Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

Τις ανέβασα να τις δείτε κιόλας.Μιλάει η παράνοια τώρα….

Αχ τέλεια ! Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει! Αν είχε πέσει θα ήταν αρνητικά. Αν έχεις σήμερα 50 σε βγάζει 1-2 εβδομάδες !! Τέλεια τέλεια! Ανυπομονούμε για την αυριανή χοριακη 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου, καλό μήνα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Τι είναι αυτό πάλι σήμερα; Τι ζέστη αφόρητη είναι αυτή; Στεκόμουν σε ουρά για 30 ολόκληρα λεπτά για να βγάλω κάρτα απεριορίστων διαδρομών και κόντεψα να πάθω ηλίαση.. Μιλάμε ο καιρός έχει τρελλαθεί κι εγώ ήρθα στη δουλειά σαν παραζαλισμένο κοτόπουλο..

Έχω την αδερφή μου εδώ και 5 μέρες στο σπίτι γιατί αύριο θα πάμε και οι δυο στο γιατρό.. Προχθές ξεχωρίζαμε διάφορα μωρουδιακά που της δώσανε και αναρωτιόμασταν πως είναι δυνατόν ένα τόσο δα πλασματάκι να χωράει εκεί μέσα.. Δυο βδομάδες ακόμη και η αδερφή μου μπαίνει στο μήνα της.. Μου φαίνεται απίστευτο.. Εντωμεταξύ θα κάτσει σπίτι μου καμιά δεκαριά μέρες αφού γεννήσει και το περιμένω πως και τι.. Θα έχω ένα νεογέννητο σπίτι μου κορίτσια.. Δεν το πιστεύω λέμε!

Το δικό μου το σποράκι πρέπει να είναι καλά.. σήμερα είχαμε εγερτήριο στις 5 και εδώ και λίγη ώρα έχει αρχίσει να δίνει το πρόσταγμα για μαμ.. Άντε να δούμε αν θα καταφέρω να πείσω το γιατρό να το ακούσουμε αύριο!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα καλή εβδομάδα & Καλό μήνα!!!!!

Τί κάνετε; Κορίτσια πολύ ζέστη όπως λέει και η Δομνινα...

Δομνινάκι μου να προσέχεις πολύ και μην κάθεσαι σε ουρές, να λές ότι είσαι έγκυος και να περνάς χωρίς να περιμένεις... Να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο της ζωής σου...

Αχ κορίτσια να σας π'ω τί έπαθα χθές... Έβαλα ένα φαγητό σε πυρέξ που είναι σαν γάστρα... Με καπάκι δηλαδη από πάνω... Ε πήγα λοιπόν να βγάλω το καπάκι μέσα στο φούρνο και κάηκα από τον ατμό στα δάχτυλα του αριστερού χεριού... Περιττό να σας πώ τί πόνο τράβηξα... Και συν όλα αυτά ο μικρός να έχει γκανιάξει στο κλάμα... Τέλεια... Πέρασα μια Κυριακή ανεπανάληπτη... Και σήμερα το απόγευμα θα πάω σε γιατρό γιατί έχει βγάλει φουσκάλες και φοβάμαι να το πηράξω... Αυτά τα ωραία λοιπόν...:rolleyes::rolleyes:

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι είδα τον ανηψιό μου πρώτη μούρη σήμερα.. Όπως σας είχα πει και χθες πήγαμε με την αδερφή μου στο γιατρό και κορίτσια είδαμε τη μουρίτσα του.. είναι ήδη 2 κιλά σχεδόν και η αδερφή μου θέλει 3 βδομάδες ακόμη για να μπει στο μήνα της. Έχει μαλλάκια και ένα πολύ γλυκό προσωπάκι.. Πολύ συγκινητικό..

Και μετά παρακάλεσα τον γιατρό να ακούσουμε και το δικό μας το σποράκι.. Η καρδούλα του χτύπαγε μια χαρά και είχε μεγαλώσει από την Πέμπτη που το είδαμε. Πόσο δεν ξέρω μιας και δεν ήθελα να καθυστερήσω περισσότερο το γιατρό. Το θέμα είναι ότι είναι καλά και η μαμά του πολύ χαρούμενη.. Το επόμενο ραντεβού μας είναι την Τρίτη που μας έρχεται..

Επίσης κατάφερα και έγραψα και τα φάρμακα που χρωστούσα στον φαρμακοποιό και έτσι μου έφυγε και η στενοχώρια που είχα για τον άνθρωπο..

