Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να διαβάσω γιατί είμαι στο τρέξιμο. Συγγνώμη αν πετάγομαι στο άκυρο και έχω χάσει κάτι σοβαρό. Θα τα δω όλα αναλυτικά αργότερα…

Ερωτηση: Έκανε ο σύζυγος επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα μόνο κ μόνο για να δούμε αν έχει ακόμα βακτήριο. Είχε κάνει το καλοκαίρι πάλι όπου θυμίζω πως ήταν όλα καλά εκτός βακτηρίου κ λίγο υψηλό αντί οξειδωτικό στρες.  Σε 7 μήνες αυξήθηκε το dfi από 28 σε 58%. Το πρώτο φυσιολογικό νούμερο κ το δεύτερο εκτός ορίων. Πώς είναι δυνατόν;! Δλδ δε φτάνει που δεν είχαμε ωάρια , τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε κ για το σπερμα;

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Αχ μομεντάκι μου πόσο χαρούμενη με έκανες με τα νεά σου... Να ξέρεις ότι ακόμη και τώρα που έχω το μωρό μου στην αγκαλιά μου, δεν το πιστεύω ότι είναι δικό μου...

Γι΄αυτό σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!

Το ξέρω ότι έχεις άγχος και θα έχεις μέχρι να γεννήσεις, και μετά όταν με το καλό θα γεννήσεις θα έχεις άλλο άγχος και και και... Μέχρι να τον παντρέψω θα έχω άγχος, ά καλά και μετά και πάντα!!!! Αλλά είναι ωραίο άγχος, είναι γλυκό... Θα το καταλάβεις εν καιρό... Πάντως όταν πήγαινα να δώ το μωρό στις αρχές της εγκυμοσύνης και μέχρι να κάνω την αυχενική ήμουν μέσα στο άγχος αλλά χαμογελαστή... Ο γιατρός μου, με χαιρόταν... Το χαμογελαστό κορίτσι με έλεγε... Και όταν γέννησα το χάρηκε τόσο... Όλα καλά να πάνε και να ξέρεις ότι σε αγαπάμε όλες εδώ μέσα γιατί είσαι η ψυχή του forum!!!!!

Φιλιά πολλα!!!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσέρες μου! Τι κανετε;

Έγω την παλεύω και δεν την παλεύω. Ακόμα περιμένω… Κοντεύω τους τέσσερις μήνες πλέον. Εν τω μεταξύ οι ορμόνες μου μάλλον την έχουν δει ασανσέρ και ανεβοκατεβαίνουν.. Υποπτεύομαι ότι μια διάρροια που εχω οφείλεται σε αυτό γιατί δεν έχω κρυώσει και κατά τα άλλα νιώθω το απόλυτο τίποτα.. ούτε ένα πρήξιμο στήθους, ούτε ένα σπυράκι έτσι για να ξελαμπικάρω λίγο. Μόνο κάτι εξάψεις υπάρχουν εδώ κι εκεί έτσι για να μου ρίχνουν το ηθικό. Πάντως δεν μπορείτε να πείτε στηρίζω επάξια τον τίτλο του φόρουμ.. τρομάρα μου

Λάρα μου διάβαζα κάτι παλιά ποστ. Κι εσύ δεν είχες αργήσει; Πότε σου είχε έρθει τελικά μετά την τελευταία ένεση;

Μομεντάκι ωραία νέα, ανεπανάληπτες στιγμές J Έτσι για να παίρνουμε κι εμείς λίγο θάρρος ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Κι εσύ Δομνίνα μου καλύτερα να καθυστερεί ο γιατρός, μέχρι τότε μπορεί να σου κάτσει κι εσένα όπως στο Μομεντάκι, που ξέρεις. Δεν κατάλαβα όμως τι ένεση θα κάνεις 21 Ιούνη; Από Σεπτέμβρη δεν έλεγες να συνεχίσετε;

Λάρα κι Έλενα εννοείται ότι εύχομαι το ίδιο και για σας πριν καν χρειαστεί να πάτε για εξωσωματική. Έγω απο την μια που είμαι στα τάρταρα από την άλλη λέω ας αρχίσουμε τις προσπάθειες μπας και πετύχω καμία ωορρηξία στο ξεκάρφωτο.. μ’αρέσει που είμαι και αισιόδοξη τρομάρα μου.

