Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Εδω ειμαι κι εγω

Τι μου κανετε?

Χριστινακι ελπιζω να εισαι καλυτερα! Αντε να σου σκασει ενα χαμογελακι ο μικρος να γινεις μια χαρα! Επετειο ε, πως θα το γιορτασετε? εγω του εκανα δειπνο εκπληξη φετος :)

Λαρα μου μια χαρα με τις εξετασεις. Τωρα μπορειτε να συνεχισετε με προσοχη στο προβληματακι που βρηκατε. Πως αισθανεσαι? ξαλαφρωσες λιγο?

Δομνινα καλο σκ και να περασουν γρηγορα οι μερες μεχρι την Τριτη ;)

Εγω τα ιδια. Αυριο ψωνια... Κυριακη τραπεζι σε φιλους... Ολα καλα

Φιλια πολλα σε ολες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nα 'μαι και εγώ.

Λάρα και εγώ ακριβώς το ιδιο έχω και θα πέρνω ένα filicine εφ'όρου ζωής. Στην εγκυμοσύνη κάθε μήνα έκανα μία εξέταση που λέγεται anti-xa και η αιματολόγος έλεγχε την πηκτικότητα του αίματος, μόνο προς το τέλος χρειαστηκε τ]να την κάνω κάθε 15 μέρες και τον τελευταίο μήνα μου είχε αυξήσει τη δοσολογία και έτσι πήγανμ όλα καλά. Μην αγχώνεσαι αυτό δεν είναι τίποτα εφόσον το γνωρίζεις ελέγχεται.

Γεια σας και από μένα!!!

Χαίρομαι που είστε καλά...και που λαράκι μου ξεκινάς προσπάθεια τον επόμενο μήνα; Καλά κατάλαβα; Η άλλα διαβάζω και μόνη μου χαίρομαι;;) Κι εγώ μια από τα ίδια όπως κι εσύ με το καστεράκι...κι εγώ μονίμως φολικό....Ομοιπαθούσες λοιπόν! Δεν είμαι όμως τόσο σπάνιο είδος σαν εσένα λαρούκο! Ολα κι όλα!;)

Laylaki μου πολλά φιλάκια!

Δομνινάκι μου θα περιμένουμε νέα σου αύριο από το δομνινάκι ντε λα φακή! Χμ...αν και δεν είναί φακή πια! Αλλά...μελιντζάνα νομίζω!;) Πες μας διαστάζεις και το βρω εγώ το λαχανικό!;)

Συμπεθεράκι πώς πάνε τα μικρά; Γίνανε τέλοιοι μαθητές φαντα΄ζομαι ε;:D

Χριστινάκι μου τι κάνει ο μικρός μας; Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα...και ψυχολογικά εννοώ μανουλίτα μας καλή! Γιατί είσαι στα ντάουν σου;

Εγώ είμαι καλά...Εφτασα αισίως στην 31η πρώτη βδομάδα και είμαστε σε φάση τρεχαμάτων να δούμε τι παίζει στην αγορά και να φτιάξουμε σιγά σιγά το δωμάτιο του μικρού...Εννοείται πως ακόμη να το πιστέψω...Για την ώρα βάψαμε! Μόνο αυτό! Ελπίζω σιγά σιγά να καταλήξουμε και στο τι θα αγοράσουμε!

Πήγα στο γιατρό την προηγούμενη Πσρασκευή και φτάσαμε αισίως τα 1800 γρ! Ολόκληροι άντρες! Αμέ! Η μαμά παραμένει στα συν 4 κιλά! Η καμπύλη γλυκόζης που έκανα βγήκε μια χαρά....Αυτά! Μακάρι οΘεός να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε καλά και να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!