Χριστινάκι μου περαστικά σου.. ύπουλο πράγμα ο φούρνος και ο καπνός!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλέ πού είστε:confused::confused::confused:

Το κλείσαμε το καφέ μας....

Είπα να πάμε για καφέ και εξαφανιστήκατε... Καλά να είστε και δεν πειράζει, θα τον πιώ μόνη τον καφέ, αν με αφήσει ο μικρός...χιχιχιχι...

Φιλιά σε όλες....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μουυυυυυ!!!!!ειχα καιρο να μπω κ διαβασα τοσο ομορφα νεα!!!!εδωσα το κινητο για σερβις κ δεν ειχα ιντερνετ..ακομα να το παρω..απο μια παλιοσυσκευη μπηκα τωρα..

αχ απο που να αρχισω?!?δομνινακι δυο μμωρακια σε ενα σπιτι?ενα στην κοιλιτσα κ ενα σε λιγο διπλα σου?θα εκπαιδευτεις καλα για το μπεμπακι σου!!!το ακουσες ανησυχη μανουλα,ε?καλα εκανες,καταλαβαινω την αγωνια σου αλλα να ξερεις,ολα θα συνεχισουν εξισου καλα!!!

συμμπεθερακι μμου λιτοδιαιτο!!τρια κιλακια μονο??εισαι αδυνατουλα εσυ,γιαυτο!!το μωρακι σου ομως το μεγαλωνεις μια χαρα,φτου σκορδα,οολοκληρο αντρακι εγινε!!το τριτο τριμηνο ειναι γενικα...βαρυ!!!!ολα θα πανε καλα γλυκο μου χαλουμακι!!

χριστινακι μου αρρωστησε το μικρουλι?και τα δικα μου αρρωστα ειναι,βηχα κ χουρχουρητο..εμενα ο γιατρος μου δεν δινει ευκολα αντιβιωσεις ουτε αντιιβηχικα,

..ειναι εντελως κατα..εγω βεβαια τα κανω μασκουλες απο μονη μου,για να προλαβω το κακο!!καφεδακι δεν βολεψε κορτσουδι μου αλλα μπορουμε να το κανονισουμε γιαυτο το σκ,χωρις αναβολες αυτη την φορα!!

λαρουκο μου κανε τις εξετασουλες σοου,φτιιαξε κ το σπιτακι κ μεταααααααα...ενα μμωρακι θα ερθει να χαρειτε μαζι το σπιτακι σας!!!!πως εισαι εσυ τωρα που δεν πας δουλεια?το συνηθησες?

καστερακι μου ψησου κ εσυ για καφεδαακι!!!

εμεις καλα ειμαστε,αρχισε παιδικο σταθμο μονο το ενα μωρο μου,δεν μου πηραν τα αλλα δυο βλεπετε,κ το καημενο καθε πρωι ριχνει μαυρο κλαμα..κ δεν ειναι που αποχωριζεται την μαμα του,ειναι πουυ βλεπει οτι η μαμα κραταει τα δυο σπιτι κ διωχνει το ενα..κ αυτο με στεναχωρει τρελα,αλλα δεν ειιχα αλλη επιλογη,πρεπει κ αυτο αλλα κ τα αλλα να πανε παι.σταθμο γιατι ξεκιναω κ εγω δουλεια...πφφφφφ.....δυσκολες καταστασεις...

φιλακια σε ουυυυλες(ε συμπεθερακι;;;;;)!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Το σπίτι τελείωσε και τώρα είμαστε στη φάση μαζέματος. Εχω ξεπατωθεί αλλά μου αρέεεεεσειιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Επόμενο εγχείρημα το βάψιμο των κουφωματων αφού τα καημένα τώρα δείχνουν χάλια και λεφτά για καινούρια... γιοκ!

Βρε Κρισάκι,γιατί δεν τα παίρνουν και τα τρία; Και εσύ τι θα κάνεις δηλαδή που θα πρέπει να γυρίσεις στη δουλειά; Αλλά δεν τους νοιαζει, σου λέει στείλτα ιδιωτικό... Λοιπόν, μου ήρθε μια ιδέα. Γιατί δεν τα στέλνεις εναλλάξ στον παιδικό σταθμό; χαχαχαχαχα!!!! Πώς σου φαίνεται; Εεεεε;; Λέτε να με έχουν πειράξει οι αναθυμιάσεις;

Αχ βρε Δομνινάκι, πόσο με συγκινείς κάθε φορά που σε ακούω ή διαβάζω! Το μπεμπουλίνι μια χαρά και η μανούλα ακόμα καλύτερα! Λίγο ξενύχτικο μας έχει βγει αλλά το κάνει τώρα για να μη σας κουράζει μετά!

