Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Losr είπε:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Ίσως να ευθύνεται η αντίσταση στις παλινδρομες άρα τώρα που είναι ρυθμισμένοι έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου !!! Πολύ καλή επιτυχία με χορταστική χορταστική χοριακη ❤️

• Ευχή 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Εμείς είμαστε σούπερ μεγαλώνουμε είμαστε πολύ χαμογελαστοί αρχίσαμε να αποκτούμε και ενδιαφέρον για τα παιχνιδάκια, τα κοιτάει και γελάει...Σήμερα έκανε και την πρώτη του απόπειρα για να γυρίσει μπρούμητα, λίγο ήθελε ακόμη.Γενικά βιάζεται το μανάρι μου 3 δεν έγινε ακόμη (σε μία εβδομάδα γίνεται) και τα κάνει όλα γρήγορα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μένα!

Μπήκα να σας πω τα νεάκια μας!!! Ψες πήγαμε για την αυχενική! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ολα καλά με το μομεντάκι μας! Και μακάρι να μας βοηθήσει ο Θεούλης και η Παναγίτσα έτσι καλά να συνεχίσουμε και από δω και μπρος! Μάθαμε επίσης πως το μομεντάκι μάλλον είναι ...ΑΓΟΡΑΚΙ! και έπαθα σοκ! χαχαχαχαχαχαχαχαχα Ημουνα σε ροζ συννεφάκι μέχρι τώρα ...καιρός να αλλάξω χρωματολόγιο νομίζω!:-D

Αχ καλά να ναι μόνο! Απλά πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι πιο αγορίστικα !!!!:wink::-D Και τώρα βρε συμπεθεράκι μου δεν μου λες; Πώς θα γίνει το συμπεθεριό; Αααααααχχχχχ!!!

Κατα τ'αλλα το χαζό μου το έκανα ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Εκανε μετρήσεις ο άνθρωπος...μου έλεγε εντομεταξύ πως όλα καλά...και εμένα μου έφευγαν και 10 κιλά βάρος κάθε φορά ...(αφού για να καταλάβετε έφυγα πούπουλο από κει:wink:) και τι τον ρωτάω η ξανθιά στο τέλος; "Η καρδούλα τού όμως κτυπάει ;" Α μιλάμε ο γιατρός που συνήθως είναι ψυχρός και λιγομίλητος άρχισε να γελάει και μου λέει: άμα δεν κτύπαγε δεν μέτραγα τόση ώρα;:wink: Ω ναι! Αύτή ήτανε η μοναδική απορία που είχα!:shock:

Πραγματικά ένα ευχαριστώ να πω σε Εκείνον εκεί ψηλά είναι πολύ λίγο για όλοοοοοοοο αυτό το θαύμα που ζω....ουφ...και το θερμοπαρακαλώ το ίδιο θαύμα να ζήσει το λαράκι μας, το δομνινάκι, το ελενάκι και το laylaki μας...ουφ...

Λαρούκοοοοοοοοοοοοοοοοοοο την Πέμπτη θα περιμένουμε νέαααααααααα!!! Η νωρίτερα;;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι μου τέλεια τα νέα σας, μπραβο μπραβο και έτσι καλά θα πάνε μέχρι το τέλος.Αγοράκι ε θα δεις θα δεις που ο γιος θα σε τρελάνει και εγώ στα ροζ έπλεα αλλά τώρα.....πάλι γιο θα ήθελα.....(λέμε τώρα, έκανα εγώ το 2ο και έχω και προτίμηση), θα γίνουμε κάτι πεθερές πω πω παναγια μου.

