Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

Τις ανέβασα να τις δείτε κιόλας.Μιλάει η παράνοια τώρα….

Αχ τέλεια ! Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει! Αν είχε πέσει θα ήταν αρνητικά. Αν έχεις σήμερα 50 σε βγάζει 1-2 εβδομάδες !! Τέλεια τέλεια! Ανυπομονούμε για την αυριανή χοριακη 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλέ φιλεναδίτσα μου εμφανίστηκες;; Έπιασες δουλειά ταλαίπωρη μάνα.. Και μόνο που σκέφτομαι ότι μετά τη δουλειά σε περιμένουν 3 θηριάκια της ίδιας ηλικίας στο σπίτι κουράζομαι και σου βγάζω το καπέλο. Να είσαι πάντα γερή να τα μεγαλώσεις σωστά και να τα δεις ολοκληρωμένους ανθρώπους..

Πάντως αν κάνω κόρη θα έχω να διαλέγω γαμπρούς!

Σήμερα θα πάρω και τα δικά μου αποτελέσματα και ελπίζω να είναι όλα καλά..

Από σήμερα και μέχρι να γεννήσει θα έχω την αδερφούλα μου σπίτι μου.. Πήγε σήμερα και έκανε το doppler.. Ο μικρός 2 μέρες πριν μπει στο μήνα της είναι περίπου 2.500 κιλά και ο πλακούντας είναι βαθμού 2-3... Φαντάζομαι ότι σε δέκα με δεκαπέντε μέρες το πολύ θα γεννήσει.. Ανυπομονώ να δω τον ανηψιό μου..

Χριστινάκι περαστικά σας.. Είναι πολύ δύσκολο όταν τα μικρούλια μας είναι αρρωστούλια και εμείς είμαστε υποχρεωμένες να είμαστε στη δουλειά αντί στο σπίτι.. Υπομονή μανούλα και όλα θα περάσουν.. Σκατόκαιρος πάντως.. Τόση ζέση και υγρασία τέλος Οκτώβρη δεν ξαναθυμάμαι είναι η αλήθεια!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθα κι εγω! Το ξερω εχω παρει πολλες απουσιες.. Αλλα πραγματικα τον τελευταιο καιρο δεν ημουν στα καλυτερα μου. Λιγο η απογοητευση καθε φορα που αδιαθετω, λιγο οτι θυμαμαι ακομα την βιοχημικη, λιγο κατι εξετασεις που βγηκε χαμηλη η ΑΜΗ (ενω περσι ηταν στα υψη), λιγο η δουλεια, μου ριξαν την διαθεση και ειπα να μην την ριξω και σε σας :)

Παντως τωρα (λεω) ειμαι καλυτερα! Δεν εχω κατι νεο συνταρακτικο να σας πω :)

Εσεις ομως εχετε αρκετα νεακια.

Δομνινα μου, μακαρι και το δευτερο τριμηνο να ειναι τοσο ανεφελο οσο το πρωτο. Αντε θα εχεις και ανηψακι στο σπιτι, ευκαιρια να κανεις εξασκηση..

Χριστινακι περαστικα στον μικρουλη σου. Ετσι ειναι αυτη η περιοδος ολα αρρωστα ειναι. Θα κανει και αντισωματα ;)

Κρισακι χαρα στο κουραγιο σου! Γολγοθας μου ακουγεται ολο αυτο (αλλα νομιζω θα το εκανα ευχαριστως, χεχε)

Ελενακι μου, καλωστη! Ευχομαι να εισαι και να συνεχισεις να εισαι καλα!

Λαρακι, πως πανε τα μαστορεματα? Αντε με τις ανανεωσεις να σας φτιαξει και η διαθεση.

Μομεντακι! Περναει ο καιρος σιγα σιγα. να πανε ολα καλα μεχρι τελος.

Καστερακι και Μπαμπιτσιακι, χαθηκατε πολυασχολες μανουλες :)

Φιλια πολλα σε ολες

πωπωπω κίνηση!!! Φτου-φτου!

