Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

Τις ανέβασα να τις δείτε κιόλας.Μιλάει η παράνοια τώρα….

Αχ τέλεια ! Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει! Αν είχε πέσει θα ήταν αρνητικά. Αν έχεις σήμερα 50 σε βγάζει 1-2 εβδομάδες !! Τέλεια τέλεια! Ανυπομονούμε για την αυριανή χοριακη 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Καλή βδομάδα να έχουμε και ελπίζω την Πέμπτη που είναι η αυχενική μας να ακούσω μόνο ευχάριστα πράγματα.. Το σκέφτομαι συνέχεια και ένα άγχος το έχω αλλά το παλεύω να μη με πάρει από κάτω.. δεν έχω λόγο να σκέφτομαι κάτι άσχημο αφού μέχρι στιγμής όλα καλά πάνε, έτσι δεν είναι;

Κάντε μια προσευχούλα και για μας κοριτσάκια μου..

Σας αγαπώ πολύ όλες και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι βρε κοριτσακι μου μη στεναχωριεσαι όλα τελεια θα πάνε!! τι να βοβηθεις τώρα εσύ!!!! παρόλα αυτα θα κάνω και την προσευχουλα μου και θα πω και στη δημητρούλα μου να κάνει και αυτη τη δική της!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Καλή βδομάδα να έχουμε και ελπίζω την Πέμπτη που είναι η αυχενική μας να ακούσω μόνο ευχάριστα πράγματα.. Το σκέφτομαι συνέχεια και ένα άγχος το έχω αλλά το παλεύω να μη με πάρει από κάτω.. δεν έχω λόγο να σκέφτομαι κάτι άσχημο αφού μέχρι στιγμής όλα καλά πάνε, έτσι δεν είναι;

Κάντε μια προσευχούλα και για μας κοριτσάκια μου..

Σας αγαπώ πολύ όλες και σας σκέφτομαι!

Δομνινάκι μου μην στεναχωριέσαι, και όλα καλά θα είναι... Το ξέρω ότι έχεις αγωνία και είναι απόλυτα λογικό, όμως αυτό το Δομνινάκι ήρθε για να μείναι για πάντα στην ζωή σου... Αντε και η Πέμπτη θα είναι μια μέρα χαράς που θα την θυμάσαι γιατί είναι ένα βήμα σημαντικό για την εγκυμοσύνη σου και πιστεψέ με μετά από αυτό θα απολαύσεις τις επόμενες εβδομάδες μέχρι να γεννήσεις!!!!

Φιλιά πολλά!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καστεράκι μου καλοφώτιστο το μικρούλη σου να είναι... Δεν βόλεψε να έρθω γιατί ο μικρός ανέβασε λίγο πυρετό και φυσικά δεν πήγα πουθενά... Μάλλον από δόντια είναι γιατί τον βλέπω με πολλά σάλια και μασάει ότι βρεί, αλλά ακόμη δεν έχει εμφανιστεί κανένα... Την Πέμπτη έχουμε γιατρό και θα λυθούν όλες οι απορίες μας....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα.. Σήμερα το Δομνινάκι είχε όρεξη να σηκωθεί από τις 5 για να πιει τσάι και να φάει μπισκότα.. Ήδη αισθάνομαι κουρασμένη αλλά τι να κάνουμε; Ότι θέλει το Δομνινάκι μου..

Χριστινάκι μου μακάρι να πάνε τα πράγματα όπως τα λες.. Δεν θέλω τίποτε άλλο πραγματικά. Αλήθεια, εσάς στην αυχενική σας είπανε το φύλο;

Περαστικά στον Γιαννάκη και μακάρι να είναι μόνο δοντάκια.. αυτά περνάνε..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα.. Σήμερα το Δομνινάκι είχε όρεξη να σηκωθεί από τις 5 για να πιει τσάι και να φάει μπισκότα.. Ήδη αισθάνομαι κουρασμένη αλλά τι να κάνουμε; Ότι θέλει το Δομνινάκι μου..

Χριστινάκι μου μακάρι να πάνε τα πράγματα όπως τα λες.. Δεν θέλω τίποτε άλλο πραγματικά. Αλήθεια, εσάς στην αυχενική σας είπανε το φύλο;

Περαστικά στον Γιαννάκη και μακάρι να είναι μόνο δοντάκια.. αυτά περνάνε..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

Όλα καλά θα πάνε μην ανυσηχείς για τίποτα... Σε μένα δεν μου είπε φύλο τότε το είχε δεί αλλά δεν μου είχε πεί γιατί ήθελε να είναι σίγουρος...

