Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Άσχετα με τον γιατρό που ανέφερα η δική μου ερώτηση είναι αν γνωρίζεις η κάποια κοπέλα μπορεί να προτείνει κάποιον καλό μέσα από το κέντρο 

Αν φυσικά χρειαστεί 

Στην δεύτερη εξωσωματική έβγαλα 10 άλλα δύο τα κατάφεραν να γίνουν βλαστοκυστες 

Λυπάμαι για τις απώλειές σου. Και εγώ είμαι σε φάση διέγερσης τώρα (έχω 4 έμβρυα 3 ημερών κατάψυξη) και τώρα σε καινούριο κέντρο είμαι σε φάση διέγερσης για να κάνω βλαστοκύστες (στο παλιό κέντρο κάναν μόνο φυσικούς!). Ακόμα ΕΤ δεν έχω κάνει.  Κάπου διάβασα ότι όταν λίγα έμβρυα επιβιώνουν, είναι καλύτερα να τα πας σε στάδιο 3 ημερών. Και εγώ τώρα αν δεν δώσω πολλά έμβρυα θα τα αφήσω 3D και όχι σε βλαστοκύστη, αν και ο γιατρός επιμένει να φτάσουν 5 ημερών και να κάνω προεμφυτευτικό. Το έχω ψάξει πάρα πολύ και έχω καταλήξει ότι η μεταφορά σε βλαστοκύστη αξίζει αν έχεις πολλά έμβρυα και κάνεις προεμφυτευτικό για να κάνεις καλή επιλογή. Διαφορετικά καλύτερα είναι σε 3 ημερών να γίνει η μεταφορά. Εννοείται ότι πριν την ΕΤ κάνεις εξονυχιστικό έλεγχο και υστεροσκόπηση για να αποκλείσεις οποιοδήποτε παράγοντα εκτός του εμβρύου. Επίσης, λέγεται ότι η κατάψυξη μπορεί να βλάψει το έμβρυο και τα μην αντέξει, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες λόγω της ποιότητας των ωαρίων, και προτιμάται η μεταφορά σε φρέσκο κύκλο. Είμαι και εγώ 45+ ( με τους ...γιατρούς έχασα πολύτιμο χρόνο) και το ψάχνω πάρα πολύ.. Πάνω από 40 χρειαζόμαστε εξειδικευμένο πρωτόκολλο και όχι ό,τι εφαρμόζεται σε νεαρότερες ηλικίες. Ακόμα και το μέγεθος του ωοθυλακίου την ημέρα χορήγησης ovitrelle μπορεί να είναι και <20 mm, μικρότερο από ότι σε νεαρότερη γυναίκα, είναι πάλι γονιμοποιήσιμο. Σου παραθέτω ό,τι γνωρίζω μήπως βοηθήσει...

1 hour ago, Makelen είπε:

Γεια σας κορίτσια.. έκανα τον υπέρηχο. 6η εβδομάδα. Τελικα έχουμε ένα μωράκι. Μια χαρά, ψηλά στη μητρα, με καρδιακή λειτουργία.❤️

Συγχαρητήρια!!!! Με το καλό να ολοκληρώσεις και να γεμίσει το σπίτι σας!!!! ❤️

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας και΄από μένα...όντως...λιώνουμε απ τη ζέστη!

Σήμερα ήτανε σκασμός...και αύρι θα είναι ακόμη χειρότερα...Πάνω από 40 βαθμούς...είναι και η υγρασία...Πω πω!!! Δεν μου αρέσει να είναι τόόόσο καλοκαίρι!!!

Laylaki μου θέλει λιγάκι χρόνο ο οργανισμός σου για να μπει και πάλι στο ρυθμό του...Μην ανησυχείς! Ελπίζω πάντως αν όχι αυτό το μήνα, τον επόμενο ή άντε τον μεθεπόμενο να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!;):D

Καστεράκι τι μοντελάκι πρέπει να είναι το μικράκι σου...Αλήθεια από ποιο μήνα σταθεροποιείται πια το χρώμα ΄στα μάτια των εμβρύων; ΄Στην αρχή όταν γεννηθούνε έχουνε όλα αυτό το ασαφές χρώμα δεν είναι; Κοιτάτε τώρα απορία που έχω:P

Συμπεθεράκι μου αχ τα καημένα...κουνούπια ε; Να φύγουν τα κουνούπια να πάνε αλλού! Κρίμα είναι τα μικρά μου! Πολλά πολλά φιλάκια τους στέλνω!

