Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απλά συνήθως το ecoli είναι ένα βακτήριο που μπορεί να εμφανίζεται και να φαίνεται εξαφανισμένο πολύ εύκολα. Δημιουργεί μικροσκοπικές ανθεκτικές δομές και μπορεί να παραμείνει ανενεργό για χρόνια και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια. Με έχει βασανίσει το συγκεκριμένο βακτήριο στη δουλειά μου για εντελώς άλλο λόγο βέβαια, να είμαι ειλικρινής ούτε που θέλω να το βλέπω μπροστά μου 😂

Εμείς κάναμε 3 χρόνια να το ανακαλύψουμε!!!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια χαρά και απο μένα....

Εγώ την έκανα λαιλάκι αυτη την ορμόνη μαζί με την fsh όταν ψαχνόμουν για μπεμπέ, έχω όμως να σου πω πως μετά απο 2 χόνια που έκανα λαπαροσκόπηση στο drilling και στη βιοψία ωοθηκών που έκανε ο ντοκτορ φάνηκε ότι δεν απομένουν πολλά ωάρια ακόμη και θυμάμαι μου είπε ότι αν θέλω και άλλο μωράκι πρέπει σύντομα να αποφασίσω...τώρα στη βάφτιση του μικρόυ που ήρθε μου λέει ''έλα να σε δω και ξεκινάμε για δεύτερο''....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε, φτου μη μας ματιάσω!!!!! Φαίνεται χειμώνιασε κ μαζευτηκαμε πάλι! Τι βροχή είναι αυτή; Εδώ βρέχει ασταμάτητα από την Δευτέρα και δε λέει να κόψει! ΑΠό τη μια μου αρέσει που είναι έτσι ο καιρός κ χουχουλιάζω αλλά από την άλλη με πιάνει βαρεμάρα.. Ε πουθενά δε με πιάνεις..!

Δομνινάκι μου, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ! Να είναι γερός και καλότυχος και με το καλό να έρθει και ο ξαδερφούλης του!

Καστεράκι, σε ξέχασα ματακια μου την προηγουμενη φορα.... Είμαι γαϊδάρα! Αυτές οι ορμόνες ρε παιδακι μου.... Ευχομαι να αδιαθετησεις σύντομα! Κοίτα τώρα τι ευχόμαστε ε;;;; Τη μία λες μην αδιαθετήσω, μην αδιαθετήσω και την άλλη παρακαλάς να έρθει περίοδος..... χαχαχαχαχαχαα!!!!!!

Χριστινάκι, σαν έμπειρη θεία (λέμε τώρα) από πεσίματα και καρούμπαλα να φανε κι οι κότες! Ψιλοπραγματάκια να είναι πάντα και περνάνε. Βεβαια εννοείται πως εσένα και όλων των άλλων η καρδιά πήγε στην κούλουρη κ ηρθε!

Τελικά Κρισάκι τα πήγες σε ιδιωτικό ε; Οσο για τα μαλλιοτραβήγματα... ε και αυτα μες το πρόγραμμα είναι....

Layaκι, ευχαριστώ για την εξηγηση! Μήπως θα έπρεπε να την κανουμε γενικότερα αυτή την εξέταση; Εμένα γιατί δεν μου είπαν να την κάνω; Ουφ.... θα ρωτήσω τον ντοκτορ.

Μομενταααααα!!!! Φιλάκια στην κοιλίτσα σου!

Ελενάκι μου και Μπαμπιτσιάκι μου σας φιλώ γλυκά! Εμφανιστείτε!

Λαράκι μου δεν παρεξηγούμαι εγώ με τίποτα όμως, τόσες είμαστε εδώ...μήπως το δικό μου μυαλό είναι στη θέση του νομίζεις;

Κοριτσάκια μου γλυκά σας γράφω ως μια χαζοθεία ενός ξανθούλη, ροζουλί ανηψιού 2.620kg.... Ο μικρός γεννήθηκε στις 21:15 το βράδυ της Τρίτης με καισαρική τομή και εκτός από περιτύλιξη είχε και στραβά το κεφαλάκι του σφηνωμένο οπότε η αδερφούλα μου δεν υπήρχε περίπτωση να γεννήσει φυσιολογικά! Βγήκε αταλαιπώρητος, ροζ και φωνάζοντας! Βέβαια τον έχουν με λίγο οξυγόνο γιατί παρουσίασε μια ελαφριά ταχύπνοια αλλά αυτά είναι περαστικά και θέλουμε να ελπίζουμε ότι σήμερα επιτέλους θα τον πάρει στην αγκαλιά της..