Αυτό με την σοκολατένια πρόσκληση μου άρεσε πάρα πολύ! Τι ωραία γλυκιά ιδέα.

Καλές προετοιμασίες σε όλες τις κοπέλες που ετοιμάζουν βαφτίσια για τα μπουμπούκια τους.

Αχ μομεντάκι μου πόσο χαρούμενη με έκανες με τα νεά σου... Να ξέρεις ότι ακόμη και τώρα που έχω το μωρό μου στην αγκαλιά μου, δεν το πιστεύω ότι είναι δικό μου...

Γι΄αυτό σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!

Το ξέρω ότι έχεις άγχος και θα έχεις μέχρι να γεννήσεις, και μετά όταν με το καλό θα γεννήσεις θα έχεις άλλο άγχος και και και... Μέχρι να τον παντρέψω θα έχω άγχος, ά καλά και μετά και πάντα!!!! Αλλά είναι ωραίο άγχος, είναι γλυκό... Θα το καταλάβεις εν καιρό... Πάντως όταν πήγαινα να δώ το μωρό στις αρχές της εγκυμοσύνης και μέχρι να κάνω την αυχενική ήμουν μέσα στο άγχος αλλά χαμογελαστή... Ο γιατρός μου, με χαιρόταν... Το χαμογελαστό κορίτσι με έλεγε... Και όταν γέννησα το χάρηκε τόσο... Όλα καλά να πάνε και να ξέρεις ότι σε αγαπάμε όλες εδώ μέσα γιατί είσαι η ψυχή του forum!!!!!

Φιλιά πολλα!!!!!!!

Μα κι εγώ σας αγαπάω γι αυτό και είμαι εδώ!!!:D Το άγχ0ς είναι για πάντα ε; Οπότε καλύτερα να αρχίσω να ζω με αυτό! Χμ...ευπρόσδεκτο άγψος όμως και μακάρι να πάνε όλα καλά και δεν το αλλάζω με τίποτα! Χαμογελαστό κορίτσι ε; Σε φαντάζομαι και χαμογελάω κί εγώ!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπέρα κοριτσέρες μου! Τι κανετε;

Έγω την παλεύω και δεν την παλεύω. Ακόμα περιμένω… Κοντεύω τους τέσσερις μήνες πλέον. Εν τω μεταξύ οι ορμόνες μου μάλλον την έχουν δει ασανσέρ και ανεβοκατεβαίνουν.. Υποπτεύομαι ότι μια διάρροια που εχω οφείλεται σε αυτό γιατί δεν έχω κρυώσει και κατά τα άλλα νιώθω το απόλυτο τίποτα.. ούτε ένα πρήξιμο στήθους, ούτε ένα σπυράκι έτσι για να ξελαμπικάρω λίγο. Μόνο κάτι εξάψεις υπάρχουν εδώ κι εκεί έτσι για να μου ρίχνουν το ηθικό. Πάντως δεν μπορείτε να πείτε στηρίζω επάξια τον τίτλο του φόρουμ.. τρομάρα μου

Λάρα μου διάβαζα κάτι παλιά ποστ. Κι εσύ δεν είχες αργήσει; Πότε σου είχε έρθει τελικά μετά την τελευταία ένεση;

Μομεντάκι ωραία νέα, ανεπανάληπτες στιγμές J Έτσι για να παίρνουμε κι εμείς λίγο θάρρος ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Κι εσύ Δομνίνα μου καλύτερα να καθυστερεί ο γιατρός, μέχρι τότε μπορεί να σου κάτσει κι εσένα όπως στο Μομεντάκι, που ξέρεις. Δεν κατάλαβα όμως τι ένεση θα κάνεις 21 Ιούνη; Από Σεπτέμβρη δεν έλεγες να συνεχίσετε;

Λάρα κι Έλενα εννοείται ότι εύχομαι το ίδιο και για σας πριν καν χρειαστεί να πάτε για εξωσωματική. Έγω απο την μια που είμαι στα τάρταρα από την άλλη λέω ας αρχίσουμε τις προσπάθειες μπας και πετύχω καμία ωορρηξία στο ξεκάρφωτο.. μ’αρέσει που είμαι και αισιόδοξη τρομάρα μου.

