Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, silvy22 είπε:

@MK2012 πήγατε σε αξιόλογο κέντρο ; Πχ ο άντρας μου είχε πάει βιοϊα… δεν του έβγαζαν κανένα θέμα 

μετά από λίγες μέρες με προτροπή του ανδρολογου πήγε λυμπ… και του έβγαλε 2-3 μικρόβια … μετά από αγωγή βιταμίνες 

διατροφή όχι στενά εσώρουχα κτλ ρίξαμε και το dfi από υψηλό ποσοστό σε κάτω του 30

Πήγαμε στο ίδιο κέντρο που είχαμε πάει κ το καλοκαίρι δλδ στον Λυμπερ…λο.

τον Ιούλιο νορμαλ dfi κ λίγο αυξημένο στρες συν ecoli.

Τώρα διπλάσια σχεδόν dfi και στρες χωρίς μικρόβιο. Ενώ δε πήρε αντιβίωση. Καμμία λογική γενικά.

Τωρα που δε του βρήκε μικρόβιο δεν έχουμε κάτι να θεραπεύσουμε !

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Σήμερα κοιμήθηκα μέχρι τις 9.30 το πρωί.. πρωτοφανές αυτό για μένα.. αλλά βλέπετε τις τελευταίες μέρες ξύπναγα στις 5 το πρωί οπότε μάλλο συσσωρεύτηκε όλη η κούραση και το χρειαζόμουν..

Σας ευχαριστώ για την πίστη σας στα Δομνινάκια μου.. εύχομαι να μη σας απογοητεύσουν και την άλλη Παρασκευή να κάνουν αισθητή την παρουσία τους..

Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως τα δεχτηκες τα τρια σου μπουμπουκοδομνινακια κοριτσαρα μου!!!!!ολα να πανε καλα ,να γινουν τρια ομορφα μωρακια στρομπουλα κ ζαβολιαρικα!!!!!!

Ελενακι μου κατι μου λεει πως μας αποφευγεις...απορρω,γιατι;;;;;;ασε,εχουμε γινει ο φοβος κ ο τρομος των φιλων μας...κανενας δεν θελει να μας κανει κ πολυ παρεα!!!!!μπουαααααα....κλαψ...

Μομεντινι θα μαθουμε νεα του μικρου μομεντους,η θα μας σκασεις;;;;αυτο το μωρο το αγαπαμε λεμε,θελουμε να ξερουμε πως ειναι,τι κανει!!!Φιλακιαααααααα!!!

Ξέρω πως το αγαπάτε καλό μου συμπεθερίνι! Αλλά δεν έχω κανένα νεάκι να σας πω...Είναι νωρίς για να μου δώσει σημάδια εκεί μέσα που βρίσκεται!:D Ελπίζω να είναι καλά...τι να πω; Οταν αρχίσει τις κλωτσιές με το καλό θα σας ενημερώνω!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Και συνεχίζω...

Ο μικρός είναι μια χαρά, στο εξοχικό με την γιαγιά του και τα ξαδέλφια του, όλη την ημέρα είναι έξω και με κόσμο... Κάναμε και τρία μπάνια στην θάλασσα... Μια χαρά μέσα στην τρελλή χαρά... Αύριο θα πάμε στο γιατρό για εμβόλιο και για τις μετρήσεις μας...

Για την βάπτιση όλα είναι σχεδόν έτοιμα... 9 Σεπτεμβρίου 12 το μεσημέρι. Όποια θέλει να έρθει με μεγάλη ευχαρίστηση... Θα στείλω πμ με λεπτομέρειες...

Φιλιά σε όλες και στα μωρούλια σας!!!!

Με το καλό χριστινάκι μου να βαφτίσετε το μικρούλη σας! Είναι σχεδόν όλα έτοιμα ε; Πω πω! Είσαι πολύ οργανωμένη δηλαδή!!! :D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Σήμερα κοιμήθηκα μέχρι τις 9.30 το πρωί.. πρωτοφανές αυτό για μένα.. αλλά βλέπετε τις τελευταίες μέρες ξύπναγα στις 5 το πρωί οπότε μάλλο συσσωρεύτηκε όλη η κούραση και το χρειαζόμουν..

Σας ευχαριστώ για την πίστη σας στα Δομνινάκια μου.. εύχομαι να μη σας απογοητεύσουν και την άλλη Παρασκευή να κάνουν αισθητή την παρουσία τους..

Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ όλες!

