε δυνατα δεν χαμπαριαζει κοιμάτε το πουλακι μου, και γω μη νομίζεις να ενα φαγητο και κανα πιατο κανα πληντηριο τετοια πραματα γιατι ειμαι και γω κομματια, αλλα δεν θέλω να κανω το απογευμα δουλειες θελω να παιζω!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια..

Καστεράκι μου το σκεπτικό μου είναι το εξής: 2 μήνες μετά τη γέννα που δικαιούμαι ούτως ή άλλως + 1 μήνας η καλοκαιρινή άδεια + 3,5 μήνες το μειωμένο μαζεμένο + 2 μήνες από το εξάμηνο = 8,5 μηνών το μωρό:tongue:

Eτσι ναι τώρα καταλαβα.

καλημέρα και απο μένα!!!

Μπαμπιτσάκι και εμένα έτσι κοιμάται ο μιρός, δεν τον ενοχλούν οι φωνές και η φασαρία γενικότερα.Απλά αυτό που λεέι η Χριστίνα δεν ξέρω κατα πόσο θα αντέχω να κάνω 9 η ώρα δουλειές.Αν πάρω μειωμένο θα γυρίζω σπίτι 2 καλή ώρα αλλά θα προτιμούσα την ισόχρονη.Τι να πω μακάρι να τα καταφέρω, αλλιώς θα προτείνω αυτό που κάνει η Χρίστίνα 1 μέρα την εβδομάδα να κάθομαι, έτσι θα έχω μια ολοκληρη μέρα μόνο για δουλειες και όλο το σαβ/ριακο για τον μικρό μου.Αρχες Δεκέμβρη θα πάω να το συζητήσω γιατί κανονικά επιστρέφω 04/01.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μπεμπέκια σας ακόμη καλύτερα..

Θέλω κι εγώ να μάθω το μωρό μου να κοιμάται με θόρυβο.. Η απόλυτη ησυχία είναι πρόβλημα και για κείνο, και για μας και για τους επισκέπτες μας.. Ας με αξιώσει ο Θεός να το κρατήσω στην αγκαλιά μου και έχω ήδη στο μυαλό μου το πρόγραμμά μας!

Αλήθεια εσείς πότε περίπου αρχίσατε να το καταλαβαίνετε; Μου είπε ο γιατρός ότι γύρω στην 22η βδομάδα αλλά εγώ έχω άγχος αν πηγαίνουν όλα καλά ακριβώς γιατί δεν έχω κάτι χειροπιαστό!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μπεμπέκια σας ακόμη καλύτερα..

Θέλω κι εγώ να μάθω το μωρό μου να κοιμάται με θόρυβο.. Η απόλυτη ησυχία είναι πρόβλημα και για κείνο, και για μας και για τους επισκέπτες μας.. Ας με αξιώσει ο Θεός να το κρατήσω στην αγκαλιά μου και έχω ήδη στο μυαλό μου το πρόγραμμά μας!

Αλήθεια εσείς πότε περίπου αρχίσατε να το καταλαβαίνετε; Μου είπε ο γιατρός ότι γύρω στην 22η βδομάδα αλλά εγώ έχω άγχος αν πηγαίνουν όλα καλά ακριβώς γιατί δεν έχω κάτι χειροπιαστό!

Σας φιλώ γλυκά!

Δομνινα μου είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι θα έχεις άγχος, είμαι σίγουρη όμως ότι το μικρό σου είναι μια χαρά στην κοιλίτσα της μαμάς του.Εγώ απο 16η άρχισα να καταλαβαίνω κάτι και μετά την 18η το καταλάβαινα καθάρα πια.

Καλημέρα τσούπρες!!!!

Πάλι εξαφανιστήκατε...

Είστε καλά; Τα μωράκια σας;

Δομνινάκι τον μικρό τον κατάλαβα στην 22Η εβδομάδα... Κοντεύεις λέμε...

Κορίτσια στολίσατε ή ακόμη; Εμείς αυτό το Σαβ/κο θα στολίσουμε...

Αντε θα κανονίσουμε να πιούμε κανένα καφέ; Χειμώνιασε και ακόμη...

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Αχ Χριστινάκι μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες.. Πραγματικά ανυπομονώ για την πρώτη φορά που θα το καταλάβω επιτέλους! Και μετά όσο να' ναι το άγχος θα απομακρύνεται αφου θα έχω τη ζωντανή απόδειξη ότι όλα πάνε καλά.. Την άλλη Πέμπτη έχουμε τη β' επιπέδου και όσο να ναι θα έχω μια αγωνία μέχρι τότε!

Εγώ δεν στολίζω αλλά του χρόνου με τον μπέμπη αγκαλιά θα στολίσω σίγουρα!

Φιλάκια σε όλα τα εξαφανισμένα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Χριστινάκι μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες.. Πραγματικά ανυπομονώ για την πρώτη φορά που θα το καταλάβω επιτέλους! Και μετά όσο να' ναι το άγχος θα απομακρύνεται αφου θα έχω τη ζωντανή απόδειξη ότι όλα πάνε καλά.. Την άλλη Πέμπτη έχουμε τη β' επιπέδου και όσο να ναι θα έχω μια αγωνία μέχρι τότε!

Εγώ δεν στολίζω αλλά του χρόνου με τον μπέμπη αγκαλιά θα στολίσω σίγουρα!

Φιλάκια σε όλα τα εξαφανισμένα κοριτσάκια!

Δομνινάκι δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μο΄λις τον ''καταλάβεις'' θα ανησυχείς γιατί θα περνάει λίγη ώρα χωρίς να τον νοιωσεις.Όπως καταλαβαίνεις το άγχος όσο περνάει ο καιρός πολλάπλασιάζεται...Αλλά έχει μια γλύκα άλλο πράγμα!!!

καλημερα!!! τι κάνετε?? χαθηκαμε πάλι... ευχομαι να ειστε οοολες καλα οπως και τα μπεμπακια σας!!! αυτα που ειναι μεσα στις κοιλίτσες αλλα και αυτα που είναι εξω και παιζουνε!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κι από μένα..

Σε μια βδομάδα ακριβώς έχω τη β΄επιπέδου.. Την περιμένω πως και τι όλο αγωνία!

Σας φιλώ και εύχομαι να είστε όλες καλά!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, καλή βδομάδα και καλό μήνα..

Την Πέμπτη είναι η εξέταση της β' επιπέδου και αρχίζω να έχω άγχος.. Πόσο θέλω να είναι όλα τέλεια και να πάνε όλα καλά! Εννοείται ότι θα σας ενημερώσω το συντομότερο!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε τέλεια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...