Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Άσχετα με τον γιατρό που ανέφερα η δική μου ερώτηση είναι αν γνωρίζεις η κάποια κοπέλα μπορεί να προτείνει κάποιον καλό μέσα από το κέντρο 

Αν φυσικά χρειαστεί 

Στην δεύτερη εξωσωματική έβγαλα 10 άλλα δύο τα κατάφεραν να γίνουν βλαστοκυστες 

Λυπάμαι για τις απώλειές σου. Και εγώ είμαι σε φάση διέγερσης τώρα (έχω 4 έμβρυα 3 ημερών κατάψυξη) και τώρα σε καινούριο κέντρο είμαι σε φάση διέγερσης για να κάνω βλαστοκύστες (στο παλιό κέντρο κάναν μόνο φυσικούς!). Ακόμα ΕΤ δεν έχω κάνει.  Κάπου διάβασα ότι όταν λίγα έμβρυα επιβιώνουν, είναι καλύτερα να τα πας σε στάδιο 3 ημερών. Και εγώ τώρα αν δεν δώσω πολλά έμβρυα θα τα αφήσω 3D και όχι σε βλαστοκύστη, αν και ο γιατρός επιμένει να φτάσουν 5 ημερών και να κάνω προεμφυτευτικό. Το έχω ψάξει πάρα πολύ και έχω καταλήξει ότι η μεταφορά σε βλαστοκύστη αξίζει αν έχεις πολλά έμβρυα και κάνεις προεμφυτευτικό για να κάνεις καλή επιλογή. Διαφορετικά καλύτερα είναι σε 3 ημερών να γίνει η μεταφορά. Εννοείται ότι πριν την ΕΤ κάνεις εξονυχιστικό έλεγχο και υστεροσκόπηση για να αποκλείσεις οποιοδήποτε παράγοντα εκτός του εμβρύου. Επίσης, λέγεται ότι η κατάψυξη μπορεί να βλάψει το έμβρυο και τα μην αντέξει, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες λόγω της ποιότητας των ωαρίων, και προτιμάται η μεταφορά σε φρέσκο κύκλο. Είμαι και εγώ 45+ ( με τους ...γιατρούς έχασα πολύτιμο χρόνο) και το ψάχνω πάρα πολύ.. Πάνω από 40 χρειαζόμαστε εξειδικευμένο πρωτόκολλο και όχι ό,τι εφαρμόζεται σε νεαρότερες ηλικίες. Ακόμα και το μέγεθος του ωοθυλακίου την ημέρα χορήγησης ovitrelle μπορεί να είναι και <20 mm, μικρότερο από ότι σε νεαρότερη γυναίκα, είναι πάλι γονιμοποιήσιμο. Σου παραθέτω ό,τι γνωρίζω μήπως βοηθήσει...

1 hour ago, Makelen είπε:

Γεια σας κορίτσια.. έκανα τον υπέρηχο. 6η εβδομάδα. Τελικα έχουμε ένα μωράκι. Μια χαρά, ψηλά στη μητρα, με καρδιακή λειτουργία.❤️

Συγχαρητήρια!!!! Με το καλό να ολοκληρώσεις και να γεμίσει το σπίτι σας!!!! ❤️

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Ναι, με βολεύει αυτή η καθυστέρηση διότι αν η εμβρυομεταφορά γινόταν γύρω στις 16 Ιουλίου θα είχα πρόβλημα με τη δουλειά μιας και θα λείπει μια συνάδελφος και τα πράγματα θα ήταν ζόρικα. Από τις 20 Ιουλίου όμως που γυρνάει θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα για μένα διότι δεν έχει προγραμματίσει άλλη συνάδελφος άδεια μέχρι τις 27 Ιουλίου άρα θα μπορέσω να λείψω δυο μέρες με κάποιο μικροψεματάκι για τις κρίσιμες πρώτες μέρες διότι εννοείται ότι δεν θέλω να πω με τίποτε ότι κάνω προσπάθεια τώρα. Και αυτό διότι πολύ σωστά θα γυρίσουν και θα μου πουν ότι αφού ξέρεις ότι είναι καλοκαίρι και έχουμε πρόβλημα με τις άδειες γιατί το κανόνισες τώρα;

Λαρούκο μου γλυκό λέω για το άλλο ΣΒΚ να σου ρθω να βρέξουμε τις κορμάρες μας. Πως το βλέπεις;

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια Καλησπέρα...

