Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Απ το σάββατο να τα κάνεις και το βράδυ να κοιμηθείς όρθια να μην χαλάσουν! Τι λες; Ε ; Ε ; Ε;:tongue::tongue::tongue:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Νομίζεις δεν το σκέφτηκα; Πάντως το έχω ξανακάνει αυτό! Κοιμηθηκα καθιστή!!! Περιττο να σας πω τι δουλεμα εφαγα απο τον λαρο αλλά μπρος τα καλλη....

Μαλλον με βλέπω να το εφαρμόζω και τωρα! Λέγεται ο υπνος του αλογου!

JXFXp3.png

Λάρα μου μήπως να σκεφτείς ως ενδεχόμενο να δημιουργήσεις και να λανσάρεις νέο καλοκαιρινό χτένισμα "σφουγγαρίστρα"; θα βγεις και από τη δύσκολη θέση..

χτενισμα vileda! :lol::lol::lol:

JXFXp3.png

Νομίζεις δεν το σκέφτηκα; Πάντως το έχω ξανακάνει αυτό! Κοιμηθηκα καθιστή!!! Περιττο να σας πω τι δουλεμα εφαγα απο τον λαρο αλλά μπρος τα καλλη....

Μαλλον με βλέπω να το εφαρμόζω και τωρα! Λέγεται ο υπνος του αλογου!

Χαχαχαχαχαχα Ο ύπνος του πονοκεφάλου και της στραβολαιμιάς μου ακούγεται εμένα!!!!:tongue:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

κοριτσιααααααααααα!!τι κανετε???ευχαριστω για τα περαστικα...θα κανω μπολικη ηλιοθεραπεια και παει το κρυωμα...:Dλαρα η γιαγια μου οταν εφτιαχνε τα μαλλια της κοιμοταν με ενα βρακι στο κεφαλι!!!χαχαχαχα το μαλλι ομως μια χαρα!!!!:D:D:D

κοριτσιααααααααααα!!τι κανετε???ευχαριστω για τα περαστικα...θα κανω μπολικη ηλιοθεραπεια και παει το κρυωμα...:Dλαρα η γιαγια μου οταν εφτιαχνε τα μαλλια της κοιμοταν με ενα βρακι στο κεφαλι!!!χαχαχαχα το μαλλι ομως μια χαρα!!!!:D:D:D

XAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!! aAAAAAAAAA XAXAXAAXAXAXAXAXAXA!!!!!

Να σαι καλά μικρολού χαχαχαχαχαχαχα:D:D:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

xaxa!!μα ναι εβαζε ενα φαρδυ-φαρδυ και κραταγε το μαλλι στη θεση του...πχ αν βαλεις σακουλα θα ιδρωσεις και θα χαλασει...αν ειναι και βαμβακερο το βρακακι εκει θα ειναι λες και βγηκες απ το κομμωτηριο!!!!χαχαχα!!!:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλήμερα!!!!

Ε ομολογώ ότι αυτό με το βρακάκι δεν τον έχω ξανακούσει!!!! ΦΟβερή η γιαγιά σου μικρολού! Μωρε, θέλω να πάω για μπανάκι το Σαββατο αλλιώς θα το εκανα!

JXFXp3.png

Καλημέρα λάρα!

Καλημέρα σε όόόόόόλες!

Θέλω και εγώ να πάω μπανάκι!!!! Και σήμερα και αύριο και το Σάββατο και την Κυριακή! Λίγο δηλαδή!!!!:tongue:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

εμ βεβαια...καποια δεν δουλευει κ ονειρευεται μπανια...ΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ??ενω εμεις..τα παιδια της εργατιας..\καλε κοριτσια...εχω παθει ψωριαση!!!χαχαχαχααχ..βασικα εβγαλα αλλεργια..ξεκινησε απο το λουρακι του ρολογιου (δωρο του καλου μου,μαλλον οχι απο την καρδια του,για την επετειο..)κ ξυσε ξυσε,γεμισα ολο μου το σωμα....λετε να με πειραζουν τα φαρμακα που παιρνω?δεν ξερω..εχω δοκιμασει τα παντα...τιποτα,κανενα αποτελεσμα......ααααααααααχχχχχχχχχχχ..........

fUCCp2.png

svjYp2.png

εμ βεβαια...καποια δεν δουλευει κ ονειρευεται μπανια...ΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ??ενω εμεις..τα παιδια της εργατιας..\καλε κοριτσια...εχω παθει ψωριαση!!!χαχαχαχααχ..βασικα εβγαλα αλλεργια..ξεκινησε απο το λουρακι του ρολογιου (δωρο του καλου μου,μαλλον οχι απο την καρδια του,για την επετειο..)κ ξυσε ξυσε,γεμισα ολο μου το σωμα....λετε να με πειραζουν τα φαρμακα που παιρνω?δεν ξερω..εχω δοκιμασει τα παντα...τιποτα,κανενα αποτελεσμα......ααααααααααχχχχχχχχχχχ..........

Ετσι, πες τα! Οι σκλαβοι δουλευουμε.....

Να σου πω, με ultrex λουστηκες;;;; Λούσου με ultrex και θα δεις :lol::lol::lol: Σοβαρά τωρα, μήπως να πηγαινες σε δερματολόγο;;; Λέω εγω τωρα... ΜΗΠΩΣ;

JXFXp3.png

Καλέ...κι εγώ η αριστοκρατία τα ίδια παθαίνω! Είμαι η προσωποποίηση της αλλεργίας...Δεν μπορείτε να φανταστείτε!!!! Ενα θα σας πω: είμαι αλλεργική ΚΑΙ στη σοκολάτα!!!!!:twisted::twisted::twisted:

Και συνεχίζω και επαυξάνω! Γιατί δεν πας σε δερματολόγο!!!! Πήγαινε!!!! Αφού εξαπλώνεται λες...Τι στο σκέφτεσαι;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...