Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , MarStam είπε:

Εκεί έχουμε καταλήξει κ εμείς. Κακά ωάρια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε όλοι, μένω εύκολα εγκυος και έχω καλές μετρήσεις γενικά. Δλδ τα καλά ωαρια κοιμούνται σαν να λέμε...

Απλά ανησυχώ γενικά, αν δεν καταφέρω να βγάλω ούτε ένα καλό? Θα προσπαθώ ξανά και ξανά?

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πως εφόσον είμαι γόνιμη θα έχω σύντομα επιτυχία, αλλά κατάπια την πρώτη αποβολη και είχα χαρεί τόσο με τις 2 επόμενες τόσο σύντομες εγκυμοσύνες που πάλι η κατάληξη ήταν η ίδια.. Φοβάμαι να ελπίζω...

Αφού καταλήγεις ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων στην επόμενη προσπάθεια πήγαινε για βλαστοκύστες και προεμφυτευτικό… θα πετύχεις!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχουυυυυυυ!!!το μικρο μονεντους ζουληχτηκε!!μη μασας κοριτσακι μου,το μωρο σου εχει για προστασια το αμνιακο υγρο του!!κ θα μεγαλωσει κ αλλο κ θα το παρει η μαμα του αγκαλιτσα κ θα το ρουφαει τα μπουτακια ολη μερα!!!κ μακαρι να σας δω κ τους δυο απο κοντα καποια στιγμη..θαναι μεγαλη στιγμη για μενα αυτη!!!δεν θα ξερω ποιον να πρωτοφιλησω!!!!

Χριστινακι μου σευχαριστω για την προσκληση,κ θα προσπαθησω να τα καταφερω,απλα σκεφτομαι που να αφησω τα μωρα..κ τα τρια δεν γινεται να τα κουβαλαω κ δεν θελω να αγγαρεψω την μανα,την αγγαρευω τις καθημερινες..τωρα αν μου τα κρατησει ο κρισος..ειναι κ αρρωστα βλεπεις,εχουνε κολλησει ολα μια ιωση με συναχι κ βηχα κ κολλησαν κ εμενα τα γαιδουρακια μου..

Κ αυτο ακριβως με προβληματιζει δομνινακι μου..εχουμε 2-3 μερες ετσι,δεν το ανεφερα νωριτερα γιατι ηθελα να δω πως τα πανε..εγω δεν το χανω με τιποτα να σε δω,αλλα δεν θελω να μου παθεις τιποτα,ουτε εσυ ουτε φυσκα το μικρο μας φιλαρακι..φυσικα μεχρι την δευτερα πιστευω να ειμαστε καλα,αλλα επειδη ειναι ιωση ωφειλα (δυστυχως...) να σε ενημερωσω..απαιτω να βρεθει λυση στο θεμα επιτοπου!!εγω απολυμαινω αν θες οοοοολο το σπιτι με dettol!!!αλλωστε καθε βραδυ κανω τα απαραιτητα σφουγγαρισματα κλπ...θελω να σε δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!ακους;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά,

Κι εγώ θέλω να σε δω οπωσδήποτε - μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία περί τούτου... Αλλά που στα κομμάτια κολλήσαν τα μικρά Κρισάκια αυτή την παλιοϊωση καλοκαιριάτικα;;;

Είμαι σίγουρη ότι μέχρι τη Δευτέρα θα είστε όλοι περδίκια... αλλιώς μήπως να τα λέγαμε τα δυο μας για ένα καφεδάκι; κι αυτό θα μου έδινε μεγάλη χαρά..

Τέλος πάντων... ελπίζω να γίνετε όλοι σας σύντομα καλά και θα μιλήσουμε και την Κυριακή για να δω πως τα πάτε..

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

κοριτσαρες μου γραφω γρηγορα γιατι το ζοηρό ζουζουνι θα ξυπνησει σε 5 λεπτά, εχει ρολοι αυτο το παιδι μεσα του.. χαιρομαι παραπολυ για τα καλα σας νεακια εγκυπουλες μου και λαρακι αν καταλαβα καλα παρετηθηκες?? ουχου!!! επιτελους φτου ξελεφτερια..

μπορει να χαθηκα αλλα σας σκεφτομαι συνεχια να ξερετε και μου λειπετε.. σε λιγο καιρο που θα γυριζω στη δουλεια θα τα λαεμε περισοτερο..