Κάνει πολύ ζέστη και νοιώθω σαν να με έχουν δείρει... Νυστάζω κιόλας και είμαι ακόμη στην δουλειά, και μετά θα τρέχω να προλάβω να ετοιμάσω πράγματα για να φύγω να πάω στο μωρό μου... Θα έχω άδεια αυτή την εβδομάδα, επομένως θα τα πούμε ξανά την άλλη Δευτέρα...

Δομνινάκι μου σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

Κοριτσάκια μου να περνάτε καλά, καλές βουτιές, και να προσέχετε οι μανούλες τα μωράκια και το μομεντάκι μου το μικρούλι σου... Να προσέχετε τον ευατό σας!!!

Σας φιλώ....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Λαράκι μου, δε θα πω λυπάμαι, άλλωστε το ξέρεις πως νοιώθουμε όλες κάθε φορά με τέτοια αποτελέσματα... Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω να το αντιμετωπίζεις με τόση δύναμη!!! Και εννοείτε πως σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έρθει επιτέλους την επόμενη φορά το πολυπόθητο αποτέλεσμα!!!

Δομνίνα μου, όλα θα πάνε όπως τα θέλεις αυτή τη φορά, είμαι σίγουρη!!!!!!!!

Χριστινάκι μου καλά να περάσεις με το μωράκι σου στην άδειά σου!!!!! Και θα ξεκουραστείς και θα χορτάσεις το μωρό σου!!!:D

Μομεντάκι μου γλυκό, ετοιμάζεις κι εσύ γαμπρό;:D:tongue::D Άντε να δούμε, ή θα αναγκαστείτε να ψάξετε αλλού για νύφες ή με λίγη υπομονή μπορεί να σας τις ετοιμάσουμε οι υπόλοιπες που μείναμε:D:tongue::D

Κρισάκι μου με τα τερατάκια σου:tongue::P, Μπαμπιτσάκι με τη μοναδική νύφη προς το παρόν:D;), Καστεράκι μου με τον πρίγκιπα σου, πολλά πολλά φιλάκια σε όλες σας!!!!!!!!!!!

Εγώ είμαι καλά, δόξα το Θεό, αν και φέτος η ζέστη με έχει ζορίσει αρκετά. Το κακό μόνο είναι πως δυστυχώς φέτος δε θα μπορέσουμε να πάμε διακοπές και έχω σκάσει... ουουουφφφφφφ..... παλιολεφτά:mad: Αυτά...... Να περνάτε όλες τέλεια!!!!!!!

Γεια σας όμορφες!

Σήμερα την πλήρωσαν πάλι τα μαλλιά μου και εκτός του ότι τα έκοψα ακόμα πιο πολύ, έγινα και πιο ξανθιά! Αν έχω και άλλη αποτυχία με βλέπω με ξυρισμένο κεφάλι! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Ελενακι μου, ξέρω ακριβως πώς νιώθετε... άλλωστε είμαστε ένα όλες! Κρίμα που δε θα μπορέσετε να πάτε διακοπες.. Οχι ότι εμείς θα πάμε δηλαδή.. Πάντως αν θέλετε, μπορείτε έστω για ένα σκ να έρθετε στα μέρη μας. Το ξενοδοχείο μας έχει όλα τα κομφόρ!

Η πρόσκληση ισχύει για όλες εεεε;;;

Δομνινάκι, σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες! Ο Λάρος νομίζω δουλεύει 12ωρο νύχτα αλλά δεν έχει καμία σημασία! Εσείς να ερθετε, να κάνουμε τα μπανακια μας, να φάμε, να πιούμε και να περάσουμε ωραία!

Χριστινάκι, να ευχαριστηθείς τον μπεμπη σου αυτές τις μέρες!