Εκεί χειμώνιασε απ ότι κατάλαβα; Εμάς ήτανε φθινοπωρινά αλλά από την προηγούμενη βδομάδα καλοκαίριασε πάλι μου φαίνεται...Ουφ....άντε να ξαναπέσει η θερμοκρασία και να πέσει καμιά βροχούλα!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μπράβο Μομεντάκι μου!Ολόκληροι αντρες γίνατε!Οι προετοιμασίες είναι πολύ ωραία διαδικασία, κοίτα να τη χαρείς όσο μπορείς!Και απο κιλάκια είσαι σούπερ!Όλα καλά λοιπόν.icon14.gif

Μπα ούτε εδώ χειμώνιασε, φθινόπωρο έχουμε ακόμη μή σου πώ και Ανοιξη.Εχθές ανέβηκα Θεσ/νική και είχε ζέστη όχι αστεία, αυτοί που φορούσαν μπουφάν το φορούσαν κυρίως για ψυχολογικούς λόγους..σου λέει Νοέμβριος που πάω θα κρυώσω.

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. Τι μου κάνετε; ελπίζω να είστε όλες καλά!

Κι εμείς καλά είμαστε.. Πήγαμε χθες στο γιατρό και μας βρήκε τέλειους.. Είμαστε 15 ολόκληρα εκατοστά και καταφέραμε να δούμε πατουσίτσα, μυτούλα και χεράκι.. Δεν καταφέραμε τελικά να δούμε 100% τι είμαστε διότι καθόμασταν σταυροπόδι και είχαμε την πατούσα κάτω από το πωπό μας αλλά ο γιατρός επιμένει στο 95% αγοράκι και εμένα με συμφέρει πολύ!

Ο μπαμπάς μας κατουρήθηκε διότι είχε να μας δει έναν ολόκληρο μήνα!

Η πίεσή μου καλή, τσίμπησα κι άλλο ένα κιλάκι και όλα βαίνουν καλώς. Τώρα το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 20 Νοέμβρη και ήδη ανυπομονώ!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Δομνινάκι μου, τέλεια τα νέα, και έτσι να συνεχίσουν μέχρι το τέλος.... Αντε και άλλο ένα μικρό παλικαράκι στην παρέα μας... Τί καλά!!!!

Εμείς πήγαμε στο γιατρό την Δευτέρα έκανε εμβόλιο ο μικρός, τον ζύγισε είναι 8900 και 73 πόντους... Γενικά τον βρήκε πολύ καλό και πολύ ζωηρό... Φυσιολογικότατο μωρό της ηλικίας του... Από δοντάκια μάλλον θα αργήσουμε να βγάλουμε, αλλά πονάει ο καημένος και συνέχεια βάζει ότι βρεί στο στόμα... Α και μόλις δεί άνθρωπο να τρώει οτιδήποτε, ορμάει να φάει και εκείνος... Και φυσικά του δίνω ψωμάκι και κανένα μπισκοτάκι νουτρίτσια... Την Παρασκευή πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά θα πάμε ταξιδάκι στην μαμά μου στην Ήπειρο, για τρίημερο μιάς και την άλλη εβδόμαδα έχω άδεια...

Χθές είχα και επέτειο 8 χρόνια γάμου... Δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο στο σπιτάκι μας με τον μικρούλι μας... Χρόνια περίμενα να το γιορτάσουμε τρείς... Αυτά!!!

Φιλάκια σε όλες, και να είστε καλά!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

τσουπριτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!γειααααααααααααααααααααα!!!

τι μου κανετε καλε?μπηκα να σας διαβασω λιγουλακι..πετυχα το δομνινακι στο φεις κ της ελεγα οτι...ΔΟΥΛΕΥΩ..οταν λεω ΔΟΥΛΕΥΩ,εννοω ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ...ΚΕΛΕ ΕΧΩ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΜΕ!!

το λεω γιατι ολοι κραζουν το δημοσιο,κι ομως,ενω μεχρι τωρα ημουν στα πεπουλα,τωρα,τωρα που εκανα κ τα μωρα κ ξεπατικωνομαι,σε αυτην την υπηρεσια εχω μπολικη δουλιτσα...

τεσπα,δοξα τον θεο να λεμε,που εχουμε κ μια δουλεια..

