Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Losr είπε:

Καλησπέρα,

Την τρίτη έκανα και εγώ την εμβρυομεταφορα. Από τις δύο βλαστοκυστες που είχα στην κατάψυξη η μία τα κατάφερε. Οπότε βάλαμε μια. Δεν ξέρω την ποιότητα μετά την απόψυξη ήταν σε φάση collapsed λέει το χαρτι. Τον Οκτώβριο που είχα κάνει την διέγερση είχε χαρακτηριστεί 3bc. Για να δούμε αν και κρατάω μικρό καλάθι. Πάντως αν δεν πάει καλά θέλω να αλλάξω κέντρο. Σκέφτομαι για το υγεία ivf εμβρυογενεσις. Έχετε καθόλου άποψη? Αλλά θα ήθελα να πάω με συγκεκριμένο γιατρό.

Εγώ σου εύχομαι μια τεράστια χωριακη 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας μανες κ μωρα κ εμβρυα κ παγωτακια!!!!!

Καλε λαρακι πως τα πετας ετσι;;εμβρυομεταφορα ακουω!!μα δεν ειχες γραψει κατι πριν(η δεν το διαβασα;;;;;)!!αχ ψυχη μου καλη επιτυχια!!αφου το ξερουμε μονο εμεις κ ο λαρος,θα σου σταθουμε σαν αδερφες σε οτι χρειαστεις!!κ μετα...εγκυουλα πια πες το σε οποιον θες!!!!τελεια τελεια τελειααααααααααα!!!!!!

Νομίζω είχα πει (ή μήπως όχι; :rolleyes:)... Ευχαριστώ καρδούλα μου.. Το ξέρω ότι είστε εδώ κ στα καλά και στα κακά... Να μου φιλήσεις τα ζουζουνια σου!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!!!

Καλέ τί κίνηση στο καφέ μας...

Καστεράκι καλά κατάλαβες... Θα αφήσω το ζουζουνάκι μου στο εξοχικό με τα πεθερικά μου για το Καλοκαίρι γιατί δεν έχω πού να τον αφήσω...Θα πηγαίνω Σαβ/κο και τις ημέρες που θα έχω ρεπό... Δεν έχω άλλη επιλογή... το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι θα είναι στην δροσιά, και όχι στην κάψα της πόλης, και ότι με την γιαγιά του τα πάει τέλεια... Θα μου λείπει πάρα πολύ αλλά θα κάνω υπομονή....

Λαράκιιιιιι τί καλά!!!! Με το καλό η χοριακή που θα είναι τεράστια... Λοιπόν μια συμβουλή θα σου δώσω γιατί το πέρασα πέρυσι σχεδόν τέτοιο καιρό... Κάτσε τρείς ημέρες στο σπίτι χαλαρά... και μετά να βγείς έξω βόλτα... Μην μου καθήσεις μέσα μέχρι που θα κάνεις χοριακή, έπαιξες και έχασες... Διάβασε κανένα βιβλίο, πήγαινε για καφεδάκι στο πολύ χαλαρό... Ότι είναι να γίνει θα γίνει...

Δομνινάκι Καλή αρχή με ένα τέλειο αποτέλεσμα!!!!

Μομεντινάκι πού χάθηκες; Να είσαι καλά και να προσέχεις!!!!

Μπαμπιτσάκι η μικρή τί κάνει;

Κρισάκι πάντα σε σκέφτομαι και λέω, πώς τα καταφέρνεις με τρία παιδιά στο σπίτι... Να είσαι γερή... Φιλιά στα ζουζούνια σου...

Καλέ πότε θα συναντηθούμε;

Καλό Σαβ/κο τα λέμε από Τρίτη!!!!

Καλές βουτιές!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλημέρα κοριτσουδια!

Σας γράφω καναπεδάτη μιας κ χτες τα παγωτακια επεστρεψαν στη βάση τους κ ελπίζω να κρατηθουν γερα κ να μεγαλώσουν μέχρι τέλους αυτη τη φορα.... Η πρωτη αγωνία για τα κατεψυγμενα πέρασε, ήρθε η δεύτερη για την χοριακή. Οπως βλέπετε, τα παω ένα-ενα τα άγχη, μην πέσουν όλα μαζί και με πλακώσουν! χαχαχαχαχα!!!!

Κοριτσακια, επειδη ο Λαρος με έχει υπο περιορισμό και δε με αφήνει να κάθομαι καθιστή (μα τι ζόρι τραβανε ρε παιδί μου;;;) μπήκα μονο να σας γράψω τα καθέκαστα..

Σας αγαπώ πολύ όλες τόοοοοοοοσοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!! (που λέει κ η βαφτιστήρα μου)..