Μπαμπιτσιωωωωω, που είσαι μαρή;; χαχαχαχαχαχα! Αυτο το μαρή πολύ μου έχει κολλήσει τώρα τελευταία...

Α δε σας είπα το βασικότερο! Αποφάσισα να παραιτηθώ από την δουλειά! Ξέρω θα με πείτε τρελή σε τέτοιες εποχές αλλά κορίτσια δεν πάει άλλο! Ξυπνάω μες τη νύχτα από ταχυκαρδίες, βλέπω εφιαλτες και η συμπεριφορα του καραγκιόζη είναι πλέον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

Βεβαια, θα περιμένω να τελειώσουν οι καλοκαιρινές άδειες αλλιώς θα κόψει την άδεια μιας συναδέλφου που εκτιμώ πολύ και τέλος Αυγουστου..... ΑΝΤΙΟ!!!!!

Πόσο πολυ χαίρομαι! Αλήθεια! Ειμαι πάααααρα πολύ χαρουμενη που θα φύγω από εκει μέσα! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι όμορφο που καταλαβαίνει η μια την άλλη; Ουφ...

Λαρούκο μου θέλω φωτο στο φατσοβιβλίο λέμε! Σαν ελεονώρα μελέτη μου ακούγεσαι!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δεν είναι όμορφο που καταλαβαίνει η μια την άλλη; Ουφ...

Λαρούκο μου θέλω φωτο στο φατσοβιβλίο λέμε! Σαν ελεονώρα μελέτη μου ακούγεσαι!;)

χαχαχαχαχα!!!! Στο φατσοβιβλιο δεν βαζω φωτο γιατί έχω γίνει σαν το μπαλόνι... Και να πω ότι τρώω και πολύ τρομάρα μου! Μια φορά την ημέρα τρώω το καημένο, γιατί χοντραίνω;;;; Εεεεεε;;;; Εμ και να πεινάω & να παχαίνω δεν γίνεται.. Κάτι κάνω λάθος:confused:

Με έχει πιάσει το παραλήρημα... ΠΟύ να δείτε όταν φτάσει η όμορφη μέρα που θα φυγω από τη δουλειά! Θα κάνω παρτυ λέμεεεεεε!!!!!!!!

Πότε ξαναπάτε στον γιατρό Μομεντάκι;

JXFXp3.png

χαχαχαχαχα!!!! Στο φατσοβιβλιο δεν βαζω φωτο γιατί έχω γίνει σαν το μπαλόνι... Και να πω ότι τρώω και πολύ τρομάρα μου! Μια φορά την ημέρα τρώω το καημένο, γιατί χοντραίνω;;;; Εεεεεε;;;; Εμ και να πεινάω & να παχαίνω δεν γίνεται.. Κάτι κάνω λάθος:confused:

Με έχει πιάσει το παραλήρημα... ΠΟύ να δείτε όταν φτάσει η όμορφη μέρα που θα φυγω από τη δουλειά! Θα κάνω παρτυ λέμεεεεεε!!!!!!!!

Καλέ...δεν είμαστε διατροφολόγοι να σε μαλλώσουμε...το μαλλάκι θέλουμε να δούμε...:D Αν δεν θέλεις να το δημοσιοποιήσεις στείλε μας το σε email! Καθόλου δεν επιμένω βλέπεις! χαχαχαχαχα Οπως και να χει εγώ θα σε σκέφτομαι σαν την ελεονώρα πάντως!:D Απ τα φάρμακα ίσως να είναι η αύξηση του βάρους...σιγά σιγά θα επανέλθεις στα κανονικά σου...Ασε που μια φορά τη μέρα που τρως δεν είναι καλό ε!!! Αρχίζω και τις συμβουλές στραβομάρα μου!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εσύ έχεις γίνει σαν μπαλόνι;;;;;;:oops: Δεν το πιστεύω με τίποτε... Πάντως είναι από τα φάρμακα.. μην ανησυχείς..σε λίγο καιρό θα ξεπρηστείς και θα είσαι κορμάρα και πάλι..

