Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Losr είπε:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Ίσως να ευθύνεται η αντίσταση στις παλινδρομες άρα τώρα που είναι ρυθμισμένοι έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου !!! Πολύ καλή επιτυχία με χορταστική χορταστική χοριακη ❤️

• Ευχή 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου θα σας έχω για γούρι!! Πάνω που το μελετήσατε ήρθε η κυρία.. Χαρά απερίγραπτη :) Επιτέλους νίωθω ότι λειτουργώ ξανά.. χεχε. προσπαθώ βέβαια να μην αγχωθώ κιόλας.. καλοκαιράκι είναι θα τις παρουμε χαλαρά τις προσπάθειες.

Ελενάκι σε καταλαβαίνω. Δεν θέλουμε πάντα να μιλάμε.. Αλλά όταν θες να τα πεις να ξεσπάσεις εδώ είμαστε εμείς.. αν και εύχομαι να κάνεις και συ την έκπληξη και αντι για ξέσπασμα να έρθεις να μας ανακοινώσεις μια μεγάλη χοριακή.. ποτέ μην λες ποτέ..

Μομεντάκι κοιμήσου όσο μπορείς! θέλει ξεκούραση το μωράκι και τώρα που κλείσαν τα σχολεία ότι πρέπει.. Άντε και βλέπω Λάρα και Δομνίνα ν' ακολουθούν.. θα κοιμάστε όλες ολημερίς και με βλέπω να μπαίνω μόνη μου να γραφώ εδω μέσα..

Φιλάκια και σε όλες τις μανούλες που τρέχουν και δεν φτάνουν ;)

hooray.jpg

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!:D

Αυτό ήτανε το πρώτο μέρος του "γουρίου" laylaki! Ακολουθεί κι άλλο!!!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Ξέρω, χάθηκα... Περνάω μια φάση που δε θέλω να πολυσυζητάω το συγκεκριμένο θέμα, ελπίζω να με καταλαβαίνετε και να με συγχωρήσετε:oops::) Μπαίνω όμως έστω για να μαθαίνω τα νέα σας.

Λαράκι μου γλυκό, μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να είναι καλοστέριωτα τα παγωτάκια σου και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη μέχρι τέλους αυτή τη φορά!!!!!!!!!!

Λαιλάκι μου, εύχομαι αυτή τη στιγμή που γράφω το μήνυμα να έχει εμφανιστεί η ακατανόμαστη και να μπει ο οργανισμός σου σε μια σειρά επιτέλους!!! Το ότι δεν έχεις άλλο εξάψεις μου κάνει για καλό!!!

Μομεντάκι μου, καλή ξεκούραση λοιπόν από δω και πέρα και με το καλό να έρθει και η μέρα της αυχενικής για να ησυχάσεις κι από αυτό;):D

Δομνίνα μου, καλή αρχή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλα να πάνε τέλεια αυτή τη φορά!!!!!!!!!! Είμαι σίγουρη πως θα γίνεις κι εσύ μια υπέροχη μανούλα!!!!!!!!

Πολλά πολλά φιλάκια και σε όλες τις υπόλοιπες, Κρισάκι, Μπαμπιτσάκι, Καστεράκι, Χριστινάκι και φυσικά και στα μωράκια σας!!!!!!!!!!!!!

Εννοείται πως σε εμάς ειδικά δεν χρειάζεται να απολογείσαι ελενάκι μου...Απλά οταν κάνεις καιρό να φανείς έχουμε την έγνοια σου..Αχ κοριτσάκι ελπίζω να είσαι καλά...και άμα θες κάτι να σου θυμίσω πως μπορείς να μου στείλεις μηνυματάκι...ναι; Να είσαι καλά και να προσέχεις!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντα μου, ρωτάς αν θέλω Σακη;;; Μα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Κι ελπιζω μετα από το όλα καλά, να τραγουδαω κ το ήηηηρθεςςςς.... χαχαχαχαχα!!! Καλα ειμαι, δε νιώθω και τίποτα αλλά βαριεμαιιιιι!!! Βεβαια, προτιμώ να βαριεμαι στο σπίτι παρά να σκοτώνομαι στη δουλειά! Εχω κ τον Λαρο που έχει γκρεμίσει το τζακι να κοπαναει μες τα αυτιά μου, να κόβει με τον τροχο λαμαρίνες κτλ και θελω να εξαφανιστώ!

