Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, silvy22 είπε:

@MK2012 πήγατε σε αξιόλογο κέντρο ; Πχ ο άντρας μου είχε πάει βιοϊα… δεν του έβγαζαν κανένα θέμα 

μετά από λίγες μέρες με προτροπή του ανδρολογου πήγε λυμπ… και του έβγαλε 2-3 μικρόβια … μετά από αγωγή βιταμίνες 

διατροφή όχι στενά εσώρουχα κτλ ρίξαμε και το dfi από υψηλό ποσοστό σε κάτω του 30

Πήγαμε στο ίδιο κέντρο που είχαμε πάει κ το καλοκαίρι δλδ στον Λυμπερ…λο.

τον Ιούλιο νορμαλ dfi κ λίγο αυξημένο στρες συν ecoli.

Τώρα διπλάσια σχεδόν dfi και στρες χωρίς μικρόβιο. Ενώ δε πήρε αντιβίωση. Καμμία λογική γενικά.

Τωρα που δε του βρήκε μικρόβιο δεν έχουμε κάτι να θεραπεύσουμε !

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά, ήρθα κι εγώ.. Έχω να σας πω κάτι..

Λοιπόν, είμαι κι εγώ ολίγον έγκυος.. 47 η χοριακή..

Βλέπετε επειδή φεύγω το Σάββατο σε διακοπές και ήθελα να έχω το αποτέλεσμα από το ίδιο μικροβιολογικό εργαστήριο σε περίπτωση που έβγαινε θετικό, μίλησα με το γιατρό προχθές και μου επέτρεψε να την κάνω σήμερα (μιας και βάλαμε βλαστοκύστες)...

Έτσι πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο και άκουσα το μαγικό νουμεράκι..

Ομολογώ ότι είμαι πολύ περισσότερο συγκρατημένη απ' ότι περίμενα αλλά όλες πολύ καλά ξέρετε ότι έχω καεί στο χυλό, οπότε οφείλω και με το παραπάνω να φυσάω και το γιαούρτι..

Σας παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα συγκρατημένες με τους πανηγυρισμούς για μένα.. Ας πανηγυρίσουμε λίγο πιο έντονα το Σάββατο και μετά από Δευτέρα θα αρχίσουμε τους τρελλούς πανηγυρισμούς..

Μίλησα με το γιατρό και μου είπε ότι θα ηρεμήσω μόνο όταν το γεννήσω.. και έχει απόλυτα δίκιο..

Προς το παρόν ήρεμα, χαλαρά και συγκρατημένα..

Σας ευχαριστώ θερμά για όλες τις προσευχές και τις σκέψεις και θα ήθελα λίγη ακόμη μωρουδόσκονη παρακαλώ!

Σας φιλώ και σας αγαπώ όλες τόσο πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Laylaki μου γλυκό μην απογοητεύεσαι.. Ο Θεός είναι μεγάλος.. μακάρι να πάνε όλα καλά αλλά ακόμη κι αν δεν πάνε αυτή τη φορά είμαι σίγουρη ότι η μέρα που θα γίνεις μανούλα πλησιάζει με φόρα..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνινα μου μπραβο! Αντε επιτελους ευχαριστα. Να συνεχισουν ν'ανεβαινουν οι χοριακες κανονικα. Στην αναμονη λοιπον και στην προετοιμασια για τους πανηγυρισμους.. ;)

Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Κανω υπομονη κι εγω.

Φιλακια Πολλα!

Συμπεθερίνιιιιιιιιιιιιιιι....λαρούκοοοοοοοοοοοοοοο....βαβιτσιάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....ελενάκιιιιιιιιιιιι....χριστινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....καστεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

Μαζευτείτεεεεεεεεεεεε!!! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

Δομνινάκι μου καλό ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ! Αλλά δεν θα πω τιποτα άλλο...περιμένω το Σάββατο για να...εκραγώ!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Μομεντάκι μου καλό, γλυκό μου Μομεντάκι...

Σ' ευχαριστώ που είσαι τόσο συγκρατημένη:P Πήρα το γλυκύτατο μηνυματάκι σου αργά χθες το βράδυ και η ώρα ήταν περασμένη για να σου απαντήσω.. Σήμερα προσπάθησα να σου στείλω αλλά δεν τα κατάφερα.. κάτι έχει πάθει το δίκτυο.. Θα προσπαθήσω να σε πάρω τηλεφωνάκι το απόγευμα... Και αύριο θα σε ενημερώσω με μηνυματάκι για το νουμεράκι να το γράψεις στα κοριτσάκια μας διότι δε νομίζω ότι θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή - τουλάχιστον για αύριο..

Κοριτσάκια μου γλυκά λίγη υπομονή ακόμη μέχρι αύριο!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσια μου!