Αυτό με την σοκολατένια πρόσκληση μου άρεσε πάρα πολύ! Τι ωραία γλυκιά ιδέα.

Καλές προετοιμασίες σε όλες τις κοπέλες που ετοιμάζουν βαφτίσια για τα μπουμπούκια τους.

Έτσι πρέπει! Κι αισιόδοξη να είσαι και απ΄ολα!:D Ακόμη ταλαιπωρείσαι βρε laylaki μου ε; Αχ άντε ακόμη λίγη υπομονή! Να δεις που μέχρι τον Ιούλιο θα έχουμε ευχάριστα νεάκια από την άφιξη της ακατανόμαστης!!!

Εγώ πάντως θυμάμαι πως έκλαιγα από τη χαρά μου όταν είχε εμφανιστεί! Αλλο πάλι και τούτο!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερούδιααααα!!!!

Αχ Μομεντακι μου, πόσο πολύ μας κάνεις και χαιρόμαστε!!!! Και ψυχρή δεν είσαι! Μην το ξανακούσω! Απλά είσαι συγκρατημένη και είναι πολύ λογικό! Αχ, το μομεντακι μας μεγαλώνει, μεγαλώνει, μεγαλώνει και θα είναι και Αιγοκεράκι (σαν κι εμένα!)

Δομνινάκι μου, τέλεια η Ρώμη ε;;; Εγω έχω παει Μιλάνο κ αυτό με τη δουλειά αλλά απο το λίγο που είδα ήταν πολύ ωραία. Θα ήθελα πολύ να ξαναπαω.... Βρε κορίτσι, κι εγώ δεν το κατάλαβα αυτό με την ένεση. Για καντο μας λίγο πιο λιανα μπας κ καταλαβουμε. Βλεπεις εμεις δεν είμαστε του δικού σου ιατρικού επιπέδου, είμαστε ακόμα στη σχολή... χαχαχαχαχα!!!!

Λειλάκι, δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά εμένα η περίοδος μου ήρθε στις 121 μέρες.... Θυμάμαι ήταν 1η Ιουλίου! Πόσο πολύ είχα χαρεί! Εσύ συνέχισε τις προσπαθειες σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!

Κρισάκι, εντάξει, ελπίζω να κάνω κόρες να μας κάτσει το συμπεθεριό, να ερχομαι στη Θεσσαλονίκη που τόσο μου αρέσει!

Ελενακι, χριστινακι, μπαμπιτσιάκι τι κάνετε; Πολλά-πολλά φιλάκια!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερινι,βαλε τικερακι μετα την αυχενικη λεω εγω!!!ειναι η πρωτη ανασα ανακουφισης που παιρνεις!!!!ειναι ενα πρωτο χαλαρωμα!!!βεβαια δεν χρειαζεται να περιμενεις τοσο,το μομεντους μας ειναι γερο κ δυνατο κ δεν αφηνει την μανουλα του που το λατρευει με τι πο τα!!!!παντως δικαιολογημενο το αγχος σου,ολες μας το ειχαμε κ θα το εχουμε οπως ειπε κ το χριστινακι!!!

Α ρε δομνινακι..ρωμη ε;;;οντως,τελεια,εχω παει πιο μικρη..το μιλανο τι σου αρεσε βρε λαρακι;;;μια βιομηχανικη πολη ειναι..προτιμω ρωμη!δομνινουδι για να κανεις ενεσεις καταστολης αρα να υποθεσω βρεθηκαν τα ωαριακια;;;μα δεν ησουν σαφης κυρια μου,μας γεμισες ερωτηματικα εδω μεσα!!!!!

Λαιλακι κανε λιιιγη υπομονη αγαπουλα..παντως να μην ερθει δεν παιζει,οποτε κανε λιγες μερες υπομονη,γιατι για θεμα ημερων το κοβω..επισης αρχισε τις αγαπουλες με τον αντρουλι γιατι ολα ειναι πιθανα!!!!