Τι καλά που ξεκίνησαν οι διακοπούλες σου!! Καθε χρόνο τετοια εποχη σκέφτομαι πόσο μου λειπουν οι εποχες που δουλευα σαν καθηγητρια....

Να σου πω, ασε τα συγυρισματα και κοιμήσου γιατί σε λίγους μήνες θα αναπολεις τις μέρες που σε επερνε ο υπνος στον καναπε!! Πότε πας για την αυχενική; Αντε, και εκεί όλα καλά θα πάνε!! (σου επιτρέπω να χρησιμοποιησεις για λιγο τον σακη, μετά τον θελω πίσω εεεεε;;;;;)

Α καλά! Και ο μομέντος είχε παρόμοια έμπνευση για δουλειά στο σπίτι σπάζοντας τοίχους και βάφοντας σε μια από τις εμβυομεταφορές μου !!!!;) Τι στο καλό! Ξεσπάνε έτσι νομίζω! χαχααχαχαχαχα

Καλέ; Δούλευες και σαν καθηγήτρια; Δεν το ξερα; Κατακρίβειαν νομίζω δεν ξέρω ούτε τι δουλειά κάνεις τώρα!:rolleyes: Εχω καταπληκτική μνήμη τελευταία! Ετυχε να το αναφέρω;:P

Οσο για το ότι δεν νιώθεις τίποτα ...είναι απόλυτα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!Θυμάσαι το συμπεθεράκι μου; Τίποτα κι αυτή! Και μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ! Τίποτα απολύτως!

Αντε!!! Πότε είναι η χοριακή; Τι μέρα;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσια...

Δεν είμαι στα καλά μου και γι΄αυτό δεν πολυμπαίνω...

Μου λείπει πάρα πολύ ο μικρός μου... Και φυσικά του λείπω και είναι μέσα στην γκρίνια και αυτός... Προσπαθώ να βρώ μια λύση για το Καλοκαίρι... Δεν γίνεται το μωρό να είναι μακριά μου... Σήμερα θα πάω να τον πάρω να κοιμηθεί μαζί μας και αύριο το πρωί που θα πάω στην δουλειά θα έρθουν οι γονείς μου να μου τον κρατήσουν... Από πού; Από τα Γιάννενα...

Αν σας μπέρδεψα ζητώ συγνώμη και εξηγώ: Το μωρό μου, μου το κρατάει η πεθέρα μου για να δουλεύω... Όμως τώρα το Καλοκαίρι πηγαίνουν στο εξοχικό μια ώρα περίπου μακριά από την Θεσ/κη... Δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι κάθε μέρα, αλλά μάλλον θα το κάνω και αυτό... Χθές τσακώθηκα με τον άντρα μου... Δεν πολυκαταλαβαίνουν οι άντρες, 'εχουν άλλο κώδικα επικοινωνίας... Δεν γίνεται να μην βλέπω το μωρό... Πέρασα τόσα για να τον αποκτήσω... Δεν ξέρω τί θα κάνω... Ούφ!

Συγνώμη αν σας κούρασα...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλημέρα κοριτσια...

Δεν είμαι στα καλά μου και γι΄αυτό δεν πολυμπαίνω...

