Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Γενικά τα μικρόβια στον άνδρα είναι όπως και στην γυναίκα. Φυσική μικροχλωριδα εκτός από τα σοβαρά πχ χλαμύδια. Τώρα ένα ecoli μπορεί να πάει και αν έρχεται όλη του τη ζωή και δεν είναι ικανό για τόσο σοβαρά προβλήματα στο σπερμα! Θα σας πει ο ανδρολόγος αν έχει νόημα στην παρούσα φάση να κάνετε κάτι αλλά σε γενικές γραμμές αφού υπάρχουν σπερματοζωάρια που γονιμοποιούν δεν θα ασχοληθούν ιδιαίτερα. Θα ήταν πρόβλημα αν είχατε κάνει εμβρυομεταφορες και είχες αποβολές πολλές. 

Όταν πήρα τα φάρμακα ήταν μια ηλιόλουστη μέρα κι εγώ έβλεπα μαυρίλα. Το είχα πάρει πολύ στραβά. Οταν έκανα την πρώτη ένεση είπα στον εαυτό μου «σκάσε και κολύμπα». Έκτοτε δεν το ξανασκέφτηκα. Μια μέρα κάθε φορά και μετά την έβαζα σ ένα κουτάκι και την διέγραφα. Κάθε μα κάθε βήμα, ένεση, επίπονη εξέταση, φάρμακο κλπ το έχω αντιμετωπίσει εκείνη τη στιγμή και μετά το βάζω στο κουτάκι του και δεν το ξανασκέφτομαι. Δεν τελειώνουν έτσι τα αποθέματα των ωαρίων δεν είναι μια σακούλα πορτοκάλια πήραμε 2 έμειναν 5. Μην ανησυχείς ότι στην επόμενη διέγερση μπορεί να μην έχεις να δώσεις, όσο οι ορμόνες σου συνεργάζονται θα δίνεις ωάρια. Λίγα λόγο της AMH αλλά θα δίνεις. Μην αφήνεις μια ιατρική θεραπεία να σου κατατρώει την ψυχή σου. Συνέχισε την καθημερινότητα σου και κάνε μια παύση μερικά δευτερόλεπτα για την αγωγή σου. Γιατί αυτό είναι μια αγωγή που προσπαθεί να θεραπεύσει την υπογονιμότητα. Εντωμεταξύ να έχεις και υπόψιν πως τα φάρμακα που παίρνουμε δρουν και λίγο θεραπευτικά στις ωοθήκες μας και τις ξυπνάνε γι αυτό υπάρχουν περιστατικά που κοπέλες έμειναν έγκυες μετά από τέτοια φάρμακα αλλά φυσικά. Επισης να ξανά πούμε πως το prp ωοθηκών θέλει 2-3 κύκλους για να δώσει αποτελέσματα να το έχεις υπόψιν αυτό. 

Αυτό το τυχαίο γεγονός κάθε φορά που το ακούω μου γυρνάνε τα λαμπάκια. Είναι σαν να σου λένε «δεν ξέρω ας το πούμε τύχη». Εσύ πας με τις καλύτερες προοπτικές, έχεις κάνει ότι περνάει από το χέρι σου και απλά ελπίζεις. 🤞

Εμάς πάντως η εμπειρία μας είναι διαφορετική. Μετά από 3 χρόνια ψαξίματος και προβληματικό σπερμα, μόνο το E. coli βρέθηκε που να ενοχοποιείται. Και επίσης χάσαμε πολλά ωάρια γιατί υποτίμησαν το σπερμα. 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ύστερα από μακρά απουσία λόγω του ταξιδιού μου στη Σαλόνικα και τις διακοπές στο χωριό μου επέστρεψα... Περιττό να σας πω ότι στη Θεσσαλονίκη πέρασα υπέροχα.. και το κυριότερο γνώρισα τα υπέροχα κοριτσάκια μας.. Το Κρισάκι μας, το Ελενάκι μας και το Μπαμπιτσάκι μας.. Όλα ένα κι ένα κορίτσια.. Να το κανονίσουμε το συντομότερο δυνατόν.. Σας ευχαριστώ όλες που με αγκαλιάσατε έτσι και με δεχτήκατε εμένα και το μονάκριβό μου..