Αχ κορίτσια μου, το τι δουλειες κάνω στο σπίτι δεν περιγράφεται! Και όσο ανανεωνόμαστε, τόσο πιο χαρούμενη είμαι! Χτες πήγαμε στα ΙΚΕΑ και πήραμε διάφορα πραγματάκια για το σπίτι και η χαρά μου είναι απερίγραπτη! Βρε με τι χαίρεται ένας άνθρωπος! Το σπίτι τόσο καθαρό είχα να το δω χρόνια!!! χαχαχαχαχαχα!!!

Οι 2 από τις 3 εξετάσεις βγήκανε (ιστός περιόδου κ απόπτωση σπέρματος) και είναι μια χαρά. Εν αναμονή για τον καρυότυπο τώρα κι αν όλα είναι καλά, πρώτα ο Θεός το Νοέμβρη ξεκινάμε. Και να κάνω και μια εξομολογηση.. Πριν 2-3 μέρες είδα στον ύπνο μου την αδερφή του πατέρα μου η οποία πέθανε πριν λίγους μήνες και αφού με διαβεβαίωσε σε ότι είναι πολύ καλά εκεί που είναι, πάνω στην κουβέντα λέει θα κάνεις κοριτσάκι το οποίο όμως είναι στον Αγ. Στέφανο... Να το πάρω σαν σημάδι; Δεν ξέρω τι μπορεί να σήμαινε πάντως σκέφτηκα ότι αν όντως ολα πάνε καλά και όντως κάνω κοριτσάκι, θα το βγαλω Στεφανία. Στον λάρο δεν έχω πει τίποτα ακόμα, μόνο εσεις το ξέρετε. Ας πάνε όλα κατ'ευχήν και θα του το ξεφουρνίσω!

JXFXp3.png

Και συνεχίζω....

Κρισάκι, τι να πω για σένα ρε ματακια μου! Η γυναίκα-θαύμα είσαι... Και τρια παιδιά, και δουλειά και σπίτι μου φαίνονται ακατόρθωτα!

Μομεντάκι, αλήθεια για πες μας... Έβαλες κανα κιλό; Εσύ όπως το πας θα είσαι πιο αδύνατη από πριν με το που γεννήσεις!

Δομνινάρα μου, το μικρούλι μεγαλώνει μια χαρά! Τι ωραία που θα μένει η αδερφούλα σου μαζί!

Λειλακι, δεν μας ρίχνεις. Σε καταλαβαίνουμε όλες πώς νιωθεις. Να μπαίνεις να μας τα λες να ξεδίνεις. Αυτη η ΑΜΗ τι είναι;

Χριστινάκι, σαν πολύ καιρό δεν είναι αρρωστούλι το μικρό; Εμ με τέτοιο καιρό, όλος ο κόσμος έτσι είναι. Περαστικά και στους 2 σας και γρήγορα!

Λειλάκι, Ελενακι και Μπαμπιτσιάκι, πολλά φιλάκια!!

JXFXp3.png

Πω πω! Εμφανιστήκαμε όλες σιγά σιγά!:D Αντε βαβιτσιάκι εμφανίσου κι εσύ να ολοκληρωθούμε βρε!!!!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου λοιπόν...

Mπλιααααααααααααχχχχχχχχχχ!!!

Και σε περίπτωση που δεν καταλάβατε! Μπλιααααααααααχχχχχχχχ!!!

Αυτό είναι το συναίσθημα μου από τη σημερινή μέρα που πήγα να κάνω την ανάλυση για το σάκχαρο/διαβήτη κύηση/ανεκτικότητας στη γλυκόζη ή τελοσπάντων πώς το λένε! Αχ τι εμπειρία κι αυτή!

Αλλά επειδή είμαι χαζοχαρούμενο πλάσμα καθόλου δεν με ενόχλησε γιατί κατάφερα να φτάσω και σε αυτό το στάδιο...Δοξα σοι ο Θεός!