δομνινακι σου στειλα μαιλ θα ερθεις τελικα την κυριακή στα βαφτησια?? παρεμε τηλ

χριστινακι να το χαιρεσαι το μικρο σου και να πανε ολα οπως τα φανταστηκες

κοριτσια μου η προσκληση ειναι για ολες εννοειται

καστερακι εσυ που εισαι και κοντα.. σε περιμενω

σας φιλω!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

κοριτσάρες μου, σας γράφω πρώτη φορά από την απελευθερωση μου!!!! χαχαχαχαχ!!!! Αφιέρωσα όλη την εβδομάδα στα περί βάφτισης και χαζεύοντας βιτρίνες και στα ενδιάμεσα εκανα και καμιά δουλειά...

Μομεντακι, το μπεμπουλινι μεγαλώνει και σε λίγους μήνες θα το κρατάς στην αγκαλιά σου!!!

Χριστινάκι και μπαμπιτσιάκι, να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!! Πολύ θα ήθελα να είμαι εκεί!

Δομνινακι μου, πάρτο απόφαση! Το δομνινακι junior ήρθε για να μείνει!

Κρισακι γλυκό, περαστικά και στα αγορια σου κ σε εσένα... Πάντως κυκλοφορεί γενικότερα ίωση.. Όσοι ξέρω και έχουν παιδιά, είναι όλα άρρωστα! Μα πώς γίνεται μες το κατακαλόκαιρο δεν μπορώ να το καταλάβω!

Ελενάκι, ελπίζω να είσαι καλύτερα....

Καστεράκι και Λειλάκι, σας στέλνω τα φιλιά μου!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Και συνεχίζω.....

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι δε θα ξαναπάω στη (συγκεκριμένη) δουλειά. ΝΟμίζω ότι είμαι σε άδεια! Βεβαια δε με αφήνουν και να ηρεμήσω ιδιαίτερα γιατί με παίρνουν καθε τρεις κ λίγο τηλέφωνο για να με ρωτήσουν διάφορα και με συγχύζουν. Εμ τι θέλω κ εγώ κ σηκώνω το τηλέφωνο; Καλά να πάθω! χαχαχαχαχαχαχα!!!

Κατα τ' άλλα ησυχία... Θα πάω την άλλη βδομάδα στον γιατρό να μιλήσουμε και να δούμε τι θα κάνουμε. Προς το παρόν λέω να το ρίξω σε καμιά γυμναστική γιατί έχω πλαδαρέψει σαν να μην πω τι... Θα βάλω πάλι σε "λειτουργία" το ποδηλατάκι μου που το είχα παρατήσει και ελπίζω να δω καμιά βελτίωση!

Αυτα τα ολίγα από μένα!

JXFXp3.png

Πάντως λαρούκο εμένα η γυμναστική...με βοήθησε πολύ! Μες τη μέση των κοιλιακών γραπώθηκε και το μομεντάκι! ;)

Τι κάνετε; Εγώ είμαι καλά! Ηρθαμε πριν λίγο από το γιατρό...Είδαμε το μομεντάκι μας το οποίο είναι καλά και μεγαλώνει! Ημουνα άγχωμένη μήπως και είχε πάθει κάτι με τόσο ζούληγμα που είχα φάει στη β επιπέδου...Είναι όμως καλά και εύχομαι έτσι να συνεχίσει να είναι...

Σήμερα ήρθανε και ταμικρά στο σχολείο και ήτανε ωραία...Σιγά σιγά θα αρχίσω κι εγώ να μπαίνω στο ρυθμό του σχολείου...πού θα μου πάει;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κοριτσαρες μου γραφω γρηγορα γιατι το ζοηρό ζουζουνι θα ξυπνησει σε 5 λεπτά, εχει ρολοι αυτο το παιδι μεσα του.. χαιρομαι παραπολυ για τα καλα σας νεακια εγκυπουλες μου και λαρακι αν καταλαβα καλα παρετηθηκες?? ουχου!!! επιτελους φτου ξελεφτερια..

μπορει να χαθηκα αλλα σας σκεφτομαι συνεχια να ξερετε και μου λειπετε.. σε λιγο καιρο που θα γυριζω στη δουλεια θα τα λαεμε περισοτερο..

δομνινακι σου στειλα μαιλ θα ερθεις τελικα την κυριακή στα βαφτησια?? παρεμε τηλ

χριστινακι να το χαιρεσαι το μικρο σου και να πανε ολα οπως τα φανταστηκες

κοριτσια μου η προσκληση ειναι για ολες εννοειται

καστερακι εσυ που εισαι και κοντα.. σε περιμενω

σας φιλω!!!!