Η αδερφούλα μου είναι μια χαρά, της τα βγάλανε όλα τα συμπράγκαλα και μάλιστα σηκώθηκε, περπάτησε και έφαγε..

Και ναι, είναι ένας κούκλος..

Εμείς πάλι είμαστε καλά και ευτυχώς δείχνει να μειώνονται οι αυπνίες.. Τις τελευταίες μέρες ευτυχώς ξυπνάω φυσιολογικές ώρες..

Αύριο κορίτσια μπαίνω στην 16η βδομάδα!

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές για την αδερφή μου!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά σας γράφω ως μια χαζοθεία ενός ξανθούλη, ροζουλί ανηψιού 2.620kg.... Ο μικρός γεννήθηκε στις 21:15 το βράδυ της Τρίτης με καισαρική τομή και εκτός από περιτύλιξη είχε και στραβά το κεφαλάκι του σφηνωμένο οπότε η αδερφούλα μου δεν υπήρχε περίπτωση να γεννήσει φυσιολογικά! Βγήκε αταλαιπώρητος, ροζ και φωνάζοντας! Βέβαια τον έχουν με λίγο οξυγόνο γιατί παρουσίασε μια ελαφριά ταχύπνοια αλλά αυτά είναι περαστικά και θέλουμε να ελπίζουμε ότι σήμερα επιτέλους θα τον πάρει στην αγκαλιά της..

Η αδερφούλα μου είναι μια χαρά, της τα βγάλανε όλα τα συμπράγκαλα και μάλιστα σηκώθηκε, περπάτησε και έφαγε..

Και ναι, είναι ένας κούκλος..

Εμείς πάλι είμαστε καλά και ευτυχώς δείχνει να μειώνονται οι αυπνίες.. Τις τελευταίες μέρες ευτυχώς ξυπνάω φυσιολογικές ώρες..

Αύριο κορίτσια μπαίνω στην 16η βδομάδα!

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές για την αδερφή μου!

Δομνίνα να σου ζήσει ο ανηψιός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να είναι πάντα γερός και καλότυχος στη ζωή του...άντε και σύντομα θα έχει την πιο όμορφη παρείτσα, τον ξαδερφούλη του.Καλέ πότε έφτασες στην 16η, περνάει γρήγορα ο καιρός.

Δομνίνα μου να σας ζήσει!!! Γερός και καλότυχος να είναι!!!

Ξανθούλης ε, μια γλύκα θα είναι :)

Καλή συνέχεια και σε σένα! Να κάνεις έναν γλυκό ξαδερφούλη στο ανηψάκι σου!!

Φιλια Πολλά

Διαφημίσεις

Καστεράκι και Χριστινάκι ,εσάς πόσο σας είχε βγει η ΑΜΗ. Εμένα βγήκε 11.6 pmol/l ή σε άλλη μονάδα μέτρησης 1.62 ng/ml. Φυσιολογικές τιμές (κανονικής/μέτριας γονιμότητας) είναι λένε πάνω απο 14.28 pmol/l ή 2 ng/ml. Άρα η δικιά μου χαρακτηρίζεται χαμηλή γονιμότητα. Βέβαια προ-πέρσι είχε βγει 37 pmol/l ! Τι να πω, ίσως αφαιρέθηκε και ωοθηκικός ιστός στην εγχείρηση, παρόλο που ο γιατρός που είχε πει πως όχι.

