Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας και χαρά σας!

Καλή αρχή Μπαμπιτσιακι! Πωπωωωωω, αυτό το να γυρνάς στη δουλειά μου φαίνεται τραγικό....

Δομνινάκι, έχεις αρχίσει τις πρόβες εεε;;; Χαχαχαχαχα!!! Έτσι πρέπει αν και εσύ το έχεις έτσι κ αλλιως!

Χριστινακι, έσκασε και το πρώτο δοντάκι κιόλας! Κάπως έτσι συνειδητοποιείς πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός..

Εγώ το έχω ρίξει στο τρέξιμο και στο ποδηλατο αλλά προκοπή δε βλέπω! Αφήστε που πεινάω όλη την ώρα! Τελος πάντων, ας δώσω χρόνο και που θα μου πάει....

Αυτά τα πολλά....

Οι υπόλοιπες κουκλίτσες που είστε καλέ;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλα μου κοριτσια, σήμερα βροχερή η Θεσσαλονικη, μαλλον τελικά ήρθε ο χειμώνας, είχα μια ελπίδα οτι δεν θα ερθει αλλα νατος.. αντε ασ κανει λίγο κρύο να σκοτώθουν τα μικρόβια μπας και την γλιτώσει το μικρό μου με το συναχάκι..

σας ευχαριστώ για τα καλοσωρίσματα ομορφιες μου!!

Δομνινάκι οντως ακουγεται πολυ κουκλος ο ανηψιος!!! αντε να πας και στο γιατρο σήμερα να μας πεις τα νεακια σου!!

χριστινάκι εσυ εχεις γυρίσει καιρό τωρα στη δουλεια εε!! πίκρα!!! εμένα ολο το μυαλό μου ειναι εκεί τι να κανει??? παιζει? χαιρεται οπως στο σπίτι? σήμερα πρώτη φορα γκρίνιαζε όταν την άφησα στο παιδικό μου χει μεινει η εικόνα της να μου απλώνει τα χεράκια της..

εμείς έχουμε 4 δόντια τα 2 κάτω ουτε που τα καταλαβα και μετα έβγαλε τον δεξί κυνόδοντα, 10 μερες κοιμόταν μόνο πάνω μου και γω καθόλου.. τον αριστερό κυνοδοντα πάλι δεν τον καταλαβαμε..

ηρθε το αφεντικο..

lJiup3.png

M1otp3.png

Kαλημέρα και απο μένα!

Μπαμπιτσάκι καλή αρχή και κουράγιο.Πόσο το σκέφτομαι και εγώ...

Δομνίνα με το καλο να δει το μωράκι σας και να είναι όλα σούπερ.

Χριστινάκι εμεις ακόμη τίποτα απο δοντάκια.Τώρα το βγάλατε εσείς;Λένε ότι τα αγοράκια είναι λίγο τεμπέλικα σε όλα γενικώς και αργούν να βγάλουν δοντάκια.

Εμεις καλά είμαστε Δόξα τω Θεώ.Μόνο εχθές εκανε 2-3 φορές εμέτο μαλλον τον πειράζει το κοτόπουλο.Σκεφτομαι πως θα φύγω ταξίδι και θα τον αφήσω ευτυχώς είναι για 2 μερούλες μόνο.

Αυτά κλείνω να κανω καμια δουλεια μέχρι να ξυπνήσει.

Φιλιά σε όλες!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Μπράβο εμφανίσεις!!!! Αντε έτσι να μαζευόμαστε σιγά-σιγά...

Μπαμπιτσάκι πώς σου φάνηκε στην δουλειά μετά από τόσο καιρό; Χάλια το ξέρω... Την μικρή την αφήνεις παιδικό; Ευτυχώς εμένα τον κρατάει η πεθερά μου και δεν έχω αποχαιρετισμούς πρωινούς...

Καστεράκι, ναι τώρα βγάλαμε το πρώτο, και είναι έτοιμο να σκάσει και το δεύτερο... Α 'αρχισε και το μπουσούλημα σιγά-σιγά... Θα μου καθαρίζει τα χαλιά μια χαρά χιχιχιχι

Ταξιδάκι διαβάζω... Τυχερούλα!!! Με το καλό να πάς και να ξεκουραστείς!!!

Δομνινάκι περιμένουμε νέα...

Λαράκι θα κάνεις κορμάρα λέμε... Αν έχεις Facebook στείλε μου πμ να γίνουμε φίλες...

Α και όποιο άλλο κοριτσάκι θέλει και έχει... Θα βάλω και φωτό από βάπτιση σε λίγες ημέρες...

Μομεντάκι μου εσύ θα γεννήσεις στο τέλος και ακόμη θα περιμένουμε τικεράκι...

Φιλάκια σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

ευχαριστω καστερακιμου!! κοιτα να τον χαρεις καντε ζουζουνιες και χαδια πρωινα γιατι θα σου λειψουν μετα!!! εγω την καημενουλα την ξυπναω 7 η ωρα και πινει το γαλα της με κλειστά ματάκια αλλα τι να κανω πρεπει να φυγουμε 7 και 20 απο το σπιτι..

η πεθερά μου δουλευει χριστινακι μου και η μαμα μου ειναι στο χωριο.. ευτυχως φαινεται να περναει καλα εκει.. αλλα μου λειπει πολυ!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Μπράβο εμφανίσεις!!!! Αντε έτσι να μαζευόμαστε σιγά-σιγά...