πω ρε συμπεθερακι,εγω στις 33 γεννησα!!εσυ φυσικα θα προχωρησεις ουυυυυ,κι αλλο κι αλλο,μεχρι το τελος,απλα θελω να πω,το μωρο σου πια ειναι μωρο,που θα επιβιωνε χαλαρα στον εξω κοσμο!!φυσικα ας μεινει εκει στην κοιλιτσα της μανουλας,ας μη βιαζεται..απλα το λεω για να σου δωσω να καταλαβεις οτι εχεις πια περασει τα δυσκολα..σε λιγο θα κρατας στα χερια σου αυτο το θαυματακι..:-P:razz:

χριστινακι μου να ζησετε με τον αντρουλη σου κ να τα χιλιασετε!!ο μικρος σου ειναι μια γλυκα!!κ στα κιλα μια χαρα,πολυ καλος!!τα δικα μου τωρα ειναι καμια 11-12 κ ειναι σχεδον 20 μηνων!!!κ εμενα στην αρχη επαιρναν καθε μηνα κ κιλο,τωρα οχι πια,αλλα ειναι καλουτσικοι,αδυνατα δεν τα λες...

λαρουκακι μου,αστερακι μου!!ξεκιναμε???ξεκουραστη κ λαμπερη κ με αισιοδοξια κ με καλες εξετασεις..φςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..δεν μας σταματαει ΤΙ ΠΟ ΤΑ!!!!!!:rolleyes:

δομνινακι μου εμεις τα ειπαμε λιγουλακι...να μου φιλησεις το φασολακι μας!

καστερακι κ λαιλακι πολλα φιλακια!!

λαιλακι τραπεζι διαβαζω..μμμμ,τι ετοιμασες?περασατε καλα??

αντε σας φιλω να σχολασω κι εγω,μεχρι να φτασω σπιτι ερχονται κ οι λεβεντες..οι οποιοι ειναι μες την γκρινια κ την νυστα κ δεν μπορω να τους κοιμησω γιατι θελω να κοιμουνται νωρις το βραδυ γιατι εχουν πρωινο ξυπνημα..δηλ,αν τους κοιμησω 5-6 οπως θα ηθελαν,μετα θα κοιμηθουν 10-11 κ αντε να τα ξυπνησω 6,30 το πρωι...οποτε κανω υπομονη,κι αυτα κανουν υπομονη μαζι μου!!!!ειναι λιγο γκρινιαρινια τα μικρα μου τωρα τελευταια..αλλα θα μεγαλωσουν κ θα στρωσουν,ετσι λεω κ προχωρω!!!!!:tongue::confused:

φιλακιαααααααααααααααααα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Ολες με ομορφα νεα βλεπω

Μομεντακι και Δομνινα ολα βαινουν καλως και ετσι να συνεχισουν.

Χριστινα και απο μενα να τα χιλιασετε, παντα μαζι και αγαπημενοι!

Κρισακι μου τελικα το τραπεζι το γυρισαμε σε απογευματινο καφε με τσιζκεικ και τρουφακια.. ε τι να κανουμε βαριομασταν να μαγειρεψουμε..χεχε

Καλο κουραγιο με την δουλεια και τ' αγριμακια σου.

Φιλακια σε ολες

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Μομεντάκι..... Πίστεψέ το!!!! Σε λιγουλάκι θα κρατάς αγκαλίτσα το θαυματάκι σου!!!! Καλέ όταν φτιάξετε το δωμάτιο στείλε μας μια φωτο να χαρούμε! Εεεεε;;;; Εσύ μια χαρά τα θυμάσαι, για αυτό το μήνα λέγαμε, πήγα πήρα τις ενέσεις αλλά μας έκατσε στραβή με τα οικονομικά και θα πάμε για Ιανουάριο...

Απογοητεύτηκα μωρε γιατί είχα προετοιμαστεί και τώρα.... γκρααααν! Πάρε μια να έχεις.... Τελος πάντων, δεν μπορεί να γίνει τίποτα οπότε το παίρνω απόφαση.

Κρισάκι, πώς σου φαίνεται που γύρισες στη δουλειά μετά από τόσο καιρό; Σου αρέσει ή προτιμάς να είσαι σπίτι;

Χριστινάκι, να ζήσετε! Να είστε ευτυχισμένοι για πολλά-πολλά χρόνια! Τι ωραία να γιορτάζεις την επέτειο με το μωράκι μαζί!