Μομεντακι, τι 3 κιλά πουλάκι μου;;!! Εγω και μόνο που θα ξεφύγω μια μέρα θα πάρω 1-2 κιλά και κάνω αμάν και πώς για να τα χάσω μετά... Βρε κορίτσι, πώς πέρασε έτσι ο καιρός; Σε λίγο θα κρατάς το θαυματάκι σου αγκαλίτσα!

Χριστινακι, περαστικά στον Γιαννάκη σου! Αν και τόσες μέρες μετά θα του έχει περάσει το κρύωμα... Πώς πας με τη δουλειά;

Ελενακι μου όμορφο, σε σκέφτομαι.. Ανταλλάσσουμε και δώρα στο φατσοβιβλίο! χαχαχα!!

Λειλάκι και μπαμπίτσιω, σας φιλώ!

JXFXp3.png

Και συνεχίζω...

Την Παρασκευή το βράδυ αδιαθέτησα και με επιασε πανικός γιατί έπρεπε να κάνω την εξεταση με ιστό περιόδου. Βλεπετε μου ήρθε νωρίτερα και δεν είχα προετοιμαστεί. Με τα πολλά, πήρα τον γιατρό τηλέφωνο και επειδή έλειπε και θα γύρναγε Κυριακή, πήγα στο σπίτι του την Κυριακή το βράδυ, κατέθεσα τον "οβολό" μου σε ένα ειδικό φιαλίδιο και το πήγε εκείνος Δευτέρα πρωί-πρωί στο εργαστήριο. Αύριο θα κάνουμε και τις άλλες εξετάσεις και ο Θεός ας βάλει το χερι του.

Αυτα περί εξετασεων. Κατα τ' άλλα ηρεμία και απολαμβάνω τον χρόνο μου! Να πω και την αλήθεια, η δουλειά (σαν δουλειά) μου λείπει αλλά όσο σκέφτομαι το περιβαλλον εκεί μέσα αλλάζω κατευθείαν γνώμη!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα!

Φιλααακιαααα!!!!!!!!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα..

Είμαι και σήμερα ξενυχτισμένη μιας και σηκώθηκα από τις 5 το πρωί.. Σηκώνομαι τουλάχιστον δυο φορές το βράδυ για πιπί και μετά που να κολλήσει ο ύπνος.. Πάντως ο αντρούλης μου σηκώθηκε κι αυτός στις 5 μαζί μου για συμπαράσταση.. Βέβαια το βράδυ από τις 22:30 είμαστε στο κρεβάτι για νάνι αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου μιας και έτσι περνάνε οι μέρες πιο γρήγορα!

Το ραντεβού μας με το γιατρό μετατέθηκε από την ερχόμενη Τρίτη για την ερχόμενη Τετάρτη διότι του προέκυψε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν πειράζει.. το μωράκι μου θα είναι μια μέρα μεγαλύτερο και θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε καλύτερα..

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά με τους τρεις σου γιους.. Σκληρό και άδικο να πάρουν μόνο το ένα από τα τρία αλλά πάλι καλά που έγινε και αυτό διότι δε νομίζω ότι θα μπορούσε είτε η μητέρα σου είτε οποιαδήποτε κοπέλα να τα κρατήσει και τα τρία. Με τα άλλα δυο τι θα κάνεις τελικά; Νοέμβρη πας στη δουλειά; θυμάμαι καλά;

Λαρούκο μου γλυκιά πες μου σε παρακαλώ πόσο θα στοιχίσει αυτή η εξέταση με τον ιστό περιόδου διότι πρέπει να την κάνει και μια πολύ καλή μου φίλη και της ζητήσαν 670 Ευρώ στην Βιοιατρική.. Σε σκέφτομαι πολύ συχνά και αναπολώ εκείνο το Σάββατο που πήγαμε για μπάνιο.. Του χρόνου αν όλα πάνε καλά εσύ θα είσαι έγκυος και εγώ θα σου φέρω το μωρό μου να το δεις!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα..