Επίσης ο μικρός Γιαννάκης ένας σωστός κύριος.. Ούτε κλαψούρισε το μωράκι μου.. και η μαμά Χριστίνα όλα τα λεφτά.. Να είναι πάντα γερός, δυνατός και χαρούμενος..

Γυρίσαμε χθες από το Βόλο και από σήμερα τέρμα το διάλειμμα.. Τα κεφάλια μέσα.. χαρά και εργασία..

Αύριο έχουμε ραντεβού στο γιατρό και ανυπομονώ.. Ελπίζω το μικρούλι μου να είναι καλά και να μεγαλώνει και ανυπομονώ να κλείσουμε το ραντεβού μας για την αυχενική...

Σας αγαπώ όλες πολύ και σας σκέφτομαι!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιστρέψαμε κι εμείς από το γιατρό και δόξα το Θεό είναι όλα καλά.. Το μικρό Δομνινάκι έγινε "γίγαντας" μιας και είναι 3,65 ολόκληρα εκατοστά... Η θέση του πολύ καλή και έχει ήδη χεράκια και ποδαράκια.. Βάρος δεν έχω πάρει καθόλου, ίσα ίσα που έχασα κιόλας λίγο και την Παρασκευή κλείνω τη 10η βδομάδα και μπαίνω στην 11η... Κλείσαμε και το ραντεβού μας για την αυχενική, την ερχόμενη Πέμπτη 27/9 και πραγματικά ανυπομονώ να έρθει εκείνη η μέρα και να πάνε όλα καλά.

Οι αιματολογικές μου τέλειες και ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος.. Μακάρι να συνεχίσουν όλα τέλεια μέχρι τέλους..

Σας σκέφτομαι και σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλημέρα και από εμένα....

Χάνομαι συχνά γιατί έχω ρεπό από την δουλειά, και στο σπίτι με το μικρό και με τις δουλειές δεν προλαβαίνω να κα....σω με τα συγχωρίσεως... Καλά να είναι ο Γιαννάκης μου αλλά την μαμά του την ξεθεώνει.... Κρισάκι μπράβο που τα προλαβαίνεις όλα με τρία ζουζούνια...

Και ξεκινάω...

Δομνινάκι μου γλυκό δεν πρόλαβα να σε χαρώ... Αχ πότε θα ξανάρθεις; Φυσικά είναι όλα καλά και έτσι θα είναι μέχρι το τέλος... Το Δομνινάκι ήρθε και θα μείνει...

Να σας πώ κάτι; Ζήλεψα... Ναι ζήλεψα που δεν είδα τα άλλα κορίτσια... Σνιφ... Λοιπόν κανονίστε συνάντηση... Ακούτε η Θεσσαλονικιές; Κρισάκι εμένα δεν με καλέσατε στην συνάντηση... Λοιπόν να πάμε για καφέ όποτε μπορείτε... Κοντά μένουμε...

Λαράκι πώς τα περνάς; Σούπερ να υποθέσω μακριά από την σκ.....δουλεια....

Μομεντάκι ενημερωσέ μας τουλάχιστον το πότε θα γεννήσεις....

Καστεράκι μου πόσο θέλω να έρθω... Δεν ξέρω αν θα μπορέσω... Θα προσπαθήσω όμως...

Φιλιά σε όλες!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλημέρα και από εμένα....

Χάνομαι συχνά γιατί έχω ρεπό από την δουλειά, και στο σπίτι με το μικρό και με τις δουλειές δεν προλαβαίνω να κα....σω με τα συγχωρίσεως... Καλά να είναι ο Γιαννάκης μου αλλά την μαμά του την ξεθεώνει.... Κρισάκι μπράβο που τα προλαβαίνεις όλα με τρία ζουζούνια...

Και ξεκινάω...

Δομνινάκι μου γλυκό δεν πρόλαβα να σε χαρώ... Αχ πότε θα ξανάρθεις; Φυσικά είναι όλα καλά και έτσι θα είναι μέχρι το τέλος... Το Δομνινάκι ήρθε και θα μείνει...