Μου λείπει πάρα πολύ ο μικρός μου... Και φυσικά του λείπω και είναι μέσα στην γκρίνια και αυτός... Προσπαθώ να βρώ μια λύση για το Καλοκαίρι... Δεν γίνεται το μωρό να είναι μακριά μου... Σήμερα θα πάω να τον πάρω να κοιμηθεί μαζί μας και αύριο το πρωί που θα πάω στην δουλειά θα έρθουν οι γονείς μου να μου τον κρατήσουν... Από πού; Από τα Γιάννενα...

Αν σας μπέρδεψα ζητώ συγνώμη και εξηγώ: Το μωρό μου, μου το κρατάει η πεθέρα μου για να δουλεύω... Όμως τώρα το Καλοκαίρι πηγαίνουν στο εξοχικό μια ώρα περίπου μακριά από την Θεσ/κη... Δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι κάθε μέρα, αλλά μάλλον θα το κάνω και αυτό... Χθές τσακώθηκα με τον άντρα μου... Δεν πολυκαταλαβαίνουν οι άντρες, 'εχουν άλλο κώδικα επικοινωνίας... Δεν γίνεται να μην βλέπω το μωρό... Πέρασα τόσα για να τον αποκτήσω... Δεν ξέρω τί θα κάνω... Ούφ!

Συγνώμη αν σας κούρασα...

Aχ βρε Χριστινάκι...σιγά μην μας κούρασες! Στεναχωρέθηκα πολύ...Δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό...αλλά υποχρεωτικά κοριτσάκι....τι άλλο μπορείς να κάνεις; Είναι σχετικά καλύτερα στα πεθερικά απ ότι καταλαβαίνω; που είναι μια ώρα μόνο μακριά; Χμ...τι μόνο δηλαδή...συγκριτικά εννοώ...Αχ είναι δύσκολο...κάποιο άλλο άτομο να σου φυλάει το μωρό δεν έχεις κοντά;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Aχ βρε Χριστινάκι...σιγά μην μας κούρασες! Στεναχωρέθηκα πολύ...Δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό...αλλά υποχρεωτικά κοριτσάκι....τι άλλο μπορείς να κάνεις; Είναι σχετικά καλύτερα στα πεθερικά απ ότι καταλαβαίνω; που είναι μια ώρα μόνο μακριά; Χμ...τι μόνο δηλαδή...συγκριτικά εννοώ...Αχ είναι δύσκολο...κάποιο άλλο άτομο να σου φυλάει το μωρό δεν έχεις κοντά;

δυστυχώς όχι... Δεν υπάρχει κάποιο άλλο άτομο... Ο μικρός περνάει καλά με τα πεθερικά μου γενικά. Τον αγαπάνε και πολύ και φυσικά ο μικρός το καταλαβαίνει, όμως του λείπει και η μαμά του. Είναι πολύ μικρός αλλά ασόψεται η ανάγκη για να δουλεύω... Κοινωνια άτιμη...

Μομεντάκι μου εσύ να προσέχεις το μικρό ζουζουνάκι που μεγαλώνει μέσα σου, και θυμίσου το εξής: Τί καλά που το κουβαλάς όπου θέλεις τώρα που είσαι έγκυος... Γιατί μετά και για κατούρημα θα πρέπει να έχεις άτομο για να πάς χιχιχιχιχι. Φιλιά πολλάααααααα

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Σας διαβάζω καθημερινά αλλά δεν είμαι σε διάθεση για να γράψω.. με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου, περιμένω κιόλας από μέρα σε μέρα να αδιαθετήσω που αυτό συνεπάγεται ότι θα ξεκινήσει και επισήμως η προσπάθειά μου και είμαι κάπως..

