Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Ήρθα κι εγώ!

Και ναι μπορώ επισήμως πλέον να σας πω ότι κυοφορώ αγοράκι 100%... Είμαι τρελλά ευτυχισμένη κορίτσια... όλα πάνε τέλεια και εύχομαι ο Θεός να με αξιώσει να το κρατήσω γερό στην αγκαλιά μου..

Ο γιατρός ευχαριστημένος από όλες τις μετρήσεις και κλείσαμε και το ραντεβού για την β' επιπέδου. Είναι στις 6 Δεκεμβρίου, ειδικά δώρο για τη γιορτή του μπαμπά μας!

Το επόμενο ραντεβού με το γιατρό στις 18 Δεκεμβρίου, μια βδομάδα ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα..

Κορίτσια σας γράφω και το χαμόγελό μου είναι μέχρι τα αυτιά!

Δεν το πιστεύω!

Σας αγαπώ όλες πολύ!

αντε ωραια!!! απο δω και περα κοιτα να χαλαρώσεις και το χαρεις οσο δεν παει γιατι μετα θα σου λειπει η κοιλιτσα σου, εμενα ακόμα μου λειπει, να την χαιδευω να τις μιλάω.. βέβαια εχω ενα θεότρελλο ζουζουνι να χαιδευω και να μιλάω αλλα δεν θα ελεγα οχι και στη κοιλιτσα

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι όντως μπορείσ να το πάρεις αλλά πρέπει να το δήλώσεις και να το κατσεις πριν το εξάμηνο του οαεδ ετσιμου ειχαν πει, γιατι ειχα ρωτησει οταν εκανα τα χαρτια για το εξαμηνο. ειμαι μειωμενο φευγω 3 αντι 4..

Πλέον δεν ισχύει αυτό νομίζω μπορείς να το πάρεςι και μετά αρκεί να το δίνει ο εργοδότης σου.

Δομνινάκι μου, τα νέα σου τέλεια!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!! Με το καλό να έρθει το αγοράκι μας!!! Σε περιμένουμε!!!!!:P:p:p

Για το μειωμένο ωράριο που λέτε, αντί να φεύγω δυο ώρες νωρίτερα κάθε μέρα, κάθομαι μια μέρα σαν ρεπό. Δουλεύω κανονικά 4 μέρες την εβδομάδα και παίρνω ρεπό ή Δευτέρα ή Παρασκευή! Έτσι βολεύομαι πιο καλά, κάθομαι με το παιδάκι μου τριήμερο!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα!!!

Βρε Καστερακι, μπες κ εσύ στο φέις να σε δουμε...!!!

Χριστινακι, ευχαριστώ πολύ για τα κοπλιμέντα! Νομίζω ο μικρός σου μοιαζει πιο πολύ σε 'σένα!

Δομνινάκι.... σε βλέπω μια χαζο-αγορομάνα!!! χααχαχαχα!!! Όλα καλά πάνε και θα συνέχισουν, believe it! Πόσο χαίρομαι που το χαμόγελο σου είναι μέχρι τα αυτιά!!! Σε λίγο θα φτάσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού, εεε;;; Χαχαχαχα!

JXFXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Άυπνη είμαι και σήμερα μιας και χθες έπεσα για ύπνο από τις 22:30 το βράδυ και εννοείται ότι ξύπνησα κατά τις 2:30 για να ξυπνήσω τον άντρα μου που κοιμόταν στον καναπέ για να έρθει στο κρεβάτι.. Αυτό με σκοτώνει βρε κορίτσια γιατί μετά δεν μου κολλάει εύκολα ύπνος.. Και μετά στριφογύριζα 1 ολόκληρη ώρα στο κρεβάτι όπου τελικά δεν κοιμήθηκα και σηκώθηκα.. Με ξαναπήρε ο ύπνος γύρω τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 8.30 αλλά τι να μου κάνει; θέλω να κοιμάμαι συνεχόμενα.. Και ο άνδρας μου δεν εννοεί να καταλάβει το πόσο με εκνευρίζει η όλη φάση..

