Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , MarStam είπε:

Εκεί έχουμε καταλήξει κ εμείς. Κακά ωάρια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε όλοι, μένω εύκολα εγκυος και έχω καλές μετρήσεις γενικά. Δλδ τα καλά ωαρια κοιμούνται σαν να λέμε...

Απλά ανησυχώ γενικά, αν δεν καταφέρω να βγάλω ούτε ένα καλό? Θα προσπαθώ ξανά και ξανά?

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πως εφόσον είμαι γόνιμη θα έχω σύντομα επιτυχία, αλλά κατάπια την πρώτη αποβολη και είχα χαρεί τόσο με τις 2 επόμενες τόσο σύντομες εγκυμοσύνες που πάλι η κατάληξη ήταν η ίδια.. Φοβάμαι να ελπίζω...

Αφού καταλήγεις ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων στην επόμενη προσπάθεια πήγαινε για βλαστοκύστες και προεμφυτευτικό… θα πετύχεις!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

'Ελενά μου πραγματικά λυπάμαι. Δεν ξέρω τι να πω. Πραγματικα ηλπιζα οτι αυτη την φορα θα πετυχαινε. Οτι και να σου πουμε τωρα εμείς είναι πολυ λιγο.

Γραφω και σβηνω.. Στεναχωρηθηκα πραγματικα πολυ, μονο αυτο θα σου πω. Ευχομαι να βρεις την δυναμη να το ξεπερασεις και να συνεχισεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενακι μου γλυκο...τι να πω κ εγω οταν διαβαζω αυτα που γραφεισ;το ποσο λυπαμαι;..ξερεις κοπελαρα μου,μπορει ο θεουλης να εχει αλλα σχεδια για σενα,οπως ειχε αλλα για το συμπεθερακι μου..να ερθει αλλιως το μωρακι,η να ερθει με λιγη ακομα προσπαθεια κ υπομονη..υπομονη κοριτσι μου,κρατα γερα....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Συμπεθερακι μου,μιας κ ρωτησες..τα μικρα τα καταλαβα σιγουρα μετα την 22η εβδομαδα..κ εγω ανησυχουσα πολυ θυμαμαι!!μετα κατι καταλαβαινα αλλα μπορει να ηταν κ ιδεα μου,επειδη ηθελα πολυ να καταλαβω τι γινεται εκει μεσα!!θυμαμαι ηθελα να αγορασω εκεινο το φορητο εργαλειακι που ακους τον χτυπο της καρδιας του,αλλα ηταν ακριβο το ατιμο,ασε που θα το χρησιμοποιουσα ολη μερα κ ολη νυχτα αν το ειχα αγορασει τελικα!!κανε υπομονη,βαζε το χερι στην κοιλιτσα κ καθισε ηρεμη και....περιμενε!!κ φαε κ λιγη σοκολατιτσα για να χοροπηδηξει λιγο το μομεντινι μας!!

Φιλακια πολλα σε ολες σας..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κοριτσακια μου όμορφα...

Εχω πολύ καιρό να γράψω... Δεν σας έχω ξεχάσει, σας διαβαζω κάθε μέρα όμως δεν μπορούσα να γράψω. Δεν ξέρω γιατί. Εγραφα, έγραφα, μετά τα έσβηνα.

Καστεράκι, τι να πω βρε κοριτσάκι μου... Δεν έχω λόγια παρηγοριάς, άλλωστε δε νομίζω ότι μπορεί να απαλύνουν ένα τέτοιο πόνο..

Ελενάκι, στεναχωρεθηκα πολυ... Δεν ξέρω τι να γράψω. Προσπάθεια στην προσπάθεια, εξετάσεις στις εξετάσεις και πάνω που φαίνεται μια μικρή ηλιαχτίδα γκρεμίζονται όλα. Ευχομαι το χαμογελο να επιστρέψει γρήγορα στο προσωπακι σου.