Δομνινάκι, Laylaki, Καστεράκι, σας φιλώ γλυκά!!!

Ρε παιδιά, τι μουρλόκαιρος είναι αυτός;;; Τη μία μέρα ήλιο & ζέστη και την άλλη βροχές κ καταιγίδες.... ΑΠό τη μία με εκνευρίζει που είναι Νοεμβρης και είμαι ακόμα με τα κοντομανικα αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι φέτος υπάρχει πολύς κόσμος που δεν μπορεί να έχει θέρμανση...

Μονολογώ όπως καταλάβατε....

Καλό βράδυ!

JXFXp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά.. καλησπέρα και από εμένα έστω και καθυστερημένα..

Συγχωρείστε με που δεν μπήκα καθόλου το σβκ όμως ήταν πολύ γεμάτο και σήμερα είχα πάρα πολύ δουλειά στο γραφείο. Πριν από λίγο έφυγε ένα ραντεβού και άδειασα λιγάκι και είπα να μπω να δω τι κάνετε..

Εγώ πάλι αυτό το σβκ χόρτασα μωρουδίλα.. Το σβκ πήγα σε μια φίλη μου που έκανε δίδυμα και είναι τώρα 3 μηνών και χθες όλη μέρα είχα τις ανηψούλες μου.. Τι αγκαλιές, τι παιχνίδια, τι φιλάκια, μέχρι και κουλουράκια φτιάξαμε..

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινά η βδομάδα αν όχι αυτός;

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Μομεντάκι..... Πίστεψέ το!!!! Σε λιγουλάκι θα κρατάς αγκαλίτσα το θαυματάκι σου!!!! Καλέ όταν φτιάξετε το δωμάτιο στείλε μας μια φωτο να χαρούμε! Εεεεε;;;; Εσύ μια χαρά τα θυμάσαι, για αυτό το μήνα λέγαμε, πήγα πήρα τις ενέσεις αλλά μας έκατσε στραβή με τα οικονομικά και θα πάμε για Ιανουάριο...

Απογοητεύτηκα μωρε γιατί είχα προετοιμαστεί και τώρα.... γκρααααν! Πάρε μια να έχεις.... Τελος πάντων, δεν μπορεί να γίνει τίποτα οπότε το παίρνω απόφαση.

Κρισάκι, πώς σου φαίνεται που γύρισες στη δουλειά μετά από τόσο καιρό; Σου αρέσει ή προτιμάς να είσαι σπίτι;

Χριστινάκι, να ζήσετε! Να είστε ευτυχισμένοι για πολλά-πολλά χρόνια! Τι ωραία να γιορτάζεις την επέτειο με το μωράκι μαζί!

Δομνινάκι, Laylaki, Καστεράκι, σας φιλώ γλυκά!!!

Ρε παιδιά, τι μουρλόκαιρος είναι αυτός;;; Τη μία μέρα ήλιο & ζέστη και την άλλη βροχές κ καταιγίδες.... ΑΠό τη μία με εκνευρίζει που είναι Νοεμβρης και είμαι ακόμα με τα κοντομανικα αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι φέτος υπάρχει πολύς κόσμος που δεν μπορεί να έχει θέρμανση...

Μονολογώ όπως καταλάβατε....

Καλό βράδυ!

Αυτός ο μουρλοκαιρός λαρούκο μου εξαπλώθηκε μέχρι εδώ...και μάλιστα εντός ενός 24ωρου συμβαίνουν όλα αυτά τα καιρικά φαινόμενα!:D Δίκιο έχεις με το κρύο και τη θέρμανση...αχ..δύσκολοι οι καιροί!