Δομνινάκι μου να πας θαλασσούλα κοριτσάκι μου τώρα που μπορείς! Και ας είναι και άνευ συζύγου...Ε δεν γίνεται όλοι να έχουμε τα ίδια γούστα ε; ;):D Καλά να περάσεις κοριτσάκι ...και άντε την Τρίτη να έχουμε νεάκια! Αγωνιώώώώώώ!!!

Λαρούκο μου πώς είσαι; Βαβιτσιάκι, χριστινάκι, ελενάκι και λοιπές κορασίδες πολλά πολλά φιλάκια!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα.. και καλή Κυριακή να έχουμε..

Μπήκα να σας πω ότι χθες βρεθήκαμε με τη Λάρα μας και περάσαμε μια τέλεια μέρα... Είναι και ψυχή και κορμί το κοριτσάκι μας...

Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρουμε να βρεθούμε όλες μαζί!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα.. και καλή Κυριακή να έχουμε..

Μπήκα να σας πω ότι χθες βρεθήκαμε με τη Λάρα μας και περάσαμε μια τέλεια μέρα... Είναι και ψυχή και κορμί το κοριτσάκι μας...

Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρουμε να βρεθούμε όλες μαζί!

Σας φιλώ!

Και από φωνή κορμάρα που λένε.... :lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν, επειδή η φιλοξενία δεν ήταν η πρέπουσα, πρέπει να το επαναλάβουμε.. Κι αυτή τη φορά θα έρθετε σπίτι, να φάμε από τα χεράκια μου (για καλό κ για κακό θα έχουμε και κανα σουβλάκι!)

Όσοι πιστοί προσέλθετε!

JXFXp3.png

Οτι ειναι κουκλα η λαρα μας φαινεται κ στις φωτο στο φατσοβιβλιο..κουκλαρα ειναι,θεα!!!

Συμπεθερακι ξερω γιατι ρωτας για τα ματακια..θες το μωρο να παρει τις ματαρες σου,ε;;;;ε να μην τις παρει τετοιες που ειναι;;εδω τα δικα μου τα δυο εχουν γαλανα ματια κ απορρω απο που τα πηραν..οι γιαγιαδες μας ειχαν,7 γενιες πει πισω λενε οι παλιοι...

Φιλακια σε ολεεεες!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Τί κάνετε; Χάθηκα για λίγες μέρες γιατί είχα άδεια και προσοαθούσα όσο μπορώ να απολαύσω τον μικρούλη μου... Αχ δεν τον χορταίνω... Ξεκινήσαμε να τρώμε φρούτα το πρωί και κρεμούλες το απογευματάκι... Μια χαρά ο μικρός δεν με δυσκόλεψε καθόλου... Όλα καλά!!! Τον έκανα και μπάνιο στην θάλασσα... Με τέτοια ζέστη που είχε ο μικρός το ευχαριστήθηκε... Κατα τ΄άλλα γύρισα στην δουλειά και λιώνω από την ζέστη (παρόλο που άλλαξε λιγάκι ο καιρός), και φυσικά μου λείπει ο μικρούλης μου... Υπομονή λοιπόν Καλοκαίρι είναι θα περάσει...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Αυτές τις ημέρες κλείνω και περί βάπτισης τα πράγματα. έκλεισα ήδη γλυκάκια, φωτογράφο, σήμερα θα κλείσω μπομπονιέρες και στολισμό εκκλησίας, και προσκλητήρια από εβδομάδα, γιατί θέλω να φέρω τον μικρό να τον φωτογραφίσω με μαγιό και να εκτυπώσουμε τα προσκλητήρια... Όσο για το τραπέζι ψάχνω ακόμη...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Κορίτσια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Ξέρω ότι εξαφανίστηκα αλλά είχα σοβαρό λόγο.. Βλέπετε το σβκ ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στη θάλασσα και δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι λέμε.. ήταν υπέροχα και ευτυχώς που έγινε έτσι διότι με τον καύσωνα δεν θα ανεχόμουν ούτε το δέρμα μου λέμε.. Ο άνδρας μου όμως που δεν είναι ιδιαίτερα φίλος της θάλασσας έκατσε σπίτι και εγώ εξέδραμα με φίλες μου και περάσαμε υπέροχα..