Μομεντακι μου, αλήθεια πόσο μηνών είσαι;;; Εχω χάσει λίγο την μπάλα!

Laylaki, εύχομαι η επόμενη φορά να έρθει σύντομα και να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Μπαμπίτσιω, τι κάνει η μπαμπιτσιούλα;

Δομνινάκι, είχαμε μιλήσει και στο τηλέφωνο. Στον γιατρό πήγες;

Κρισομάνα, τι κάνεις κοριτσάρα μου; Οι αντρακλες σου σε τρελαίνουν; (μεταφορικά και κυριολεκτικά!)

JXFXp3.png

Εγω δεν έχω νέα...

Πήγα μια βδομαδούλα που είχα άδεια στο εξοχικό με τους γονείς μου και απόλαυσα την περιποίηση της μανούλας! Βλέπετε ο Λάρος δεν είχε τώρα άδεια οπότε τι να έκανα κι εγώ μόνη μου; Τα μαζεψα κ πήγα στη μαμά μου! χαχαχαχα!!!!

Τωρα κάνω υπομονή... 2 βδομάδες έμειναν κ μετά φτου ξελευτερία!!!! Φεύγω από τη δουλειά και ρίχνω μαυρη πετρα πίσω μου! Μου έχει κάνει τη ζωή κόλαση! Να φανταστειτε οτι από το άγχος μου οι παλάμες μου ιδρώνουν τόσο πολύ που μουλιάζουν.. Πώς γίνονται τα χέρια όταν τα έχεις πολλή ώρα στο νερό; Ετσι... Για να μην πω για τις ταχυκαρδίες, τους πονοκεφάλους και άλλα τέτοια ωραία. Ε δε θα πεθάνω κιόλας!

Ουφ, συγχυστηκα πάλι...

Σας καληνυχτώ κοριτσάκια μου!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας...

Γυρίσαμε κι εμείς στο κλεινόν άστυ και ομολογουμένως δεν το θέλαμε καθόλου, ούτε εγώ ούτε ο άνδρας μου να γυρίσουμε αλλά τι να κάνουμε.. Η ανάγκη βλέπετε..

Το ραντεβού με τον γιατρό μου είναι την Τετάρτη αλλά επειδή μια ανησυχία και ανυπομονησία την έχω πήρα σήμερα τηλέφωνο τον εξωσωματικό μου και κανονίσαμε να πάω το βράδυ να με δει.. Θα πάω γύρω στις 9.30 διότι το ιατρείο του είναι κλειστό για διακοπές και σήμερα βλέπει τις κοπέλες που παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.. Δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω πάντως ότι νέα και να έχω - που ελπίζω να είναι καλά - θα σας τα γράψω αύριο πρωί - πρωί..

Επ' ευκαιρίας θα μου γράψει και τις αντιπηκτικές οι οποίες είναι πανάκριβες..

Πείτε μια ακόμη προσευχούλα για μένα κοριτσάκια μου.. Την έχω τόσο ανάγκη!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλωστο Λαρακι! Χαρηκα που εγραψες και καταλαβαινω απολυτα οτι δεν μπορουσες να γραψεις ολον αυτο τον καιρο. Οσο για την δουλεια μην σκας, κοντευει ο καιρος.. Και πολυ καλα κανεις και τα βροντας κατω αφου αυτο σε κανει να νιωθεις καλυτερα.. ε αμαν πια δεν θα πηγαινουμε μια ζωη κοντρα στα θελω μας και να ταλαιπωρουμαστε και να χαλαμε την ψυχολογια μας.. τα πρεπει και τα μη μας φαγανε, ενω οσοι ακολουθουν την καρδια τους και κανουν του κεφαλιου τους περνανε καλυτερα και ολα μια χαρα τους πανε .. Και που ξερεις μπορει να γυρισει και ο τροχος :) Αντε σε λιγες μερες θα σου τραγουδαμε το freedom του George Michael !