Να σας πώ κάτι; Ζήλεψα... Ναι ζήλεψα που δεν είδα τα άλλα κορίτσια... Σνιφ... Λοιπόν κανονίστε συνάντηση... Ακούτε η Θεσσαλονικιές; Κρισάκι εμένα δεν με καλέσατε στην συνάντηση... Λοιπόν να πάμε για καφέ όποτε μπορείτε... Κοντά μένουμε...

Λαράκι πώς τα περνάς; Σούπερ να υποθέσω μακριά από την σκ.....δουλεια....

Μομεντάκι ενημερωσέ μας τουλάχιστον το πότε θα γεννήσεις....

Καστεράκι μου πόσο θέλω να έρθω... Δεν ξέρω αν θα μπορέσω... Θα προσπαθήσω όμως...

Φιλιά σε όλες!!!!!

Πολύ θα ήθελα να σε δώ...όλες δηλαδή

έχει δίκιο η Χριστίνα, να κανονίσουμε να γνωριστούμε είμαστε πολύ κοντά όλες.

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Εγώ και το μικρό Δομνινάκι είμαστε ξύπνιοι από τις 3.30 σήμερα... τι πείνα κι αυτή.. ξύπνησα για το νυχτερινό καθιερωμένο κατούρημα.. επ' ευκαιρίας έβαλα και τα ρούχα στο στεγνωτήριο για να επωφεληθώ από το νυχτερινό και μετά με έπιασε μια πείνα άλλο πράγμα.. που να κοιμηθώ λοιπόν.. Στις 4 το πρωί έπινα τσάι και έτρωγα ψωμί με βούτηρο και μέλι..

Μετά ευτυχώς ξανακοιμήθηκα από τις 6.30 μέχρι τις 8.30 γιατί αλλιώς δεν θα την έβγαζα τη μέρα.. τι να κάνω..το μικρό Δομνινάκι μου βγήκε λιχούδικο..

Ναι, η αυχενική πλησιάζει.. Μακάρι να δούμε κι εμείς το φύλο.. Εγώ θέλω αγοράκι, ο Δομνίνος θέλει κοριτσάκι και να δούμε ποιανού η επιθυμία θα πραγματοποιηθεί.. Ότι και να είναι πάντως θα το λατρεύουμε και οι δυο.. γερό να είναι μόνο και δεν θέλω τίποτε άλλο..

Χριστινάκι πρέπει να κάνει κάποια κοπέλα την αρχή και να το οργανώσει.. όντως μένετε πολύ κοντά.. άντε κανονίστε το.. Κι εγώ θα φροντίσω να έλθω πάλι πολύ σύντομα..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια μας.. Κι οι δυο μας σας ευχαριστούμε για τις σκέψεις και την αγάπη σας..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Το δομνινακι ειναι ενα καλο μωρακι!!κ η μανουλα του το εκανε πολλες βολτες να μη βαρεθει ομως!!αντε να δουμε τι θα ειναι αυτο το μωρακι μας..κ εγω αγορι νομιζω θα κανεις..θα δειξει!!γερο ναναι πανω απολα!!παντως αυτο οτι ξυπνατε μες τα χαραματα..για βαλτο σε προγραμμα,μη σου κανει τα ιδια κ οταν κανει την εμφανιση του!!θελω να πω,Προσπαθησε να κοιμασαι ηρεμα δομνινακι μου,για να κοιμαται μετα κ το μωρο σου..