Χθες όμως φάγαμε ένα χοντρό πακέτο που μας ταρακούνησε αρκετά. Βλέπετε ήταν κανονισμένο χθες να κάνει η αδερφή μου την Β' επιπέδου και μετά κατευθείαν να πάει στο γιατρό της να τη δει. Η αδερφή μου μένει μόνιμα στην Πάτρα πια αλλά αποφάσισε να γεννήσει με τον δικό της γυναικολόγο εδώ στην Αθήνα και όχι στην Πάτρα. Έτσι συνδυάζει τις εξετάσεις με το ραντεβού στο γυναικολόγο της για να μην πηγαινοέρχεται συνέχεια..

Για να μη σας τα πολυλογώ στη Β' επιπέδου της βρήκαν δύο ευρήματα τα οποία σχετίζονται με το σύνδρομο Down και έκανε άμεσα χθες αμνιοπαρακέντηση για να εξαλείψουμε κάθε αμφιβολία και πιθανότητα να ισχύει όντως κάτι τέτοιο.

Η μικρή είναι τρομοκρατημένη και με το δίκιο της και από χθες και μέχρι την Παρασκευή θα μένει στο σπίτι μου γιατί δεν κάνει να κουνήσει και να μετακινηθεί. Αύριο θα πάμε να κάνουμε και ένα υπερηχογράφημα καρδιάς του εμβρύου για να αποκλείσουμε κάποια σύνδρομα και μετά θα περιμένουμε όλο αγωνία τα αποτελέσματα που λογικά θα βγουν Δευτέρα - Τρίτη..

Τα δικά μου νέα είναι καλά. Πήγα σήμερα και έκανα μέτρηση ενδομητρίου το οποίο το βρήκε ο γιατρός στο 9,6 και μου είπε ότι είναι τέλειο και πως είμαι έτοιμη. Η δότρια ανταποκρίνεται καλά στα φάρμακα και το πιθανότερο είναι ότι η ωοληψία θα γίνει Παρασκευή ή Σάββατο αλλά αυτό στα σίγουρα θα το ξέρουμε αύριο το βράδυ. Μετά αναλόγως του πόσα θα γονιμοποιηθούν και τι εξέλιξη θα έχουν θα αποφασίσουμε και πότε θα τα βάλουμε.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι επειδή ακριβώς τα ωάρια προέρχονται από δωρεά θα παίρνω πολύ λιγότερα φάρμακα..

Σας φιλώ πολύ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Γεια σας και από μένα!!!

Οντως καμία αμφιβολία συμπεθεράκι μου για το ότι η λάρα μας είναι θεά!:D Κι ας λέει αυτή η κοπελιά πως φουσκώνει!;)

Χριστινάκι μου καλωσόρισες! Χαίρομαι που απόλαυσες το μικρούλη σου...δυστυχώς όμως πάλι δουλειά ε; και ζέστη! Τι να κάνουμε΄ολα είναι μες τη ζωή! Υπομονή λοιπόν!!!ουφ!!!

Δομνινάκι μου αχ πόσο συγχίστηκα με τα νέα της αδελφούλας σου...Αχ μακάρι κοριτσάκι μου να βγούνε καλά τα αποτελέσματα! Να μας πεις μόλις ξέρεις ε; Αντε με το καλό!

Τα δικά σου τα νεάκια σούπερ! Οπότε από βδομάδας θα καναπεδιαστείς ε; Αχ κοριτσάκι μου! Κάθε μέρα σε σκέφτομαι και σε βάζω στην προσευχούλα μου!!!

Εγώ πήγα στο γιατρό...όλα καλά με τον μπέμπη μας! Ναι! Επιβεβαιώθηκε πως είναι αγοράκι:D Μπορεί να μην κατάλαβα πολλά όπως πάντα αλλά το ότι είναι αγοράκι το είδα και το εμπέδωσα!:D Ο γιατρός μου είπε να πάω ξανά σε ένα μήνα αλλά σιγά...έκλεισα ραντεβού σε δυο βδομάδες πάλι! Να μην χαλαρώνουμε ε! ;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Να'μαι κι εγώ