Λαρα μου αντε με το καλό! Και ήρεμα τώρα, ξεκούραση και βολτίτσες.. :cool:

Πότε με το καλό η χοριακή;

Λαρουκακι μου γλυκο καλη θετικοτατη χοριακη!!αχ ο λαρος θα σε πρηξει τωρα,κ οταν μαθετε κ για την εγκυμοσυνη εκει να δεις,αμα θα πας να κανεις καμια δουλεια θα σε μαλωνει..τα λεω αυτα γιατι τον κοβω ιδιο με τον κρισο..εμ λερωνου τον τοπο κ απο πανω σε φωναζουν αν καθαρισεις..αντε ματια μου κοντα στις δικες μου ημερομηνιες εισαι,ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!κ συμφωνω με το χριστινακι,3 μερες ξεκουραση κ μετα ολα κανονικα..αντε παγωτινια κρατηθειτε γερα στην μανουλα σας!!!!!μιλαει η θεια κρις που ψαχνει κ νυφες!!!!

Αχ χριστινακι με σκεφτεσαι ε;;ξερεις ποσοι μου το λενε αυτο;παιρνουν δυναμη απο μενα λενε,επειδη εχουν ενα παιδι κ δεν την παλευουν κ εγω με τρια πως..εγω απο ποιον θα παρω κουραγιο ομως;;;απο καμια με τετραδυμα;;;;δυσκολα εηναι αλλα αξιζει τον κοπο,θα μεγαλωσουν,που θα παει..

Καστερακι πολλα φιλια κ σε σενα!!αληθεια ποτε θα τα πουμε;;

Συμπεθερακι εμφανησου πια!!!!σε χασαμε...μας λειπεις..

Δομνινακι περιμενουμε νεα κ να μας λυσεις κ τις αποριες!!!

Φιλια σε ολες,λαιλακι,μπαμπιτσιακι,ελενακι κι εσυ χαθηκες..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Λαρουκακι μου γλυκο καλη θετικοτατη χοριακη!!αχ ο λαρος θα σε πρηξει τωρα,κ οταν μαθετε κ για την εγκυμοσυνη εκει να δεις,αμα θα πας να κανεις καμια δουλεια θα σε μαλωνει..τα λεω αυτα γιατι τον κοβω ιδιο με τον κρισο..εμ λερωνου τον τοπο κ απο πανω σε φωναζουν αν καθαρισεις..αντε ματια μου κοντα στις δικες μου ημερομηνιες εισαι,ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!κ συμφωνω με το χριστινακι,3 μερες ξεκουραση κ μετα ολα κανονικα..αντε παγωτινια κρατηθειτε γερα στην μανουλα σας!!!!!μιλαει η θεια κρις που ψαχνει κ νυφες!!!!

Αχ χριστινακι με σκεφτεσαι ε;;ξερεις ποσοι μου το λενε αυτο;παιρνουν δυναμη απο μενα λενε,επειδη εχουν ενα παιδι κ δεν την παλευουν κ εγω με τρια πως..εγω απο ποιον θα παρω κουραγιο ομως;;;απο καμια με τετραδυμα;;;;δυσκολα εηναι αλλα αξιζει τον κοπο,θα μεγαλωσουν,που θα παει..

Καστερακι πολλα φιλια κ σε σενα!!αληθεια ποτε θα τα πουμε;;

Συμπεθερακι εμφανησου πια!!!!σε χασαμε...μας λειπεις..

Δομνινακι περιμενουμε νεα κ να μας λυσεις κ τις αποριες!!!

Φιλια σε ολες,λαιλακι,μπαμπιτσιακι,ελενακι κι εσυ χαθηκες..

Εμ πες τα χρυσοστομη!!! Το πάτωμα είναι μες την σκόνη και τα σουσαμια και αν πεις κ τιποτα σου λεει, σε όποιον αρέσει.. Μα καλά, απάντηση είναι αυτή; Σημερα τουλαχιστον έβαλε μια σκούπα, έριξε κ ενα σφουγγαρισμα ο Λαρος γιατί δεν τον επαιρνε άλλο! ΤΟυρκος ήμουν! :evil:

Βρε κοριτσι, σωστή η απορία σου... εσύ από πού να παιρνεις κουράγιο;;; Όμως είμαι σίγουρη ότι μια ματιά τους κ ένα τους χαμογελο σε κάνουν να σερνεσαι στα πατώματα.. ή μήπως όχι; χαχαχαχαχα!!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Λαρα μου αντε με το καλό! Και ήρεμα τώρα, ξεκούραση και βολτίτσες.. :cool:

Πότε με το καλό η χοριακή;

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Στις 5/7 είναι η χοριακή και πώς περνάνε πάλι οι μέρες;;; Ουφ!