Χριστινακι μου γλυκο,μη με λες τετοια κ στεναχωριεμαι!!!δεν κανονισαμε συναντηση,θα ερχοταν το δομνινακι απτο σπιτι κ επειδη ειχα αρρωστα τα μωρα ειπαμε να βρεθουμε καπου εξω,μη κολλησω κ τιποτα το μικρο δομνινακι..πηγαινοντας να την βρω μου ειπε για την ελενα κ την μπαμπιτσιω που ειχε κ αυτη την βαπτιση την προηγουμενη κ μας εκανε εντυπωση που τα καταφερε!!!αν ηξερα οτι θα ειχες κ εσυ χρονο φυσικα κ θα χαιρομαστεν να σε εχουμε στο καφεδακι μας!!αλλα για να επανορθωσω σας καλω εγω ολες τις θεσσαλονικιες να τν πιουμε τον καφε μας!!διαλλεξτε μερα κ τοπο!!εγω προτιμω σκ γιατι ειναι εδω ο κρισος κ μπορω να του αφησω τα μωρα για λιγη γρα..αντε καστερακι,μπαμπιτσιακι κ ελενακι φυσικα κ χριστινακι κυριως,ακουω προτασεις!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Λοιπόν να το κανονίσουμε για το άλλο Σαβ/κο απογευματάκι μετά τις 6; Κατά προτίμηση το Σάββατο απόγευμα δυτικά όμως. Δηλαδή εμένα με βολεύει και ο Εύοσμος, στην πλατεία κάπου... Μπορεί να έρθω μόνη ή και με τον μικρό, θα δείξει....

Περιμένω ανταπόκριση και φυσικά αν θέλετε αλλού και άλλη μέρα κανένα πρόβλημα...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Σήμερα το Δομνινάκι δεν ξύπνησε τη μανούλα από τα χαράματα αλλά την έβαλε νωρίς για ύπνο το βράδυ.. 9.15 έβλεπα μια σειρά στον Alpha και ξαφνικά ανοίγω τα μάτια και η ώρα είχε πάει 22:30... έτσι αποχαιρέτησα τον αντρούλη μου που έβλεπε ποδόσφαιρο και πήγα στο κρεβατάκι μου όπου συνέχισα τον ύπνο μου μέχρι τις 6.30 το πρωί.. Μετά ξανακοιμήθηκα από τις 7.30 μέχρι τις 9.00.. δεν μπορώ να πω.. σήμερα χόρτασα ύπνο... και τώρα πεινάω και πάλι.. υπομονή μέχρι το μεσημεράκι όμως..

Κρισάκι μου γλυκό δεν το θέλω να ξυπνάω τα χαράματα αλλά τι να κάνω; Βλέπεις ανέκαθεν όταν ξύπναγα δεν μπορούσα να κάτσω στο κρεβάτι καθόλου και από το να στριφογυρνάω και να ξυπνήσω και τον Δομνίνο προτιμώ να σηκώνομαι και να κάθομαι στον υπολογιστή και να βλέπω καμιά σειρά..

Άντε κανονίστε αυτό τον καφέ και θα είμαι νοερά μαζί σας.. Περάσαμε τόσο όμορφα εκείνη τη μέρα!

L2qIp2.png

Αχ κορίτσια θέλω και εγώ....Χριστίνα αν εννοείς για το άλλο σ/κ ίσως να τα καταφέρω γιατί ο άντρας μου θα φύγει ταξιδι για δουλεια και θα έχω αυτοκίνητο...για να δούμε

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου γλυκά!!!!!!!!!

Αν και έχω λείψει αρκετό καιρό βλέπω πως δεν έχω χάσει πολλά...

Το πόσο έχω χαρεί που γνώρισα το Κρισάκι μου, τη Δομνίνα μου και το Μπαμπιτσάκι με το στρουμπουλό της, πανέμορφο μωράκι της δε λέγετε!!!

Κρισάκι μου ακριβώς αυτό που είπες κι εσύ ένιωσα κι εγώ, σαν να σας ξέρω χρόνια! Πέρασα πολύ όμορφα!!!Αχ βρε, σε ευχαριστούμε και για τα όμορφα λογάκια σου:D Είδες τι όμορφο και καλό παιδί είναι το αγόρι μου;:tongue::D:tongue: Με το βήχα και το μπούκωμα των μικρών πως πάτε;

Δομνίνα μου, μεγαλώνει το Δομνινάκι μας!!! Τέλεια τα νέα σας!!! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική και να είναι όλα σούπερ!!! Άντε, πότε θα ξανάρθεις;:D;)

Μπαμπιτσάκι μου, να μου φιλήσεις την κοριτσάρα σου!!!