Έσυ Καστεράκι αν θυμάμαι καλά, έμεινες έγκυος αμέσως μετά τις ενέσεις αρά μερικούς μήνες μετά την λαπαροσκόπηση (?). Πότε έκανες την ΑΜΗ και το drilling? Συγνώμη, μάλλον δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς μετά από 2 χρόνια.. :)

Κρισακι, ξέχασα να σου πω ευχαριστώ για την εμψύχωση.. ;)

Λαρα μου, οσο για την εξέταση, ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου. Κάποιοι γιατροί δεν την παραδέχονται. Επίσης εσύ έχεις κάνει ήδη διέγερση ωοθηκών και είχες καλή παραγωγή ωαρίων, σωστά? Ίσως να είναι περιττή αυτή η εξέταση για σένα.

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες! Ο ανηψούλης μου είναι ξανθούλης, ζόρικος μάγκας από τώρα και με μαλλί καρφάκια.. Ίδιος ο πατέρας του! Ας με αξιώσει ο Θεός σε λίγους μήνες να κρατάω κι εγώ το αγγελούδι μου αγκαλιά!

Σας φιλώ όλες γλυκά και να χαιρόμαστε όσους γιορτάζουν σήμερα!

L2qIp2.png

Καστεράκι και Χριστινάκι ,εσάς πόσο σας είχε βγει η ΑΜΗ. Εμένα βγήκε 11.6 pmol/l ή σε άλλη μονάδα μέτρησης 1.62 ng/ml. Φυσιολογικές τιμές (κανονικής/μέτριας γονιμότητας) είναι λένε πάνω απο 14.28 pmol/l ή 2 ng/ml. Άρα η δικιά μου χαρακτηρίζεται χαμηλή γονιμότητα. Βέβαια προ-πέρσι είχε βγει 37 pmol/l ! Τι να πω, ίσως αφαιρέθηκε και ωοθηκικός ιστός στην εγχείρηση, παρόλο που ο γιατρός που είχε πει πως όχι.

Έσυ Καστεράκι αν θυμάμαι καλά, έμεινες έγκυος αμέσως μετά τις ενέσεις αρά μερικούς μήνες μετά την λαπαροσκόπηση (?). Πότε έκανες την ΑΜΗ και το drilling? Συγνώμη, μάλλον δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς μετά από 2 χρόνια.. :)

Κρισακι, ξέχασα να σου πω ευχαριστώ για την εμψύχωση.. ;)

Λαρα μου, οσο για την εξέταση, ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου. Κάποιοι γιατροί δεν την παραδέχονται. Επίσης εσύ έχεις κάνει ήδη διέγερση ωοθηκών και είχες καλή παραγωγή ωαρίων, σωστά? Ίσως να είναι περιττή αυτή η εξέταση για σένα.

Λάιλα καλημέρα....Έκανα τις ορμονολογικές και μετά απο 2 χρόνια έκανα λαπαροσκόπηση...αυτό εννοώΈγκυος έμεινα πρίν έρθει η πρώτη περίοδος, απλά θυμάμαι πως μετα την λαπαροσκόπηση μου είπε πως απομένουν περίπου 3 χρόνια για μωρά, ευτυχώς για μένα έμεινα κατευθείαν απότε έχω μπροστά μου ακόμη 3 χρόνια αφού δεν ξοδευτηκαν καθόλου ωάρια περίοδο είχα να δω απο τότε που έκανα την λαπαροσκόπηση, 1.5 χρόνο δηλαδή γιατί σήμερα αδιαθέτησα...περίεργο είναι μετα απο τόσους μήνες.Μην αγχώνεσαι..ποια μέρα του κύκλου έκανες την εξέταση; Θα δω αποτελέσματα και θα σου πω πόσο μου είχε βγει.

Τι κανετε κοριτσια? ευχομαι να ειχατε ενα καλο σκ!

Καστερακι ευχαριστω για την απαντηση! Ειναι ενθαρρυντικο το πως εμεινες εγκυος στο πρωτο μωρακι! Ελπιζω συντομα και στο δευτερο!

Φιλια!!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Δεν έκανα απολύτως τίποτε το σβκ εκτός από ένα μανικιούρ - πεντικιούρ.. Το Σάββατο το μεσημέρι βγήκε και η αδερφή μου από το μαιευτήριο και μας έβγαλε με τον άντρα της για φαγητό για να γιορτάσουμε τη γέννηση του ανηψιού μου!

