Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , MarStam είπε:

Εκεί έχουμε καταλήξει κ εμείς. Κακά ωάρια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε όλοι, μένω εύκολα εγκυος και έχω καλές μετρήσεις γενικά. Δλδ τα καλά ωαρια κοιμούνται σαν να λέμε...

Απλά ανησυχώ γενικά, αν δεν καταφέρω να βγάλω ούτε ένα καλό? Θα προσπαθώ ξανά και ξανά?

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πως εφόσον είμαι γόνιμη θα έχω σύντομα επιτυχία, αλλά κατάπια την πρώτη αποβολη και είχα χαρεί τόσο με τις 2 επόμενες τόσο σύντομες εγκυμοσύνες που πάλι η κατάληξη ήταν η ίδια.. Φοβάμαι να ελπίζω...

Αφού καταλήγεις ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων στην επόμενη προσπάθεια πήγαινε για βλαστοκύστες και προεμφυτευτικό… θα πετύχεις!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Hello κουκλες! Τι μου κανετε? Σαν να εχουμε χαθει λιγο ε?

Καστερακι μου περαστικα! Τι ειναι παλι αυτο τωρα? Ελπιζω να περασει γρηγορα. Και μες το καλοκαιρι με πυρετο δεν ειναι και οτι καλυτερο. Γρηγορα να γινεις καλα!

Μομεντακι και Κρισακι μου απολυτο δικιο εχετε. Αλλα πραγματικα ειναι ωρες ωρες που θελω να αρχισω τα μπινελικια σε μερικους.. και δεν μου αρεσει ο εαυτος μου ετσι, δεν θελω να βγαζω κακια, αλλα δεν μπορω και να την δεχομαι κιολας.. Οσο για την πιστη, εχει και αυτη τα πανω και τα κατω της.. Κανω υπομονη οσο μπορω.

Λαρα μου σε μια βδομαδα εισαι free! πως νιωθεις? ελπιζω να βρεις την ηρεμια σου και να την απολαυσεις!

Δομνινα και μομεντα πειτε κανα νεο απο τα μωρακια σας..

Φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας.. και καλή βδομάδα να έχουμε!

Εμείς είμαστε μια χαρά.. πήγαμε την Παρασκευή στο γιατρό και μεγαλώνουμε κανονικότατα.. Μάλιστα με άφησε να κάνω και μπάνια και έτσι σβκ πήγαμε στους κουμπάρους μας στη Σαλαμίνα για να απολαύσουμε τον καύσωνα..

Προς το παρόν δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.. πεινάω λιγάκι περισσότερο η αλήθεια είναι, ψιλονυστάζω λιγάκι το πρωί και ξεραίνομαι νωρίς το βράδυ αλλά κατά τα άλλα όλα πάνε μια χαρά..

Επόμενο ραντεβού με το γιατρό στις 3/9!

Σας σκέφτομαι όλες σας!

L2qIp2.png

Καλημέρα και από μένα....

Αχ Καστεράκι μου πόσο σε καταλαβαίνω... Δυο φορές την έπαθα την μαστιτιδα... Και πονάει πολυ και πυρετό έκανα, και ο μικρούλης ήταν ημερών... Πήρα αντιβίωση και μου έδωσε χάπια ο γιατρός και έκοψα το γάλα... Περαστικά σου....

Λαγιάκι όλα καλά;

Λαράκι 2 και σήμερα; Σαν τους φυλακισμένους... Αντε τελειώνει και αυτό...

Δομνινάκι μου!!!! Μικρά σταθερά βήματα και το μικρούλι σου μεγαλώνει... Αχ το πότε θα γεννήσεις χαμπάρι δεν θα πάρεις... Ο καιρός περνάει τόσο γρήγορα... Ο άντρας σου πώς είναι; Μάλλον να υποθέσω τρελαμμένος από χαρά... Με το καλό κοριτσάκι μου...

Μομεντάκι μου... Πού είσαι; Τί κάνει το μικρούλι θαυματάκι σου;

Εμείς την Δευτέρα πήγαμε στο γιατρό... Είμαστε 7800 και 69 πόντους... Όλα καλά με τον μικρό... Μας βασανίζει όλους!!!! Σχεδόν όλα έτοιμα και με την βάπτιση!!! Σας περιμένω όποια μπορεί να έρθει!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Εγώ ξύπνησα σήμερα στις 4 το πρωί με μια πείνα άλλο πράγμα.. Τσάκισα μισό κομμάτι κέηκ και κατά τις 6 ξαναξάπλωσα μέχρι τις 8 το πρωί όπου και τελικά σηκώθηκα.. Μου φαίνεται ότι σήμερα όλη τη μέρα πεινάω...