Ετσι έτσι! Η ξεκούραση μόνο καλό σας κάνεο δομνινάκι και δομνινάκια μου! Πολλά φιλιά στην κοιλίτσα κοριτσάκι!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κοριτσακια μουουουου τι κανετε???? σας ομιλώ απο τις πρωτες οικογενειακες διακοπες μας απο την τορώνη χαλκιδικης γιατι σαν την χαλκιδική δεν εχει, εχω παρει και το λαπτοπ μαζι για να οργανωσω την βαφτιση η οποια ειναι επισης 9/9 αλλα 6:30 το απογευμα οπότε μετα του μπεμπακου της χριστινας μας ερχεστε ολες μαζι στον Αγ. Αθανασιο στον Ευοσμο. Εγω Χριστινακι μου εχω κλεισει μονο εκκλησια και φωτογραφο και ξερω που θα κανω τον στολισμό ποιον στολισμο δηλαδη σχεδον τιποτα δεν θα εχω γιατι μας απαγορευσαν τους στολισμους στα δυτικα Ο Μητροπολίτης Σταυροπολεως -Νεαπολεως ειναι πολυ αυστηρος και μενα που χαλαει τα ονειρα...

Μομενταααα!!! φουσκωνεις μαρή??? που λεει και η λαρα πως εισαι πωσ αισθανεσαι?? ακομα δεν το πιστευεις εεε!!! καλα μη μασας εγω γεννησα και ακομα να πιστεψω οτι ημουν εγκυος...χιχιχιχι!!!

λαρουκο πολυ γουσταρω που θα τα βροντιξεις και το φχαριστιεσαι πετα του και ενα κλασερ στο κεφαλι απο μενα... οσο για το μαλλι ευχομαι να ειναι η τελευταια αλλαγη...

κρισακι μου οντως τα κολοκουνουπα ειναι μεγαλο προβλημα τσιμπησαν και την μπεμπα μωρε!!! ναι συμπεθερα μου εχει και η νυφη αυτη την αρρωστια.. τι να κανεις!!! οσο για το φαγητο η θαλασσα τις ανοιξει την ορεξη τρωει τα παντα!!

καστερακι ο μπεμπουλης ψιλο παλικαρι!!! εμεις κοντευουμε 7 και ημαστε 69 και 6800 ωχ πλακα πλακα απο τοτε που γεννηθηκε εβαλε 24ποντους πω πω το κοριτσι μου πολυ γρηγορα μεγαλωνει

λοιπον κοριτσακια μου με εφαγαν και μενα τα κουνουπια σας αφήνω καλα να περνανε

σας αγαπώ!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα!!!!!

Μπαμπιτσάκι μου γλυκό τί κάνει η μπουμπού; Μπανάκι κάνετε; Εμένα ο μικρός έκανε μέχρι τώρα 4 μπανάκια... Καλέ 09/09 και εσείς; Πάντως η εκκλησία που θα κάνεις την βάπτιση είναι τέλεια... Ναι το ξέρω για τον στολισμό γιατί και η δικιά μου ενορία τον ίδιο Μητροπολίτη έχουμε και δεν αφήνει τίποτα να κάνουμε... Λοιπόν κορίτσια να έρθετε πρώτα σε μένα και μετά στο Μπαμπιτσάκι... Λοιπόν τίποτα δεν είναι τυχαίο, πρώτα θα βαπτιστεί ο γαμπρός και μετά η νύφη... χιχιχιχιχιχι

Πήγαμε και στον γιατρό για εμβόλιο, είναι μια χαρά ο μικρός, 7.400 και 66 πόντους... Θα αρχίσουμε και χορτόσουπες αυτή την εβδομάδα, και ξεκινάμε και το γάλα δευτερης βρεφικής ηλικίας... όλα καλά λοιπόν...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Τι καλά που μεγαλώνετε και τα δυο μπεμπίνια ταυτόχρονα... Και όντως, σημαδιακό να γίνεται η βάφτιση την ίδια μέρα και με τη σωστή σειρά.. Πρώτα ο γαμπρός και μετά η νύφη... Εγώ πάντως την υπόσχεση σας την έχω δώσει και πρώτα ο Θεός θα την τηρήσω..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!

Κρισάκι μου, δε σας αποφεύγω καλέ:rolleyes: Αχ μωρέ, φαντάζομαι πως είναι... Εδώ ένα και δυσκολεύονται οι γονείς να το κουμαντάρουν πόσο μάλλον όταν είναι τρία... Κατά βάθος όμως να ξέρεις ότι οι περισσότεροι σε ζηλεύουμε...;):D

Μπαμπιτσάκι μου, τι ωραία απασχόληση αυτή της βάφτισης της κορούλας σας!!! Με το καλό κοριτσάκι μου!!!