Είμαι και σήμερα ξενυχτισμένη μιας και σηκώθηκα από τις 5 το πρωί.. Σηκώνομαι τουλάχιστον δυο φορές το βράδυ για πιπί και μετά που να κολλήσει ο ύπνος.. Πάντως ο αντρούλης μου σηκώθηκε κι αυτός στις 5 μαζί μου για συμπαράσταση.. Βέβαια το βράδυ από τις 22:30 είμαστε στο κρεβάτι για νάνι αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου μιας και έτσι περνάνε οι μέρες πιο γρήγορα!

Το ραντεβού μας με το γιατρό μετατέθηκε από την ερχόμενη Τρίτη για την ερχόμενη Τετάρτη διότι του προέκυψε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν πειράζει.. το μωράκι μου θα είναι μια μέρα μεγαλύτερο και θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε καλύτερα..

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά με τους τρεις σου γιους.. Σκληρό και άδικο να πάρουν μόνο το ένα από τα τρία αλλά πάλι καλά που έγινε και αυτό διότι δε νομίζω ότι θα μπορούσε είτε η μητέρα σου είτε οποιαδήποτε κοπέλα να τα κρατήσει και τα τρία. Με τα άλλα δυο τι θα κάνεις τελικά; Νοέμβρη πας στη δουλειά; θυμάμαι καλά;

Λαρούκο μου γλυκιά πες μου σε παρακαλώ πόσο θα στοιχίσει αυτή η εξέταση με τον ιστό περιόδου διότι πρέπει να την κάνει και μια πολύ καλή μου φίλη και της ζητήσαν 670 Ευρώ στην Βιοιατρική.. Σε σκέφτομαι πολύ συχνά και αναπολώ εκείνο το Σάββατο που πήγαμε για μπάνιο.. Του χρόνου αν όλα πάνε καλά εσύ θα είσαι έγκυος και εγώ θα σου φέρω το μωρό μου να το δεις!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

Κοριτσάκι, όλες μαζί οι εξετασεις (ιστός περιόδου, καρυοτυποι και απόπτωση σπέρματος- ελπιζω να το λέω σωστά) έκαναν 650?. Ευτυχώς μεσολάβησε ο γιατρός μου και μας πήραν 450?. Να είναι καλά ο ανθρωπος! Τις έκανα στο Λητώ, στο Alpha Lab. Δεν λες στη φίλη σου να κάνει κι εκεί μια ερωτηση; Πολλά τα λεφτά Αρη.....

Τι ωραια που ήταν εκείνο το Σάββατο!!!! Παρ'ολο που μπάνιο δεν έκανα, το ευχαριστήθηκα! Του χρόνου το καλοκαίρι θα έρχεσαι βόλτα με το μπεμπε να παίρνει καθαρό αέρα. Κι εγώ θα κάθομαι στην ξαπλωστρα, κατω απο την ομπρελα και θα σας χαζεύω! :wink:

JXFXp3.png

Λαρούκο κι εγώ για το Alpha Lab της είπα διότι εγώ είχα κάνει εκεί τις εξετάσεις θρομβοφιλίας και με μεσολάβηση του γιατρού μου μας πήραν τα μισά λεφτά..

Χαίρομαι που είσαι καλά και που ετοιμάζεσαι να ξαναμπείς δυναμικά στο παιχνίδι..

Σε φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά..

Σήμερα σας γράφω από το σπίτι διότι λόγω της Γερμανίδας καγκελαρίου (βλέπε Μέρκελ) το Σύνταγμα και το Κολωνάκι είναι αποκλεισμένες περιοχές και απαγορευμένες ζώνες.. Βλέπετε ο καλός μου φοβάται ότι θα γίνουν φασαρίες και το μόνο που μου λείπει στην παρούσα φάση είναι να αναπνεύσω τα χημικά και τα δακρυγόνα και να κάνω ειδικές διαδρομές για να φτάσω σπίτι μου το βράδυ.

Έτσι πήρα τηλέφωνο στη δουλειά και τους είπα ότι δεν θα πάω σήμερα.. Βέβαια στο σπίτι ψιλοβαριέμαι η αλήθεια είναι αλλά χαλάλι για το μωράκι μου..

Αύριο έχουμε γιατρό και την Παρασκευή μπαίνω στην 14η βδομάδα... και μπάι μπάι α' τρίμηνο..

Αύριο είναι και το δικό μας ραντεβού με το γιατρό και ανυπομονώ να δω το μικράκι μου.. Παρακαλώ το Θεό να είναι όλα καλά!

Και προς ενημέρωση του κοινού σήμερα ξύπνησα στις 3.30 αλλά ξανακοιμήθηκα από τις 6.30 έως τις 9! Γιούπι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...