Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , MarStam είπε:

Εκεί έχουμε καταλήξει κ εμείς. Κακά ωάρια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε όλοι, μένω εύκολα εγκυος και έχω καλές μετρήσεις γενικά. Δλδ τα καλά ωαρια κοιμούνται σαν να λέμε...

Απλά ανησυχώ γενικά, αν δεν καταφέρω να βγάλω ούτε ένα καλό? Θα προσπαθώ ξανά και ξανά?

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πως εφόσον είμαι γόνιμη θα έχω σύντομα επιτυχία, αλλά κατάπια την πρώτη αποβολη και είχα χαρεί τόσο με τις 2 επόμενες τόσο σύντομες εγκυμοσύνες που πάλι η κατάληξη ήταν η ίδια.. Φοβάμαι να ελπίζω...

Αφού καταλήγεις ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων στην επόμενη προσπάθεια πήγαινε για βλαστοκύστες και προεμφυτευτικό… θα πετύχεις!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Αχ βρε καστεράκι μου...γι αυτό είμαστε εδώ...και στα καλά και στα άσχημα...Πραγματικά είναι το πιο λυπηρό αυτό...να χάνεται ένα μικρό παιδάκι! Ουφ....τα συλληπητήρια μου!

Εκεί που είναι τώρα είμαι σίγουρη πως θα υποφέρει πολύ λιγότερο και θα είναι όλη μέρα με ταυπόλοιπα αγγελάκια να μας βλεπουνε από ψηλά να μας χαμογελάνε...

Ετσι για να μην ξεχνάμε πόσο πολύτιμη είναι η ζωή...και τίποτα δεν είναι δεδομένο...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Καστεράκι μου πόσο δύσκολο είναι για όλους σας, για την μαμά του τον μπαμπά του,δεν έχω λόγια... Συλληπητήρια! Ένα μικρό αγγελάκι στον ουρανό είναι και θα σας προσέχει όλους... Δεν έχω λόγια... Κουράγιο σε όλους σας...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καστερακι μου πολυ λυπαμαι.. Ελπιζω να βρειτε την δυναμη να το ξεπερασετε αν και ειναι πολυ δυσκολο. Οι παιδικες ψυχουλες πανε κατευθειαν στον παραδεισο, αυτο ειναι μια παρηγορια.. Κουραγιο σε ολους σας..

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ.

Μομεντάκι εκεί που είναι τώρα το αγοράκι μας δεν υποφερει καθόλου και έχει την καλύτερη παρέα, όλα τα αγγελάκια του ουρανού και δεν κάνει να κλαίμε γιατί του βαραίνουμε την ψυχούλα του.Η μαμά του, κορίτσια, πραγματικό παράδειγμα πίστης, το βούλεωε πολύ, διάβασε πάρα πολύ γι'αυτή τη στιγμή, είχε προετοιμαστεί πολύ καλά, άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε.

Μια χαρα κ μαζι μια λυπη...ποσο με στεναχωρησε το νεο σου καστερακι..δυναμη κ πιστη να εχουν οι γονεις..το σιγουρο ειναι οτι επεσε φωτια κ εκαψε στο σπιτικο τους κ ποτε δεν θα το ξεπερασουν μα με πιστη θα ζησουν να τον θυμουνται..ας αναπαυσει την ψυχουλα του ο θεος..κριμα..

Δομνινακι μου ηθελα να τσιριξω να σου γραψω διαφορα μα τωρα..θα σου ευχηθω να εισαι γερη να μεγαλωσεις το εμβρυακι σου,κ ναναι κ αυτο γερο κ ολα τα μωρακια του κοσμου..το ονειρο εγινε πραγματικοτητα κοριτσαρα μου!!ποσο χαρουμενοι θα ειστε με τον αντρουλη σου!!!τιποτα δεν θα σου παρει την χαρα σου,εχε πιστη κ πορευσου...σαγαπαμε πολυ!!!