Όσον αφορά τη δουλειά σου πολύ μεγάλη απόφαση τη σήμερον ημέρα αλλά η ψυχική σου υγεία προηγείται νομίζω.. Θα είμαι μαζί σου σε ότι κι αν αποφασίσεις..

Θα σε πάρω τηλεφωνάκι την Παρασκευή το βράδυ για να συνεννοηθούμε.. Ο άνδρας μου δε νομίζω να ακολουθήσει αλλά δεν με πειράζει.. Θα έρθω μοναχούλα...:tongue:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μάλιστα! Τώρα κατάλαβα Δομνινάκι μου...οπότε μια χαρούλα μας βολεύει το χρονοδιάγραμμα μέχρι τώρα!:D Αχ τι ωραία που θα πας στο λαρούκο ; Θα γίνεις παπαράτσι να την βγάλεις καμιά φωτο;;)

Χριστινάκι μου καλά να περάσετε στο χωριό! Θα είσαι με το γιό σου όόόλη μέρα! Ομορφα θα είναι!:D

Ελενάκι μουυυυυ...κι εμείς το ίδιο...δεν κανονίσαμε τιποτα για διακοπούλες...κομματάκι δύσκολο...ουφ...Και σε μας κάνει πολύ ζέστη...και ειδικά την υγρασία δεν την αντέχω καθόλου...ουφ...Ολη μέρα θέλω να κάνω ντους!

Μπαμπιτσιάκι θέλουμε νέες φωτο με τη μικρούλα μας!

Καστεράκι μου πώς είσαι; Πώς είναί το μικρούλι;

Συμπεθεράκιιιιιιιιιιιπού χάθηκες εσύ; Για εμφανίσου!!!

Laylaki όλα καλά;

Φιλιά σε όλες!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ κοριτσουδια μου ποσο μου λειψατε!!!ετρεχε με τα μωρα,τα πηγαμε θαλασσα κ τα τσιμπισαν κουνουπια κ πρηστηκαν κ τρεχαμε να βρουμε κορτιζονουχες κρεμες να τα αλοιψουμε..ακομα χαλια ειναι,τα εφαγαν τα καημενα κ μοιαζουν λες κ εχουν ιλαρα κ ολοι τα κοιταν κ ρωταν αν εχουν κατι κολλητικο..μανες προσεχετε τα μωρα σας απτα βρωμοκουνουπα..

Κ μαυτα κ με τα αλλα ξεχασα να μπω να δω τι εγινε με το λαρακι..ψυχη μου σε ακουω καλα κ αυτο με κανει να νοιωθω κ εμενα καλα..εχει ο θεος,κ απο σεπτεμβρη ολα α παβε καλα,αν δεν σας προκυψει κ κατι νωριτερα!!μακαρι να εχεις την τυχη του συμπεθερακιου μου!!οσο για την δουλεια,δεν ξερω..σε τοσο δυσκολες εποχες με την ανεργια να σαρωνει να παραιτηθεις;;πρεπει να πιεζεσαι πολυ..ε φυσικα πανω απολα η ψυχικη κ η σωματικη μας υγεια,δεν το συζητω..εσυ θα αποφασισεις,εσυ ξερεις καλυτερα..

Συμπεθερακι μου θες φωτο της λαρουκως κ εμεις ομως θελουμε φωτο να σε δουμε φουσκωμενη!!!αντε!!!πως ειναι το αστερακι μας;;;

Μπαμπιτσιω μου νεα μου συμπεθερα!!τα αγορια μου θα παλεψουν πολυ αποτι φαινεται για την καρδια της κουκλαρας σου!!τι να κανουμε,το αξιζει!!υπομονη με τα φρουτα κ τα λαχανικα!!!

Χριστινακι κ καστερακι μια χαρα μεγαλωνουν τα ζουζουνια σας,ναναι γερα!!!

Δομνινακι μας εχεις στην αναμονη αλλα μας αρεσει!!αφου το αποτελεσμα θα μας δικαιωσει!!!