Εσύ κανενα νέο είχες; Τουλαχιστον οι εξαψεις εχουν ελαττωθεί; Γιατί για εμένα αυτο ήταν το χειρότερο.... Είχα χάσει τον ύπνο μου και τα νευρα μου τσαταλια. :lol::lol::lol: (Τωρα γελαω αλλα τότε σκότωνα ανθρωπο!)

JXFXp3.png

Καλημέρα στα κοριτσάκια τα όμορφα!!!

Λαράκιιιιι με το καλόοοοο.... Είσαι η επόμενη υποψήφια μανούλα... Ολα να πάνε τέλεια!!!

Το ενδομήτριο τέλειο, και για να σε καθυησυχάσω, και εμένα το μικρό μου παγωτάκι ήταν χιχιχιχι και τώρα είναι ένα μικρό ζουζουνάκι...

Και ναι γύρισα νωρίς στην δουλειά αλλά και τί να κάνω... Κάποιος πρέπει να δουλέψει... Και ο άντρας μου δουλεύει αλλά δεν πληρώνετε.... καλά συνηθισμένο στην εποχή μας, όμως τα έξοδα τρέχουν και τα έσοδα έχουν παγώσει....

Αχ είπα και εγώ τον πόνο μου...

Το θυμάμαι ότι κ εσένα παγωτακι ήταν κ παίρνω λίγο θάρρος! ;)

Αμαν πια με τις δουλειες... παντου τα ίδια.. Κ σαν να μην φτάνουν κι αυτά, σε λένε κ αχαριστο κ τεμπέλη από πάνω...

Ασε που δεν μπορουμε να παρουμε κ την άδεια μας όποτε θέλουμε! Γκρρρρρρρ... θυμηθηκα τα δικα μου τωρα και νευριασα!!! Αντε μην τα κάνω όλα λαμπογυαλο εκεί μέσα!:tongue:

JXFXp3.png

Kαλημέρα!

Εδώ είμαι και εγώ, χάθηκα γιατί αυτήν την εβδομάδα είχαμε καθημερινά κόσμο στο σπίτι για το μωρό, χαμός λέμε.

Χριστίνα δεν κατάλαβα θα τον αφήσεις για ολο το καλοκαίρι ή εγώ δεν κατάλαβα σωστά, προφανώς θα δουλεύεις και δεν θα έχεις κάπου να τον αφήσεις καθημερινές ε?

Δομνίνα και εγώ δεν κατάλαβα ακόμη γιατί έκανες κατασολή....Πόσο σας ζηλεύω που έχετε κάπου να πηγαίνετε πάντα ήθελα ένα σπίτι στην θάλασσα που ποτέ δεν πρόκειται να αποκτήσω.

Μπαμπιτσάκι τί έγινε με τις κρέμες πώς τις πήρε η μικρή?Ούτε εγώ αδιαθέτησα ακόμη μάλλονλόγω θηλασμου, και τα νεύρα μου είναι κρόσια....άσε οι ζέστες μία πέρσι το καλοκαίρι με τις αρβεκαπ και μία φέτος κάθε καλοκαίρι σε εμμηνόπαυση νοιώθω πως έχει 50 βαθμούς.

Λάρα ξεκινάς και εσύ αντε με το καλό και εμείς εδώ είμαστε σ'ότι χρειαστείς.....

Μομεντάκι πού χάθηκες?Ξεκουράζεσαι φαντάζομαι και απολαυμάνεις την εγκυμοσύνη σου και καλά κάνεις είναι οι καλύτερες στιγμές αυτές!

Έλενα που χάθηκες!

Κρισάκι και λαιλα φιλιά πολλά!

Καστεράααααακιιιιιιι!!!! Τι κάνει το καμάρι σου καλέ; Πες μας κ εμάς!!!!

JXFXp3.png

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Στις 5/7 είναι η χοριακή και πώς περνάνε πάλι οι μέρες;;; Ουφ!

Εσύ κανενα νέο είχες; Τουλαχιστον οι εξαψεις εχουν ελαττωθεί; Γιατί για εμένα αυτο ήταν το χειρότερο.... Είχα χάσει τον ύπνο μου και τα νευρα μου τσαταλια. :lol::lol::lol: (Τωρα γελαω αλλα τότε σκότωνα ανθρωπο!)

Λαρα μου τα ίδια δυστυχως :( Το καλο είναι οτι εδώ και κανά δυο βδομάδες δεν έχω σχεδόν καθόλου εξάψεις. Και μένα το χειρότερό μου ήταν.. ήταν βέβαια και το βασικό σύμπτωμα που είχα, αυτό και η ξηρότητα...