Αποτελέσματα φαντάζομαι θα με πάρει ο γιατρός να μου πει τη Δευτέρα!

Το πιο χαζό που έκανα ήτανε που μου έβαλαν σε ένα ποτήρι να πιω το γλυκοζουμί το απαίσιο και στις πρώτες 2-3 γουλιές σχετικά πήγαινε κάτω εύκολα...και σκεφτόμουνα κιόλας γιατίκαλέ λένε πως είναι αηδιαστικό;:rolleyes: Μετά άρχισα να μην θέλω να πιω άλλο αλλά όλο καμάρι τα κατάφερα και μάλιστα κράταγα και ένα μπουκαλάκι που είχανε εκεί διπλα κλειστό για να δω τα συστατικά του....γιατί εγώ η ξανθιά ΄νόμιζα πως μου το έβαλαν δίπλα μου για να δω τι περιέχει και μόνο αυτό! Και μου λέει η κοπέλα: Γιατί σταμάτησες; Θα το πιεις και όλο αυτό!:| Αααααααααααααααααα!!!

Ανακατεύτηκα λέμε! Αλλά το πιο δύσκολο ήτανε που κάθε μισή ώρα ήθελαν και δείγμα ούρων....χμ...η κύστη μου πρέπει να έγινε παστό δαμάσκηνο μιλάμε...την ξεζούμισα!!!

Αυτά! Είμαι νομίζω αρκετά περιγραφίκή με τις νέες μου εμπειρίες!;)

Χθες λοιπόν το βράδυ πήγαμε στο γιατρό! Δεν πολυκατάλαβα τίποτα...μόνο άκουσα την καρδούλα του μομεντακίου μου που κτυπούσε δυνατά...Ευχαριστώ το Θεό και γι αυτό! Ο μπέμπης δεν φαινότανε γιατί ήτανε μπρούμυτα και δεν ξέρω κι εγώ πού ήτανε μπηγμένος...Οπότε δυστυχώς δεν συνειδητοποίησα πολλά πράγματα! Είναι όμως καλά....φτάσαμε στα 1400 σχεδόν γραμμάρια....έβαλε κοντά στο μισό κιλό μέσα σε 3 βδομάδες....και η μαμά ένα ολόκληρο κιλό κι έφτασε στα 62!:D

Τώρα ανυπομονώ να τον ξαναδώ την επόμενη φορά! Συνεχίζω ακάθεκτη με τα άγχη και την ανυπομονησία μου βλέπετε!

Κατα τάλλα σήμερα πολύ τρέξιμο λόγω της εξέτασης που πήγε δυο ώρες, του καθαρίσματος, μετά διάβασμα....μετά πρόβα στο θέατρο γιατί η παράσταση πλησιάζει....Τώρα είμαι έτοιμη να ξαπλάρω στον καναπέ!

Καλό σας βράδυ λοιπόν! Και όμορφο υπόλοιπο σαβκου να έχουμε!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Πω πω! Εμφανιστήκαμε όλες σιγά σιγά!:D Αντε βαβιτσιάκι εμφανίσου κι εσύ να ολοκληρωθούμε βρε!!!!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου λοιπόν...

Mπλιααααααααααααχχχχχχχχχχ!!!

Και σε περίπτωση που δεν καταλάβατε! Μπλιααααααααααχχχχχχχχ!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό το μπλιαχ τα λέει όλα!!! Το πόσο γέλασα με το δευτερο μπουκαλάκι δε λέγεται! Γεια σου ρε Μομεντα με τα ωραία σου!:lol::lol::lol:

JXFXp3.png

Nα 'μαι και εγώ....

Μομεντάκι καλέ εσεις γίνατε ολόκληροι άντρες...φτου φτου...Ασε τα περιγράφεις τα περί γλυκόζης και μου έρχεται η γεύση στο στόμα, πολύ αηδιαστικό λέμε.

Δομνίνα καλά αποτελέσματα στις εξετασούλες που έκανες, όλα να πάνε καλά.

