Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Losr είπε:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Ίσως να ευθύνεται η αντίσταση στις παλινδρομες άρα τώρα που είναι ρυθμισμένοι έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου !!! Πολύ καλή επιτυχία με χορταστική χορταστική χοριακη ❤️

• Ευχή 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Κοριτσάκια τί κάνετε;

Καστεράκι μου καλά ο μικρός παίδαρος πρέπει να είναι... Να μου τον φιλήσεις στα μπουτάκια...

Laya μου τί να πώ... Υπομονή... Κάνε κανένα τεστ... Ποτέ δεν ξέρεις, γίνονται και θαύματα...

Μομεντινάκι μου γλυκό τί κάνει το μικρό θαυματάκι σου; Να το προσέχεις πολύ...

Δομνινάκι ξεκινάς μια καινούργια περιπέτεια... Με το καλό... Άντε είσαι η επόμενη μέλλουσα μανούλα...

Κρισάκι τί κάνουν τα αγόρια σου;

Μπαμπιτσάκι η μικρούλα ζουζούνα;

Κάνει ζέστη πολύ και ο μικρός μου ζεσταίνετε... Και έτσι βγάλαμε τα μπουτάκια μας έξω και τα μπρατσάκια μας... Και είναι μια γλύκα... Αχ το πρωί που φε'υγω για την δουλειά δεν μπορώ να τον αποχωρηστώ... Ευτυχώς αύριο κάθομαι και την Δευτέρα, και έτσι θα τον απολαύσω...

Φιλιά πολλά σε όλες....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ που με σκεφτεστε και μου δίνετε ελπίδες αλλά πραγματικά δεν παιζει να είμαι εγκυος..

Οι ορμονικές που έκανα ένα μήνα πριν έδειξαν τα οίστρογόνα μου στα τάρταρα και τις άλλες ορμόνες μόλις ν'αρχίζουν να ξυπνάνε. Επίσης ο υπέρηχος δεν ήταν πιο ενθαρρυντικός.. μικρες ωοθήκες και λίγα ωοθυλακια. Η γιατρος μου είπε να περιμενω σίγουρα ένα μήνα..

Επίσης μόλις πρόσφατα μου μειώθηκαν οι εξάψεις χωρίς να εξαφανιστούν τελείως.. και η θερμοκρασία μου χαμηλή τουλάχιστον μέχρι προχθες που αρρωστησα και ανέβασα πυρετό.. η ειρωνία έιναι ότι ειδα και διαυγη βλέννα τοτε αλλα δεν είμαι σίγουρη αν ήταν ωορρηξία.. Τελοσπάντων τα έγραψα αρκετά αναλυτικά, μην σας πρήζω :) έχω συμβιβαστει με την ιδέα ότι πρέπει να περιμένω..

Προς το παρόν μπαίνω να μαθαίνω νέακια σας..

Good luck σε όσες προσπαθούν λίαν συντόμως.. ονόματα δεν λέμε

Μομεντάκι απόλαυσε το ονειρό σου!

Λαράκι και Έλενακι ελπιζω όλα καλά.

Φιλάκια και σε όλες τις μανούλες!

Γεια σας και από μένα!!!

Πάλι έτρεχα σαν τρελή γι αυτό εξαφανίστηκε...λίγο από δω και από κει σας διάβαζα αλλά τώρα δεν ξέρω αν θυμάμαι και πολλά!:rolleyes:

Αχ βρε laylaki μου πόσο σε καταλαβαίνω! Αντε να έρθει η ακατανόμαστη! Ολο τη δύσκολη σου κάνει! Λίγη υπομονούλα ακόμη! Το σημαδάκι που λες όντως για ωορρηξία ακούγεται και ελπίζω έτσι να είναι! Ουφ...

Christm μου πόσο χαίρομαι που ξεκλέβεις λίγο χρόνο και εμφανίζεσαι! Μας αρέσει να μαθαίνουμε νεάκια σου! Ενα μεγάλο φιλάκι στο μπέμπη σου από τη θεία μομέντα!:D

Και φυσικά να μην αφήσω παραπονεμένα το βαβιτσιοκοριτσάκι και τα τριπλογκρουπ!:D Πολλά πολλά φιλάκια και σε αυτά!!!