πωπωωωωω.... επιασαν οι ζεστες το καφε μας και εξαφανιστηκατε όλες....

Καλέεεεεε, πού πάτε;;;Γυρίστε πίσω!!!

Λεϊλακι μου... πόσο σε καταλαβαίνω. Δε θα σου πω υπομονη γιατι ξερω ότι πια εχει εξαντληθει. Ευχομαι μεχρι το τελος της εβδομαδας να σου κάνει την εκπληξη και να εμφανιστεί!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!!!

Μην μου βάλετε απουσία ε!:D Είμαι μια χαρούλα και επισήμως πια σε διακοπές! Απο χθες!!!:D

Η χθεσινή πρώτη μέρα διακοπών πέρασε χωρίς να το καταλάβω γιατί κοιμόμουνα! χαχαχαχαχα Αχ το πόσο νυστάζω δεν λέγεται! Χθες πήγα στη μαμά μου και επέστρεψα με σκοπό να αρχίσω να συγυρίζω το γραφείο επιτέλους...και είπα να κάτσω λίγο στην τηλεόραση να φάω και το φρούτο μου...και αποκοιμήθηκα!:rolleyes: Αχ και στεναχωριέμαι που αφήνω συνεχώς μόνο το ΄μομέντο γιατί πραγματικά μέχρι να σχολάσει ο καημένος και να ετοιμάσουμε να φάμε...να πλύνουμε τα πιάτα...μπανάκι...και κάτσουμε στον καναπέ...εγώ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!

Κατα τ'αλλα οι μέρες όμως συνεχίζουνενα μην περνάνε....Η αυχενική είναι την επόμενη βδομάδα και είμαι συνεχώς μέσα στο άγχος...το οποίο μου δημιουργεί και νεύρα! χαχααχαχα Είμαι μια απόλαυση με λίγα λόγια!!

Α! Τελείωσε και η παράσταση! Πήγε ανέλπιστα καλά! Αχ ειχα κατασυγκινηθεί!!!!

Και τώρα προχωράω στα βασικά! ΛΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΛΩς ΤΑ ΔΕΚΤΗΚΕΣ!

Θες ένα Σάκηηηηηηηηηηηηηηηη;;:D

CcNDCjmmV0U

Ε! Ο Εθνικός μας υμνος έγινε αυτός1 χαχαχαχαχα

Για πες: Πώς περνάς τη μέρα σου; ΠΏς νιώθεις;΄Πότε είναι η χοριακή; Ηθικό; Τίποτα απορίες δεν έχω! χαχαχαχαχα Να κάνεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλα ε και να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται πλήρης ακινησία και καμιά υπερβολή! Είδες; Εμαθα πια!!;)

Laylaki μου άντεεεεεεεεεεεεεεεεε....είμαι σίγουρη πως είμαστε πολυ πολύ κοντά!!!:D

Χριστινάκι, βαβιτσιάκι, καστεράκι, συμπεθερακιιιιιιιιιιι μου πολλά πολλά φιλάκια στα μπεμπάκια μας τα καλά!!!!

Δομνινάκι μου σε σκέφτομαι!!!

Ελενάκι πού είσαι;:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Ξέρω, χάθηκα... Περνάω μια φάση που δε θέλω να πολυσυζητάω το συγκεκριμένο θέμα, ελπίζω να με καταλαβαίνετε και να με συγχωρήσετε:oops::) Μπαίνω όμως έστω για να μαθαίνω τα νέα σας.

Λαράκι μου γλυκό, μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να είναι καλοστέριωτα τα παγωτάκια σου και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη μέχρι τέλους αυτή τη φορά!!!!!!!!!!

Λαιλάκι μου, εύχομαι αυτή τη στιγμή που γράφω το μήνυμα να έχει εμφανιστεί η ακατανόμαστη και να μπει ο οργανισμός σου σε μια σειρά επιτέλους!!! Το ότι δεν έχεις άλλο εξάψεις μου κάνει για καλό!!!

Μομεντάκι μου, καλή ξεκούραση λοιπόν από δω και πέρα και με το καλό να έρθει και η μέρα της αυχενικής για να ησυχάσεις κι από αυτό;):D

Δομνίνα μου, καλή αρχή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλα να πάνε τέλεια αυτή τη φορά!!!!!!!!!! Είμαι σίγουρη πως θα γίνεις κι εσύ μια υπέροχη μανούλα!!!!!!!!