Κρισάκι οκ υποκλίνομαι....πραγματικά απορώ πως τα καταφέρνεις. Εγώ έχω ακόμη μέχρι να αρχίσω δουλεια πολλές φορές το σκέφτομαι και κάτι με πιάνει, φοβάμαι πως θα πελαγώσω...ή μαλλόν θα σκέφτομαι εσένα και θα παίρνω δύναμη.Αλήθεια τί δουλειά κάνεις;

Χριστινάκι περαστικά στο μικρούλι σου. Και ο δικός μου ήταν λίγο συναχωμένος και ευτυχώς μόνο με δέκατα για κανα δυο μέρες, αλλά το συνάχι άργησε να μας φύγει. Είναι ο καιρός τρελαμένος τα περισσότερα μωράκια που ξέρω συναχωμένα είναι. Περαστικά να είναι μόνο...

Λαιλα εδώ είμαστε όχι μόνο για τα ευχάριστα αλλά και για τα δύσκολά, οπότε όταν δεν νοιώθεις καλά εδώ θα είμαστε να το περάσουμε μαζί.

Μπαμπιτσάκι εμφανίσου καλέ και εσύ.

Εμεις πέρα απο το κρυωματάκι που τώρα πέρασε μεγαλώνουμε και ζωηρεύουμε, μιλάμε και φωνάζουμε όλη την ημέρα.Γενικά είμαστε πολύ ήσυχα παιδάκια και πάντα χαμογελαστά, αντε και λίγο ναζιάρικα..

Εγώ πάλι έτσι και ετσι, ίσως φταίει που δεν αδιαθέτησα ακόμη και οι ορμόνες μου είναι κάπως...που θα πάει θα μου έρθει περίοδος (τώρα που λιγόστεψε και το γάλα) και θα ηρεμήσω.

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε!

Αυτό το σβκ δεν έκανα απολύτως τίποτε.. Σχεδόν δεν βγήκα από το σπίτι.. Ψιλοβαρέθηκα είναι η αλήθεια αλλά δεν μπορούσα να κάνω και τίποτε άλλο. Όλοι σχεδόν οι φίλοι μας ήταν κρυωμένοι και εννοείται ότι δεν ρισκάρω να κολλήσω τώρα ούτε ένα απλό κρυμωατάκι.. όχι μόνο για μένα και το δικό μου μωρό αλλά και για την αδερφή μου η οποία είναι ετοιμόγεννη και ανά πάσα ώρα και στιγμή περιμένει το γιο της..

Ξεκουράστηκα όμως αρκετά..

Αύριο έχουμε και το ραντεβού με το γιατρό μας και ανυπομονώ να δω πόσο μεγαλώσαμε.

Σήμερα θα πάμε με την αδερφή μου στη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλοπλακουντικού αίματος για ενημέρωση και για να πάρει και το κιτ και με την ευκαιρία θα λύσω και όλες μου τις απορίες..

Μομεντάκι μου γλυκό να που έχεις να προσθέσεις στο βιογραφικό σου και την εμπειρία με τη γλυκόζη! Μου άρεσε πολύ η περιγραφή αλλά και το "παστό δαμάσκηνο".. Εδώ πάντως όταν κάνουμε αυτή την εξέταση δεν δίνουμε ούρα, μόνο αίμα.. ίσως είναι δική σας παγκόσμια πρωτοτυπία! 1.400 το μικρό Μομεντάκι.. τσουπωτό τσουπωτό.. τι καλά.. θα βγει και θα είναι έτοιμος για αγκαλιές.. Πόσο χαίρομαι που ένα ένα περνάς τα στάδια της εγκυμοσύνης ανέφελα... άντε και πλησιάζεις κι εσύ στην τελική ευθεία! Φιλάκια πολλά στην κοιλίτσα.. μην τα ξεχάσεις σε παρακαλώ!