Δομνινακι τελος η διακοπουλες ε? Ε δεν πειραζει, τωρα εχεις αλλα ευχαριστα να σε απασχολουν..! Ολες οι ευχες και οι προσευχες για σενα. Και εις αυριον τα σπουδαια... και ευχαριστα! Αντε πρεπει ν'ανεβουμε λιγο εδω μεσα.. σε σενα βασιζομαστε..χεχε

Μομεντακι αληθεια πρεπει να εισαι στον 5ο? Εφαγες τον μισο γαιδαρο βρε συ και χαμπαρι δεν πηραμε.. Δεν γκρινιαζεις καθολου ;) αλλα που να προλαβεις απο μας. Καλη συνεχεια και να σε τρελανει το μωρακι σου στην κλωτσια να το χαρεις, χεχε

Ελενακι μου ελπιζω αργα αλλα σταθερα να βρισκεις παλι τον εαυτο σου και την δυναμη σου. Κουραγιο κοριτσι μου, φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι. Αλλα ποτε δεν ξερεις. Και αλλες κοπελες πανω που απογοητευτηκανε βρηκαν την λυση.. τι σου λεω τωρα θα μου πεις.. Δεν ξερω αν υπαρχει κατι που μπορει να πει καποιος για να σε ανεβασει αυτη την στιγμη. Μια ευχη κανω και για σενα να μην σου στειλει αλλη πικρα η τυχη. Κρατα γερα και πηγαινε της κοντρα και που ξερεις μπορει να αλλαξει ροτα.

Απο οτι καταλαβατε τα λεω στην νυφη για να τα ακουσει η πεθερα.. και εγω λιγο σκατα ειμαι αλλα προσπαθω να σας εμψυχωσω και να εμψυχωθω. Ειδα καπου γραμμενο οτι η μεγαλυτερη ευχαριστηση δεν ειναι η εκδικηση αλλα η ικανοποιηση και ο ενθουσιασμος που νιωθεις οταν γυριζει ο τροχος. Αυτο τον τροχο περιμενω κι εγω να γυρισει γιατι δυστυχως δεν μπορω αλλιως να εκδικηθω την τυχη μου, την μοιρα μου και ολους αυτους που μου μπαινουν στο ματι. Συγχωρεστεμε αλλα εχω διαθεση να γκρινιαξω σημερα, και που ξερεις το συμπαν μπορει ν'ακουει., χεχε

Κρισακι, Χριστινα, Καστερακι και Βαβιτσια ελατε να μας στειλετε λιγο μωρουδοσκονη, το χρειαζομαστε! Μομεντα και Δομνινα κανονικα επρεπε να το κανετε κι εσεις αλλα εχετε το ελαφρυντικο οτι ειστε ακομα αγχωμενες, σε λιγο καιρο ομως θα κρατατε τα γερα μωρακια σας αγκαλια!

Φιλακια και καλο σας βραδυ ή καλημερουδια σας

Καλημέρα και από μένα... Τί κάνετε κοριτσάκια μου; Έχω καιρό να μπώ, αλλά έλειπα σε διακοπές, μην φανταστείτε, στην μανούλα μου πήγα να με περιποιηθεί για λίγο... Φυσικά με τον μικρό, που τους τρέλανε όλους...

Από πού να ξεκινήσω;

Ελενάκι μου ειλικρινά δεν έχω λόγια... Δεν θα σου πώ λόγια παρηγοριάς... Σε καταλαβαίνω απόλυτα, και ας έχω τον μικρό... Είχα φτάσει πάτο, πιο πάτο δεν γίνοταν και αν έκανα την τελευταία πέρυσι προσπάθεια, ήταν μετά από μεγάλη πίεση του εαυτού μου, και είχα πεί τότε ότι αν έβγαινε αρνητικό θα τα παρατούσα μια και καλή... Αλλά ο Θεός είχε άλλα σχέδια... Ειλικρινά δεν ξέρω πώς έγινε αυτό... Πάντως το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ ότι η δική μου η περίπτωση ήταν ένα θαύμα και τίποτα άλλο... μην χάνεις την πίστη σου καλή μου. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, θέλει χρόνο, αλλά ο επιμένων νικά!!!!