Δομνίνα μην στεναχωριέστε πρίν δείτε τα τελικά αποτελ΄ρσματα, και εμένα στην Β'επιπέδου μου είχαν πει πως στην καρδούλα του υπάρχει ένα κομβίο (υπερηχογενείς εστίεσ) το οποίο συνδεεται με σύνδρομο ντάουν, βέβαια από μόνο του κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί πρεπει να υπάρχουν και άλλα ευρήματα και κυρίως η αυχενική να μην ήταν καλή, της αδερφής σου φαντάζομαι καλή ήταν ε?Τελικά δεν έκανα τίποτα και ο μπέμπης μια χαρά αλλά το κομβίο θα το έχει μια ζωή χωρίς να τον επηρεάζει πουθενά.Θέλω να πιστεύω πως και της αδερφούλας σου θα είναι κάπως έτσι και θα πάνε όλα καλά.

Μομεντάκι μια χαρα σε βρίσκω, σούπερ ο μπεμπάκος σου ε?

Χριστίνα καλό κουράγιο με τις προετοιμασίες εμεις το παγώσαμε για λίγο δεν ξέρουμε τί να κάνουμε προέκυψε ένα πολύ σοβαρό θέμα με έναν μικρό συγγενή

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Χθες ο υπέρηχος του μπέμπη ήταν πεντακάθαρος κι έτσι η αδερφούλα μου ηρέμησε κάπως.. Τα οριστικά αποτελέσματα θα βγουν την Δευτέρα και θέλω να ελπίζω ότι όλο αυτό το δυσάρεστο γεγονός θα είναι οριστικά παρελθόν..

Αύριο τελικά θα γίνει η ωοληψία κορίτσια και αναλόγως του πόσα θα πάρουμε, πόσα θα γονιμοποιηθούν και πόσα θα προχωρήσουν εμβρυομεταφορά Δευτέρα ή Τρίτη.. Μακάρι να μας βοηθήσει ο Θεός κορίτσια αυτή τη φορά..

Μομεντάκι μου το αγοράκι σου ήρθε για να μείνει λέμε... Είμαι σίγουρη ότι αυτή τη στιγμή εσύ βρίσκεσαι σε ένα μπλε συννεφάκι και πολύ καλά κάνεις αφού εκεί θα παραμείνεις για την υπόλοιπη ζωή σου... Κάθε φορά που σε σκέφτομαι χαμογελώ, να το ξέρεις..

Καστεράκι μου ελπίζω το πρόβλημα του συγγενή σας να ξεπεραστεί το γρηγορότερο.

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινάκι μου καλό πώς τα πήγε η ωοληψία; Πόσα πήρανε;

Αχ αύριο θα ξέρουμε και τα της γονιμοποιησης δεν είναι; Ελπίζω αν και σαβκο να μπεις να μας ενημερώσεις κοριτσάκι γιατί έχω μεγάλη αγωνία!

Οοοοοομμμμμμμ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Δομνινάκι μου, θα σου ευχηθώ κι από δω να πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά!!! Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!!! Όσο για την αδερφούλα σου εύχομαι τη Δευτέρα που θα πάρετε τα οριστικά αποτελέσματα να ηρεμήσετε τελείως και να έχει ένα ήσυχο υπόλοιπο εγκυμοσύνης το κοριτσάκι σας!!!

Λαράκι μου, είσαι μια κούκλα!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση!!! Τι άλλο θέλω η κακούργα... 2 μερούλες στη Χαλκίδα, 2 μερούλες στο Πήλιο, 2 μερούλες στο Καστεράκι, να 'τες οι διακοπούλες μου!!! Αχ βρε κορίτσια μου και μόνο που το λέτε μου φτιάξατε τη διάθεση!!! Λαράκι μου, όσο για την παραίτηση από τη δουλειά σου, εγώ μαζί σου αν και η εποχή που το διάλεξες να το κάνεις είναι πολύ δύσκολη παρόλα αυτά η ψυχική σου υγεία είναι πάνω από όλα. Άλλωστε αυτό που πιστεύω και λέω πάντα είναι πως "κάθε εμπόδιο για καλό".

Καστεράκι μου, εύχομαι να μην είναι σοβαρό το θέμα που προέκυψε ή τουλάχιστον να είναι περαστικό και σύντομα να οργανώσετε τη βάφτιση του μωρού σας κι εσείς!