Εμείς θα περιμένουμε φωτογραφιούλες δεν είναι;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα και από εμένα....

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω το καινούργιο όνομα που μπήκε στο σπίτι μας... Ο Μικρός Γιαννάκης βαπτίστηκε έγινε χριστιανός και όλα πήγαν πολύ καλά...

Ο μικρός σε γενικές γραμμές ήταν κύριος... Του φορούσα γραβάτα και ήταν κούκλος... Η μαμά (δηλ. εγώ) φορούσα μπλέ φόρεμα και ο μπαμπάς μας μπλέ κουστούμι... Γενικά έπεσε πολύ μπλέ χρώνα χαχαχα... Ήρθε αρκετός κόσμος και κάποιους που δεν περιμέναμε ήρθαν και φυσικά το χαρήκαμε ιδιαίτερα...

Φυσικά ήρθε και το γλυκό Δομνινάκι και εικλικρινά συγκινήθηκα πάρα πολύ... Αυτό το κορίτσι αξίζει πολλά...Να είσαι καλά και εύχομαι να ανταποδώσω την επίσκεψη... Το δωράκι σου ο μικρός το εκτίμησε ιδιαίτερα....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλημέρα και από εμένα....

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω το καινούργιο όνομα που μπήκε στο σπίτι μας... Ο Μικρός Γιαννάκης βαπτίστηκε έγινε χριστιανός και όλα πήγαν πολύ καλά...

Ο μικρός σε γενικές γραμμές ήταν κύριος... Του φορούσα γραβάτα και ήταν κούκλος... Η μαμά (δηλ. εγώ) φορούσα μπλέ φόρεμα και ο μπαμπάς μας μπλέ κουστούμι... Γενικά έπεσε πολύ μπλέ χρώνα χαχαχα... Ήρθε αρκετός κόσμος και κάποιους που δεν περιμέναμε ήρθαν και φυσικά το χαρήκαμε ιδιαίτερα...

Φυσικά ήρθε και το γλυκό Δομνινάκι και εικλικρινά συγκινήθηκα πάρα πολύ... Αυτό το κορίτσι αξίζει πολλά...Να είσαι καλά και εύχομαι να ανταποδώσω την επίσκεψη... Το δωράκι σου ο μικρός το εκτίμησε ιδιαίτερα....

Χριστινάκι να σου ζήσει ο μικρός φωτισμένος και γερός να είναι και να γίνει ένας πολύ καλός άνθρωπος!Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω (ουτε σε σενα μπαμπιτσακι) γιατί βάφτιζε μια φίλη μου τον γιό της γέννησε κι αυτή μετά απο 3 μέρες απο μένα.Θα το ηθελα πολύ όμως.Αφήστε που ακόμη παιδεύομαι με θήλαστρα και δεν μπορώ να λείψω πολλές ώρες.

Διαφημίσεις

Πάντως λαρούκο εμένα η γυμναστική...με βοήθησε πολύ! Μες τη μέση των κοιλιακών γραπώθηκε και το μομεντάκι! ;)

Τι κάνετε; Εγώ είμαι καλά! Ηρθαμε πριν λίγο από το γιατρό...Είδαμε το μομεντάκι μας το οποίο είναι καλά και μεγαλώνει! Ημουνα άγχωμένη μήπως και είχε πάθει κάτι με τόσο ζούληγμα που είχα φάει στη β επιπέδου...Είναι όμως καλά και εύχομαι έτσι να συνεχίσει να είναι...

Σήμερα ήρθανε και ταμικρά στο σχολείο και ήτανε ωραία...Σιγά σιγά θα αρχίσω κι εγώ να μπαίνω στο ρυθμό του σχολείου...πού θα μου πάει;

Καλέ εσείς μεγαλώσατε, πως πέρασε ο καιρός σαν χθές μου φαίνεται που μας είπες για την εγκυμοσύνη σου.

Άρχισες να ψάχνεις για τα πραγματάκια του;

Και συνεχίζω.....