Δομνινάκι μου μετράω τις μέρες για τις 21 του μήνα! Οσο ήρεμη είσαι εσύ τόσο ανυπόμονη και τρελή είμαι εγώ για σένα!:D

Καστεράκι μου όντως κι εγώ κάτι τέτοιοι κάνω χχαχαχαχα Οταν πάω για υπερήχο στην αρχή κοιτάω αλλού και μετά ελπίζω να έχει κάτι ακόμη εκεί! Δεν πάω καλά! Και μετά μου περνάει και ξεκινάει η νέα αγωνία για τον επόμενο υπερηχο!:rolleyes::P

Λαρουκάκι μου πώς είστε τα δυο σας ; Καλά ο αντρούλης πια;

Τα δικά μου νεάκια είναι πως πήγα προχθές στο γιατρό (πρώτη φορά χωρίς τον μομέντο) και είδα το μομεντακι μου..το οποίο έγινε κοτζάμ 31 χιλιοστά! Το συγκλονιστικό ήτανε ότι το ξύπνησε....και κούναγε και τα χεράκια του και τα ποδάκια του (ή τουλάχιστον έτσι αχνοφαινότανε:-P)...Δεν το πιστεύω ακόμη...

Μετά πήγα για αιμοληψία για να σταλεί το αίμα σε ένα ειδικό κέντρο που κάνει αναλύσεις για το σύνδρομο down...τα αποτελέσματα αυτά θα τα συνυπολογισει με τα αποτελέσματα της αυχενικής και θα έχουμε τον τελικό βαθμό κλπ...Ουφ...νιώθω πως θα περάσει μια αιωνιότητα μέχρι την αυχενική που είναι σε δύο εβδομάδες!!!

Κατα τ'αλλα η επόμενη είναι η τελευταία μου βδομάδα στο σχολείο...μετά διακοπούλες...Είναι και η παράσταση τέλο ςτης βδομάδας....Και μετά ξεκού ραση...Το χρειάζομαι πολύ! Ζόρικη θα είναι η βδομάδα αλλά μια που έμεινε θα τα καταφέρω!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αχ κοριτσακια μου καλα επιτελους βρηκα λιγο χρονο να διαβασω τα πανω πανω νεα σας και να σας πω τα δικα μου θελω μονο να σας ζητησω μια χαρη... επειδή τα νεα σας ειναι πολλα και καθημερινα και τα τα μνμ τα σας ακομα περισσοτερα θελω αν μου απαντατε στο δικομου να μου λετε και περιλιπτικά τα νεα σας ετσι για να μη μενω πίσω και μετα μεχρι να τα διαβάσω ξυπναει η μπεμπα και δεν μπορω να γραψω μετά... να τώρα δεν εχω καταλάβει ακριβως τι εχει γινει με το δομνινακι και ουτε ποσο μεγάλη ειναι η κοιλιτσα της μομεντας...

καπου εδω να καλοσορισω και το καινουργιο κοριτσακι layla.. με το καλο κουκλιτσα μου να απαλαγεις απο τα προβληματακια σου το συντομότερο..

λοιπον η ζουζου ειναι πολυ ζουζου.. τωρα εμαθε να γυριζει μπρουμητα αλλα χωρις επιστροφη ετσι μολις την αφησω στο κρεβατακι της γυριζει και μετα βαζει τα κλαματα γιατι θελει να γυρισει ανασκελα και δεν μπορει.. μα τι πλακα που εχουνε.. γενικα ειναι πολυ καλο μωρό ησυχο και γελαστο την αλλη βδομαδα θα κάνουμε το τεταρτο εμβολιο μας και μερα ξεκιναμε φρουτοκρεμες.. ερε γελιο που θα πεσει.. συνεχίζω να βγάζω με το θήλαστρο 6 γευματα και να της τα δινω με μπιμπερο 4χ120ml+2χ150ml, δεν εμαθε ποτε να περνει στήθος, καημο το χω αλλα δεν πειραζει αρκει που πινει το δικο μου!!

εντομεταξυ δεν μου χει ερθει ακομα περιοδος και ενω ο μπαμπιτσιος ειναι μες την καλη χαρα εγω ειμαι μεσ τα νευρα οι ορμονες μου στον ουρανο και η ζεστη δεν παλευεται νιωθω οπως τοτε με την avercup και φυσικά ειναι ενας λόγος που οσο διατροφη και να κανω δεν χανω γραμμαριο σήμερα πήγα να αγορασω φορεμα για εναν γαμό που εχουμε τελος του μήνα και δεν μου εστρωνε τιποτα, απογοητεύτικα.. αυτα ήταν εν ολιγης τα νεα μου κοκονες μου φιλακια στα μαγουλακια

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημερούδια!