Λαράκι μου πόσο σε καταλαβαίνω με την δουλειά... Και μένα τα νεύρα μου κρόσια... Το αφεντικό τα έχει βάλει μαζί μου για ότι και αν συμβαίνει... Ακόμη και γιατί αργεί η αλληλογραφία να έρθει, και γιατί κάνει ζέστη, και ότι μπορείτε να φανταστείτε.... Υπομονή λοιπόν γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και έχω και θέμα με την δουλειά του συζύγου... Όλο ωραία πράγματα.... Μπράβο Λαράκι, να φύγεις να ησυχάσεις να ηρεμήσεις και να δείς ότι θα έρθει και το μπεμπέ....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Και συνεχίζω...

Λαγιάκι μου ποιός σε πείραξε; Να έρθω να τον πλακώσω γιατί έχω και κάτι νεύρα.... Αχ αυτός ο τροχός, ανεβαίνει -κατεβαίνει... Αλλά να ξέρεις κάτι... Σε αυτή την ζωή όλα εδώ πληρώνονται, αυτό να το θυμάσαι....

Μομεντάκι εσύ θα γεννήσεις και είδηση δεν θα το πάρουμε... Καλέ μπές και πές μας καμιά λεπτομέρεια....

Δομνινάκι περιμένουμε με αγωνία τα νέα του μπεμπέ σου!!!!

Μπαμπιτσάκι,Κρισάκι, Καστεράκι τί κάνετε; Τα μωρούλια σας;

Εμείς ετοιμαζόμαστε για την βάπτιση, θα σας στείλω πμ με το προσκλητήριο, ελπίζω να τα καταφέρω να το κάνω... Όποια μπορεί θα το χαρώ ιδιαίτερα...

Φιλάκια σε όλες και.... Καλή προσαρμογή σε όλους μας!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλημέρα κοριτσάκια μου... Καλημέρα σας λέει επίσης και το μικρό Δομνινάκι το οποίο βρίσκεται παρεούλα μου και ελπίζω να μείνει επ' αόριστον στην ζωή μου..

Πήγαμε χθες στο γιατρό.. όλα καλά.. είδαμε σάκκο, λεκιθικό ασκό και ακούσαμε και αχνά την καρδούλα η οποία μάλλον άρχισε προχθές να χτυπά.. Μου είπε να μην ανησυχώ, δεν υπάρχει καμία αποκόλληση, όλα φαίνονται να εξελίσσονται τέλεια και μου είπε ότι χαίρεται που με βλέπει να χαμογελώ επιτέλους. Στο γιατρό μου μου είπε να πάω προς το τέλος της βδομάδας για να μπορέσουμε να δούμε και να ακούσουμε την καρδούλα καλύτερα..

Είμαι χαρούμενη κοριτσάκια μου αλλά εξακολουθώ να είμαι συγκρατημένη.. Ένα βήμα τη φορά και μια ανάσα παραπάνω..

Σας στέλνουμε φιλιά και οι δυο μας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Δομνινα! Ετσι οπως λες ενα βημα τη φορα και ολα καλα θα πανε! Ακουσατε και καρδουλα ε? Μεγαλη στιγμη. Αυτο το χαμογελο ελπιζω να μεινει για παντα στα χειλη σου.