Χριστινάκι μου, με το καλό κι εσείς να βαφτίσετε το αγοράκι σας!!!

Δομνίνα μου, γύρισες στη δουλειά ή όχι ακόμα; Με αυτές τις ζέστες εύχομαι να είσαι στο σπιτάκι σου και να μην ταλαιπωρήσε.

Μομεντάκι μου, Λαράκι, Καστεράκι, Λαιλάκι πολλά φιλάκια σας στέλνω!!!

Εγώ αύριο πάω για ωοληψία και ομολογώ πως είμαι λίγο αγχωμένη...

Ελενάκι μου εδώ, στη δουλειά είμαι.. Εδώ τουλάχιστον έχω free aircondition... που μας έχουν φτάσει, να λέμε δόξα το Θεό που έχουμε aircondition στη δουλειά.. Κορίτσια δεν παλεύεται η ζέστη εδώ στην Αθήνα.. Χθες το απόγευμα στις 6 είχε 38 βαθμούς.. Φανταστείτε δηλαδή κατά τις 3 τι θερμοκρασία είχε.. Αλλά και σήμερα δεν πάει πίσω..

Ελενάκι μου πόσα έχετε δει στον υπέρηχο; είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια αύριο. Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου!

L2qIp2.png

Ελενάκι μου εδώ, στη δουλειά είμαι.. Εδώ τουλάχιστον έχω free aircondition... που μας έχουν φτάσει, να λέμε δόξα το Θεό που έχουμε aircondition στη δουλειά.. Κορίτσια δεν παλεύεται η ζέστη εδώ στην Αθήνα.. Χθες το απόγευμα στις 6 είχε 38 βαθμούς.. Φανταστείτε δηλαδή κατά τις 3 τι θερμοκρασία είχε.. Αλλά και σήμερα δεν πάει πίσω..

Ελενάκι μου πόσα έχετε δει στον υπέρηχο; είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια αύριο. Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου!

Ένα θα σας πω... προχθές το βράδυ στις 00:30 είχαμε 30 βαθμούς... για να μην πω για την υγρασία που επιβαρύνει πάρα πολύ την ατμόσφαιρα...

Δομνίνα μου, 2 με 3 φαίνονται πάλι αλλά το ένα είναι πιο μικρούλη... Θα δείξει...

Διαφημίσεις

Πω πω! Τι ωραία! Εμφανίστηκε και το καλοκαιρινόμας βαβιτσιάκι και πολύ το χάρηκα!:D Κάνε και μια βουτιά για μας μανουλοδελφίνι!;)

Χριστινάκι μου μεγαλώνει ο μπέμπης μας ε; Πω πω...Αντε με το καλό να αρχίσει και τις χορτόσουπες και να του αρέσουνε κιόλας!:D

Ελενάκιιιιιιιιιιιι μουυυυυυ...καλή επιτυχία κοριτσάκι μου! Αύριο περιμένουμε να γονιμοποιημένα νέα ε!:D

Δομνινάκικαι εμάς τό ίδιο απόλαυση είναι ο καιρός! Μπλιαχ!!! Αχ άντε πλη πλη πλησιάζουμε στη μεγάλη μέραααααααααααα!!!! (καθόλου δεν το θυμάμαι βλέπεις;))

Οι υπόλοιπες τι γίνεστε; Για εμφανιστείτε παρακαλώ!!!

Τα δικά μου νεάκια είναι πως την Κυριακή πήγαμε θάλασσα...εγώ κάθισα΄εξω...δεν τόλμησα να μπω...Αλλά ήτανε ωραία η βολτούλα! Φτάνει που μπήκε ο μομέντος που δεν πήγαινε ο καημένος για να μένει μαζί μου στο σπίτι και μου είναι αρκετό!

Καλέ με το πιο σημαντικό έπρεπε να ξεκινήσω...Πήγαμε στο γιατρό και είδαμε το μομεντάκι! Αμέέέέε! Είναι μια χαρά! Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι βλέπω αχαχαχαχαχα Το κακό όμως είνα πως έχω μύκητες:rolleyes: Πρώτη φορά κάνω θεραπεία για μύκητες και δεν μου αρέσει καθόλου...βάζω ολόκληρο κρεμοπαλούκι εκεί που δεν μου αρέσει χαχαχαχααχαχα Και φοβάμαι να το βάλω πολύ για να μην πετύχω το μομεντάκι! αχαχαχαχαχα Αρχισα τα χαζά! Ο γιατρός μου ειπε δεν κινδυνεύει το μικρό αλλά εχω έγνοια...ουφ...Απόρω πού βρήκα τους μύκητες...αφου προσέχω πολύ...και πρώτη φορά το παθαίνω...βρήκα τον καιρό να το πάθω...τέσπα...φτάνει να μην ενοχλείται το μικρό μου!