Μπαινω για να σας πω τον πόνο μου γιατί αλλιώς θα σκάσω κ το βράδυ θα μπω να διαβασω τα νέα σας..

Καταρχήν βγήκαν τα αποτελέσματα για τη θρομβοφιλία και λέει σε 2 εξετάσεις (σε κάτι μεταλλαγές γονιδίων) "ομόζυγο μη φυσιολογικό". Τώρα τι σημαίνει αυτό.... Βρε λες να συγγενευω με τα χελωνονιντζάκια;;; Κι αυτα μεταλλαγμένα δεν ήταν; χαχαχαχα!!!! Θα μιλήσουμε σήμερα με τον αιματολόγο για να μας εξηγήσει αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο ή αν τελικά ψάχνουμε ψύλλους στα αχυρα.

Που λέτε, ξεκινάμε πρωί-πρωί με την αυγουλα να πάμε στο κέντρο για τον υπέρηχο και να μιλήσουμε με τον αιματολόγο και αρχίζει να βγάζει καπνούς το αυτοκίνητο.... όπως καταλαβαίνετε, πάει κ ο υπερηχος, πάει κ ο αιματολόγος! Γιατί τέτοια γκαντεμιά; Τουλάχιστον συννενοήθηκα με το κέντρο να με περιμένουν το απόγευμα αφού σχολάσω να παω για τον υπέρηχο γιατί πρέπει να δούμε το ενδομήτριο (το έχουμε παχύνει ή τσάμπα τα χάπια;;;)

Ουφ..... νιωθω σα να είμαι σε αγώνα δρόμου κ ενώ ξεκινάω πρώτη καταλήγω όχι απλά τελευταία... εκτός τελείως! Λεμε πάντως με τον Λαρο να κάνουμε κ ενα ευχελαιο γιατί σαν πολλές αναποδιές τώρα τελευταία...

Αυτά! Μόλις γυρίσω από το κέντρο θα μπω να σας διαβασω αναλυτικά.

Φιλάκια!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Babitsia μου ευχαριστώ πολυ για το καλωσορισμά! Σου είχα απαντήσει και κάποια στιγμή πιο παλιά αλλα μάλλον έτρεχες με την μπεμπούλα σου! Να σου ζήσει! Είχα διαβάσει και παλιά σου ποστ. Η ιστορία σου μου δίνει κουράγιο..

Μομεντς μου τι καλή που είσαι που μας σκεφτεσαι όλες. Ευχόμαι να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις!

Λαράκι εγώ δεν ξέρω τι σημαίνουν αυτές οι εξετάσεις.Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό η΄τουλάχιστον να λύνεται εύκολα και να μην έχεις άλλη ατυχία με εγκυμοσύνη... Πάντως το χιουμορ σου.. :) πολυ σε χαίρομαι

Ελένακι έχεις καιρό να εμφανιστείς. Ελπιζω όλα καλά και να έχετε βρει άκρη με τις εξετάσεις.

Φιλάκια και σε όλες τις άλλες κούκλες

Γεια σαααας!!!

Laylaki μου, ακόμα άφαντη η πολυπόθητη ε;; Πόσο σε καταλαβαίνω, δεν μπορείς να φανταστείς! Το καλό είναι ότι το σύστημα έχει αρχίσει να λειτουργεί οπότε δεν μπορεί, θα έρθει!

Μπαμπιτσιακι, η ζουζού σου ζουζουνεύει!!! Ε, αφού έμαθε να γυρνάει μπρούμυτα σύντομα θα επανέρχεται στη θέση της! Με την περίοδο τι γίνεται; Ο γιατρός τι σου έχει πει;

Χριστινάκι μου, τώρα που το σκεφτομαι, σαν πολύ γρήγορα δεν γύρισες στη δουλειά; Ή μου φαίνεται εμένα; Να δώσεις φιλιά στα ζουμερά μπουτακια του μπομπιρα!

Μομεντάκι μου!!!! Το μικρό είναι εκεί και σου κουνάει χεράκια-ποδαράκια!! Πόσο απίστευτο μπορεί να είναι;;;

Κρισομάνα πού έχεις πάει; Βγάζεις βόλτες τα αντρακια;

Δομνινακι μου, όλο λέω να σε πάρω και όλο κάτι γίνεται κ μετά το αμελώ...