Χριστινάκι καταλαβαίνω απολύτως πως νιώθεις..Ούτε εγώ θα άντεχα μακριά από το μωρό τόσο καιρό και όταν μάλιστα είναι και τόσο μικρούλης.. Πέρασες όντως τόσα πολλά για να τον αποκτήσεις.. Μια λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να βρεις μια κοπελίτσα για το διάστημα του καλοκαιριού να σου κρατάει το μικρό στο σπίτι. Κάποια φίλη, ξαδερφούλα, γειτόνισσα που να θέλει να βγάλει κάτι έκτακτο; το έχεις σκεφτεί αυτό ως ενδεχόμενο ή μήπως δεν παίζει με την καμία;

Το να πηγαινοέρχεσαι κάθε μέρα Χαλκιδική δε νομίζω ότι ωφελεί πουθενά.. θα είναι τόση η κούραση και τα νεύρα σου που μόνο κακό μπορούν να κάνουν..

Λάρα μου γλυκιά τα είπαμε και τηλεφωνικώς.. Κουράγιο μάνα.. άντε και σε κάνα μήνα θα βρέχουμε τα ποδάρια μας στον Ευβοϊκό..

Μομεντάκι σου άφησα μήνυμα στο φωνοκιβώτιο... Δεν το έλαβες;

Layla καλώς τη δέχτηκες και με το καλό να την αποχωριστείς και πάλι για κανένα 9μηνο..

Ελενάκι μου τα είπαμε και τηλεφωνικώς.. Σε σκέφτομαι και τον Αύγουστο σας περιμένω στο Βόλο.. έστω και αυθημερόν για μπανάκι..

Σας αγαπώ όλες!

L2qIp2.png

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!:D

Αυτό ήτανε το πρώτο μέρος του "γουρίου" laylaki! Ακολουθεί κι άλλο!!!;)

Μομεντάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ για τους πανηγυρισμούς! :) Τι ωραία εικονίτσα...

Φιλάκια και καλούς ύπνους!

Λάρα μου δεν λες καλύτερα στον Λάρο να αφήσει το τζάκι και ν' ασχοληθεί με τον φούρνο.. δηλάδη εσένα..χεχε.. τι του ψήνεις τα εμβρυάκια. Έτσι πρέπει να σε κανακέψει λίγο και να μην σε ξεκουφαίνει :)

Χριστίνα σε καταλαβαίνω είναι βαρύ να μην τον βλέπεις τον μικρούλη. Σίγουρα κάποια άκρη θα βρεις. Ίσως και τα πεθερικά σου σκεφτούν να κάτσουν και λιγο Θεσσαλονίκη.

Δομνίνα μου ευχαριστώ για τις ευχές! Και σε σένα όλα καλά να πάνε και σύντομα τ'όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα!

Φιλάκια Πολλά!

Καλό σας βράδυ (ή καλημέρα..)

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα γιατί χθές μετά την δουλειά πήγα και είδα το μωράκι μου... Με το που με είδε έσκασε ένα χαμόγελο άλλο πράμα... Τον πήρα αγκαλιά και κούρνιασε επάνω μου χωρίς να κουνιέται... Αχ μου λείπει πολύ και του λείπω πολύ... Υπομονή θα κάνω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή... Σήμερα που είναι Παρασκευή θα πάμε και κάθομαι και την Δευτέρα επομένως θα έχω μέρες να τον απολαύσω....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

Α καλά! Και ο μομέντος είχε παρόμοια έμπνευση για δουλειά στο σπίτι σπάζοντας τοίχους και βάφοντας σε μια από τις εμβυομεταφορές μου !!!!;) Τι στο καλό! Ξεσπάνε έτσι νομίζω! χαχααχαχαχαχα

Καλέ; Δούλευες και σαν καθηγήτρια; Δεν το ξερα; Κατακρίβειαν νομίζω δεν ξέρω ούτε τι δουλειά κάνεις τώρα!:rolleyes: Εχω καταπληκτική μνήμη τελευταία! Ετυχε να το αναφέρω;:P

Οσο για το ότι δεν νιώθεις τίποτα ...είναι απόλυτα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!Θυμάσαι το συμπεθεράκι μου; Τίποτα κι αυτή! Και μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ! Τίποτα απολύτως!