Χριστίνα μου, καλοφώτιστο το αγοράκι σου!!! Να είναι γερός και ευτυχισμένος πάντα!!! Μακάρι να συναντούσαμε κι εσένα να σε γνωρίζαμε από κοντά!

Λαράκι μου, πως πάει το καθισιό;:tongue::D Σε άφησαν στην ησυχία σου ή σε παίρνουν ακόμα τηλέφωνο και σε συγχύζουν; Πως πάει η γυμναστική; Πήγατε στο γιατρό;

Καστεράκι μου, με το καλό να βαφτίσετε το μωράκι σας!!! Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να έρθουμε γιατί παντρεύεται μια ξαδέρφη μου. Μακάρι όμως να το κανονίσουμε τελικά κάποια στιγμή και να βρεθούμε όλες μαζί!!!

Μομεντάκι μου, τι κάνεις; Πως πας με το σχολείο; Δεν πιστεύω να κουράζεσαι; Πες μας κανά νεότερο από το αστρομομεντάκι μας...

Λαιλάκι τι κάνεις; Εύχομαι να είσαι πολύ καλά!!!

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσάκια μου!!!! καλησπέρα! τι μου κάνετε??

αχ χαρήκα παρα πολύ που γνωρισα καπια κοριτσια και μακάρι γρήγορα να γνωρίσω και τα αλλα.. εγώ ειμαι μέσα για ευοσμο και καθημερινή ακόμα καλήτερα δεν θα εχει πολυ κοσμο και θα μπορειται να παρκάρετε.. οντως ήταν σαν να σας ήξερα χρόνια!!!

χριστινάκι να το χαιρεσαι τον Γιαννάκη και με το ονομα!! και μείς περάσαμε πολύ ώραια στα βαφτήσια και η μικρή μας Δήμητρα εκλαψε λίγο στην κολυμπήθρα μήκε λαδάκι στα ματάκια της.. κατα τα αλλα όλα τελεια..

αχ δεν το πιστευω ξυπνησε.. πάλι δεν προλαβα να σας πω οσα θέλω νομίζω ότι με διεκδικεί συνεχώς αυτο το παιδί.. χμ δεν μας βλεπω καλά... ισως δεν πρεπει να γυρισω στη δουλεια εεε χαχαχα!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

...και συνεχίζω τωρα που ξανακοιμήθηκε.. πρεπει να παρουμε μια αποφαση με τον συζηγο για το τι θα κανουμε με το μωρό σε λιγότερο απο 2 μηνες γυρίζω στη δουλεια και γω συνεχια το αποφευγω, δεν θέλω να την αφίσω και να πάω στη δουλεια αλλα και τι να κάνω δεν βγαινει με τιποτα με εναν μισθό τι λέτε εσεις γυναικα στο σπίτι ή βρεφονηπιακός??

κρισακι εσεις ειχατε κανένα νέο απο τον παιδικό σας πήρανε??

καλά το κρισάκι αν πει σε κανεναν ξένο οτι εχει 3δυμα δεν θα το πιστευει τόσο αδύνατη που είναι, κουκλι κουκλι!!!

δομνινα μου τι κανει το μικρό δομνινακι ειναι καλά και γω αγόρι λέω οτι θα κάνεις αλλα σου πάει και το κοριτσι που κρατουσες την μπουμπου μου οπότε γερό ναναι..

μομεντακι μακρινό εσυ τι κάνεις???

λαρουκο πως ειναι να μη δουλέυεις???

αα δεν σας το πα θυμαστε που σας ελεγα οτι η μπουμπου δεν ξυπναει τα βραδια.. παλια! ξυπναει και θέλει γάλα.. αλλιως δεν κοιμάτε η ζουμπουρλουδα μου τρωει 240 το βραδι τρώει και 130-140 στις 3..

αυτα τα νεα μου αντε να κανω και καμια δουλεια οσο ακομα κοιματε..