Ελενάκι μου τι κάνεις; Είσαι καλά; Πολλά φιλάκια!

JXFXp3.png

Και συνεχίζω...

Ο αιματολόγος δεν ήταν εκεί το απόγευμα και ο γιατρός μου είπε ότι από την εμβρυομεταφορά θα πρέπει να κάνω κάτι ενέσεις, νομίζω clexan τις ειπε... Τωρα να σας πω ότι κατάλαβα, θα σας γελασω. Από την άλλη, δε θέλω να ξέρω και πολλά γιατί μετά αγχώνομαι οπότε προτιμώ να είμαι στον κόσμο μου.

Το ενδομήτριο χτες είχε φτασει 9,5 (ευτυχως τουλάχιστον δεν παχαίνω μόνο εγώ) και την πέμπτη θα κάνουμε την μεταφορα.. Θεού και παγωτακιων θέλοντος...

Αυτή τη φορα πάντως δεν έχουμε πει τίποτα σε κανέναν. Το ξέρουμε μόνο εμείς και φυσικά εσείς...

Αυτά λοιπόν τα νέα μου προς το παρόν...

Σας φιλώ όλες!

JXFXp3.png

Καλημέρα στα κοριτσάκια τα όμορφα!!!

Λαράκιιιιι με το καλόοοοο.... Είσαι η επόμενη υποψήφια μανούλα... Ολα να πάνε τέλεια!!!

Το ενδομήτριο τέλειο, και για να σε καθυησυχάσω, και εμένα το μικρό μου παγωτάκι ήταν χιχιχιχι και τώρα είναι ένα μικρό ζουζουνάκι...

Και ναι γύρισα νωρίς στην δουλειά αλλά και τί να κάνω... Κάποιος πρέπει να δουλέψει... Και ο άντρας μου δουλεύει αλλά δεν πληρώνετε.... καλά συνηθισμένο στην εποχή μας, όμως τα έξοδα τρέχουν και τα έσοδα έχουν παγώσει....

Αχ είπα και εγώ τον πόνο μου...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Μομεντάκι το μικρούλι σου είναι εδώ και σε χαιρετάει... χαχαχαχα είναι εκπληκτικό από μια σταλίτσα θα πάρεις στην αγκαλιά σου ένα όλοκληρο ανθρωπάκι... Με το καλό πότε γεννάς;

Δομνινάκι που είσαι; όλα καλά;

Μπαμπιτσάκι η μικρή σε τρελαίνει; Με την βάπτιση έκανες τίποτα;

Καστεράκι εσύ; Όλα καλά;

Λαγιάκι μην ανυσηχείς και όλα γίνονται... Υπομονή θέλει...

Το μικρούλι μου το ετοιμάζω για διακοπές με την γιαγιά του και τον παππού στο εξοχικό... Αυτό σημαίνει ότι θα τον βλέπω Σ/Β και όταν θα έχω ρεπό... δεν έχω άλλη επιλογή... και θα μου λείπει πολύ...

Όμως θα βρώ ευκαιρία να κλείσω για την βάπτιση κάποια πράγματα...

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

Ήρθα κι εγώ..

Κοριτσάκια έλειπα στο εξοχικό αφενός μεν για να ψηφίσω και αφετέρου διότι το σπίτι τελείωσε επιτέλους από τους μαστόρους και έπρεπε να πάμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και φυσικά να το γλείψουμε όλο (λόγω καθαριότητας).. Για να καταλάβετε τι δουλειά ρίξαμε ένα θα σας πω.. ούτε ένα μπάνιο δεν πρόλαβα να κάνω.. ποιος, εγώ που όταν βλέπω θάλασσα δεν κρατιέμαι με τίποτε.. Τέλος πάντων.. χαλάλι του διότι έγινε πολύ ωραίο..

Θα πάμε και αυτό το σβκ με ένα ζευγάρι φίλων μας από τη Γαλλία και έτσι θα με ψιλοχάσετε για δυο μερούλες αλλά μην ανησυχήσετε.. Καλά θα είμαι.

Εγώ την Πέμπτη θα κάνω την εφάπαξ ένεση καταστολής την οποία κατάφερα και την προμηθεύτηκα από μια πολύ καλή φίλη της αδερφής μου η οποία είναι φαρμακοποιός.. 115 Ευρουλάκια στοιχίζει και εννοείται ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν.. Έτσι την πήρα και όταν με το καλό λήξει η απεργία θα πάω να τη γράψω και θα της πάω τη συνταγή!