Εμεις ολοι καλα,θελουμε ολη μερα να ειμαστε εξω απτο σπιτι,τα μικρα δηλαδη,γιατι εγω κ ο κρισος μετα βιας στεκομαστε ορθιοι απτην κουραση..πλοση ενεργεια εχουν αυτα,τοση ακριβως λειπει σε μας!!!!φτου σκορδα,γερα ναναι τα γουρουνακια μου!!!

Φιλακια κ στα αλλα κοριτσακια,λενακι,λαρακι...λαρακι τι θα γινει με τα παγωτουδια σου που σε περιμενουν;;;;ποτε θα τα υποδεχθεις;;αντε να φθινοπωριασουμε με μπολικες εγκυουλες..κ εκει κατα τα χριστουγεννα...να μη μπορειτε να φατε επειδη σας εμποδιζει η κοιλια!!!!(ευχη ηταν αυτη,σε δευτερη αναγνωση γινεται καλυτερα αντιληπτη!!!!!!!)

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι.. δεν ήμουν αρκετά σαφής.... Λοιπόν θα σας τα πω από την αρχή.. έτσι για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα..

Τελευταία φορά είχα πάει στον γιατρό 30 Απριλίου και μετά από διεξοδικές συζητήσεις καταλήξαμε στη λύση των δανεικών ωαρίων.. Εννοείται ότι δεν μπορούσε να μου πει πόσος χρόνος ακριβώς θα χρειαζόταν να περάσει μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δότρια και εγώ του είχα πει ότι καλό θα ήταν να προχωρήσουμε από Σεπτέμβρη (τουλάχιστον αυτό θα ήθελα, να προλάβω να χαρώ λιγάκι τη θαλασσίτσα)..

Περνούσε ο καιρός, περνούσε και τέλος Μαϊου πήρα τηλέφωνο στο κέντρο και ρώτησα μήπως είχαμε κάτι νεότερο. Μου απάντησαν αρνητικά και εγώ το ξέχασα το όλο θέμα διότι είπα μέσα μου ότι σιγά μη βρεθεί κοπέλα μέσα στο κατακαλόκαιρο..

31 Μαϊου με παίρνουν τηλέφωνο από το κέντρο και με ενημερώνουν ότι βρέθηκε μια κοπέλα (πολύ καλή περίπτωση μου είπε συγκεκριμένα ο γιατρός) και με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι να προχωρήσω με την περίοδο του Ιουλίου. Η αλήθεια είναι ότι κατά βάθος δεν ήθελα και η ένστασή μου ήταν ότι αν όλα πάνε καλά (που θα πάνε) ποιος γιατρός θα είναι στην Αθήνα για να με παρακολουθεί τον Αύγουστο.. και η δεύτερη σκέψη ότι αν έχω αναγούλες και ζαλάδες δεν θα μπορώ να πηγαίνω στο γραφείο και θα τους κάνω όλους άνω κάτω..

Μετά από έντονες διαβουλεύσεις μεταξύ εμού, του γιατρού και της μαίας και ύστερα από διαβεβαίωση του ίδιου ότι ότι και να γίνει είτε αυτός είτε ο γυναικολόγος μου θα είναι στην Αθήνα για να με παρακολουθούν και αφού ο γιατρός επέμενε ότι το καλύτερο είναι να τα βάλουμε φρέσκα επείσθη και αποφάσισα να προχωρήσω με την περίοδο του Ιουλίου η οποία θα πέσει κοντά στις 27 με 28 Ιουνίου μιας και ο κύκλος μου είναι πλέον 26 ημερών... Έτσι, 21 Ιουνίου, όπου θα βρίσκομαι στην 21η μέρα του κύκλου θα πάω να κάνω την εφάπαξ ένεση καταστολής για να μην χρειάζεται να τρυπιέμαι κάθε μέρα.. Και μετά θα είμαι στην αναμονή..

Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι έχω βάλει την καλοκαιρινή μου άδεια αρχές Αυγούστου και έτσι θα είμαι σχετικά χαλαρή..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Με λίγα λόγια Δομνινάκιιιιιιιιιιιιι μου ξεκινάς; Αχχχχχχχχ!!! Εχωκαταχαρεί και κατασυγκινηθεί! Και ανυπομονώ! Και δεν ξέρω και εγώ τι! Ολα με πιάσανε τώρα μαζεμένα! Με το καλό κοριτσάκι μου καλό! Ουφ! Γιού πιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Κρισάκι με την ευχή που έπρεπε να ξαναδιαβαστεί για να γίνει κατανοητή χαχαχαχαχαχαχα

Λαρουκάκι μου πολλά πολλά φιλάκια!

Και σε όόόόόλεεεεεεεςςςςςς!!!! πολλά πολλά φιλάκια!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δηλαδη αλλη μια εγκυουλα σε λιγο καιροοοοοοοοοο!!!!!ε αυτα ειναι!!!!!!!κοιταξε δομνινουδι,καλα επραξαν κ σε πιεσαν λεω εγω..κ γιατρους θα βρεις ενα σωρο,ειτε στο κεντρο εξωσωμ ειτε αλλου,κ αναγουλες δεν ειναι απαραιτητο να χεις κ ενα ομορφο καλοκαιρουδι με παρεουλα το φυστικακι σου θα περασεις!!!ΚΑΙ ΒΟΝUS EXTRA,θαχεις το συμπεθερακι στην ιδια κατασταση να ανταλλαζετε εμπειριες!!!!!λαρακι κ λενακι κ λειλακι JOIN THE SUMMER CLUB!!!!!!

Αντε ματια μου,καλη αρχη και......ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!

Συμπεθερινι μου τι κανει το μονακριβο θαυματουργο μομεντινι μας;;καλα,οταν θα σε κλωτσισει,εχεις καιρο ακομη,θα τρελλαθεις!!προς το παρον θαυμαζε την ομορφια του απτον υπερηχο!!εγω θυμαμαι τον υπερηχο τον ειχα κορνιζαρει!!!!!σου δινω ιδεες!!!η μανουλα σου το εμαθε πια φανταζομαι..φανταζομαι ποσο παρα πολυ θα χαρηκε για σενα!!οι μανουλες μας πονανε πολυ...

Αντε φιλακια σε ολες σας κορτσουδια μου!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδη αλλη μια εγκυουλα σε λιγο καιροοοοοοοοοο!!!!!ε αυτα ειναι!!!!!!!κοιταξε δομνινουδι,καλα επραξαν κ σε πιεσαν λεω εγω..κ γιατρους θα βρεις ενα σωρο,ειτε στο κεντρο εξωσωμ ειτε αλλου,κ αναγουλες δεν ειναι απαραιτητο να χεις κ ενα ομορφο καλοκαιρουδι με παρεουλα το φυστικακι σου θα περασεις!!!ΚΑΙ ΒΟΝUS EXTRA,θαχεις το συμπεθερακι στην ιδια κατασταση να ανταλλαζετε εμπειριες!!!!!λαρακι κ λενακι κ λειλακι JOIN THE SUMMER CLUB!!!!!!

Αντε ματια μου,καλη αρχη και......ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!

Συμπεθερινι μου τι κανει το μονακριβο θαυματουργο μομεντινι μας;;καλα,οταν θα σε κλωτσισει,εχεις καιρο ακομη,θα τρελλαθεις!!προς το παρον θαυμαζε την ομορφια του απτον υπερηχο!!εγω θυμαμαι τον υπερηχο τον ειχα κορνιζαρει!!!!!σου δινω ιδεες!!!η μανουλα σου το εμαθε πια φανταζομαι..φανταζομαι ποσο παρα πολυ θα χαρηκε για σενα!!οι μανουλες μας πονανε πολυ...

Αντε φιλακια σε ολες σας κορτσουδια μου!!!!