Οσο για τις ενεσούλες μωρέ δεν πειράζει! τι λέω κι εγώ τώρα ...εμένα θα με πείραζε αν χαλάγανε τα σχέδια μου και η ψυχολογική μου προετοιμασία! Από την άλλη όμως καλά να μαστε και ο Ιανουάριος είναι κοντά! Θα χαλαρώσεις και τα Χριστούγεννα...φάε και τα γλυκάκια σου να καρδαμώσεις και μετά...βουρ για μπεμπέ!:D

Οσο για το δωματικάκι εννοείται πως θα σας στέίλω φωτό...το δύσκολο δεν είναι αυτό ! Αλλά να το φτιάξουμε το καημένο το δωματιάκι που μέσα στην ιδιοτροπία και την αναποφασιστικότητα είμαστε και οι δυο με τον μομέντο! ;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου γλυκά.. καλησπέρα και από εμένα έστω και καθυστερημένα..

Συγχωρείστε με που δεν μπήκα καθόλου το σβκ όμως ήταν πολύ γεμάτο και σήμερα είχα πάρα πολύ δουλειά στο γραφείο. Πριν από λίγο έφυγε ένα ραντεβού και άδειασα λιγάκι και είπα να μπω να δω τι κάνετε..

Εγώ πάλι αυτό το σβκ χόρτασα μωρουδίλα.. Το σβκ πήγα σε μια φίλη μου που έκανε δίδυμα και είναι τώρα 3 μηνών και χθες όλη μέρα είχα τις ανηψούλες μου.. Τι αγκαλιές, τι παιχνίδια, τι φιλάκια, μέχρι και κουλουράκια φτιάξαμε..

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινά η βδομάδα αν όχι αυτός;

Σας φιλώ όλες!

Πω πω! Ξεχείλισε μωρουδίλα από το μηνυματάκι σου δομνινάκι μου!:D Αντε και έρχεται και ο δομνινοφακούλης να ολοκληρωθεί το μωρουδιακό σκηνικό!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Hallo!!!!!! κοριτσακια μουουουουουου!!!! τι κανετε??? εγω σας γραφω απο την δουλεια ειναι η πρωτη μου μερα σήμερα και το μυαλο μου ειναι στο κοριτσάκι μου που ειναι και μυξομένο... για πειτε μου μια μια τα νεα σας να μπω και πάλι ενεργα στο παρεακι.. σας φιλώ!!! μου λειψατε!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας και μια όμορφη βδομάδα να έχουμε..

Πήγα στην Πάτρα και χόρτασα μωρουδίλα κορίτσια.. Όχι ότι είναι ανηψιός μου αλλά ο μπέμπης της αδερφής μου είναι κούκλος.. Είναι ένα ξανθό σκατζοχοιράκι με μαγουλάκια για φάγωμα.. Μαμ, κακά και νάνι... Τον είχα όλο το Σάββατο σχεδόν μιας και η αδερφή μου βρήκε ευκαιρία και ξέδωσε στις βόλτες και στους καφέδες αλλά δεν με πείραξε καθόλου.. Τι ζεστασιά σου προκαλεί ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι.. Δεν μου έκανε καρδιά να τον αφήσω.. Τώρα σε κανένα μήνα θα τον δω και πάλι..

Εμείς είμαστε καλά.. Αύριο έχουμε το καθιερωμένο ραντεβού με τον γιατρό και πραγματικά ανυπομονώ.. να δούμε πόσο έχουμε μεγαλώσει και λογικά θα κλείσουμε ραντεβού και για την β' επιπέδου..

Μπαμπιτσομαμά καλή αρχή!

L2qIp2.png

Καλησπέρα και από μένα και Καλή εβδομάδα...

Καλή αρχη Μπαμπιτσάκι!!! Αχ πόσο σε καταλαβαίνω... Υπομονή....

Δομνινάκι μου, κούκλος ο ανηψιός σου; Όλα τα μωράκια είναι γλύκες και χαριτωμένα... Εσύ τί κάνεις; Περιμένουμε νέα από το αυριανό ραντεβού...

Τα άλλα κορίτσια εξαφανισμένα...

Είχα άδεια από την δουλειά και χόρτασα το μωράκι μου... Πήγαμε βολτίτσες, ταξιδάκι, όλα καλά... Α βγάλαμε και το πρώτο δοντάκι χιχιχιχι....

Και σήμερα ξανά στο γραφείο... Αυτά!!!

Θα τα ξαναπούμε, έχω πολύ δουλειά...

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...