Λαρούκο μου γλυκό.. το ενδομήτριο τέλειο..Οι clexan δεν είναι τίποτε.. αντιπηκτικές ενέσεις είναι και θα τις κάνεις προληπτικά μιας και όλες μας τις κάνουμε πλέον.. Εγώ πάλι κάνω τις αντίστοιχες innohep και αυτές θα προσπαθήσω να τις ξεκινήσω λίγο αργότερα..

Το μόνο που έχω να κάνω από την Πέμπτη και μετά είναι υπομονή.. όποτε είναι η δότρια έτοιμη θα ειδοποιήσουν το σύζυγό μου να πάει να παραδώσει το υλικό του και μετά θα κάνουμε την προσευχή μας για να έχουμε αρκετά γονιμοποιημένα..

Λάρα μου μας βλέπω και τις δυο στη Χαλκίδα δίπλα στο κύμα να βρέχουμε τα δαχτυλάκια των ποδιών και να πίνουμε φρέσκο χυμό! Μωρέ ας μείνουμε εμείς έγκυες και η θάλασσα εκεί θα είναι και του χρόνου.. μόνο που του χρόνου θα έχουμε και το μωράκι μας παρεούλα..

Μομεντίνο μου πόσο χαίρομαι που το μικρό θαυματάκι σου έγινε κιόλας 3 ολόκληρα εκατοστά! Μιλάμε μεγαλώνει ταχύτατα.. Είσαι πολύ τυχερή διότι αυτή την Παρασκευή θα τα βροντήξεις όλα κάτω και θα απολαύσεις το καλοκαιράκι.. Θα ξεκουραστείς όσο χρειάζεται και θα μαζεύεις δυνάμεις για τον χειμώνα.. Όσον αφορά τη δουλειά σου, θα επιστρέψεις στο σχολείο από Σεπτέμβρη ή θα πάρεις άδεια; Να κάνεις ότι θες και νομίζεις πως είναι καλύτερο για το μωρό σου..

Laylaki υπομονή καλό μου.. ότι είναι να γίνει θα γίνει.. ή θα είσαι έγκυος ή θα έρθει.. άλλη λύση δεν υπάρχει..

Μπαμπιτσομαμά με το μπαμπιτσομωρό που σου έχει κλέψει την καρδιά.. καλέ κοντεύει κιόλας έξι μηνών το μωρουλίνι σου.. τι λες τώρα...

Χριστινάκι τουλάχιστον το μικρό σου θα είναι στον καθαρό αέρα.. Δύσκολος πολύ ο αποχωρισμός αλλά αν δεν γίνεται διαφορετικά.. Πάλι καλά που υπάρχει και η μαμά σου!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Γεια σας μανες κ μωρα κ εμβρυα κ παγωτακια!!!!!

Καλε λαρακι πως τα πετας ετσι;;εμβρυομεταφορα ακουω!!μα δεν ειχες γραψει κατι πριν(η δεν το διαβασα;;;;;)!!αχ ψυχη μου καλη επιτυχια!!αφου το ξερουμε μονο εμεις κ ο λαρος,θα σου σταθουμε σαν αδερφες σε οτι χρειαστεις!!κ μετα...εγκυουλα πια πες το σε οποιον θες!!!!τελεια τελεια τελειααααααααααα!!!!!!

Δομνινακι τι ομορφη εικονα με τα πλατσουρισματα κ τους χυμους!!ετσι ημουν κ εγω,ετσι θα ειναι κ το συμπεθερακι κ ετσι κ εσεις σε λιγο!!!εσυ γιατι κανεις καταστολη ομως;;;;ετσι επρεπε,ε;ετσι καναμε ολες πριν την εμβρυομεταφορα δηλαδης;;μηπως καταλαβα κ τι εκανα εγω;;αλλα νομιζω οι ενεσεις ηταν για ωαρια ηταν κ για καταστολη;;;κ η δοτρια εχει ηδη κανει ωαριακια;;τα φτιαχνει τωρα;;δεν ξερεις τετοιες λεπτομερειες;;ολο ερωτησεις σου κανω εγω,σε ζαλισα...σημασια εχει οτι σε λιγο ερχεται το μπεμπε μας κ μαλιστα του εχετε ετοιμο κ νεο εξοχικο να παιρνει τον αερα του!!!

