Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

Τις ανέβασα να τις δείτε κιόλας.Μιλάει η παράνοια τώρα….

Αχ τέλεια ! Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει! Αν είχε πέσει θα ήταν αρνητικά. Αν έχεις σήμερα 50 σε βγάζει 1-2 εβδομάδες !! Τέλεια τέλεια! Ανυπομονούμε για την αυριανή χοριακη 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα...

Καλέ πού εξαφανιστήκατε όλες; Καλέ εκείνο τον καφέ θα τον πιούμε; Κρισάκι περιμένω να μας μαζέψεις σαν πιο παλιά εδώ μέσα... Περιμένω λοιπόν...

Δομνινάκι μου , μια χαρά στο σπιτάκι σου, τί της θέλεις τις περιπέτειες τέτιοα μέρα... Αχ άντε και από εδώ και πέρα απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου... Φυσικά περιμένουμε νέα σου...

Λαράκι πώς τα περνάς μακρυά από την δουλειά σου;

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα είμαι πολύ, πολύ μα πάρα πολύ χαρούμενη..

Πήγαμε στο ραντεβού με το γιατρό μας για να δούμε το μικρούλι μας.. Είμαστε μια χαρά.. 8 ολόκληρα εκατοστά από το κεφαλάκι μέχρι το πωπουδάκι, η καρδούλα μας χτυπούσε δυνατά δυνατά και δίναμε και κλωτσιές..

Η μανούλα (δηλαδή εγώ) τσίμπησε ένα κιλάκι αλλά ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος.. Μου έβαλε τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και ούρων και μας περιμένει για το επόμενο ραντεβού μας στις 23 του μήνα που θα πάω με την αδερφή μου διότι έχει και κείνη ραντεβού την ίδια μέρα!

Κορίτσια είμαι και επισήμως στο β' τρίμηνο.. Δεν το πιστεύω λέμε..

Σήμερα το είπα και στη δουλειά και πραγματικά χάρηκαν όλοι πολύ διότι ξέρανε πόσο είχα ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν.. Μακάρι να περάσει και το β' τρίμηνο τόσο ανέφελα όσο και το α'!

Σας φιλώ γλυκά και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Καλησπέρα...

Δομνινάκι μου, μην με μαλώνεις...:( Ο μικρός μου είναι αρρωστούλης και φυσικά χάθηκα από όλα και από όλους... Σήμερα ήρθα στην δουλειά και το μυαλό μου είναι στο μωρό... 'Ιωση κόλλησε και δεν ξέρω πώς:evil::evil::evil:;

Πάντως κάνουμε εισπνοές και αντιβίωση, και σταγόνες και από όλα... Και κάνει υπομονή ο καημένος και δεν κάνει κιχ ότι και να του δίνουμε... Αυτά εν ολίγοις..

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ; ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΑΠΟΥΣΙΕΣ...:tongue::tongue::tongue:

Φιλιά σε όλες!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Καλησπέρα...

Δομνινάκι μου, μην με μαλώνεις...:( Ο μικρός μου είναι αρρωστούλης και φυσικά χάθηκα από όλα και από όλους... Σήμερα ήρθα στην δουλειά και το μυαλό μου είναι στο μωρό... 'Ιωση κόλλησε και δεν ξέρω πώς:evil::evil::evil:;

Πάντως κάνουμε εισπνοές και αντιβίωση, και σταγόνες και από όλα... Και κάνει υπομονή ο καημένος και δεν κάνει κιχ ότι και να του δίνουμε... Αυτά εν ολίγοις..

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ; ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΑΠΟΥΣΙΕΣ...:tongue::tongue::tongue:

Φιλιά σε όλες!!!!!

Περαστικά στο μικρό σου ζουζουνάκι Χριστινάκι μου..

Είναι ότι χειρότερο οι ιώσεις και δυστυχώς με αυτό τον καιρό που δεν ξέρει τι του γίνεται είναι σε έξαρση!!!

Είναι καλόβολο το μικράκι σου πάντως και δεν διαμαρτύρεται διότι ξέρει πως ότι κάνεις το κάνεις για το καλό του..

Αγκαλίτσα, χαδάκια και φιλάκια.. το καλύτερο φάρμακο..

Περαστικά σας Χριστινάκι μου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Παρούσα!!

Χριστινάκι, περαστικούλια στον μικρούλη. Το καημενούλι μωρε, είναι και υπομονετικός!

Δομινάκι μου, τι κάνει το μικρό μας θαυματάκι; Ξαναπήγατε στον γιατρό;

Πού είστε καλέ οι άλλες;;;;

JXFXp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια..

