Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:

Να σου πω την αλήθεια η τόσο μεγάλη αύξηση υποδεικνύει φλεγμονή δλδ για να μιλάμε για χρόνιους παράγοντες πχ διατροφή ή κάπνισμα ή κάτι δομικό θα πρέπει να είναι έτσι για χρόνια η διατροφή του όχι από 10 μέρες. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που να επηρεάζουν το οξειδωτικό στρες βέβαια. Επειδή είσαι μικρή σε ηλικία κανονικά τα ωάρια σου το διορθώνουν στην γονιμοποίηση το οξειδωτικό στρες των σπερματοζωαρίων. Τουλάχιστον το εντοπίσατε και θα σας πουν αν παίζει ρόλο ή όχι στην παρούσα φάση. 

Το καταλαβαίνω το σοκ σου και ειδικά τώρα είναι σαν την παροιμία «ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κ ο γάιδαρος». Αλλά πάντα στην υπογονιμότητα δεν φταίει μόνο ο ένας  ψάχνοντας καταλήγεις στο συμπέρασμα πως είναι ομαδικό το πρόβλημα. Θα κάνετε το καλύτερο που μπορείτε με τα δεδομένα που υπάρχουν.

Είναι κ το οξειδωτικό στρες αυξημένο αλλά το dfi. Μα είναι δυνατόν 20% αύξηση; Δεν άλλαξε κάτι από το καλοκαίρι. Και το βακτήριο πως εξαφανίστηκε μόνο του χωρίς αντιβίωση ; Και αν είναι όλα τόσο άριστα όπως μας λέγανε, μήπως για αυτό δεν είχαμε εξέλιξη εμβρύου μετά την 3η ημέρα; 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλημέρα κοκκόνες!!

Διάβασα τα νεάκια σας αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω καθότι είμαι στη δουλειά...

Αυριο η μια μεγάλη μέρα αν κ να σας πω την αλήθεια δεν έχω και πολύ καλό προαίσθημα. Τελος πάντων...

Βρε Χριστινάκι, 9/9 η βάφτιση;;;; Την ίδια μέρα θα γίνω (και πάλι) νονά.... Αντε ρε γμτ, και ήθελα πολύ να έρθω! Θα το συνδυάζαμε και με ένα ωραιότατο σαβ/κο...

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου όμορφα εδώ είμαι κι εγώ..

Μομεντάκι μου καλό.. πάρ'το απόφαση.. Το μομεντάκι σου ήρθε για να μείνει και να σε κάνει μια τρισευτυχισμένη μανούλα.. Το - κατά πάσα πιθανότητα - αγοράκι σου είναι στη θέση του, μεγαλώνει μια χαρούλα, η καρδούλα του χτυπάει και σε λίγους μήνες θα κάνει την εμφάνισή του.. Λογική η ανησυχία σου και η αγωνία σου ύστερα από όλα όσα έχεις περάσει αυτά τα δυο χρόνια που σε ξέρω..

Λαρούκο μου γιατί κοριτσάρα μου αρνητικό προαίσθημα; Δεν είπαμε να σκεφτόμαστε θετικά; Σκάσε μου ένα χαμόγελο και εύχομαι η τεράστια χοριακή σου αύριο να σε κάνει να χαμογελάς συνέχεια και να πάρει μακριά αρνητικά προαισθήματα και σκέψεις..

Χριστινάκι πολύ πιθανό 9/9 να είμαι στη βάφτιση. Θα έχω άδεια εκείνες τις μέρες και ίσως τα καταφέρω να έρθω.. Το θέλω πολύ και θα το προσπαθήσω, στο υπόσχομαι.. Έγινε κιόλας 5 μηνών το ζουζουνάκι σου; Με το καλό και στα πρώτα του γενέθλια. Εσύ άδεια πότε θα πάρεις;

Κρισάκι μου με τους τρεις γιους τι κάνεις; αντέχεις; Ηρωίδα μάνα με τα όλα της είσαι..

Μπαμπιτσάκι μου κι εσείς γίνατε κιόλας έξι μηνών.. Παναγία μου πως περνάει έτσι ο καιρός..

Εγώ εδώ.. εν αναμονή...

Σας αγαπώ και σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου όμορφα εδώ είμαι κι εγώ..