Το συμπεθερινι μου τι κανει αραγε;;πλεει σε πελαγη ευτυχιας φανταζομαι....μεγαλωνει το θαυματακι μας..αχ ποτε θα μαθουμε φυλο;;θα εχω νυφουλα η μπα;;;;

Χριστινακι δυσκολος ο αποχωρισμος αλλα θα περασει τελεια το ζουζουνι σου,σκεψου αυτο.ειναι ενα κ το κρατανε οι γονεις ευκολα..εγω τρια που να τα αφησω στην γυναικα;;θα την μουρλανουν τα τερατακια..δεν ξερεις τι τραβαμε εδω με τρια μωρα κ τις ζεστες..ουτε βολτα δεν καθονται πλεον ηρεμα...

Μπαμπιτσινι μου εμφανιστηκες!!!αν θυμαμαι καλα εγραψες κατι για κιλα...ξερεις,οσο θηλαζεις,κ πολυ καλα κανεις,ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο να χασεις εστω κ γραμμαριο...φιλακια στην πανεμορφη μπεμπουλα μας!!!

Λαιλακι υπομονη αστερι μου..που θα παει,θα ερθει η αχρηστη!!

Ελενακι ναι,χαθηκες baby!!εμφανησου!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Α κ λαρακι κατι ειχες πει για τις ωρες που στελνω μηνυματα.. 12 ειναι το τελευταιο γευμα μας...ε μεχρι να τελειωσω να μη παει 1;να μη παει 2 παρα;;;αστα,τρελα ξενυχτια σας περιμενουν,κρατα δυναμει κ κοιμηηηηηηηηησου...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Kαλημέρα!

Εδώ είμαι και εγώ, χάθηκα γιατί αυτήν την εβδομάδα είχαμε καθημερινά κόσμο στο σπίτι για το μωρό, χαμός λέμε.

Χριστίνα δεν κατάλαβα θα τον αφήσεις για ολο το καλοκαίρι ή εγώ δεν κατάλαβα σωστά, προφανώς θα δουλεύεις και δεν θα έχεις κάπου να τον αφήσεις καθημερινές ε?

Δομνίνα και εγώ δεν κατάλαβα ακόμη γιατί έκανες κατασολή....Πόσο σας ζηλεύω που έχετε κάπου να πηγαίνετε πάντα ήθελα ένα σπίτι στην θάλασσα που ποτέ δεν πρόκειται να αποκτήσω.

Μπαμπιτσάκι τί έγινε με τις κρέμες πώς τις πήρε η μικρή?Ούτε εγώ αδιαθέτησα ακόμη μάλλονλόγω θηλασμου, και τα νεύρα μου είναι κρόσια....άσε οι ζέστες μία πέρσι το καλοκαίρι με τις αρβεκαπ και μία φέτος κάθε καλοκαίρι σε εμμηνόπαυση νοιώθω πως έχει 50 βαθμούς.

Λάρα ξεκινάς και εσύ αντε με το καλό και εμείς εδώ είμαστε σ'ότι χρειαστείς.....

Μομεντάκι πού χάθηκες?Ξεκουράζεσαι φαντάζομαι και απολαυμάνεις την εγκυμοσύνη σου και καλά κάνεις είναι οι καλύτερες στιγμές αυτές!

Έλενα που χάθηκες!

Κρισάκι και λαιλα φιλιά πολλά!

Καλημέρα κοριτσουδια!

Σας γράφω καναπεδάτη μιας κ χτες τα παγωτακια επεστρεψαν στη βάση τους κ ελπίζω να κρατηθουν γερα κ να μεγαλώσουν μέχρι τέλους αυτη τη φορα.... Η πρωτη αγωνία για τα κατεψυγμενα πέρασε, ήρθε η δεύτερη για την χοριακή. Οπως βλέπετε, τα παω ένα-ενα τα άγχη, μην πέσουν όλα μαζί και με πλακώσουν! χαχαχαχαχα!!!!

Κοριτσακια, επειδη ο Λαρος με έχει υπο περιορισμό και δε με αφήνει να κάθομαι καθιστή (μα τι ζόρι τραβανε ρε παιδί μου;;;) μπήκα μονο να σας γράψω τα καθέκαστα..

Σας αγαπώ πολύ όλες τόοοοοοοοσοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!! (που λέει κ η βαφτιστήρα μου)..

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...