Μπαμπιτσάκι όσο ήσουν στο εξάμηνο του ΟΑΕΔ τι λεφτά έπαιρνες; Κάτι έχω ακούσει ότι τώρα δίνουν όσο και το επίδομα ανεργίας που σημαίνει 360 Ευρώ το μήνα.. Αν ισχύει αυτό εμένα δεν με συμφέρει με τίποτε να πάρω το εξάμηνο και πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω.. Έχω σκεφτεί να πάρω μαζεμένο όλο το μειωμένο και μαζί με την άδεια την καλοκαιρινή και τους 2 μήνες λοχείας να φτάσω τους 7 μήνες.. Αλλά όλα είναι υπό σκέψη και υπό συζήτηση ακόμη!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

καλημέρα κι από μένα!!!

Βρε Καστερακι, μπες κ εσύ στο φέις να σε δουμε...!!!

Χριστινακι, ευχαριστώ πολύ για τα κοπλιμέντα! Νομίζω ο μικρός σου μοιαζει πιο πολύ σε 'σένα!

Δομνινάκι.... σε βλέπω μια χαζο-αγορομάνα!!! χααχαχαχα!!! Όλα καλά πάνε και θα συνέχισουν, believe it! Πόσο χαίρομαι που το χαμόγελο σου είναι μέχρι τα αυτιά!!! Σε λίγο θα φτάσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού, εεε;;; Χαχαχαχα!

Λαρακι δεν έχω φέις:cry::cry::cry:

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Άυπνη είμαι και σήμερα μιας και χθες έπεσα για ύπνο από τις 22:30 το βράδυ και εννοείται ότι ξύπνησα κατά τις 2:30 για να ξυπνήσω τον άντρα μου που κοιμόταν στον καναπέ για να έρθει στο κρεβάτι.. Αυτό με σκοτώνει βρε κορίτσια γιατί μετά δεν μου κολλάει εύκολα ύπνος.. Και μετά στριφογύριζα 1 ολόκληρη ώρα στο κρεβάτι όπου τελικά δεν κοιμήθηκα και σηκώθηκα.. Με ξαναπήρε ο ύπνος γύρω τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 8.30 αλλά τι να μου κάνει; θέλω να κοιμάμαι συνεχόμενα.. Και ο άνδρας μου δεν εννοεί να καταλάβει το πόσο με εκνευρίζει η όλη φάση..

Μπαμπιτσάκι όσο ήσουν στο εξάμηνο του ΟΑΕΔ τι λεφτά έπαιρνες; Κάτι έχω ακούσει ότι τώρα δίνουν όσο και το επίδομα ανεργίας που σημαίνει 360 Ευρώ το μήνα.. Αν ισχύει αυτό εμένα δεν με συμφέρει με τίποτε να πάρω το εξάμηνο και πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω.. Έχω σκεφτεί να πάρω μαζεμένο όλο το μειωμένο και μαζί με την άδεια την καλοκαιρινή και τους 2 μήνες λοχείας να φτάσω τους 7 μήνες.. Αλλά όλα είναι υπό σκέψη και υπό συζήτηση ακόμη!

Σας φιλώ γλυκά!

Δομνίνα δεν έπεσε τόσο καλέ το εξάμηνο, εγώ παίρνω 517ε.

Διαφημίσεις

Δομνινάκι μου, τα νέα σου τέλεια!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!! Με το καλό να έρθει το αγοράκι μας!!! Σε περιμένουμε!!!!!:P:p:p

Για το μειωμένο ωράριο που λέτε, αντί να φεύγω δυο ώρες νωρίτερα κάθε μέρα, κάθομαι μια μέρα σαν ρεπό. Δουλεύω κανονικά 4 μέρες την εβδομάδα και παίρνω ρεπό ή Δευτέρα ή Παρασκευή! Έτσι βολεύομαι πιο καλά, κάθομαι με το παιδάκι μου τριήμερο!!!

Χριστίνα και εγώ αυτό σκέφτομαι να προτείνω αν αρνηθούν.Θα με βολέψει πολύ καλύτερα απο την μια ώρα.Δεν έχει νόημα για μένα η μία ώρα, το παιδί θα έχει ήδη φάει και θα θέλει να κοιμηθεί οπότε μόνο αναστάτωση θα προκαλέσω εκείνη την ώρα.