Το μικρό Δομνινάκι να μην μαθαίνει έτσι την μαμά γιατί όταν θα γεννήθει θα έχεις γλέντια νυχτερινά:tongue::tongue::tongue:χιχιχιιχι

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Καλημέρα.... Καλέ πού είστε; Εξαφανιστήκατε όλες....

Εκείνο τον καφέ θα τον πιούμε τελικά; Αντε να μαζευτούμε....

Δομνινάκι μου Καλή επιτυχία γισ σήμερα!!! Χαιρετισμούς στο μικρό Δομνινάκι να δώσεις....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Περιττό να σας πω ότι είμαι ένα πτώμα.. Χθες το βράδυ άργησα να κοιμηθώ και όταν τελικά κοιμήθηκα κοιμήθηκα μόνο για 3.5 ώρες.. 5 το πρωί ήμουν στο πόδι.. με τσάι και μπισκότα την έβγαλα μέχρι να ξυπνήσει ο άνδρας μου το πρωί..

Λοιπόν 8.5 ήμασταν στο ΙΑΣΩ για την αυχενική.. Έκανα το σταυρό μου τουλάχιστον 5 φορές διότι τα περιστατικά που παρουσιάζονται μέχρι να περάσει οποιαδήποτε κοπέλα στο εξεταστήριο μόνο άγχος φέρνουν..

Εντέλει μπήκα, ξάπλωσα, κράτησα το χέρι του άνδρα μου και ξεκίνησε η εξέταση.. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όλα είναι καλά.. Είμαστε 5 ολόκληρα εκατοστά, έχουμε χεράκια, ποδαράκια, κοιλίτσα, στομαχάκι, κεφαλάκι, νεφράκια όλα στη θέση τους αλλά βαριόμασταν να κουνηθούμε (μοιάσαμε στον μπαμπά μας που βαριέται γενικότερα) και έτσι ο γιατρός χτυπούσε και ταρακουνούσε την κοιλιά της μανούλας μπας και αλλάξουμε πλευρό και μπορέσουμε να δούμε τη μυτούλα..

Αυχενική διαφάνεια: 1,70, ρινικό οστό ορατό και όλα καλά!

Ρωτήσαμε για το φύλο αλλά δεν ήταν σίγουρος ο γιατρός οπότε μας είπε ότι μάλλον πάμε για ...... κοριτσάκι αλλά να μη το δέσουμε και κόμπο γιατί τα μωρά πολλές φορές την κάνουν γυριστή και τους κάνουν ρεζίλι τους γιατρούς.. Ο μπαμπάς μας βέβαια κατουρήθηκε με αυτή την προοπτική αλλά εγώ του είπα να κρατήσει και μια πισινή..

Τώρα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών αλλά ο γιατρός μου με τον οποίο μίλησα αμέσως μετά ήταν καθησυχαστικότατος.. Άντε δυο βδομάδες ακόμη να κλείσουμε το α' τρίμηνο και μετά ποιος μιας πιάνει!

Ομολογώ ότι δεν έκλαψα.. κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δομνίνου, τον έβλεπα που χαμογελούσε και ήμουν γεμάτη ευτυχία!!!

Σας αγαπώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Μπράβο Δομνινάκι μου όλα καλά!!!! Με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου... Σου έλεγα να μην ανυσυχείς... Καλά όλες ανυσηχούμε μέχρι την αυχενικη... Και σε μένα η τιμή της αυχενικής διαφάνειας είχε βγεί 1,9 και ο γιατρός μου είχε πει ότι όλα είναι μια χαρά και όπως είναι....

Αντε και μια νύφη ακόμη.... Τί καλά...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Καλημέρα!!!!

Μόνη μου μιλάω αυτές τις ημέρες... Καλέ που είστε;;;;;;;;

Αχ είπα να πώ τον πόνο μου... Κολλήσαμε την πρώτη μας ίωση... Ναι ναι... Νόμιζα ότι είναι δόντια οι μυξούλες αλλά τελικά είναι ίωση. Πήγαμε χθές στο γιατρό για εμβόλιο αλλά μας βρήκε με πολύ χουχρουρητό, και έτσι μετά όταν συνέλθουμε θα πάμε να το κάνει... Κυκλοφορεί ίωση με βήχα, καταρροή χωρίς ευτυχώς πυρετό... Μας έδωσε φαρμακάκια για να διαλυθούν τα φλέγματα και για να μπορεί να αναπνέει το μωρό. Αυτά εν ολίγοις... Κατά τ' άλλα είμαστε 8360 και 71 πόντους... Μια χαρά τον βρήκε λοιπόν...