Λαράκι μου το Στεφανία μου αρέσει πολύ σαν όνομα όπως και το Στέφανος... Μακάρι να είναι το τυχερό σου κοριτσάκι μου και να έχεις για πάντα προστάτη τον Αγ. Στέφανο.. Όσο για τον Λάρο, μην το σκέφτεσαι καθόλου.. θα του το πεις και δεν θα αντιδράσει καθόλου.. Με το καλό να ξεκινήσεις κι εσύ..

Καστεράκι κι εσείς μεγαλώνετε.. τι καλά!

Layla είμαι σίγουρη ότι διανύεις μια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο αλλά θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα το ξεπεράσεις και θα ατενίσεις το μέλλον με αισιοδοξία!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Hello και απο μενα.

Λαρακι μου, και μενα μου αρεσει το Στεφανια. Ειναι μεταωτα Χριστουγεννα η γιορτη ε? Αντε μεχρι τοτε να το εχεις πιασει το μωρακι σου ευχομαι.

Οσο για την ΑΜΗ ειναι η Αντιμυλλεριος ορμονη. Υποτιθεται οτι δειχνει τα αποθεματα ωαριων καθως παραγεται απο τα μικρα ωοθυλακια, αυτα που προοριζονται να κυριαρχησουν σε μελλοντικους κυκλους. Επισης καποιοι ισχυριζονται οτι ειναι ενδειξη και της ποιοτητας καθως ο οργανισμος 'διαλεγει' πρωτα τα καλα για να κανει ωορρηξια, αρα αν σου εχουν μεινει λιγα ισως εχουν και χειροτερη ποιοτητα. Τελοσπαντων,ελπιζω να τα λεω σωστα και να μην σε μπερδεψα.

Δεν την εχει κανει καμια αλλη απο σας αυτην την εξεταση?

Εχω διαβασει διαφορα φορουμ και τα πραγματα ειναι αμφιλεγομενα.

Δομνινακι και Καστερακι, ευχαριστω πολυ για τα καλα λογακια σας :)

Μομεντακι, πολυ πλακα ειχε αυτη η περιγραφη! Τα αξιζει ολα ομως το ζουμπουρλο μωρακι!

αχ βρε συμπεθερινι,πως τα λες,πως τα λες!!!!τρελοκομειο!!!ποτισες το μωρακι μας σοροπια!!κ τι σοροπια..μπλιααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!

αντε καλο μου,πως μεγαλωσατε ετσι!!!τι καλα!!μπορει να μην εχουμε νυφουλα αλλα εχουμε εναν φιλο σκετο παλικαρι!!!

λαρακι τι ομορφο ονειρο!!!ωωωω..μαρεσει το στεφανια...μακαρι να μην μπουν στην μεση πεθερες κλπ κ να κανεις αυτο που θες..μακαρι να γινει κ γρηγορα!!μακαρι!:Pμεγεια κ το σπιτακι!hot dog απτο ικεα φαγατε?ελπιζω ναι...

δομνινακι τι νεα απτο μωρακι/?τι κανει αυτο το ψυχακι μας???οσο σκεφτομαι οτι προσεχεις τις ιωσεις αλλα μπηκες στο αυτοκινητο μου τοτες κ ημουν αρρωστουλα..πιο πολυ σαγαπαω!!

λαιλακι υπομονη ματια μου!!ολα θα πανε καλα!δεν βλεπεις?για ολες μας φτιαχνουν σιγα σιγα κ με την βοηθεια της Παναγιας..μην το βαζεις κατω κ μην απογοητευεσαι ποτε!!!

καστερακι μου δημοσιος υπαλληλος ειμαι..καλο απτην μια..δεν κουραζομαι κ πολυ..θα ελεγα....:?:?:?

τελικα...ΚΑΦΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ????

για αν οργανωθουμε επιτελους!

εμεις ολοι καλα,προσπαθουμε να προσαρμοστουμε ακομα..:shock:

δεν μιλανε τα μικρακια μου ακομα,μονο γκρινιαζουνε,τραβανε τα μαλλια ο ενας του αλλου κ δαγκωνονται ανελεητα..τοοοοοοσο καλα....