Δυστυχως moments μου η χοριακη πεφτει.. ηταν στο 37 χ8ες. Δεν πειραζει next time :) οποτε και αν ειναι αυτη.

Φιλια!

Layla λυπάμαι πολύ.. Εύχομαι η επόμενη φορά που θα κάνεις χοριακή να είναι όσο το δυνατόν συντομότερα...

Η σκέψη μου μαζί σου;)

L2qIp2.png

Πω πω Δομνινάκι είσαι εγκυούλααααααα......μπράβο κοριτσάκι μου συγχαρητήρια..όλα καλά θα π'ανε απο εδώ και στο εξής..περιμένουμε να μας ενημερωσεις για τα αποτελέσματα σήμερα

Καλημερα κοριτσια μου!

Δυστυχως moments μου η χοριακη πεφτει.. ηταν στο 37 χ8ες. Δεν πειραζει next time :) οποτε και αν ειναι αυτη.

Φιλια!

λαιλάκι λυπάμαι κορίτσάκι μου...μην στεναχωριέσαι όμως σημασία εχει ότι μπορείς να μείνεις έγκυος..

Διαφημίσεις

Καλε καλε,καλε καλε,το μικρο μου το δομνι,εκανε μωρο παιδι!!!!!!!ωπα,ωπα,ωπα!!!δεν εχω ιντερνετ,μπαινω φεις,κατι διαβαζω,κατι καταλαβαινω!!!!αχ βρε μωρακι μου ολα θα πανε καλα!!!μανουλες μαζι με το συμπεθερακι μου!!!και μας χρωστας το νουμερο της νεας χωριακης ε!!!περιμενουμεεεεεεεε!!!!!

Λαιλακι μου εσυ μας στεναχωρησες..παντα λεω οτι μια αποβολη δειχνει οτι μπορεις τουλαχιστον να κανεις μωρακι με τον αντρα σου,απλα δεν εφτασε ακομη η στιγμη...αλλα την βλεπω να ερχεται συντομα..ελπιζω να εισαι καλα κοριτσι μου..

Συμπεθερακι μου ειδα μια φωτο σου στο φεις,αλλα δεν φαινεται η κοιλιτσα να καμαρωσω το αστερι του καφε μας!!!!!

Σας φιλω ολες,κ περιμενω κ αλλα ευχαριστα,κ αλλα κ αλλα!!!λενακι μου για σενα το λεω,ε!!!!!καλη επιτυχια κοριτσαρα μου!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!

Δομνινάκι μου μη μας ξεχνάς... περιμένουμε.......

Κρισάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες!!! Μακάρρι να δώσει ο Θεούλης αυτή τη φορά να έχουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα!!! Τι κάνουν τα αγόρια σου; Συνήλθατε από τα τσιμπήματα;

Laylaki μου, λυπάμαι για την κατάληξη αλλά όπως λένε και τα κορίτσια προσπάθησε να δεις το θετικό σε όλο αυτό, ότι μπορείς να μείνεις έγκυος και θα δεις που πολύ σύντομα θα γίνει και πάλι!!!

Καστεράκι μου, τι κάνεις; Το βαφτίσατε το αγοράκι σας;

Πολλά φιλιά και σε όλες τις υπόλοιπες!!!!!!!!!

Είμαι χαρούμενηηηηηηηηηηη!!!

Εκανε επαναληπτικη το δομνινάκι μας και ανέβηκε στα 99!!!!:D:D:D

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Είμαι χαρούμενηηηηηηηηηηη!!!

Εκανε επαναληπτικη το δομνινάκι μας και ανέβηκε στα 99!!!!:D:D:D

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!:D:D:D

Μπράβο Δομνινάκι μου, μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δε συγκρατιέμαι άλλο, είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Δομνίνα....τέλεια η επαναληπτική σου.

Έλενα τώρα νομίζω ότι έχεις εσύ σειρά.Το μωρό θα το βαφτίσουμε 23/9 και εννοείται πως όσες θέλουν και μπορούν να έρθουν μου λένε και στέλνω πμ με λεπτομέρειες.

Βαφτιστικά και σταυρό πήραμε με την νονά του, τέλεια κορίτσια...με φουλάρια, καπέλα αλά Michael Jackson, πολύ όμορφα και ιδιαίτερα σε γήινες αποχρώσεις.

Ρούχα για να ον πάμε πήραμε και μένει ένα ζευγάρι σταράκια και τελειώσαμε με το μωρό.Το χαρτί της πρόσκλησης με το οποίο θα τυλίξω την σοκολάτα το έφτιαξα και τα γλαστράκια θα είναι έτοιμα αρχές Σεπτέμβρη.Μόνο τα δωράκια για τα παιδάκια δε μπόρεσα να βρώ ακόμη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...