Χριστινάκι μου ο άντρας μου είναι "κατουρημένος" και συγκρατημένα αισιόδοξος.. Δεν με αφήνει να κάνω τίποτε, τα κάνει όλα αυτός..

Λαράκι μου έφτασε η ώρα της απελευθέρωσης.. Μετά θα είσαι ελεύθερο πουλί και ποιος σε πιάνει!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα και από μένα....

Αχ Καστεράκι μου πόσο σε καταλαβαίνω... Δυο φορές την έπαθα την μαστιτιδα... Και πονάει πολυ και πυρετό έκανα, και ο μικρούλης ήταν ημερών... Πήρα αντιβίωση και μου έδωσε χάπια ο γιατρός και έκοψα το γάλα... Περαστικά σου....

Λαγιάκι όλα καλά;

Λαράκι 2 και σήμερα; Σαν τους φυλακισμένους... Αντε τελειώνει και αυτό...

Δομνινάκι μου!!!! Μικρά σταθερά βήματα και το μικρούλι σου μεγαλώνει... Αχ το πότε θα γεννήσεις χαμπάρι δεν θα πάρεις... Ο καιρός περνάει τόσο γρήγορα... Ο άντρας σου πώς είναι; Μάλλον να υποθέσω τρελαμμένος από χαρά... Με το καλό κοριτσάκι μου...

Μομεντάκι μου... Πού είσαι; Τί κάνει το μικρούλι θαυματάκι σου;

Εμείς την Δευτέρα πήγαμε στο γιατρό... Είμαστε 7800 και 69 πόντους... Όλα καλά με τον μικρό... Μας βασανίζει όλους!!!! Σχεδόν όλα έτοιμα και με την βάπτιση!!! Σας περιμένω όποια μπορεί να έρθει!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!

Χριστινάκι και εμένα μου είπε για το dostinex αλλά δεν το πέρνω είμαι καλύτερα και θα συνεχίσω το γάλα δεν το κόβω, στην δουλειά δεν πάω ακόμη οπότε θα ήταν κρίμα να το κόψω.

Καλημερα βρε τσουπριτσες!!!καλα,τι ακουω χριστινακι;για μια μαστιτιδα εκοψες το γαλα;;;;βρε εγω επαθα 4-5,με πυρετους κρεβατωμενη κ με αντιβιωση κ δεν το εκοβα το γαλα..θα τον δειρω τον γιατρο σου..αλλα δουλευεις κιολας οποτε μαλλον του εδινες μονο βραδυ φανταζομαι..

Δομνινακι μου μεγαλωνετε ομορφα κ ωραια!!!!αραγε τι μας ετοιμαζεις εσυ;;παλι φιλαρακι η επιτελους καμια νυφη;;;;;;φανταζομαι ποσο χαρουμενο ειναι το σπιτακι σας κ χαιρομαι τοσο για σας!!μα το αξιζετε τοσο!!

Τωρα κοριτσια μας εμεινε μονο το λαρακι,το ελενακι κ το λαιλακι!!!αντε κοριτσια μου,ολα να πανε καλα κ με σας..

Λαρακι μου τελος η δουλεια ετσι;να μπαινεις να μας λες πως βιωνεις αυτην την αλλαγη!!!

Λοιπον μπηκα πρωι πρωι γιατι λετε;ειδα στο ονειρο μου συμπεθερακι με δομνινακι!!ειχατε ερθει σπιτι μου λεει κ το δομνινακι αραξε στον καναπε,εγω με την συμπεθερα στο πατωμα!!!ακου εκει..κ αγκαλιαζα το συμπεθερακι κ γελουσαμε,ελεγα επιτελους τα λεμε κ απο κοντα!!κ μετα ελεγα στον αντρα μου,ξερεις ποια ειναι αυτη;η συμπεθερα μου!κ απο εκει το δομνινακι!αφου ξερεις τις ιστοριες τους του ελεγα!!χμμμμμ....μαλλον θελω να σας γνωρισω Πολυ..ολες βεβαια!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά... το όνειρό σου κατά το ήμισυ θα γίνει πραγματικότητα.. Την ερχόμενη Κυριακή έρχομαι Θεσσαλονίκη για τη βάφτιση της Babitsa και της Χριστινιώς μας..

Δευτέρα πρωί πρωί να με περιμένεις για καφέ.. Θα σου έρθω για αρμένικη βίζιτα.. και μου χρωστάνε πολλά φιλάκια και πολλές αγκαλίτσες τα αγοράκια σου.. εννοείται ότι θα τα βάλουμε και τα τρία να φυσάνε προς την κοιλιά μου μπόλικη μωρουδόσκονη..