Την ίδια ερώτηση έκανα και εγώ μια φορά όταν έκανρ\ε μετρήσεις για το τριπλό τεστΑ, και ο γιατρός μου λέει μην ξαναμιλήσεις ακούει και το μωρό

χαχαχαχαχα Αυτό το "Ακούει και το μωρό!" με έκανε να γελάσω! χαχαχαχαχα

Ο άντρας μου καστεράκι είναι μες την τρελή χαρά...ο γιόκας μου καιο γιόκας μου...τρέλα μιλάμε!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ο δικός μου τώρα αρχισε την γκρίνια πάει πάνω απο το μωρό και ο μπέμπης κοιταει εμένα οτι και να κάνει εκείνος τίποτα ο μικρός γυρνάει για ένα δεύτερο του ρίχνει μια ματιά και μετά γυρίζει και σκάει ένα χαμόγελο σε μένα...."γιατί δεν με κοιτάει δεν με θέλει?"χαχαχα τί πλάκα που χουνε θα το δεις και εσύ...

χαχαχαχαχα Ε η μαμά είναι αλλιώς! Και ειδικά με τα αγοράκια που λένει πως έχουνε αδυναμία στη μαμά τους!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kαλησπέρα σε όλες.

Λαιλα αντε επιτέλους ήρθε (τί λέμε όμως ε?), απο εδώ και πέρα μόνο χαρες.

QUOTE]

Καστερακι μου ναι επιτέλους ήρθε... και τώρα εύχομαι να ξαναφύγει, για καλο λόγο αυτή την φορα ;)

Βρε πως αλλαζουν τα πράγματα...

Γλύκα ο μικρός σου, όλο νάζια ε? Που ν'αρχίσει να μπουσουλάει και να περπατάει... :)

Διαφημίσεις

αμαν!!!!!!!!!αμαααααααν παναγια μου!!!!!το μομεντινι ειναι αγορακι;;;;;;αμαααανννννν!!!!!παει το συμπεθεριο παειιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!αγαπουλινι μου εσυ,θα κανεις αγορακι;;;αχ μωρε το γιαβρακι μου,το χαλουμακι μου ειναι αγορακι;;ναναι γερο αυτο κ τιποτε αλλο δεν μα νοιαζει..δεν θα εχουμε νυφη αλλα θα εχουμε κολλητο!!αχ το ζουζουνακι μου το γλυκο,το θαυματακι μου το καλο μεγαλωνει κ οι γονεις του το καμαρωνουν..αχ μωρε ποσο με συγκινει αυτο το μωρο...ναναι παντα ευλογημενο,κ ολα τα μωρακια του κοσμου φυσικα!!

χριστινακι μου φανταζομαι τι περνας..εμενα παλι τα γουρουνακια μου τρελλαινονται τοσο για την μαμα μου που οταν παω να τα παρω μου γυρνανε πλατη κ γραπωνονται πανω της...τι να πω;;δεν ξερω αν αρχισω την δουλεια πως θαναι..βλεπεις εγω ειμαι μανα δημ υπαλληλος αλλα σκεψου οτι κ εγω με τριφυμα παιρνω μονο μια αδεια ανατροφης ενω μια δημ υπαλληλος με τρια παιδια παιρνει 3..κ αυτο αδικια δεν ειναι;;κ παλι φυσικα δεν γκρινιαζω,οντως ειμαστε σε πιο ευνοικη θεση..

λαρακι μουυυυυυυ!!!!περιμενουμεεεεεεεεεε..............

δομνινακι μουυυυυυυυ!!!!επισηηηηηηηηηηης!!!!

λαιλακι καλως τα δεχτηκες!!αντε κ τωρα με το καλο ξαναστειλτην αποκει που ηρθε!!!!!

λενακι μου ευχομαι το καλοκαιρακι σου να περασεις τελεια κ να ξεχασεις οτι σε απασχολει εστω κ για λιγο..κ ολα να φτιαξουν τοτε..στο ευχομαι μεσα απτην καρδια μου...

φιλακια σε ολες!!

