Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , MarStam είπε:

Εκεί έχουμε καταλήξει κ εμείς. Κακά ωάρια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε όλοι, μένω εύκολα εγκυος και έχω καλές μετρήσεις γενικά. Δλδ τα καλά ωαρια κοιμούνται σαν να λέμε...

Απλά ανησυχώ γενικά, αν δεν καταφέρω να βγάλω ούτε ένα καλό? Θα προσπαθώ ξανά και ξανά?

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πως εφόσον είμαι γόνιμη θα έχω σύντομα επιτυχία, αλλά κατάπια την πρώτη αποβολη και είχα χαρεί τόσο με τις 2 επόμενες τόσο σύντομες εγκυμοσύνες που πάλι η κατάληξη ήταν η ίδια.. Φοβάμαι να ελπίζω...

Αφού καταλήγεις ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων στην επόμενη προσπάθεια πήγαινε για βλαστοκύστες και προεμφυτευτικό… θα πετύχεις!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Δομνινα μου τελεια! Ολα να συνεχισουν μια χαρα! Φανταζομαι ειναι οι πιο ομορφες διακοπουλες που εχεις κανει :) Απολαυστε το με τον αντρουλη σου.

Καστερακι μου πολυ ομορφα τα σχεδια σου για την βαφτιση! Με το καλο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Δομνίνα....τέλεια η επαναληπτική σου.

Έλενα τώρα νομίζω ότι έχεις εσύ σειρά.Το μωρό θα το βαφτίσουμε 23/9 και εννοείται πως όσες θέλουν και μπορούν να έρθουν μου λένε και στέλνω πμ με λεπτομέρειες.

Βαφτιστικά και σταυρό πήραμε με την νονά του, τέλεια κορίτσια...με φουλάρια, καπέλα αλά Michael Jackson, πολύ όμορφα και ιδιαίτερα σε γήινες αποχρώσεις.

Ρούχα για να ον πάμε πήραμε και μένει ένα ζευγάρι σταράκια και τελειώσαμε με το μωρό.Το χαρτί της πρόσκλησης με το οποίο θα τυλίξω την σοκολάτα το έφτιαξα και τα γλαστράκια θα είναι έτοιμα αρχές Σεπτέμβρη.Μόνο τα δωράκια για τα παιδάκια δε μπόρεσα να βρώ ακόμη.

Όλα ακούγονται πολύ όμορφα Καστεράκι μου! Με το καλό!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δομνινα μου τελεια! Ολα να συνεχισουν μια χαρα! Φανταζομαι ειναι οι πιο ομορφες διακοπουλες που εχεις κανει :) Απολαυστε το με τον αντρουλη σου.

Καστερακι μου πολυ ομορφα τα σχεδια σου για την βαφτιση! Με το καλο!

Καλημέρα laylaki μου...Πώς είσαι εσύ; Πώς νιώθεις; Μίλησες με το γιατρό;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπερα σε ολες! Τι μου κανετε?

Μομεντακι μου μιλησα ναι. Μου ειπε οτι μαλλον ηταν πολυ νωρις, οτι ηταν μολις ο πρωτος μου κυκλος και οτι μπορει οι ορμονες μου να μην ητανε ακομα σε κανονικα επιπεδα και οτι στον υπερηχο που μου ειχε κανει την δευτερη μερα της αιμοραγιας (Πεμπτη) ειδε το ενδομητριο λιγο λεπτο (6χιλ) και αυτο μπορει να εφταιξε..

Δεν ξερω τι να πω. Θα περιμενω ενα μηνα να μου ερθει περιοδος και μετα θα κανω εξετασεις.. Αντε να δουμε μην μας βγει τιποτα καινουργιο τωρα.

Δεν ειμαι και στα καλυτερα μου αλλα το παλευω.

Εσυ πως πας? Φουσκωνει η κοιλιτσα? :) Να προσεχεις το θαυματακι σου!

Φιλακια Πολλα σε ολες!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Εδώ που είμαι δεν έχω εύκολη πρόσβαση σε υπολογιστή αλλά ευτυχώς σήμερα τη βρήκα την άκρη και έτσι είπα να μπω να σας πω τα νέα μου..

Λοιπόν όπως σας είπε και το Μομεντάκι έκανα και χθες χοριακή η οποία δόξα το Θεό όντως διπλασιάστηκε και κάτι παραπάνω.. οπότε όλα καλά. Πρόκειται για ένα Δομνινάκι το οποιο Θεού θέλοντος θα έρθει στην αγκαλιά μου. Ο γιατρός μου πρότεινε αντί για Δευτέρα να κάνω επαναληπτική την Τετάρτη για να μπορέσουμε να δούμε μια αξιόλογη άνοδο αλλά και για να μην ταλαιπωρούμαι συνέχεια και σωματικά και ψυχικά.. Κι εγώ συμφώνησα..

Έτσι είμαι στο χωριό μου, κάνω τα μπάνια μου (απλά βουτάω, βγαίνω αλλάζω μαγιό και φτου από την αρχή) γιατί αυτή τη φορά σκοπεύω να ακολουθήσω το ένστικτό μου.. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε σάκος ούτε τίποτε ακόμη δε νομίζω να επηρεάζει κάπου αρνητικά η θάλασσα. Ίσα ίσα τα νερά είναι πεντακάθαρα και η ψυχολογία μου ενισχύεται.

Έτσι επόμενη χοριακή την Τετάρτη και Θεού θέλοντος θα έχουν πάει όλα τέλεια..

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που με σκέφτεστε.. Μου είστε πολύτιμες.. Μου δίνουν τόσο κουράγιο οι ευχές σας και η αγάπη σας!

Καλά να περνάτε και θα προσπαθήσω να ενημερώσω το συντομότερο.. Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα...