Χριστινακι μου πολυ χαιρομαι που εχεις αγριες διαθεσεις ;)

Δεν με πειραξε κανενας αμεσα αλλα με εκνευριζουν ολοι οι 'φιλοι' και οι γνωστοι που το παιζουν σουπερ γονιμοι και κοκορευονται γι'αυτο.. εχω φτασει στο σημειο να θεωρω οτι επιτηδες τα κανουν αυτα τα σχολια.. εχω βαρεθει να βλεπω και αυτην την προσμονη στα πεθερικα και στους γονεις ν'ανακοινωσουμε κατι ευχαριστο ενω εμεις εχουμε τον πονο μας.. Τα γνωστα δηλαδη οτι περναει καθε γυναικα σε αυτη την φαση. Φανταζομαι οτι ισως σου θυμιζει κατι και σενα απο τα παλια.. Τωρα ομως κρατας τον μπεμπουλη σου αγκαλια :) Να χαιρεσαι την καθε στιγμη μαζι του!

Φιλακια και στις υπολοιπες

Καλημέρα κοριτσάκια μου... Καλημέρα σας λέει επίσης και το μικρό Δομνινάκι το οποίο βρίσκεται παρεούλα μου και ελπίζω να μείνει επ' αόριστον στην ζωή μου..

Πήγαμε χθες στο γιατρό.. όλα καλά.. είδαμε σάκκο, λεκιθικό ασκό και ακούσαμε και αχνά την καρδούλα η οποία μάλλον άρχισε προχθές να χτυπά.. Μου είπε να μην ανησυχώ, δεν υπάρχει καμία αποκόλληση, όλα φαίνονται να εξελίσσονται τέλεια και μου είπε ότι χαίρεται που με βλέπει να χαμογελώ επιτέλους. Στο γιατρό μου μου είπε να πάω προς το τέλος της βδομάδας για να μπορέσουμε να δούμε και να ακούσουμε την καρδούλα καλύτερα..

Είμαι χαρούμενη κοριτσάκια μου αλλά εξακολουθώ να είμαι συγκρατημένη.. Ένα βήμα τη φορά και μια ανάσα παραπάνω..

Σας στέλνουμε φιλιά και οι δυο μας!

Μπράβο δομνινακι μου καλό! Ήμουν σιγουρη πως θα μας είχες Ευχαριστώ νέα! Πάμε στο επόμενο βήμα λοιπόν! Πόσο μου αρέσει!:-)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μπραβο Δομνινα! Ετσι οπως λες ενα βημα τη φορα και ολα καλα θα πανε! Ακουσατε και καρδουλα ε? Μεγαλη στιγμη. Αυτο το χαμογελο ελπιζω να μεινει για παντα στα χειλη σου.

Χριστινακι μου πολυ χαιρομαι που εχεις αγριες διαθεσεις ;)

Δεν με πειραξε κανενας αμεσα αλλα με εκνευριζουν ολοι οι 'φιλοι' και οι γνωστοι που το παιζουν σουπερ γονιμοι και κοκορευονται γι'αυτο.. εχω φτασει στο σημειο να θεωρω οτι επιτηδες τα κανουν αυτα τα σχολια.. εχω βαρεθει να βλεπω και αυτην την προσμονη στα πεθερικα και στους γονεις ν'ανακοινωσουμε κατι ευχαριστο ενω εμεις εχουμε τον πονο μας.. Τα γνωστα δηλαδη οτι περναει καθε γυναικα σε αυτη την φαση. Φανταζομαι οτι ισως σου θυμιζει κατι και σενα απο τα παλια.. Τωρα ομως κρατας τον μπεμπουλη σου αγκαλια :) Να χαιρεσαι την καθε στιγμη μαζι του!

Φιλακια και στις υπολοιπες

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω! Τα ίδια ένιωθα κι εγώ και κάθε κοπέλα πξυ δυστυχώς ταλαιλωρειται για νΑ γίνει μανούλα! Ο τροχός θα γυρίσει θα το δεις! Συνέχισε να πιστεύεις και θα γίνει!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δομνινακιιιιιιιιι!!!!!!μωρο μου ποσο χαιρομαι για σενα!!!κ για το μωρακι μας φυσικα πιο πολυ!!!!θα σε παρω τηλ.να τα πουμε,θελω τοσο πολυ να σε ακουσω!!!!να σε δω να χαμογελας δεν μπορω,τουλαχιστον να σε ακουσω!!!ενα βημα την φορα κ ολα θα πανε καλα,αυτο θα ειναι το συνθημα μας!!!