Τελικά αύριο θα πάω για τις εξετάσεις μου γιατί σήμερα αφενός ξύπνησα πάλι από τις 5 και δεν μπορούσα με τίποτε να κρατηθώ να μη φάω μέχρι τις 9.30 που θα μπορούσα να πάω στο διαγνωστικό κέντρο για τις εξετάσεις και αφετέρου τα τραίνα είχαν απεργία μέχρι τις 9 οπότε δεν μπορούσα να πάω νωρίτερα..

Αύριο όμως ότι ώρα και να ξυπνήσω θα πάω διότι πρέπει να δώσω και πρωϊνά ούρα.. και δεν με παίρνει άλλη αναβολή.

Το μικρούλι ελπίζω να είναι καλά και να μεγαλώνει..

Λαρούκο μου μας έλειψες.. Για εμφανιστείτε και οι άλλες εξαφανισμένες..

Επόμενο ραντεβού με την κάμερα (γιατρός) την επόμενη Τρίτη!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Για να πω την αλήθεια μου δε διάβασα τίποτα, λίγο βαριέμαι...:tongue: Ήθελα όμως να σας πω μια καλησπέρα γιατί μου λείψατε!!!

Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Για να πω την αλήθεια μου δε διάβασα τίποτα, λίγο βαριέμαι...:tongue: Ήθελα όμως να σας πω μια καλησπέρα γιατί μου λείψατε!!!

Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!!!!!!

Κι εμάς μας λείπεις ελενάκι μου!!! Σε σκέφτομαι!!! Μπες να μας πεις κανένα νεάκι σου!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Πολλή ησυχία πέφτει εδώ μέσα ε!!!

Γεια σε όόόόόλεεεεεεεεεςςςςςςςς!!!!

Πώς είστε; Εγώ τρεχάματα πολλά κάθε μέρα....και μέχρι το βράδυ αντοχές γιοκ!!!

Πώς μου είστε;

Καστεράκι και βαβιτσιάκι πώς πάνε τα μικρά; Christm μου φιλάκια στον αγοραρο σου από τη θεία μομέντα! Είναι καλύτερα;

Συμπεθερίνιπώς τα πας; Τα μικρά μας καλά; Αλλαξε ο καιρός...ελπίζω μην αρρωστήσουνε τα μικρούλια μας!!!

Laylaki μου πού χάθηκες;

Λαρούκο μου πολλά φιλάκια!!!

Δομνινάκι μου καλές εξετασούλες κοριτσάκι μου! Πότε θα επιβεβαιώσουμε το φύλο; Από βδομάδας; Να ξέρουμε τι είναι το δομνινάκι ντε λα φακή μια και καλή!:D

Μόλις ξεκίνησε η σειρά που βλέπω...Πάω να τη δω..Να προσπαθήσω να μην αποικοιμηθώ τουλάχιστον!;)

Καλό βράδυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Και σήμερα το μικρό έδωσε το έναυσμα για πρωϊνό κατούρημα στις 4.30 και μετά πάλεψα να κοιμηθώ και πάλι γιατί δεύτερη μέρα στη σειρά ξύπνια από τις 4.30 δεν έλεγε με τίποτε. Με τα πολλά κατάφερα και κοιμήθηκα πάλι και ξύπνησα στις 8 όπου ντύθηκα και έφυγα κατευθείαν για να πάω στο διαγνωστικό να κάνω τις εξετάσεις.. Αποστολή εξετελέσθη, έδωσα αίμα και ούρα και τα αποτελέσματα αύριο το βραδάκι..

Το μικρό μου ελπίζω να μεγαλώνει και να είναι καλά.. Μομεντάκι θέλω να ελπίζω ότι την Τρίτη θα έχουμε μια ευκαιρία να διαλευκάνουμε το μυστήριο του τι είναι το Δομνινάκι απλά και μόνο για να δούμε αν ο μπαμπάς μας θα κατουρηθεί περισσότερο, μιας και όποιο κοριτσάκι δει στην τηλεόραση φαντάζεται ότι είναι το δικό του και χαζογελάει συνέχεια.. Θα τον μαζεύω μου φαίνεται αν τελικά είναι κόρη!

Μομεντάκι μου κι εγώ πολλές φορές προσπαθώ να δω μια σειρά αλλά δεν τα καταφέρνω.. Χθες πάντως τα κατάφερα, είδα το πρώτο επεισόδιο του "Call the Midwife" στη ΝΕΤ και πολύ μου άρεσε..

Ελενάκι μας λείπεις πολύ αλλά μου φτάνει να είσαι εσύ καλά και δεν θέλω τίποτε άλλο..

Φιλάκια πολλά σε όλα τα μπεμπέκια και στα κοριτσάκια μας!

L2qIp2.png

γεια σας κ απο μενα τσουπρεεεες!!!