Αχ,δεν θελω να γραψω αλλα..καστερακι μου οτι κ να πω θα ειναι λιγο..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη και πάλι που σας στεναχώρησα..ας μην πω τίποτα άλλο να μην το βαρύνω κι άλλο..

Ελενα καλή επιτυχία κορίτσι μου και απο μένα!

Εμεις γίναμε προχθές 4 μηνών και πήγαμε στον παιδίατρο για εμβόλια, είμαστε 7080 κιλά και 64,5 μιά χαρα όλα, τον άλλο μήνα θα αρχίσουμε και κρέμες για να δούμε.Χριστινάκι εσείς όταν ξεκινήσατε κρέμες δυσκολευτήκατε?Τις έτρωγε ο μικρός?

Μομεντάκι σε ποια εβδομάδα είσαι?Έχετε εκεί πολύ ζέστη, να προσέχεις μην πολυκυκλοφορείς με τους καύσωνες (αν έχετε)

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!!! Εγώ, ξέρετε, τα κλασικά... προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, να είμαι αισιόδοξη, να μη ψάχνω για συμπτώματα... νομίζω πως τίποτα από όλα αυτά δεν καταφέρνω αλλά ας μην το κάνω θέμα:tongue::-P Καλά η αποθέωση είναι όταν σκέφτομαι τη μέρα της χοριακής:? Δε θέλω να πάω βρε κορίτσια, δεν το αντέχω αυτό το καρδιοχτύπι... Α, ξέχασα και να σας πω πως αυτή τη φορά δεν έμεινα ούτε μία μέρα στο κρεβάτι. Εννοείτε πως δεν έκανα τίποτα, απλώς δεν ήμουν στο κρεβάτι.

Καστεράκι μου, ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του! Κρίμα, πολύ κρίμα...:(

Πολλά φιλάκια σε όόόλες!!!!!!!!!!!!

Γεια σας και από μένα!

Καστεράκι μου πραγματικά οσο σκέφτομαι τους γονείς του μικρού...ουφ..Ο Θεός και η Παναγίτσα να τους δίνουνε δύναμη..Αληθεια έχουνε κι άλλα παιδάκια; Οχι πως αλλάζει και κάτι σε αυτή την τραγωδία, απλά ρωτάω...Ισως πάρουνε δύναμη από αυτά γι αυτό...Εσύ πώς είσαι με όλα αυτά; Να θυμάσαι να χαίρεσαι την κάθε στιγμούλα με το μικρούλι σου...κάθε κάθε στιγμούλα...Τελικά είναι τόσο σημαντικό το κάθε τι ε...Αχ μεγαλώσατε! Πώς περνάει ο καιρός! Πω πω!

Οσο για τη ζέστη...ναι έχει μπόλικη...και προσπαθώ να μην κυκλοφορώ τις δύσκολες ώρες τις μεσημεριανές κλπ...Επίσης κάνω τόσα πολλά ντουζάκια που νομίζω πως θα πληρώσω περισσότερο νερό από το ακριβοπληρωμένο μας ρεύμα! Τώρα είμαι στην 19η εβδομάδα...Εκλεισα τις 18 πριν λίγες μερούλες..Ακόμή δεν ένιωσα το μομεντάκι μου και ανησυχώ...ή τουλάχιστον δεν είμαι σίγουρη αν το ένιωσα ή όχι...Ελπίζω να είναι φανερό όταν΄κάνει αισθητή την παρουσία του...Ελπίζω να κάνει αισθητή την παρουσία του όπως και να χει γιατί ανησυχώ που πολλές κοπέλες νιώθουνε αυτό από πολύ πιο νωρίς ενώ εγώ όχι...Ο γιατρός λέει όλα καλά αλλά εγώ πάλι ανησυχώ...