εμεις ειμαστε καλα,κανουμε μπανια κ τρωμε αμμο με το κιλο,γκρινιαζουμε παντα κ για τα παντα κ πλακωνωμαστε στο ξυλο(αυτο ηταν μηνυμα απτα κρισακια-τερατακια!)

fUCCp2.png

svjYp2.png

αχαχαχαχαχα!! γελια που χω κανει σημερα!! κοριτσακια μου... μηπως εχω την μοναδική νυφη και θα σφαζεστε στη ποδια μας ε?ε?!!!

μομεντακι μου φανταζομαι την χαρα σας γερο να ειναι κοριτσι μου και ολα τα αλλα γινονται

κρισακι μου δεχομαι να με λες συμπεθερα αν θες και συ φυσικα χα χα χα!!!

λαρουκο μου τι περιμενουμε την πεμπτη?

αχ εχω να σας πω τοσα πολλα που δεν ξερω απο που να αρχισω..

λοιπον εμεισ εχει δυο βδομαδεσ που τρωμε φρουτα και λαχανικα οχι με μεγαλη επιτυχια αλλα που θα παει θα τα καταφερουμε!!! θελει να ειναι συνεχια ορθια και δεν ειναι καν 6 μηνων η μπουμπου γυριζει ολο το κρεβατι τη νυχτα και σε αντιθεση με σας αγορομανουλες μου με το που μπαινει ο μπαμπας της τρελλενεται απο χαρα!!

σημερα μου ηρθε πρωτη φορα περιοδος μετα την γεννα αλλα προς το παρον ειμαι καλα εσας καστερακι και χριστινακι σας ηρθε? θηλάζετε? εγω εχω ακομα δοξα το θεο βεβαια εχω αρχισει να κουραζομαι με το θηλαστρο αλλα απο την αλλη νιωθω τυψεις να δωσω ξενο αφου ακομα εχω..

λοιπον κοριτσακια μου θα ηθελα πολυ να κατσω εδω και να τα λεμε να διαβαζω τα νεα σας αλλα ο χρονος μου τελειωσε πρεπει να βρασω καροτα πατατες και κολοκυθια!!!

σας φιλώ οοοολες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα!!!!

Αχ Μπαμπιτσάκι η μοναδική νύφη έ; χαχαχαχα ναι-ναι θα σφάζονται στα πόδια της τα παλικάρια μας... Χαλάλι όμως...

Μομεντάκι μου αγορομάνα και εσύ; Τί καλά... Όταν έμαθα το φύλο του μωρού δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ από την χαρά μου... Γερό να είναι Παναγία μου, και όλα τα άλλα είναι περιττά... Να προσέχεις πολύ...

Λαρούκο μου μιά μέρα έμεινε... Αχ να πάς πρωί να την κάνεις την χοριακή, και μην αργήσεις να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα... Θα περιμένουμε με αγωνία...

Καστεράκι τί κάνει το αγοράκι σου;

Κρισάκι με τα ζουζούνια σου... Αλήθεια θάλασσα πηγαίνετε;

Λάγια άντε κοριτσάκι μου να μπείς και εσύ σύντομα στο club των έγκυων...

Δομνινάκι σε σκέφτομαι, να είσαι καλά και σύντομα να μάθουμε ευχάριστα νέα...

Τα δικά μας τώρα...

Πήγαμε την Δευτέρα στην γιατρό, κάναμε το τέταρτο εμβόλιο, ο μικρός είναι 6.800 και 64 πόντους... Τον βρήκε πολύ καλό... Ξεκινήσαμε φρουτάκι... Η κουνιάδα μου που τον ταϊζει, τρώει μια χαρά... Με μήλο ξεκινήσαμε και κάθε τρείς μέρες θα προσθέτουμε φρουτάκι...

Ξεκίνησα να κοιτάζω για την βάπτιση. Θέμα ναυτικό...

Όλες είστε καλεσμένες... 9 Σεπτέμβρη 12 η ώρα... Λεπτομέρειες αργότερα...

Φιλιά σε όλες και στα μωράκια σας!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...