εγω χαθηκα διοτι..αρχισα δουλεια....:evil::evil::evil:

ε καιρος ηταν απο την μια..απο την αλλη ακομα περισσοτερο τρεξιμο κ πρωινο ξυπνημα και τα μωρα παιδικο σταθμο και αντε ξυπνηματα και κλαααααμα η κυρια,γιατι να μπουμε στο λεωφοριακι (τα στελνω ιδιωτικο ολα τελικα,αφου απο το δημοτικο βρεφονηπιακο ακομα περιμενουμε να μας ειδοποιησουν για τα αλλα δυο μωρα..)...οοουφ...και μετα εγω αντε να ντυθω,να φυγω,8 ωρες δουλεια,μετα τα μωρα μεσα στην τσιτα κ οι δουλειες να με περιμενουν...και να πρεπει να μαγειρεψω κιολας!!αμ δε!!!δεν μπορω λεμε,μου πεφτει βαρυ το προγραμμα!!!!:(

ασε που βλεπω τα μωρα μου μονο 4 ωρες εκει που ειμασταν ολη μερα μαζι..κ τυψεις,κ κλαματα....τι να σας λεω,ζω ενα δραμα...

που θα παει,θα προσαρμοστουμε ολοι στα νεα δεδομενα..

δομνινουδι μου με το πωπουδενιο μωρο σου!!!παιδι μου απο τοτε που σε ειδα ησουν μια σιγουρη μαμα,στο ελεγα!!!το μωρο θα ειναι γερο κ το πιο καλο μωρο του κοσμου,με ψυχουλα χρυσαφενια σαν της μαμας!!

μομεντοσυμπεθερινι μου!!εβαλες κανενα κιλακι ακομα?πως ειναι το αστρομομεντους?θα ειναι ολοκληρο μωρινακι πια!!!οπου ναναι θα το παρεις αγκαλιτσαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:-P

χριστινακι περαστικα στο μικρουλι..τα δικα σχεδον ολο τον χειμωνα αρρωστα ειναι,κ τωρα βηχουν πολυ κ τα δινω σιροπια κ οτι αλλο βρω!!περαστικα σας....

λαρουκακι μου τι κανεις μωρε εσυ?τελειωσες τα μαστορεματα??

ελενακι μου κι εμας μας ελειψες παααααααααααααααααααααρα πολυ!!

ποια ξεχασα?μπαινω απτην δουλεια κ βιαζομαι λιγουλακι..

αντε μακια σε οοοοοοοοοοοοοοολες!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Δομνινάκι μου τί ξυπνήματα είναι αυτα; Κοιμήσου τώρα που μπορείς γιατί μετά και να θέλεις δεν θα μπορείς:tongue::tongue::tongue:.... Ρώτα και καμιά μαμά να σου πεί... Από όταν γέννησα και μετά δεν έχω κοιμηθεί ολόκληρο βράδυ... Πάντα θα ξυπνήσω με το μωρό... Γι' αυτό σου λέω κοιμήσου τώρα που μπορείς... Και καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου...

Ελενάκιιιιιι να εμφανίζεσαι πιο συχνα.... Αντε και σε περιμένω για καφέ όποτε θέλεις...

Μομεντάκι μου ο καιρός περνάει, τικεράκι δεν έβαλες άντε θα γεννήσεις και ακόμη δεν θα το πιστευεις... Πολλές φορές βλέπω το μικρό και λέω δικό μου είναι; Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω...

Κρισάκιιιιι ξεκίνησες δουλειά; Βοηθειά σου... Αχ δόλια μάνα πού να τα προλάβεις με τρία παιδιά και δουλειά, και σπίτι και όλα... Ουφ αγχώθηκα και μόνο που το σκέφτομαι... Υπομονή... Θα τα βάλεις σε μια σειρά... Θέλει πρόγραμμα και βοήθεια και από άλλους... Περαστικά και στα δικά σου τα μωρούλια...

Καστεράκι, Λαγιάκι, Μπαμπιτσάκι θα μείνετε από απουσίες...:rolleyes::rolleyes:

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Και συνεχίζω...

Με κόλλησε ο μικρός και έχω συνάχι, βήχα και όλα τα καλά... Και φυσικά στην δουλειά και χωρίς ρεπό αυτή την εβδομάδα... Την επόμενη όμως θα πάρω δυο μέρες και αποφάσισα να καθαρίσω το σπίτι μια καλή γενική για να στρώσω χαλιά χειμωνιάτικα... Φυσικά θα έρθει μια κοπέλα να με βοηθήσει γιατί μόνη μου δεν τα βγάζω πέρα...

Ο μικρός ακόμη έχει μυξούλες, βήχα, χουρχουρητό και όλα τα καλά...

Φιλάκια σε όλες!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...