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι δε θα ξαναπάω στη (συγκεκριμένη) δουλειά. ΝΟμίζω ότι είμαι σε άδεια! Βεβαια δε με αφήνουν και να ηρεμήσω ιδιαίτερα γιατί με παίρνουν καθε τρεις κ λίγο τηλέφωνο για να με ρωτήσουν διάφορα και με συγχύζουν. Εμ τι θέλω κ εγώ κ σηκώνω το τηλέφωνο; Καλά να πάθω! χαχαχαχαχαχαχα!!!

Κατα τ' άλλα ησυχία... Θα πάω την άλλη βδομάδα στον γιατρό να μιλήσουμε και να δούμε τι θα κάνουμε. Προς το παρόν λέω να το ρίξω σε καμιά γυμναστική γιατί έχω πλαδαρέψει σαν να μην πω τι... Θα βάλω πάλι σε "λειτουργία" το ποδηλατάκι μου που το είχα παρατήσει και ελπίζω να δω καμιά βελτίωση!

Αυτα τα ολίγα από μένα!

πω πω Λαράκι πως σου φαίνεται που δεν πάς πια;

Εμείς γίναμε 5 μηνών, και είμαστε 7700 και 67,5 πόντους (χριστινάκι κοντά είναι τα ζουζούνια μας).Εδώ και κάποιες μέρες ανακάλυψε το μπρουμητό (μεγάλη ανακάλυψη) και συνέχεια γυρίζει, μετά βέβαια εκνευρίζεται γιατί δεν μπορεί να επανέρθει.

Ξεκινήσαμε εχθές και κρέμα, λίγες κουταλίτσες για αρχή, με τα μούτρα στο κουτάλι έπεφτε το μανάρι μου και στο τέλος φώναζε γιατί ήθελε κι άλλο.Ευτυχώς πήγαμε καλά.

Τι εγινε κοριτσαρες μου;;;το κλεισαμε το καφε;;τωρα που γνωρισα καποιες απο εσας;;;

Ας ειναι καλα τα βαφτισια σας,γνωρισα επιτελους το δομνινακι,το μπαμπιτσιακι κ το γλυκο ελενακι!!σαν να σας ηξερα χρονια βρε κοριτσια..σαν να κανουμε καθε μερα παρεα..εγω τοσο ανετα ενιωσα!!κ ποσο χαρηκα που σας ειδα..μακαρι να τα λεγαμε συχνοτρα..βεβαια το κορυφαιο γεγονοσ της ημερας ηταν η συναντηση με ενα αλλο μελος του καφε,το πανεμορφο μπαμπιτσιομωρο!!!ενα κουκλακι,ενα γλυκο μωρακι,κ ησυχο κ ναζιαρικο κ με μπουτακια φουσκωτα κ αφρατα!!!αυτη λοιπον ειναι η νυφη μου κοριτσια,ειδατε ποσο καλα μιλαω για την νυφη,τι πεθερα θα γινω..

Δεν εχω λογια για το ποσο καλα παιδια ειστε ολες..κ εκεινη η εγκυουλα μας..αχ το γλυκο μου δομνινακι!!!πως ειναι το ταξιδιαρικο δομνινομωρο μας;;;

Μπαμπιτσιω μου εσενα θα σε ξαναδω,θα κανονισουμε κ αλλη συναντηση με τις υπολοιπες βορειες!!

Ελενακι κουκλαρα..τι καλος ο αντρουλης σου,τι καλο παιδι!!!κ ποσο αγαπημενοι φαινεστε,φτου σκορδα!!!

Τωρα θελω να γνωρισω κ κατι αλλες ψυχες,πιο μακρινες!!!απο κυπρο μερια!!

Ολες βασικα θελω να σας δω κ να σας ξαναδω!!!

Χριστινακι μου καλοφωτιστο το μωρακι σου!!

Λαρακι πως παει το αραλικι;;δεν σε κοβω να καθεσαι εσενα,κατι μου λεει οτι εχεις περιλαβει το σπιτι!!!

Σας φιλω ολες!!

Εμεις ακομα μπουκωμενοι ειμαστε κ με μυξες,εγω βηχω κ σαν το γαιδουρι..κ ακομα δεν χειμωνιασε....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Να σας ενημερώσω ότι θα βαφτιστούμε κι εμείς την άλλη Κυριακή, οποια θέλει και κυρίως όποια μπορεί ας μου πεί να της στείλω περισσότερες λεπτομέρειες.Θα σας στείλω τα στοιχεία με πμ. Θα χαρώ πάρα πολύ να σας δω απο κοντά και ο γιόκας μου θα χαρεί είμαι σίγουρη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...