Καλά βρε κορίτσι, τι κάνεις ξύπνια 01:20 τη νύχτα;;; Πώς την παλεύεις;;;; Προτείνω να σε βάλουν στη νέα διαφημιση του red bull... Δίνει φτεράαααααα!!! :lol::lol::lol:

JXFXp3.png

Δομνινάκι μου όμορφο!!!!! Πάνω-κατω ήξερα τι είχε το προγραμμα σας αλλά είχα μείνει στο "από Σεπτέμβριο"! Χαίρομαι τόσο πολύ που βρεθηκε τόσο γρήγορα το κατάλληλο άτομο για να προχωρήσετε! Και ασε τα περι αναγουλας και άλλα τέτοια, διότι ακομα κ αναγούλες να έχεις, νομίζω θα σε γεμίζουν χαρά! χαχαχαχα!!! Πού φτασαμε! Να χαιρόμαστε με αναγούλες και ζαλάδες.... :wink:

Και τι καλά που δε θα τρυπιέσαι καθημερινά!!!! Αντε καρδούλα μου, καλή επιτυχίααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

JXFXp3.png

Δομνινα μου ολα καλα θα πανε! Να δεις που ετσι θα χαρεις πιο πολυ το καλοκαιρι σου.

Λαρα μου φοβαμαι οτι θα σε ξεπερασω. Πλησιαζω επικυνδυνα τις 120 μερες... ουφ αντε να δουμε.

Κρισακι και Μομεντακι ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση!

Τι κανει το μομεντακι jounior; Πως αισθανεσαι; εχουν αρχισει τιποτα αναγουλιτσες; :)

φιλια πολλα σε ολες!

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου..

Ξέρω, ξέρω ότι σας έλειψα για λίγες μέρες αλλά σβκ ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω στο φόρουμ.. θέλω να κάνω και λίγη απεξάρτηση και είχα και πολύ δουλειά και ήρθε κι έδεσε το γλυκό..

Δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτε για την προσπάθειά μου κορίτσια.. Θέλω να το πάρω όσο πιο χαλαρά γίνεται και θα αντιμετωπίσω το κάθε τι στην ώρα του.. Δεν με ωφελεί καθόλου το να σκέφτομαι από τώρα τι και πως.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις 21 Ιουνίου θα κάνω την εφάπαξ ένεση καταστολής και από κει και ύστερα βλέπουμε..

Το καλό επίσης είναι ότι δεν θα τρυπιέμαι κάθε μέρα όπως πολύ σωστά επεσήμανε το Λαράκι μας και αυτό με κάνει πολύ μα πάρα πολύ χαρούμενη..

Αλήθεια, εσείς για τις διακοπές τι σκέφτεστε;

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Καλημέρα καλημέρα!

Χαθηκα γιατί ο χρόνος μου είναι περιορισμένος πότε να τα προλάβω όλα.

Δομνίνα μου με το καλό να ξεκινήσεις!Θα είναι το πιο ανέμελο καλοκαιρί σου θα δεις!Και είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα τέλεια!

Μομεντάκι μου, καλή μου μανούλα, πως είναι το μομεντίνι σου?Φαντάζομαι ο άντρας σου τρελή χαρά,καλά οι άντρες το βιώνουν αλλιώς δεν έχουν το άγχος που έχουμε εμείς και έτσι το απολαυάνουν περισσότερο.Πάντως άγχος θα έχεις κάθε φορά που θα πηγαίνεις να το βλέπεις μέχρι να γεννήσεις....και μετά ακόμη περισσότερο....Θυμάμαι κάθε φορά που πήγαινα για υπέρηχο μόλις τον ακουμπούσε στην κοιλιά μου δεν κοιτούσα στην οθόνη και με τρόμο έλεγα στον γιατρο "γιατρέ υπάρχει τίποτα μέσα?'' γελούσε ο έρμος..αυτό μέχρι να το νοιώσω να κουνιέται.

christm μια χαρά ο μπεμπάκος σου μεγαλώνει τέλεια το αγόρι μου!

layla εγω έκανα τεστ στην 103η μέρα γιατί δεν κάνεις ένα δεν έχεις να χάσεις τίποτα που ξέρεις....

Μπαμπιτσακι τι κάνει η μπουμπου σου?

Εμεις μεγαλώσαμε κορίτσια εχθές κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο είμαστε πια 2 μηνών και 4 ημερών.Μας μέτρησε κιόλας 5115 και 59 πόντους το μανάρι μου ολόκληρο αντράκι έγινε και δεν το χορταίνω με τίποτα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...