Εκτός του γεγονότος της επισκέψεώς μου (που ελπίζω αύριο ο γιατρός να μας πει ότι όλα είναι καλά και να με αφήσει να έρθω) δεν έχω να πω κάτι καινούργιο.. Είμαι καλά.. το Δομνινάκι είναι εξαιρετικά καλό παιδί.. δεν ενοχλεί τη μανούλα... κάτι μικροπονάκια έχω που νομίζω πως είναι φυσιολογικά.. ούτε αναγούλες, ούτε εμετούς, ούτε ζαλάδες ούτε τίποτε.. μόνο λίγη αϋπνία (σήμερα από τις 4 το πρωί είμαι στο πόδι)...

Ας είναι αυτό καλά και δεν θέλω τίποτε άλλο.. Ναι, είμαστε πολύ χαρούμενοι αλλά και πολύ συγκρατημένοι.. το πάμε βδομάδα - βδομάδα..

Σας φιλώ, σας σκέφτομαι και εύχομαι αύριο να σας πω όμορφα νέα!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

ΔΗΛΑΔΗ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥΥ Υ Υ Υ ΥΥΥΥΥ;;;;;!!!;;;;;;;;

Αχ τρελλαθηκα τωρα!!!μακαρι να σου δωσει το οκ ο γιατρουλης!!κ το δομνινακι να ειναι ησυχο κ να θελει να παει ταξιδακι!!!αχ μακαρι!!!!κ αμα ερθεις,στο λεω,δυσκολα θα σε αφησω να μου φυγεις!!!!θα σε κλειδωσω εδω!!!!κ θα καταπιω κ τα κλειδια!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Πω πω! Διάβαζα το όνειρο σου συμπεθεράκι μου και γεμίσανε τα μάτια μου βρε...:rolleyes: Θέλω τόσο πολύ να ρθω κι εγώ όπως θα ρθει το Δομνινάκι! ααααααααααααχχχχχχχ βρε συμπεθεράκι μου! Θα το κάνουμε αυτό μια μέρα δεν είναι; Να βρεθούμε! Πω πω! Τρελαίνομαι και μονο με την ιδέα!!!

Το λοιπόν να σας πω κι εγώ τα νεάκια μου...

Σήμερα πήγαμε για τη Β επιπέδου! Τι εμπειρία κι αυτή! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που ζω...Ητανε πολύ ωραία αν και ταλαιπωρήθηκα λιγάκι...Ελπίζω να μην κάναμε και κάτι κακό στο μομεντάκι μου γιατί δεν έπαιρνε την κατάλληλη πόζα και τον ζούλαγε συνέχεια ο γιατρός:rolleyes: Στην αρχή κούναγε με απότομες κινήσεις την κοιλιά μου για να τον κάνει να αλλάξει πόζα! Αλλά τίποτα το μομεντάκι! Οπως και να χει η εξέταση έγινε σε 5 μέρη!!! όπου στα ενδιάμεσα εβγαινα έξω για κανένα 20λεπτο...περπάταγα και έδίνα χρόνο στο μομεντάκι να αλλάξει πλευρό! Τίποτα όμως...κάναμε λίγες μετρήσεις...και πάλι έξω και πάλι μέσα...Με πίεσε και πολύύύύύ στην κοιλιά και στο πλάι και παντού...και φοβήθηκα :rolleyes: Ουφ...Αστε που πήγα και 5 φορές στην τουαλέτα για πι πι από το ανακάτεμα...Αχ...δεν κάναμε κάποια ζημιά ε;:rolleyes:

Το πόρισμα όμως: όλα καλά! Το μομεντάκι μου είναι καλά! Και μου είπε πως είναι "μεγάλο" παιδάκι για την ηλικία του...αν ισχύει το ΠΗΤ που μου έδωσε ο γιατρός...Είτε αυτό είτε είναι κανονικό και η ΠΗΤ μου είναι νωρίτερα...Χμ...καθόλου δεν με χαλάει οποιοδήποτε από τα δύο φτάνεί να είναι καλά!:D

Οπότε η 40λεπτη εξέταση έγινε τρίωρη! Οταν τελείωσε πήγα και στο σχολείο! Οπου φυσικά τους ανακοίνωσα τα νέα μας! Και χαρήκανε και οι κοπέλες εκεί...Ητανε "έντονη" η μέρα μπορώ να πω!