Αλήθεια κορίτσια πότε σταματήσατε την αποστείρωση; Σε μένα μου είπε να την συνεχίσω γιά άλλους δυο μήνες...

Καφέ από ότι βλέπω δεν θα πιούμε... Δεν πειράζει θα πιώ μόνη μου...

Φιλιά πολλά!!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Μόνη μου μιλάω αυτές τις ημέρες... Καλέ που είστε;;;;;;;;

Αχ είπα να πώ τον πόνο μου... Κολλήσαμε την πρώτη μας ίωση... Ναι ναι... Νόμιζα ότι είναι δόντια οι μυξούλες αλλά τελικά είναι ίωση. Πήγαμε χθές στο γιατρό για εμβόλιο αλλά μας βρήκε με πολύ χουχρουρητό, και έτσι μετά όταν συνέλθουμε θα πάμε να το κάνει... Κυκλοφορεί ίωση με βήχα, καταρροή χωρίς ευτυχώς πυρετό... Μας έδωσε φαρμακάκια για να διαλυθούν τα φλέγματα και για να μπορεί να αναπνέει το μωρό. Αυτά εν ολίγοις... Κατά τ' άλλα είμαστε 8360 και 71 πόντους... Μια χαρά τον βρήκε λοιπόν...

Αλήθεια κορίτσια πότε σταματήσατε την αποστείρωση; Σε μένα μου είπε να την συνεχίσω γιά άλλους δυο μήνες...

Καφέ από ότι βλέπω δεν θα πιούμε... Δεν πειράζει θα πιώ μόνη μου...

Φιλιά πολλά!!!!!!

Eλα Χριστινάκι είμαι κι εγώ εδώ.....

Γιατί να αποστειρώνεις ακόμη;Εμείς μετο που δώσαμε κρεμα δηλαδή στον 5ο κόψαμε και την αποστείρωση, δεν υπάρχει πλεον νόημα, ασε που γενικά ο δικός μου λέει πως στην Μ.Βρετανία πλέον δεν αποσειρώνουν πλένουν καλά και με καυτό νερό.

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Περιττό να σας πω ότι είμαι ένα πτώμα.. Χθες το βράδυ άργησα να κοιμηθώ και όταν τελικά κοιμήθηκα κοιμήθηκα μόνο για 3.5 ώρες.. 5 το πρωί ήμουν στο πόδι.. με τσάι και μπισκότα την έβγαλα μέχρι να ξυπνήσει ο άνδρας μου το πρωί..

Λοιπόν 8.5 ήμασταν στο ΙΑΣΩ για την αυχενική.. Έκανα το σταυρό μου τουλάχιστον 5 φορές διότι τα περιστατικά που παρουσιάζονται μέχρι να περάσει οποιαδήποτε κοπέλα στο εξεταστήριο μόνο άγχος φέρνουν..

Εντέλει μπήκα, ξάπλωσα, κράτησα το χέρι του άνδρα μου και ξεκίνησε η εξέταση.. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όλα είναι καλά.. Είμαστε 5 ολόκληρα εκατοστά, έχουμε χεράκια, ποδαράκια, κοιλίτσα, στομαχάκι, κεφαλάκι, νεφράκια όλα στη θέση τους αλλά βαριόμασταν να κουνηθούμε (μοιάσαμε στον μπαμπά μας που βαριέται γενικότερα) και έτσι ο γιατρός χτυπούσε και ταρακουνούσε την κοιλιά της μανούλας μπας και αλλάξουμε πλευρό και μπορέσουμε να δούμε τη μυτούλα..

Αυχενική διαφάνεια: 1,70, ρινικό οστό ορατό και όλα καλά!

Ρωτήσαμε για το φύλο αλλά δεν ήταν σίγουρος ο γιατρός οπότε μας είπε ότι μάλλον πάμε για ...... κοριτσάκι αλλά να μη το δέσουμε και κόμπο γιατί τα μωρά πολλές φορές την κάνουν γυριστή και τους κάνουν ρεζίλι τους γιατρούς.. Ο μπαμπάς μας βέβαια κατουρήθηκε με αυτή την προοπτική αλλά εγώ του είπα να κρατήσει και μια πισινή..