φιλακια σε ολες

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου γλυκό με το τρυφερό μπεμπέ σου καλά είμαι κι εγώ και το μικρό Δομνινάκι... Οι περισσότερες -αν όχι όλες - οι κοπέλες πιστεύουν ότι θα έχω αγόρι.. Εγώ ξέρω ότι θέλω αγοράκι αλλά το ένστικτο της μάνας δεν δουλεύει αυτή τη στιγμή... Το μόνο που θέλω είναι να φτάσουμε στην αυχενική και να είναι όλα τέλεια και ας είναι το μικρό Δομνινάκι ότι φύλο θελήσει..

Όσον αφορά γι' αυτό που ρωτάς.. Προσωπική μου άποψη μέχρι το μωρό να πάει 1 1/2 χρονών θα προτιμούσα γυναίκα.. Είναι ακόμη τόσο μικρούλι και απροστάτευτο.. άλλωστε το πρόγραμμα του κάθε μωρού διαφέρει σημαντικά και πιστεύω ότι στον βρεφονηπιακό δεν μπορούν να ακολουθήσουν κατά γράμμα το πρόγραμμα του κάθε μωρού.. Βέβαια η γυναίκα θα ζητήσει περισσότερα λεφτά από τον σταθμό.. Για αυτό και μόνο το λόγο θεωρώ ότι η κάθε μανούλα πρέπει να πράττει όπως "φτάνει η τσέπη της" και δεν λέω όπως αισθάνεται γιατί είμαι σίγουρη ότι η κάθε μία από μας θα προτιμούσε να μένει σπίτι και να μεγαλώνει η ίδια το παιδάκι της από το να δουλεύουμε..

L2qIp2.png

Μεσα κ εγω για ευοσμο το αλλο σκ!!!μπορει να φερω κι εγω ΕΝΑ μωρο αν βολεψει με την ωρα που θα βρεθουμε..

Ελενακι μου εμφανιστηκες!!!!αντε ελα στον γκαιφε το αλλο σκ,να σε ξαναδω!!!πολυ θα χαρω!!!!

Μπαμπιτσιω μου με το πανεμορφο μωρο σου!!!εμενα τελικα πηραν μονο τον εναν προς το παρον στον σταθμο αλλα ουτε κ αυτος αρχισε ακομη..για τα αλλα δυο θα δουμε τι θα κανουμε,μας ειπαν οτι θα παρουν κ αλλο προσωπικο κ μπορει να τα παρουν κι αυτα..εγω στα ειπα κ απο κοντα κοριτσακι μου..καλυτερα ειναι να τα κραταμε εμεις..αφου ομως δεν αυτο δεν γινεται,μετα η αλλη λυση ειναι η μαμαδες μας..εσυ μου εξηγησες οτι κ αυτο δεν γινεται,κ εγω λεω η επομενη λυση ειναι μια γυναικα..το μωρακι ειναι μικρουλι κ το πιο πιθανο ειναι να αρρωσταινει συχνα δυστυχως,αν το στειλεις σε σταθμο..κ εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τα εχω ολο αρρωστα τα δικα μου,αλλα που να βρω γυναικα να κραταει τρια κ ποσα θα ζηταει;;;;καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω(μη φανταστεις οτι κ οι σταθμοι ζητανε λιγα,εκτος αν πας σε δημοσιο οπως εγω που παλι πληρωνεις..) κ να εχεις το μωρο σου ηρεμο κ μακρια απο βρωμοιωσεις..εσεις θα αποφασισετε ομορφουλα!!

Δομνινουδι μου φιλα μου το δομνινομωρακι!!!

Μομεντινι μου που χαθηκες εσυ με το μικρο μομεντους;;η κοιλιτσα μεγαλωνει;;;;;τελεια!!!

Λαρακι μου εσυ πως περνας;;ψαχνεις δουλιτσα η αραζεις προς το παρον;;χρειαζεσαι λιγη αποτοξινωση απτην δουλεια παντως,κατσε κ χαλλλλααααρωσε!!!

Καστερακι περιμενω να τα πουμε κ απο κοντα!!

Φιλακι σε ολες!

Κ το λαιλακι χαθηκε,που ειναι;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...