Αυτάάάάάάά!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Έδωσα τα ωάρια μου και ήρθα:D Όλα καλά μέχρι τώρα και περιμένω τη γονιμοποίησή τους.

Μομεντάκι μου, πήγες θάλασσα!!! Ζηλεύω..... Τι όμορφα τα νέα και από το μομεντάκι μας!!!!!!!!! Μήπως θέλεις σιγά σιγά να βάλεις και ένα τικεράκι να βλέπουμε το αστρομομεντάκι μας που μεγαλώνει;:tongue:;):D Αυτό με τους μύκητες από που προέκυψε πάλι:confused: Να φύγουν και να εξαφανιστούν... ουστ.

Που είστε όλες καλέ;;;;;;;;

Πολλά φιλιά σας στέλνω!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια μου. Τι κανετε?

Ομορφα νεα να εχετε παντα.

Εγω δυστυχως δεν εχω. Εχω λιγο καιρο να γραψω.. Και μεσα σε αυτο το διαστημα προλαβα να ζησω απιστευτη χαρα αλλα δυστυχως δεν κρατησε πολυ..

Θυμαστε που σας ελεγα οτι ενιωθα οτι θα μου ερθει νωριτερα, ε οχι μονο δεν ηρθε αλλα καθυστερησε κιολας. δεν τολμουσα να πιστεψω οτι ειναι κατι καλο και λογω και αλλων συνθηκων εκανα τελικα τεστ με μια βδομαδα καθυστερηση. Βγηκε αμεσως καθαρο θετικο. Αυτο μολις χθες.. Εκανα στο καπακι χοριακη η οποια βγηκε 99. Δυστυχως ομως σημερα εχω αιμα σαν περιοδο και λιγο πονο. Η γιατρος μου θα με δει αυριο. Δεν εχω βεβαια πολλες ελπιδες. Προφανως ειναι βιοχημικη. Τουλαχιστον να δουμε τι θα γινει απο δω και περα. Στεναχωρηθηκα αλλα ειμαι απροσδοκητα ψυχραιμη.

Αυτα απο μενα. Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα απο δω και περα.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Καλησπερα κοριτσια μου. Τι κανετε?

Ομορφα νεα να εχετε παντα.

Εγω δυστυχως δεν εχω. Εχω λιγο καιρο να γραψω.. Και μεσα σε αυτο το διαστημα προλαβα να ζησω απιστευτη χαρα αλλα δυστυχως δεν κρατησε πολυ..

Θυμαστε που σας ελεγα οτι ενιωθα οτι θα μου ερθει νωριτερα, ε οχι μονο δεν ηρθε αλλα καθυστερησε κιολας. δεν τολμουσα να πιστεψω οτι ειναι κατι καλο και λογω και αλλων συνθηκων εκανα τελικα τεστ με μια βδομαδα καθυστερηση. Βγηκε αμεσως καθαρο θετικο. Αυτο μολις χθες.. Εκανα στο καπακι χοριακη η οποια βγηκε 99. Δυστυχως ομως σημερα εχω αιμα σαν περιοδο και λιγο πονο. Η γιατρος μου θα με δει αυριο. Δεν εχω βεβαια πολλες ελπιδες. Προφανως ειναι βιοχημικη. Τουλαχιστον να δουμε τι θα γινει απο δω και περα. Στεναχωρηθηκα αλλα ειμαι απροσδοκητα ψυχραιμη.

Αυτα απο μενα. Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα απο δω και περα.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Λαιλάκι μου μην απογοητεύεσαι αμέσως... Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις κοριτσιών που ενώ είχαν αιμοραγία τελικά το εμβρυάκι τους ήταν μια χαρά στην κοιλίτσα τους...! Κάνε λίγο υπομονή μέχρι αύριο που θα σε δει και η γιατρός σου... σου εύχομαι όλα να πάνε πολύ καλά!!!!!!!!!!!!!!!

Ελενακι μου σ'ευχαριστω, αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες.. Ειμαι ξαπλα αλλα εχω ακομα αιμα. Το απογευμα εχω ραντεβου στην γιατρο και θα κανω και οτι εξετασεις χρειαζεται.

Ευχομαι να πανε ολα καλα με τα ωαριακα σου και να εχουμε συντομα ευχαριστα νεα απο σενα και την Δομνινα. Το αξιζετε και οι δυο πολυ, τοσο που εχετε ταλαιπωρηθει. Ολα καλα να πανε μεσα απο την καρδια μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...