Πολλά πολλά φιλάκια και σε όλες τις υπόλοιπες, Κρισάκι, Μπαμπιτσάκι, Καστεράκι, Χριστινάκι και φυσικά και στα μωράκια σας!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάρες μου θα σας έχω για γούρι!! Πάνω που το μελετήσατε ήρθε η κυρία.. Χαρά απερίγραπτη :) Επιτέλους νίωθω ότι λειτουργώ ξανά.. χεχε. προσπαθώ βέβαια να μην αγχωθώ κιόλας.. καλοκαιράκι είναι θα τις παρουμε χαλαρά τις προσπάθειες.

Ελενάκι σε καταλαβαίνω. Δεν θέλουμε πάντα να μιλάμε.. Αλλά όταν θες να τα πεις να ξεσπάσεις εδώ είμαστε εμείς.. αν και εύχομαι να κάνεις και συ την έκπληξη και αντι για ξέσπασμα να έρθεις να μας ανακοινώσεις μια μεγάλη χοριακή.. ποτέ μην λες ποτέ..

Μομεντάκι κοιμήσου όσο μπορείς! θέλει ξεκούραση το μωράκι και τώρα που κλείσαν τα σχολεία ότι πρέπει.. Άντε και βλέπω Λάρα και Δομνίνα ν' ακολουθούν.. θα κοιμάστε όλες ολημερίς και με βλέπω να μπαίνω μόνη μου να γραφώ εδω μέσα..

Φιλάκια και σε όλες τις μανούλες που τρέχουν και δεν φτάνουν ;)

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Ξέρω, χάθηκα... Περνάω μια φάση που δε θέλω να πολυσυζητάω το συγκεκριμένο θέμα, ελπίζω να με καταλαβαίνετε και να με συγχωρήσετε:oops::) Μπαίνω όμως έστω για να μαθαίνω τα νέα σας.

Λαράκι μου γλυκό, μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να είναι καλοστέριωτα τα παγωτάκια σου και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη μέχρι τέλους αυτή τη φορά!!!!!!!!!!

Λαιλάκι μου, εύχομαι αυτή τη στιγμή που γράφω το μήνυμα να έχει εμφανιστεί η ακατανόμαστη και να μπει ο οργανισμός σου σε μια σειρά επιτέλους!!! Το ότι δεν έχεις άλλο εξάψεις μου κάνει για καλό!!!

Μομεντάκι μου, καλή ξεκούραση λοιπόν από δω και πέρα και με το καλό να έρθει και η μέρα της αυχενικής για να ησυχάσεις κι από αυτό;):D

Δομνίνα μου, καλή αρχή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλα να πάνε τέλεια αυτή τη φορά!!!!!!!!!! Είμαι σίγουρη πως θα γίνεις κι εσύ μια υπέροχη μανούλα!!!!!!!!

Πολλά πολλά φιλάκια και σε όλες τις υπόλοιπες, Κρισάκι, Μπαμπιτσάκι, Καστεράκι, Χριστινάκι και φυσικά και στα μωράκια σας!!!!!!!!!!!!!

Ελενακι μου γλυκό, δεν χρειαζεται να ζητάς συγνωμη από εμάς!!! Καταλαβαινουμε απόλυτα εμεις του "σιναφιού"!! Ειμαστε εδώ για οποτε μας χρειαστεις! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες! :eek:

JXFXp3.png

Μομεντα μου, ρωτάς αν θέλω Σακη;;; Μα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Κι ελπιζω μετα από το όλα καλά, να τραγουδαω κ το ήηηηρθεςςςς.... χαχαχαχαχα!!! Καλα ειμαι, δε νιώθω και τίποτα αλλά βαριεμαιιιιι!!! Βεβαια, προτιμώ να βαριεμαι στο σπίτι παρά να σκοτώνομαι στη δουλειά! Εχω κ τον Λαρο που έχει γκρεμίσει το τζακι να κοπαναει μες τα αυτιά μου, να κόβει με τον τροχο λαμαρίνες κτλ και θελω να εξαφανιστώ!

Τι καλά που ξεκίνησαν οι διακοπούλες σου!! Καθε χρόνο τετοια εποχη σκέφτομαι πόσο μου λειπουν οι εποχες που δουλευα σαν καθηγητρια....

Να σου πω, ασε τα συγυρισματα και κοιμήσου γιατί σε λίγους μήνες θα αναπολεις τις μέρες που σε επερνε ο υπνος στον καναπε!! Πότε πας για την αυχενική; Αντε, και εκεί όλα καλά θα πάνε!! (σου επιτρέπω να χρησιμοποιησεις για λιγο τον σακη, μετά τον θελω πίσω εεεεε;;;;;)

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...