Χθες όλη μέρα αραλίκι στο σπίτι.. από τον καναπέ στον υπολογιστή και από τον υπολογιστή στο κρεβάτι.. Δεν πέρναγε η ώρα με τίποτε λόγω της αλλαγής και πραγματικά σκυλοβαρέθηκα..

Ευτυχώς σήμερα ήρθα στη δουλειά!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τί κάνετε; Όλα καλά;

Καταρχήν Δομνινάκι μου να σας ζήσει ο μικρούλης σας!!! με το καλό και στα δικά σου τώρα!!!!

Λαγιάκι δεν θυμάμαι την τιμή της ΑΜΗ πρέπει να βρώ τις εξετάσεις για να σου πώ...

Κατ άλλα κορίτσια κούραση πολύ... Καθόμουν την προηγούμενη εβδομάδα και έκανα δουλειές στο σπίτι... Τουλάχιστον τελείωσα με τις χειμωνιάτικες δουλειές... Ο μικρός καλά είναι, σήμερα τελειώνουμε και την αντιβίωση και ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί... Την Δευτέρα έχουμε γιατρό για εμβόλιο και φυσικά για έλεγχο... Γενικά αυτό τον καιρό νοιώθω πολύ πιεσμένη και κουρασμένη κυρίως ψυχολογικά... Ευτυχώς το μόνο που με ξεκουράζει είναι ο μικρούλης μου...

Αντε να μην σας κουράζω με τα δικά μου...

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια και στα μωρούλια σας!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Μια καλησπέρα κι από μένα..

Εδώ στο γραφείο και στο τρέξιμο.. Ευτυχώς το σβκ πλησιάζει γοργά και έτσι οι μέρες μέχρι την Τρίτη που έχουμε γιατρό θα περάσουν σαν το νεράκι..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Καλό Μήνα!!!!!

Αντε Δομνινάκι μου, με το καλό να πάς να δείς το μωράκι σου... Την Τρίτη λοιπόν, που έχω και επέτειο Γάμου.... χιχιχι Να προσέχεις πολύ...

Καλέ που είστε; Σας έπιασε ο χειμώνας; Αύριο έχω ρεπό, οπότε τα λέμε πρώτα ο Θεός από Δευτέρα... Καλά να είστε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Να 'μαι κ εγώ!!!!

Δομνινάκι και πάλι να σας ζήσει ο μπέμπης! Καλέ, 16η εβδομάδα;;;; Πώς περασε έτσι ο καιρός; Για εμάς δηλαδή γιατί σε εσένα μάλλον φαίνονται ατελείωτες οι εβδομάδες!

Εγώ πήρα και τα αποτελέσματα του καρυότυπου και είμαστε καθ' όλα εντάξει και εφόσον λέει ο γιατρός ότι πέραν της θρομβοφιλίας δεν βρίσκουν κάτι άλλο, προχωράμε με τον επόμενο κύκλο. Α! Δε σας είπα... Μίλησε ο γιατρός με τον αιματολόγο και του είπε ο αιματολόγος ότι τα 2 γονίδια στα οποία έχει βγει ομοζυγος μη φυσιολογικός είναι περίπτωση 1 στο εκατομμύριο! Ε, είπαμε.... είμαι μία και μοναδική!! χααχααχαχα!!!! Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλά θα πρέπει να παίρνω 1 felicine την ημέρα, ασχετα από εγκυμοσύνη, εξωσωματικές, κτλ. Πώς κάποιοι παίρνουν μια ασπιρίνη;;; Ε, κάτι τέτοιο.... Όταν με το καλό μείνω έγκυος, θα ξανακάνω αιματολογικές ανά κάποια διαστήματα για να ορίζουν τη δόση στην ηπαρίνη. Τώρα μπακαλίστικα σας τα είπα αλλά έτσι τα κατάλαβα... :-)

Αυτά τα νεάκια μου! Καλό σκ να έχουμε!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...