Kasteraki μου και πάλι τα 517 Ευρώ είναι πολύ λίγα για μένα.. Βέβαια από την άλλη θα μου πεις ότι αν δεν έχω άνθρωπο να μου κρατήσει το μωρό (η πεθερά μου σίγουρα θα προθυμοποιηθεί αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω να μένει μαζί μας για κοντά 1 χρόνο) μια κοπέλα σίγουρα θα μου κοστίσει τα ίδια αν όχι και περισσότερα.. Η άλλη λύση είναι ο παιδικός σταθμός...

Αλλά με την αλλαγή της φορολογίας που θα ισχύσει με τον καινούργιο χρόνο και με τις δυσμενείς συνθήκες στην αγορά εργασία δεν ξέρω κατά πόσο θέλω να το ρισκάρω να λείψω για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.. Ίσως πάρω τελικά ένα δίμηνο από το εξάμηνο, να φτάσει το μικρό τουλάχιστον 9 μηνών..

Ας γεννηθεί με το καλό και βλέπουμε!

L2qIp2.png

Kasteraki μου και πάλι τα 517 Ευρώ είναι πολύ λίγα για μένα.. Βέβαια από την άλλη θα μου πεις ότι αν δεν έχω άνθρωπο να μου κρατήσει το μωρό (η πεθερά μου σίγουρα θα προθυμοποιηθεί αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω να μένει μαζί μας για κοντά 1 χρόνο) μια κοπέλα σίγουρα θα μου κοστίσει τα ίδια αν όχι και περισσότερα.. Η άλλη λύση είναι ο παιδικός σταθμός...

Αλλά με την αλλαγή της φορολογίας που θα ισχύσει με τον καινούργιο χρόνο και με τις δυσμενείς συνθήκες στην αγορά εργασία δεν ξέρω κατά πόσο θέλω να το ρισκάρω να λείψω για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.. Ίσως πάρω τελικά ένα δίμηνο από το εξάμηνο, να φτάσει το μικρό τουλάχιστον 9 μηνών..

Ας γεννηθεί με το καλό και βλέπουμε!

Δομνίνα μου αν πάρεις μόνο ένα 2μηνο απο το εξάμηνο πώς θα φτάσει το μωράκι σου μηνών;

καλημέρα σας κορίτσια μου!!! αχ δομνινάκι μου αν ο εργοδότης σου συμφωνήσει να κατσεις 3,5 μήνες (το μειωμενο) και να σε πληρωνει κανονικά φυσικά και σε συμφερει αλλα εμενα δεν υπήρχε περίπτωση ετσι πωσ ειναι τα πραγματα να με πληρωνε 3500 ευρώ χωρις να πατήσω το πόδι μου στη δουλεια, και τα 518 ευρώ ειναι σουπερ βοηθεια και σιγουρα. τωρα αν τα δικά σας αφεντικά ειναι οκ τοτε να το κάνετε. επίσης και εγώ πριν γεννησω ελεγα να μη παρω το εξάμηνο γιατι ήμουν και γυναικα καριερα... μόλισ γεννησα όμως μέχρι και ανευ αποδοχων σκεφτηκα να πάρω...

εμένα με βολέυει το μειωμενο γιατι ο παιδικος ειναι μεχρι της 4, την περνω και την κοιμίζω σπίτι να ξεκουραστει καλά στα αρωματισμενα καθαρα σεντονάκια της και δεν με πειραζει που μολις παμε σπιτι κοιματε πέρνω μια ανασα και γω και μετα ειμαστε ετοιμες για ατελειωτο παιχνιδι δεν κάνω τίποτα μεχρι της 9 η μονη μου ασχολια ειναι αη κατουλιτσα μου, μετα της 9 κανω δουλειες και κοιμαμαι ορθια.. χθες κοντεψα να κοιμηθώ στο ντουζ ουτε το νερό δεν με ξυπναει πια..

lJiup3.png

M1otp3.png

Δομνίνα μου αν πάρεις μόνο ένα 2μηνο απο το εξάμηνο πώς θα φτάσει το μωράκι σου μηνών;

Καλημέρα κοριτσάκια..

Καστεράκι μου το σκεπτικό μου είναι το εξής: 2 μήνες μετά τη γέννα που δικαιούμαι ούτως ή άλλως + 1 μήνας η καλοκαιρινή άδεια + 3,5 μήνες το μειωμένο μαζεμένο + 2 μήνες από το εξάμηνο = 8,5 μηνών το μωρό:tongue:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...