Μομεντάκι μου καλό.. πάρ'το απόφαση.. Το μομεντάκι σου ήρθε για να μείνει και να σε κάνει μια τρισευτυχισμένη μανούλα.. Το - κατά πάσα πιθανότητα - αγοράκι σου είναι στη θέση του, μεγαλώνει μια χαρούλα, η καρδούλα του χτυπάει και σε λίγους μήνες θα κάνει την εμφάνισή του.. Λογική η ανησυχία σου και η αγωνία σου ύστερα από όλα όσα έχεις περάσει αυτά τα δυο χρόνια που σε ξέρω..

Λαρούκο μου γιατί κοριτσάρα μου αρνητικό προαίσθημα; Δεν είπαμε να σκεφτόμαστε θετικά; Σκάσε μου ένα χαμόγελο και εύχομαι η τεράστια χοριακή σου αύριο να σε κάνει να χαμογελάς συνέχεια και να πάρει μακριά αρνητικά προαισθήματα και σκέψεις..

Χριστινάκι πολύ πιθανό 9/9 να είμαι στη βάφτιση. Θα έχω άδεια εκείνες τις μέρες και ίσως τα καταφέρω να έρθω.. Το θέλω πολύ και θα το προσπαθήσω, στο υπόσχομαι.. Έγινε κιόλας 5 μηνών το ζουζουνάκι σου; Με το καλό και στα πρώτα του γενέθλια. Εσύ άδεια πότε θα πάρεις;

Κρισάκι μου με τους τρεις γιους τι κάνεις; αντέχεις; Ηρωίδα μάνα με τα όλα της είσαι..

Μπαμπιτσάκι μου κι εσείς γίνατε κιόλας έξι μηνών.. Παναγία μου πως περνάει έτσι ο καιρός..

Εγώ εδώ.. εν αναμονή...

Σας αγαπώ και σας φιλώ όλες!

Δομνινάκι μου θα το χαρώ ιδιαίτερα, και το ξέρεις.... Εύχομαι όμως να μην μπορέσεις να έρθεις γιατί θα είσαι και εσύ έγκυος και δεν θα μπορείς να μετακινηθείς... Στο εύχομαι ολόψυχα να είσαι η επόμενη μετα το Λαράκι... Αντε κορίτσια κάντε καμιά νύφη γιατί οι γαμπροί περιμένουν....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Ευχάριστα πράγματα.. Βαφτίσεις, μωράκια να μεγαλώνουν στην κοιλίτσα της μαμάς τους.. :)

Λαράκι μου μην προδικάζεις τίποτα.. σε λίγες ώρες ελπίζω ν' αποζημιωθείς για όσα έχεις περάσει και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη

φιλακια σε όλες

Διαφημίσεις

Λάρα μου καλή επιτυχία καλό μου!!!!!!!

Θα περιμένουμε νέα σου.......

Μπαμπιτσάκι ουτε εμένα μου ήρθε περίοδος ακόμη, τον θηλάζω ακόμη και παράλληλα ότι μένει βγάζω και του το δίνω, και εγώ το ίδιο σκέφτομαι ότι αφού ακόμη έχω δεν θα σταματήσω.

Χριστίνα μια χαρά ο δικός σου ο μπουμπούκος....ο δικός μου μήπως τρέχει λίγο?τελευταία φορά μετρηθήκαμε στις 12/06 και ήταν 59,5 και 5120 και μόλις είχε γίνει 2, τώρα είναι σίγουρα 6000 και βάλε αλλά δεν του φαίνεται είναι ψηλός τί να πώ...την Τρίτη που θα πάμε για εμβόλιο θα σας πώ θα γίνει και 3 μηνών.....γέννήθηκε πρόωρος σχετικά το μανάρι μου και τρέχει να τους προλάβει όλους....

α απο εχθές έκανε την πρώτη του σοβαρή απόπειρα να γυρίσει έφτασε μέχρι το τέλος μόνο που ακόμη δεν ξέρει πως να μετακινήσει το άλλο του χέρι για να γυρίσει τελείως και εκνευρίζεται και φωνάζει...

Καλημέρα είπα δεν είπα...Καλημέρα σε όλες λοιπόν!!!

Good-Luck.gif

Kαλημέέέέέρααααααα!!!!

Αχ έχω τρελή αγωνία για το λαρούκο μας σήμερα!!!