Λαρακι μου μετρας αντιστροφα ε;;;εχω υπαρξει κ εγω σε αρρωστο εργασιακο περιβαλλον κ σε καταλαβαινω ματια μου..απλα εσυ το εχεις υπομεινει πολυ περισσοτερο χρονικο διαστημα..καλα κανεις κ φευγεις,κ θα δεις,οταν ξαλαφρωσεις απο αυτον τον μπελα,θα ερθει κ το μωρακι κ μια νεα δουλεια που θα σου φαινεται πανευκολη,σε σχεση με οσα εχεις ζησει στην τωρινη..κ να μας γραφεις χωρις να σβηνεις,θελουμε να ακουμε ολες σου τις σκεψεις,κ τις καλες κ τις ασχημες..ειμαστε εδω παντα η μια για την αλλη,ετσι κουκλι μου;;

Λαιλακι οτι εγραψες,να ξερεις το ζησαμε κ το φαγαμε στην μαπα ολες μας..να σε βλεπουν στην κοιλια συνεχεια μπας κ εμεινες εγκυος κ δεν το πηραν ειδηση,να ακους για ζευγαρια που λενε θα κανουμε παιδι κ γινεται αμεσως αυτο,να λες εμενα τι,ποιος με εφτυσε;;αλλα εχεις ο θεος για ολους κοριτσι μου,απλα αλλους τους πεδευει λιιγο παραπανω..πεδευουμε αυτους που αγαπαμε,ετσι δεν λεμε;;;ολα θα πανε καλα κ για σενα,θα δεις,εχε πιστη..

Λενακι μου σου στελνω μια σφιχτη αγκαλιτσα..

Μομεντοσυμπεθερινι μου εσενα ενα ρουφηχτο φιλακι!!!

Χριστινακι με το καλο η βαπτιση κοριτσαρα μου!!

Φιλακια σε ολες σας τσουπριτσες μου!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Δομνίνα σούπερ σας βρίσκω μπράβο καλό μου όλα είναι τέλεια και θα εξελιχθούν το ίδιο τέλεια μέχρι το τέλος!

Ελενάκι μου δεν ξέρω τί να σου πω μόνο οτι καταλαβαίνω τον πόνο που νοιώθεις όλες εδω μέσα νιώσαμε το ιδιο, αλλα είδες ότι οι περισσότερες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα καταφέραμε..δε μπορεί θα έρθει και η δική σου η σειρά.

Λαρα μπράβο που σε τέτοιους καιρούς πήρες αυτήν την απόφαση, πάντως είναι πολύ δύσκολο να είσαι σε άσχημο εργασιακό περιβάλλον ήμουν και εγώ σε ένα τέτοιο κάποτε και την έκανα με ελάφρα, κάνε όπως νοιώθεις εσύ καλύτερα.

Χριστίνα με το καλό η βαφτιση του μικρού σου!

Μομεντάκι σε ποια εβδομάδα είσαι?

Εμείς όχι και τόσο καλά, το μωρό μου δηλαδή καλά είναι εγώ είμαι χάλια.Κορίτσια έπαθα μαστίτιδα ε ναι το έπαθα και αυτό έχω δύο βράδια τώρα που ο πυρετός κάτω απο 39,8 δεν πέφτει, έπρεπε να ξεκινήσω κατευθείαν αντιβίωση, αφήστε τον πόνο...σκέτη ταλαιπωρία μιλάμε δεν αντέχω άλλο ελπίζω σιγά σιγά να υποχωρήσι δεν μπορεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...