Τώρα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών αλλά ο γιατρός μου με τον οποίο μίλησα αμέσως μετά ήταν καθησυχαστικότατος.. Άντε δυο βδομάδες ακόμη να κλείσουμε το α' τρίμηνο και μετά ποιος μιας πιάνει!

Ομολογώ ότι δεν έκλαψα.. κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δομνίνου, τον έβλεπα που χαμογελούσε και ήμουν γεμάτη ευτυχία!!!

Σας αγαπώ και σας σκέφτομαι όλες!

Τέλεια η αυχενική σου...πήρες την πρώτη μεγάλη ανάσα και προχωράς....ετσι τελεια να είναι όλα μέχρι το τέλος σου εύχομαι Δομνινάκι μου....

Καλησπερα ομορφιες μου!!!

Συναντησεις διαβαζω, καφεδες και τετοια ωραια κ ζηλευω! Να σας ζησουν οι νεοφωτιστοι-ες!

Εμεις ειχαμε παει ναυπλιο κ τωρα που γυρισαμε εχουμε πλακωθει να βαφουμε το σπιτι. Μου εχουν φυγει τα χερια κ τα ποδια αλλα το ευχαριστιεμαι!

Πηγαμε κ στον γιατρο και μας ειπε να κανουμε καποιες εξετασεις, καρυοτυπο, χρωμοσωματικα δε θυμαμαι τι και αλλη μια με ιστο περιοδου.... Ειδατε τι επιστημονικα που τα λεω;;

Δε σας γραφω αναλυτικα μια-μια γιατι μπαινω απο το κινητο καθως εχουμε μαζεψει τα παντα. Παρ'ολα αυτα το σπιτι μοιαζει βομβαρδισμενο τοπιο αλλα οταν τελειωσουμε θα ειναι τελειο!!!

Φιλακια αγαπουλες μου!

JXFXp3.png

Γεια σας και από μένα...

Τι μου κάνετε;

Εγώ ξύπνησα πριν λίγο και βρίσκομαι στην απόλυτη μαστούρα!!! Ειναι τριήμερο για μας εδώ και αύριο δεν θα πάμε δουλειά...Είναι η επέτειος της ανεξαρτησίας της Κύπρου (ανεξαρτησία: λέμε τώρα)...Οπότε βολτούλες και πάλι βολτούλες! Σήμερα πήγαμε στα βουνα και ήτανε πολύ ωραία...τρελαίνομαι να βλέπω κίτρινα φθινοπωρινά φύλλα και ήτανε τέλειαααααα....Αλλιώς την καταλαβαίνεις την εποχή άμα πας προς ταπάνω σε σχέση με την πόλη!

Πήγαμε και σε ένα μοναστήρι της Παναγίτσας και προσκυνήσαμε και ήτανε πολύ ωραία...πήρα και λαδάκι...Φάγαμε σε ένα κεντράκι στην επιστροφή και επιστρέψαμε σπιτάκι μας...μπάνιο και ύπνος βαρύύύύς από μένα που δεν θέλω και μεγάλη προσπάθεια για να πέσω σε λήθαργο!;)

Τα νεάκια μου είναι πως την Παρασκευή το βράδυ πήγαμε στο γιατρό και είδαμε το μομεντάκι μας....το οποίο είναι μεγάάάάάλο! Είμαι στις 25 βδομάδες και 3 μέρες...είναι 900 γραμμάρια άντρακλας!:D Είναι στα ανώτατα φυσιολογικά της καμπύλης ανάπτυξης του μας είπε...Μου αρέσουνε τα στρουμπουλά μωράκια! Για να δούμε αν θα συνεχίσει έτσι!:D

Εγώ καλά, η πίεση μου καλή όπως πάντα, τα ούρα καθαρά (και ρώτησα αν λήγουνε κιόλας γιατί το είχα απορία χαχαχαχαχαα) από λεύκωμα και σάκχαρο...και δεν πήρα καθόλου βάρος τις τελευταίες 3 βδομάδες:rolleyes: αν και νιώθω πιο 'βαριά"...Χμ...οπότε σύνολο 3 κιλάκια μέχρι τώρα! Για να δω τι θα γίνει στο τρίτο τρίμηνο εγκυμοσύνης που μπαίνω σε λίγες μέρες και ανυπομονώ! Αυτά τα νεάκια μου!

Τώρα είναι ώρα να πάω για σιδέρωμα! Ουφ...Καλή μου επιτυχία!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...