Καλή επιτυχία κοριτσάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Το αρνητικό σου προαίσθημα το αγνοω γιατί από διαίσθηση εδώ μέσα άλλο τίποτα!:P

Αχ άντε! Ελπίζω να μπεις νωρίς να μας πεις..ή έστω η εκπρόσωπος τύπου!!!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημέρα! Ξέρω ότι έχετε την αγωνία μου...

Αρνητικό.... Κατά βάθος το ήξερα... δεν ξέρω πώς, το ήξερα όμως και ευτυχως είχα προετοιμαστεί κατάλληλα..

Δεν πειράζει, next time!

Σας φιλώ γλυκά στα μουτρακια!

JXFXp3.png

καλημέρα! Ξέρω ότι έχετε την αγωνία μου...

Αρνητικό.... Κατά βάθος το ήξερα... δεν ξέρω πώς, το ήξερα όμως και ευτυχως είχα προετοιμαστεί κατάλληλα..

Δεν πειράζει, next time!

Σας φιλώ γλυκά στα μουτρακια!

Ελπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή:rolleyes: Κρίμα λαρούκο μου....Λυπάμαι πολύ....

Αχ...δεν θέλω να αρχίσω μπλα μπλα...ξέρεις πολύ καλά πως σε αγαπάμε και είμαστε εδώ ....

Μια μεγάλη αγκαλία σου στέλνω...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Η εκπρόσωπος τύπου παρόλο που είχε την ίδια και μεγαλύτερη αγωνία δυστυχώς δεν τα κατάφερε να μπει νωρίτερα και μπήκε μόλις τώρα..

Το μόνο που θα πω είναι ότι λυπάμαι πολύ Λαράκι μου γλυκό... Αυτή τη φορά δεν ήταν γραφτό.. όμως θα αξιοποιήσεις το καλοκαιράκι σου στο έπακρο και όταν βρεις τη διάθεση και τη δύναμη θα ξαναπροσπαθήσεις..

Πρέπει να βάλουμε μπροστά για τις νύφες.. έτσι θα αφήσουμε τόσα παλληκάρια;

Από μένα ουδέν νεότερο..

Σας αγαπώ και σας σκέφτομαι όλες..

Φιλάκια!

L2qIp2.png

Τελικά δεν άντεξα και πήρα στο κέντρο τηλέφωνο. Η κοπέλα δεν έχει αδιαθετήσει ακόμη και αυτό με βολεύει απίστευτα.. Ας ελπίσουμε ότι η τύχη θα είναι για λίγο ακόμη μαζί μου και θα με βοηθήσει να πάει αυτή η προσπάθεια μέχρι τέλους καλά!

L2qIp2.png

Τελικά δεν άντεξα και πήρα στο κέντρο τηλέφωνο. Η κοπέλα δεν έχει αδιαθετήσει ακόμη και αυτό με βολεύει απίστευτα.. Ας ελπίσουμε ότι η τύχη θα είναι για λίγο ακόμη μαζί μου και θα με βοηθήσει να πάει αυτή η προσπάθεια μέχρι τέλους καλά!

Αχ έχουμε κάποια νεάκια!!! Σε βολεύει Δομνινάκι μου ως προς το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εννοείς; Γιατί μας βολεύει η καθυστέρηση; Αν πρόσεξες βάζω πληθυντικό γιατί είμαστε όλες μαζί σε αυτό...λες και όλες μαζί θα εμβρυομεταφερθούμε!!! Ουφ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μη μου στεναχωριεστε κοριτσακια μου!

Ενταξει, δεν πεταω απο την χαρα μου αλλά είμαι οκ. Εχω νιωσει πολύ χειρότερα! χααχαχαχα!!! Ωραιος τρόπος αντιμετωπισης εε;;; Φταίει το ξανθό που μου έκαψε τα εγκεφαλικά κύτταρα και δεν σκέφτομαι....

Βρε Δομνινάκι, αλήθεια γιατί μας βολεύει αυτή η καθυστέρηση;;; Και μια που κι εσύ θα καθυστερησεις λίγο ακόμα να μπεις στον χορό, δεν έρχεσαι προς τα εδώ μεριά να βρέξουμε τις κορμάρες μας (και όχι μόνο τα ποδια μας);

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...