Αντε!!! Πότε είναι η χοριακή; Τι μέρα;

Ναι Μομεντακι μου, σαν καθηγητρια αγγλικών μέχρι και πριν 9 χρόνια... Μετά επειδη δεν εβλεπα εξελιξη (τρομάρα μου ήθελα και καριερα!!!) αλλαξα προσανατολισμό και δουλεύω σε μια εταιρία σαν υπευθυνη εισαγωγών & προγραμματισμού παραγωγής (και αποθηκάριος και πωλητρια και λογιστρια... τα πάντα όλα κάνω..) :lol::lol::lol:

Χοριακή την άλλη Πέμπτη... αυτο το μαρτυριο της αναμονής δεν αντέχεται!

JXFXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα γιατί χθές μετά την δουλειά πήγα και είδα το μωράκι μου... Με το που με είδε έσκασε ένα χαμόγελο άλλο πράμα... Τον πήρα αγκαλιά και κούρνιασε επάνω μου χωρίς να κουνιέται... Αχ μου λείπει πολύ και του λείπω πολύ... Υπομονή θα κάνω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή... Σήμερα που είναι Παρασκευή θα πάμε και κάθομαι και την Δευτέρα επομένως θα έχω μέρες να τον απολαύσω....

Καλά... ούτε καν μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι να μην βλέπεις το παιδάκι σου!!! Αλλά βλέπεις έτσι σκ@τ@ που τα έχουν κάνει όλοι τους.... Αντε τωρα και συγχυζομαι. Αλλά αυτό το κράτος ποτέ δεν φρόντισε (κ ουτε πρόκειται) για την πρόνοια.. Το ξέρετε ότι στην Ρουμανία η άδεια λοχείας είναι υποχρεωτικά 2 χρόνια;;; Όχι 2 μήνες και μετά προαιρετικά 6 όπως εδώ! 2 χρόνια!!!

Πήρα φορα τωρα....

JXFXp3.png

Αχ Λαράκι μου, εδώ κράτος δεν υπάρχει, όλα υπολειτουργούν... Μάνες είναι μόνο του Δημοσίου που κάθονται δυό χρόνια και πληρώνονται κιόλας κανονικότατα, ενώ στο ιδιωτικό, άντε πάρε το εξάμηνο και άμα βρείς θέση μετά στο γυρισμό γράψε μου...

Λαράκι αυτή η αναμονή είναι όντως το πιο κουραστικό κομμάτι... Αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Kαλησπέρα σε όλες.

Λαράκι τί διαβάζω είσαι σε αναμονή?Με το καλό κοριτσάκι μου έχω καλό προαίσθημα για σένα.Πότε η χοριακή ασν κατάλαβα καλά την Πέμπτη?

Χριστινάκι σε καταλαβαίνω εδώ 2-3 ώρες τον άφηνα για να ανέβω θεσ. στο γιατρό και το μυαλό μου ήταν κολλημένο πίσω όχι εσύ που τον αποχωρίζεσαι τόσες μέρες....αλλά δυστηχώς με την τωρινή κατάσταση στην Ελλάδα να ευχαριστούμε όσοι έχουμε ακόμη δουλειά...

Μομεντάκι με το σποράκι σου πώς είσαι?Φαντάζομαι θα ξεκουράζεσαι και θα απολαυανεις την εγκυμοσύνη σου,πίστεψε είναι η ωραιότερη περίοδος .....μέχρι τότε βέβαια γιατί μόλις έρθει το μωράκι σου δεν θα έχεις καλύτερο.

Δομνίνα και εσύ ξεκινάς αυτόν τον μήνα ε?Ολα καλά να πάνε πουθα πάνε δηλαδή να είαι σίγουρη.

Λαιλα αντε επιτέλους ήρθε (τί λέμε όμως ε?), απο εδώ και πέρα μόνο χαρες.

Ελενα ελπίζω να νοιώθεις καλύτερα....αν θές να το συζητήσουμε εδώ είμαστε

Φιλιά στις υπόλοιπες..........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...