Χριστινάκι μου, είσαι στο τρέξιμο για τη βάφτιση ε; Κούραση αλλά ωραία κούραση!!! Κοίτα να το διασκεδάσεις όσο μπορείς!!!

Κρισάκι μου, εύχομαι ήδη να έχουν συνέλθει τα αγοράκια σου από τα τσιμπήματα. Παλιοκούνουπα.....

Laylaki μου, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα καλέ... μπορεί τα σπυράκια να είναι από άλλο λόγο;):D Αλλά και έτσι να μην είναι μην το πολυσκέφτεσαι, θα στρώσει ο οργανισμός σου σιγά σιγά...!!!

Μομεντάκι μου ανήσυχο, πότε θα ησυχάσεις επιτέλους; Περιμένουμε να βάλεις και τικεράκι... πότε θα το βάλεις; Άντε.....:D:tongue:

Μπαμπιτσάκι με τη μπουμπού σου τι κάνετε; Σίγουρα θα περνάτε πολύ καλά!!!

Πολλά φιλιάάάά σε όόόλες σας!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!

Σήμερα έχω 2 ευχάριστα νέα να μοιραστώ μαζί σας!

Τα αποτελέσματα της αδερφούλας μου βγήκαν χθες και είναι πεντακάθαρα!! Το αγοράκι μας είναι υγιέστατο και η αδερφούλα μου ηρέμησε! Τώρα μπορούμε να περιμένουμε όλοι όλο χαρά την έλευσή του..

Και το δεύτερο καλό νέο είναι ότι από τα 13 ωάρια που πήραμε χθες, τα 12 ήταν ώριμα και γονιμοποιήθηκαν τα 8! Πρωτοφανές νούμερο αυτό για μας... Έτσι θα τα αφήσουμε να πάνε βλαστοκύστες και θα είμαι ευχαριστημένη κορίτσια αν έχουμε έστω 4 ή 5 καλές βλαστοκύστες.. Θα μιλήσω με την εμβρυολόγο τη Δευτέρα για να δούμε την εξέλιξη και αν όλα πάνε καλά εμβρυομεταφορά την Τετάρτη!

Κορίτσια μου άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο!

Σας αγαπώ όλες, σας το είπα; Δεν σας το είπα!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!

Σήμερα έχω 2 ευχάριστα νέα να μοιραστώ μαζί σας!

Τα αποτελέσματα της αδερφούλας μου βγήκαν χθες και είναι πεντακάθαρα!! Το αγοράκι μας είναι υγιέστατο και η αδερφούλα μου ηρέμησε! Τώρα μπορούμε να περιμένουμε όλοι όλο χαρά την έλευσή του..

Και το δεύτερο καλό νέο είναι ότι από τα 13 ωάρια που πήραμε χθες, τα 12 ήταν ώριμα και γονιμοποιήθηκαν τα 8! Πρωτοφανές νούμερο αυτό για μας... Έτσι θα τα αφήσουμε να πάνε βλαστοκύστες και θα είμαι ευχαριστημένη κορίτσια αν έχουμε έστω 4 ή 5 καλές βλαστοκύστες.. Θα μιλήσω με την εμβρυολόγο τη Δευτέρα για να δούμε την εξέλιξη και αν όλα πάνε καλά εμβρυομεταφορά την Τετάρτη!

Κορίτσια μου άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο!

Σας αγαπώ όλες, σας το είπα; Δεν σας το είπα!

Τι ευχάριστα νέα Δομνινάκι μου είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό να γεννηθεί το κατάγερο αγοράκι σας και με το καλό να φτάσουν σε βλαστοκύστες τα εμβρυάκια σας και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι τουλάχιστον 5 για να βάλετε και στην κρυοσυντήρηση για να έχεις έτοιμα και τα αδερφάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιούπι γιούπι τι χαρά!!! Παντού σου γράφω δομνινάκι μου απ ότι πρόσεξες:P Χάρηκα πάάάάρα πολύ με τα νεάκια σου..και τώρα συνεχίζουμε τις προσευχούλες μας για το επόμενο στάδιο!!! Αντε με το καλό!!!

Και όσο για την αδελφούλα σου...το περίμενα πως θα ήτανε όλα καλά!

Αντε τώρα που μας καλόμαθες θα περιμένουμε τα επόμενα ευχάριστα νέα!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...