σας φιλω τσουπρεεες!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Μια πολύ σημαντική μέρα ξημέρωσε για μένα γιατί το βράδυ κατά τις 9.00 θα υποδεχθούμε στη ζωή τον ανηψούλι μου που με τόση αγωνία τον περιμένουμε όλοι τόσο καιρό. Ο μικρός ζωηρός ζωηρός από την κοιλιά ακόμη έχει μπλεχτεί με τον λώρο και οι παλμοί του είναι σταθεροί μεν αλλά λίγο πιο χαμηλά από το κανονικό.. Ο γιατρός μας αποφάσισε να μην το ρισκάρουμε καθόλου διότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξετυλιχτεί μιας και είναι τυλιγμένος από τον 7ο μήνα και έτσι θα τον πάρει με καισαρική σήμερα το βραδάκι!

Επιτέλους θα δούμε φατσούλα!

Και έχω και άλλα ευχάριστα νέα... Πήγαμε σήμερα στο γιατρό και μεγαλώσαμε! Γίναμε 10 ολόκληρα εκατοστά και κατά 95% έχουμε αγοράκι! Όταν το άκουσε αυτό η μανούλα (δηλαδή εγώ) συγκινήθηκα απίστευτα κορίτσια.. Μακάρι να είναι γερό το μωρό μου και ας βγει ότι θέλει αλλά δεν είχα κρύψει ποτέ την επιθυμία μου και την αδυναμία μου στα αγοράκια!

100% σίγουροι θα είμαστε γύρω στις 18 με 19 βδομάδες αλλά κρατάω αυτό το 95% γιατί με συμφέρει!

Η πίεσή μου είναι λίγο υψηλή και θα πρέπει να την παρακολουθώ αλλά όλα είναι υπό έλεγχο.

Επόμενο ραντεβού στις 6 Νοεμβρίου!!

Κρισάκι φιλεναδίτσα μου μου φαίνεται ότι αποκτήσατε ακόμη ένα καλό φιλαράκι! Φιλάκια στα τερατάκια σου! Κι εγώ σ' αγαπώ πολύ να το ξέρεις!

L2qIp2.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΣΤΟΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑΝΑΙ ΑΓΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΓΕΡΟ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!

ο πατερας ομως τι λεει για τις νεες εξελιξεις????ειμαι σιγουρη οτι κ το αγορι τον εκανε τρισευτυχισμενο χαζομπαμπα!!!!!

με το καλο να ερθει κ το ανηψουδι σου στην αγκαλια σας!!!!

φιλια σε οοολες!!!

καλε σεις...μονο το μπαμπιτσιονινι μας ειναι κοριτσακι??πολυ αγορομανα επεσε εδω μεσα!!!:oops::shock::shock:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλησπέρα!!!!!

Καλέ τώρα που είχα μέρες να μπώ, μπήκατε σχεδόν όλες...

Χμ... μήπως να χάνομαι κατά διαστήματα για να εμφανίζεσται;:tongue::tongue:

Λοιπόν ξεκινάω:

Δομνινάκι μου, με το καλό τα ανηψάκι σας!!!! Αντε όλα καλά να πάνε απόψε και να μας ανακοινώσεις αύριο λεπτομέρειες... Πολλά φιλιά στην αδελφούλα σου!!! Ο Θεός και η Παναγίτσα μαζί της!!!! Καλέ αγοράκι και εσύ; Αυτά είναι!!!! Λοιπόν πολλές αγορομάνες μαζευτήκαμε... Λοιπόν Λαγιάκι, Λαράκι περιμένουμε από εσάς να κάνετε κοριτσάκι για να συμπεθεριάσουμε... Α και το Ελενάκι (συγνώμη παραλίγο να σε ξεχάσω):oops::oops:... Καλά μόνο το Μπαμπιτσάκι έχει να διαλέξει γαμπρούς χιχιχιχι