Λαιλακι κ ελενακι μου φιλακια!!κ μη μου στεναχωριεσαι για τις διακοπες..ποιος θα παει μηπως;;κανε ενα γκαλοπ εδω μεσα κ θα δεις..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!

έλενα πραγματικά ποιος νομίζεις ότι θα πάει διακοπές.....μπορείτε αν θέλετε να έρθετε προς τα μέρη μας είμαστε τόσο κοντά για ουζάκι (στο έχω ξαναπεί νομίζω ε?)

Κρισάκι τί πάθανε τα ζουζουνάκια σου, αμάν αυτά τα κουνούπια....εμείς εξω στο σπίτι έχουμε πολύ πράσινο και μαζεύονται τα κουνούπια όλου του κόσμου και τον μικρό τον έχω τυλιγμένο με κουνουπιέρες και μέχρι στιγμής δεν τον αγγίξανε για να δούμε

Μομεντάκι πώς είστε?

Χριστίνα φαντάζομαι τώρα θα απολαυμβάνεις τον γιόκα σου!

Λαράκι σου στέλνω τα φιλιά μου!

Εμείς είμαστε σουπερ..Προχθές γίναμε 3 μηνών και πήγαμε παιδιατρο για εμβόλια.Φτάσαμε τα 6190 και 62 πόντους...ψηλό το παλικάρι μου να πάρει κάτι και απο την μανούλα του (χιχιχιχ), παιδι για διαφήμιση λέει ότι είναι με τα γαλάνα ματάκια του είναι κουκλος (όχι να το παινευτώ αλλά...)

Καλημέρα κορίτσια!

Πως μου είστε? Λίωνετε από την ζέστη?

Καστεράκι κούκλος ο μικρούλης θα'ναι με τα γαλανά του τα ματάκια :)

Κρισακι μου υπομονή με τα κουνούπια. Αυτά έχει το καλοκαίρι τι να κάνουμε. Ελπίζω να είναι καλύτερα τα μικρούλια.

Δομνινάκι και Λαράκι να περάσετε ένα τέλειο σκ μαζί!

Μομεντάκι πως πάμε? Μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε.. ?

Ελενάκι μην σκας με τις διακοπές... και κανα μπανάκι σε καμιά κοντινή παραλία καλό είναι.

Εγώ πάλι δεν ξέρω τι μου γίνεται σε αυτόν τον κύκλο. Φαίνεται οτι θ'αδιαθετησω μια βδομάδα νωρίτερα, έτσι νίωθω τουλάχιστον λόγω των σπυρίων που έχω πετάξει και μου βγαίνουν πάντα πριν την περίοδο. Απογοητεύτηκα κιόλας γιατί απ'οτι φαίνεται δεν πιάσαμε ψάρια.. Όχι οτι ήλπιζα πολύ από τον πρώτο μήνα..

Εσάς άλλαξε καθόλου ο κύκλος σας μετά την τεχνητη εμμηνόπαυση? Εγώ ήμουνα καμπάνα 28 μέρες πριν, αλλά τώρα φαίνεται οτι δεν έχω βρει τον ρυθμό μου ακόμα. Ούτε την ωορρηξία μου δεν κατάλαβα..

Φιλακια σε όλες

Καλημέρα κοριτσάρες..

Τι μου κάνετε; Εγώ καλά, εδώ στη δουλειά παρέα με το air-condition γιατί πραγματικά δεν παλεύεται η κατάσταση χωρίς αυτό..

Αυτό το σβκ έχω σκοπό να λιώσω στις παραλίες χωρίς τον ανδρούλη μου (δεν είναι φανατικός της θάλασσας.. Προτιμάει να κάθεται σπίτι κι εγώ προτιμάω να κάνω μπάνια) διότι πολύ πιθανόν να είναι τα τελευταία μπάνια που κάνω για φέτος..

Την Τρίτη θα έχω νέα που έχουμε προγραμματίσει τον υπέρηχο ενδομητρίου και λογικά τότε θα μάθω πότε θα γίνει και η ωοληψία.. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε..

Εύχομαι σε όλες σας να περνάτε υπέροχα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...