Δομνινάκι μου τί τέλεια νέα είναι αυτά!!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο.... Θα περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη για να πανυγηρίσουμε και επίσημα αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Να είσαι ήρεμη, να περνάς καλά και θα δείς ότι σε εννιά μήνες θα έχεις στην αγκαλιά σου το δικό σου μωράκι!!!!!

Ελενάκι τώρα ήρθε η σειρά σου.... Αντε να γεμίσουμε μωράκια!!!

Λαγιάκι υπομονη και σε σένα θα έρθει από το Σεπτέμβριο και μετά... Όλα καλά θα πάνε, μην ανυσηχείς για τίποτα...

Μομεντάκι μου, μην ανυσηχείς για τους μύκητες, και εγώ είχα πέρυσι... Θυμάμαι είχα κάτι πράσινα υγρά και έιχα κατατρομάξει... Μια αλοιφούλα είχα πάρει και εγώ και όλα καλά... Συμβαίνει πολύ συχνά στην εγκυμοσύνη... Καλέ πόσο είσαι; Θα γεννήσεις και χαμπάρι δεν θα πάρουμε...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Και συνεχίζω...

Καστεράκι, Κρισάκι, Μπαμπιτσάκι να μου φιλήσετε τα μωρουλίνια σας...

Εμείς ξεκινήσαμε τις χορτόσουπες... Όλα καλά... Τις τρώει μια χαρά ο μικρός... Κάναμε μέχρι στιγμής 8 μπάνια στην θάλασσα, και του αρέσει πάρα πολύ...

Κορίτσια σας φιλώ, μπόλικη μωρουδόσκονη στην Δομνίνα και στην Έλενα!!!!

Θα τα ξαναπούμε!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Christm μου σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

Να σου ζησει ο μπεμπουλης! Περναει γρηγορα ο καιρος ε? Ετσι παντα να εισαι χαρουμενη να μην τον καταλαβαινεις.. :)

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Φιλακια

Γιούπιιιιιιιιιι!!!! Ανακοίνωσηηηηηηηηηηηηηη!!!!!

47810.jpg

Μπήκα στα πεταχτά να σας πω πως το Δομνινάκι μας έκανε επαναληπτική και ανέβηκε στα 691!!!! Αυτό σημαίνει πως όόόλα πάνε καλάάάάάάά!!!!:-D

Αντε να προχωράμεεεεεεεεεεε!!!:-D:grin::-D:grin:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Τέλεια νέα!! Ευχαριστούμε μομεντακι για την ενημερωση!

Δομνίνα μου πήρες φόρα! Επιτέλους το όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Να έχεις μια καλη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και απο δω και μπρος μονο χαρές!

Ελενά μου περιμένουμε νέα σου.. να μην ξεχνιόμαστε ;)

Λάρα μου καιρό έχουμε να δούμε μηνυματάκι σου. Ελπίζω όλα καλά.

Πολλα φιλακια σε όλες τις μανούλες και τα μωρακια τους!

Δομνινάκι μου είσαι μια μέλλουσα μανούλα!!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και όλα να πάνε τέλεια.... Θα σου δώσω μια ευχή: Να έχεις μια εγκυμοσύνη σαν την δική μου που δεν κατάλαβα τίποτα και Δόξα σοι το Θεό έφερα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!!!! Να προσέχεις πάρα πολύ και όλα θα πάνε καλά!!!

Σε γλυκοφιλώ!!!!!

Αχ μου έφτιαξες το κέφι!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Όπως πολύ σωστά σας είπε το Μομεντάκι η χοριακούλα μου ανέβηκε στο 691. Έτσι όλα δείχνουν ότι προχωράνε καλά και εγώ τολμώ να πω ότι ανασαίνω λίγο πιο ελεύθερα...είμαι πολύ συγκρατημένη και φοβάμαι να χαρώ γιατί φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει και θα μου πάρει τη χαρά πίσω..

Τέλος πάντων.. να μη σας ζαλίζω με τις δικές μου σκέψεις και φοβίες. Το θέμα είναι ότι ο εξωσωματικός είναι ευχαριστημένος και τον γιατρό μου θα τον πάρω σε λίγο για να μιλήσουμε και να κανονίσουμε το πότε θα με δει.

Μέχρι τότε περνάω ήρεμα, ξεκουράζομαι, χαλαρώνω και πάω ένα βήμα τη φορά.

Επίσης να σας ενημερώσω και για την Έλενα η οποία αμέσως μετά την εμβρυομεταφορά έφυγε για το χωριό της και δεν έχει ίντερνετ. Λοιπόν βάλανε μια τέλεια βλαστοκύστη και έχουν βάσιμες ελπίδες ότι αυτή τη φορά το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα. Το κοριτσάκι μας είναι καλά και σας στέλνει την αγάπη του.. Χοριακή έχει στις 16 του μήνα οπότε μέχρι τότε όλες οι σκέψεις μας και οι ευχές μαζί της.

Χριστινάκι μου μακάρι η ευχή σου να γίνει πραγματικότητα. Φιλάκια στον μπεμπούλη σου από μένα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες και τις θετικές σκέψεις.. Είναι από καρδιάς και είναι η δύναμή μου..

Μόλις μπορέσω θα σας ενημερώσω για τα νεότερα..

Να περνάτε όμορφα, να ξεκουράζεστε, να χαλαρώνετε και να είστε όλες καλά!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου να πάνε όλα τέλεια σου εύχομαι

Εγω κορίτσια είμαι πολύ στεναχωρεμένη..εφυγε το παλικαράκι μας (ο ανηψιός μας) έγινε αγγελάκι στον ουρανο να προσέχει την οικογένεια του και όλα τα παιδάκια του κόσμου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...