Χμ..τι΄αλλο; Νομίζω σας τα περίγραψα όλα! Είμαι στην 22η βδομάδα τώρα..Κατακρίβειαν είμαι στις 21 και 4 μέρες...Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται και ο πέμπτός μήνας κι εγώ ακόμη να το πιστέψω...

Πραγματικά ευχαριστώ το Θεό και την Παναγία και όλους εκεί ψηλά που με ευλόγησαν με α υτό το θαύμα...το οποίο ελπίζω να είναι τελειόμηνο και...υγιές!:D Το ίδιο εύχομαι να ζήσει κάι κάθε κοριτσάκι της παρέας μας που το θέλει και το παλεύει...με όλη μου την ψυχή!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα-καλημέρα!!!!

Καλέ τί ευχάριστα νέα διαβάζω πρωί-πρωί!!!!

Μομεντάκι μου εσύ θα γεννήσεις, θα πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου και ακόμη δεν θα το πιστεύεις ότι είναι δικό σου χαχαχαχα... Καλά μην νομίζεις και εγώ πολλές φορές βλέπω τον μικρό και αναρωτιέμαι είναι δικός μου αυτός ο μικρούλης; Αντε κορίτσι μου με το καλό!!!!

Δομνινάκι μου.... Θα έρθεις στην Βάπτιση; Σε περιμένω.... Να έρθεις να με βρείς να μου πείς ποιά είσαι για να καμαρώσω την κοιλίτσα σου.... Σου το είχα πεί ότι θα έχεις μια εγκυμοσύνη σαν την δική μου που δεν κατάλαβα τίποτα... Όλα καλά να πάνε!!!!

Κρισάκι πάρε τα μωρά σου και έλα και εσύ... Σιγά κοντά μένουμε... Αντε κορίτσια ντροπή θα έρθει το Δομνινάκι από μακριά και θα σας δεί και εμείς που είμαστε δίπλα δεν έχουμε συναντηθεί... Αντε κανονίστε καμιά συνάντηση....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Τα δικά μου νέα...

Όλα έτοιμα για την βάπτιση, κάτι μικρολεπτομέρειες μου έμειναν τις οποίες θα τις κάνω από αύριο που θα έχω άδεια από την δουλειά... Μπομπονιέρες, στολισμό, γλυκά, ρούχα δικά μου, του άντρα μου και του μικρού είναι όλα έτοιμα... Το μόνο που θα κάνω είναι νύχια και χτένισμα... Την Κυριακή έκλεισα κομμώτρια και μια φίλη θα έρθει να με βάψει...

Ο μικρός επέστρεψε από το εξοχικό και δεν του αρέσει καθόλου... Θέλει να έιναι συνέχεια έξω... Να δώ πώς θα τον συμμαζέψω... Α! γίναμε 7 μηνών... Παναγιά μου περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός... Να είναι όλα τα μωρά του κόσμου γερά!!!!

Φιλιά πολλά και θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Καλημέρα ομορφοκόριτσα και ομορφοσποράκια και μπεμπέκια!

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλω πως όλα βαίνουν καλώς! Το Δομνινάκι είναι πολύ καλό παιδάκι, τρώει όλο του το φαγητό, μεγάλωσε, έφτασε το 1,65 εκατοστά και η καρδούλα του χτύπαγε πολύ γρήγορα! Είμαστε 8 εβδομάδων και 1 ημέρας και όλα βαίνουν καλώς..

Να μην ανησυχώ που δεν έχω συμπτώματα.. απλά είμαι τυχερή είπε ο γιατρός. Συνεχίζω κανονικά δουλειά, μπορώ να πάω διακοπές (φεύγουμε την άλλη βδομάδα), γράψαμε τις αιματολογικές εξετάσεις και κλείσαμε και το επόμενο ραντεβού μας για 18 Σεπτέμβρη..

Τώρα ομολογώ ότι νυστάζω λιγάκι μιας και τις τελευταίες 2 μέρες δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά το βράδυ αλλά είμαι στη δουλειά και θα περάσει η ώρα γρήγορα..

Χριστινάκι μου γλυκό, όντως θα έρθω στη βάφτιση να σε δω και να πάρω κι ένα φιλάκι από τον γιόκα σου για γούρι..

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά με μια ομελέτα και πατατούλες τηγανητές την περνάω ζάχαρη. Το Δομνινάκι δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και δεν θέλει να κουράζεσαι..

Μομεντάκι μου έφτασες κιόλας τόσο; Τι καλά! Το αγοράκι σου είναι τέλειο και δεν ταλαιπωρεί καθόλου τη μανούλα του - μόνο τον γιατρό.. Μέχρι πότε θα συνεχίσεις το σχολείο;

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...