Ελενάκιιιιιιιιιι μου χαιρόμαστε που είσαι πάλι μαζί μας...μετά συνοδείας βεβαίως!:D Το νέο σου πλάνο που δεν κρεβατώθηκες μ'αρέσει πολύ!;)Μοιάζει με το πλάνο που είχε το συμπεθεράκι μου!;)

Δομνινάκι μου σε σκέφτομαι...σε σκέφτομαι...και σε σκέφτομαι!:D

Λαρούκο εμφανίσου καλέ να μας πεις τα καλοκαιρινά σου νέα!!!

Laylaki μου πώς είσαι; Χριστινάκι;

Φιλιά σε όλες!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συμπεθερινι μου μη μασας,κ εγω αργησα να καταλαβω τα κρισακια κ ηταν κ τρια!!απο κοιλιτσα πως παμε;;;;;

Ελενακι μουυυυυυυ!!!καλη χοριακη!!!κ αυτην την φορα να ειναι μεγαλη κ να θυμασαι την μερα της χοριακης με μεγααααααλη χαρα!!!

Δομνινομανα τι κανεις;;διακοπουλες οντας εγκυουλα;;;ομορφα δεν ειναι;;;;;

Λαρακι για εμφανισου,στο ζηταμε τοσα ατομα!!!!

Φιλια σε ολα τα κοριτσια μου!!ολα,ολα,ολα!!!!!!και στα μπεμπινια μας που ειναι πλεον μπολικα!!βαζω κ τα εμβρυακια μας μεσα!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Χάθηκε το παρεάκι μας... Δικαιολογημένα όμως. Το καλοκαίρι είναι για βόλτες και θαλασσίτσα!!!

Κρισάκι μου είναι το μόνο σίγουρο πως δεν πρόκειται να τη ξεχάσω τη μέρα. Κανονικά θα έκανα τη χοριακή στις 15 του μήνα αλλά λόγω της γιορτής/αργίας θα την κάνω στις 16. Μακάρι η Παναγίτσα να βάλει το χέρι της και να γίνει το θαύμα!!!

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!!!!!!!!!!!!

Τουλάχιστον σ' αυτό ο Θεούλης με άκουσε... Μου έστειλε την περίοδο νωρίς κι έτσι δεν έχω άγχος πια για τη χοριακή... Θα πάω το απόγευμα να την κάνω ίσα για να επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα και να μην επιβαρύνομαι άλλο με χάπια. Οι αντοχές μου εξαντλήθηκαν... Δε θέλω να περάσω άλλα χρόνια από τη ζωή μου προσπαθώντας για ένα παιδί που για κάποιο λόγο δε μου το στέλνει ο Θεούλης... Πονάει η καρδιά μου και η ψυχή μου αλλά το ξέρω ότι θα μου περάσει με τον καιρό... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες που μου συμπαρασταθήκατε και προσευχόσασταν για μένα!

Συμπεθεράκιγια διευκρίνησε πότε τα πήρες είδηση τα τρία σου αγοράκια μπας και ηρεμήσω η δόλια!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ βρε Ελένακι μου...στο προηγούμενο μου μηνυματάκι σου ευχόμουνα και θετικη΄χοριακή γιατί δεν είχα πάρει είδηση αυτό που έγραψες πως αδιαθέτησες...το έσβησα λοιπόν...:rolleyes: Και έτσι σου γράφω εδώ...και δεν ξέρω τι να πω...Δυστυχώς είμαστε πολύ μικροί για να καταλάβουμε γιατί μας στέλνει και γιατί δεν μας στέλνει κάποια πράγματα Εκείνος εκεί ψηλά...

Δεν το περίμενα κοριτσάκι μου...σοκαρίστηκα και δεν ξέρω τι να σου πω...

Να σου στείλω μια μεγάλη αγκαλιά...αυτό θέλω...Πάρε το χρόνο σου και εμείς θα είμαστε εδώ να το συζητήσουμε όποτε και όσο θες....

Λυπάμαι πολύ...:(

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...