Μπαμπιτσάκι πώς σου φάνηκε στην δουλειά μετά από τόσο καιρό; Χάλια το ξέρω... Την μικρή την αφήνεις παιδικό; Ευτυχώς εμένα τον κρατάει η πεθερά μου και δεν έχω αποχαιρετισμούς πρωινούς...

Καστεράκι, ναι τώρα βγάλαμε το πρώτο, και είναι έτοιμο να σκάσει και το δεύτερο... Α 'αρχισε και το μπουσούλημα σιγά-σιγά... Θα μου καθαρίζει τα χαλιά μια χαρά χιχιχιχι

Ταξιδάκι διαβάζω... Τυχερούλα!!! Με το καλό να πάς και να ξεκουραστείς!!!

Δομνινάκι περιμένουμε νέα...

Λαράκι θα κάνεις κορμάρα λέμε... Αν έχεις Facebook στείλε μου πμ να γίνουμε φίλες...

Α και όποιο άλλο κοριτσάκι θέλει και έχει... Θα βάλω και φωτό από βάπτιση σε λίγες ημέρες...

Μομεντάκι μου εσύ θα γεννήσεις στο τέλος και ακόμη θα περιμένουμε τικεράκι...

Φιλάκια σε όλες!!!!

Κοριτσάκι, σου έστειλα πμ με στοιχεια.

ΠΟια άλλη έχει φέις καλέ; Καστερακι; Λαιακι;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω καστερακιμου!! κοιτα να τον χαρεις καντε ζουζουνιες και χαδια πρωινα γιατι θα σου λειψουν μετα!!! εγω την καημενουλα την ξυπναω 7 η ωρα και πινει το γαλα της με κλειστά ματάκια αλλα τι να κανω πρεπει να φυγουμε 7 και 20 απο το σπιτι..

η πεθερά μου δουλευει χριστινακι μου και η μαμα μου ειναι στο χωριο.. ευτυχως φαινεται να περναει καλα εκει.. αλλα μου λειπει πολυ!!

Πόσο το σκέφτομαι να ξερες..τί λέω ξέρεις.Ευτυχώς θα τον έχει η μαμά μου που μένει δίπλα μας οπότε δεν θα φεύγει και πολύ απο το σπίτι.Αλλά και πάλι...Να σε ρωτήσω κάτι..τώρα εχεις μειωμένο ωράριο;Γιατί το μειωμένο μπορείς να το πάρεςι σε μέρες και να βγούν περίπου 3 μήνες.Θα προσπαθήσω και ελπίζω να μου το δώσουν.

Ήρθα κι εγώ!

Και ναι μπορώ επισήμως πλέον να σας πω ότι κυοφορώ αγοράκι 100%... Είμαι τρελλά ευτυχισμένη κορίτσια... όλα πάνε τέλεια και εύχομαι ο Θεός να με αξιώσει να το κρατήσω γερό στην αγκαλιά μου..

Ο γιατρός ευχαριστημένος από όλες τις μετρήσεις και κλείσαμε και το ραντεβού για την β' επιπέδου. Είναι στις 6 Δεκεμβρίου, ειδικά δώρο για τη γιορτή του μπαμπά μας!

Το επόμενο ραντεβού με το γιατρό στις 18 Δεκεμβρίου, μια βδομάδα ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα..

Κορίτσια σας γράφω και το χαμόγελό μου είναι μέχρι τα αυτιά!

Δεν το πιστεύω!

Σας αγαπώ όλες πολύ!

L2qIp2.png

Hello και απο μενα!

Δομνινακι μπραβο, επιβεβαιωθηκε το αγορακι τι καλα! Ολα καλα να συνεχισουν κοριτσι μου

Να καλωσορισω και την Μπαμπιτσια! Υπομονη που σου λειπει το κοριτσακι σου, φανταζομαι δεν ειναι καθολου ευκολο

Λαρακι υπομονη κι εσυ και ο καιρος θα περασει γρηγορα.

Μομεντα ποτε γεννας καλε? νομιζω μου εχει ξεφυγει αυτο ;)

Καστερακι μου απολαμβανεις ακομα λιγο καθισιο.. τροπος του λεγειν φανταζομαι με το μικρο..

Χριστινακι δεν προλαβα ν ανταποδοσω την καλημερα γι' αυτο σου ευχομαι μια ομορφη καληνυχτα! Και σε ολα τα κοριτσια βεβαια.

Α εστειλα και πμ σε λαρα fb details. Ας μου πει αν θελει καμια αλλη.

Φιλακιαααα

Πόσο το σκέφτομαι να ξερες..τί λέω ξέρεις.Ευτυχώς θα τον έχει η μαμά μου που μένει δίπλα μας οπότε δεν θα φεύγει και πολύ απο το σπίτι.Αλλά και πάλι...Να σε ρωτήσω κάτι..τώρα εχεις μειωμένο ωράριο;Γιατί το μειωμένο μπορείς να το πάρεςι σε μέρες και να βγούν περίπου 3 μήνες.Θα προσπαθήσω και ελπίζω να μου το δώσουν.

ναι όντως μπορείσ να το πάρεις αλλά πρέπει να το δήλώσεις και να το κατσεις πριν το εξάμηνο του οαεδ ετσιμου ειχαν πει, γιατι ειχα ρωτησει οταν εκανα τα χαρτια για το εξαμηνο. ειμαι μειωμενο φευγω 3 αντι 4..

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...