Μομεντάκι μου.... Πολύ γέλασα να είσαι καλά:tongue::tongue::tongue: Μπλιάχχχχχχχχ χαχαχαχα Ε ναι λοιπόν δεν την είχα πιει την γλυκόζη.... χιχιχιχι Ο καλός γιατρουλάκος μου, αντί για γλυκόζη μου είπε να πάω να φάω μια μπουγάτσα γλυκιά και ένα γάλα κακάο και να κάνω την μέτρηση...Και φυσικά το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση, και επειδή η μέτρηση ήταν μια χαρά δεν χρειάστηκε να μπώ σε αυτή την διαδικασία... Τα αποτελέσματα τελικά είναι καλά; Περιμένουμε νέα σου!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Και συνεχίζω....

Λαγιάκι μου, έχω κάνει και εγώ την ΑΜΗ και ήταν φυσικά χαμηλή και με κακής ποιότητας ωάρια... Αλλά ο Θεός είναι μεγάλος... Ένα ωάριο καλό χρειάζεσαι για να γίνεις μανούλα, και ευτυχώς ο καλός Θεούλης μου το έστειλε και τώρα έχω τον μικρό ζουζούνι στο σπίτι...

Αχ κορίτσια τί έπαθα σήμερα... Είμαι στην δουλειά και με πήρε ο άντρας μου τηλ. και μου είπε ότι ο μικρός έκανε βουτιά από το καρότσι και χτύπησε λιγάκι στο κούτελο... Καλά την λαχτάρα που πήρα, αλλά και η καημένη η πεθερά μου που τον προσέχει... Ευτυχώς μέχρι στιγμής είναι μια χαρά... Αλλά έναν φόβο τον έχω για τις επόμενες 24 ώρες...

Κρισάκι εσύ θα πρέπει να ξέρεις από πεσίματα...

Καστεράκι μου, μην χάνεσαι....

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλε, φτου μη μας ματιάσω!!!!! Φαίνεται χειμώνιασε κ μαζευτηκαμε πάλι! Τι βροχή είναι αυτή; Εδώ βρέχει ασταμάτητα από την Δευτέρα και δε λέει να κόψει! ΑΠό τη μια μου αρέσει που είναι έτσι ο καιρός κ χουχουλιάζω αλλά από την άλλη με πιάνει βαρεμάρα.. Ε πουθενά δε με πιάνεις..!

Δομνινάκι μου, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ! Να είναι γερός και καλότυχος και με το καλό να έρθει και ο ξαδερφούλης του!

Καστεράκι, σε ξέχασα ματακια μου την προηγουμενη φορα.... Είμαι γαϊδάρα! Αυτές οι ορμόνες ρε παιδακι μου.... Ευχομαι να αδιαθετησεις σύντομα! Κοίτα τώρα τι ευχόμαστε ε;;;; Τη μία λες μην αδιαθετήσω, μην αδιαθετήσω και την άλλη παρακαλάς να έρθει περίοδος..... χαχαχαχαχαχαα!!!!!!

Χριστινάκι, σαν έμπειρη θεία (λέμε τώρα) από πεσίματα και καρούμπαλα να φανε κι οι κότες! Ψιλοπραγματάκια να είναι πάντα και περνάνε. Βεβαια εννοείται πως εσένα και όλων των άλλων η καρδιά πήγε στην κούλουρη κ ηρθε!

Τελικά Κρισάκι τα πήγες σε ιδιωτικό ε; Οσο για τα μαλλιοτραβήγματα... ε και αυτα μες το πρόγραμμα είναι....

Layaκι, ευχαριστώ για την εξηγηση! Μήπως θα έπρεπε να την κανουμε γενικότερα αυτή την εξέταση; Εμένα γιατί δεν μου είπαν να την κάνω; Ουφ.... θα ρωτήσω τον ντοκτορ.

Μομενταααααα!!!! Φιλάκια στην κοιλίτσα σου!

Ελενάκι μου και Μπαμπιτσιάκι μου σας φιλώ γλυκά! Εμφανιστείτε!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...