Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα...

Ξανάγραψα αλλά, λόγω δουλειάς χάθηκε...

Λοιπόν να συναντηθούμε όπου θέλετε αρκεί να βολέψει όλες μας...

Πάντως κρισάκι το σκέφτηκες καλά; 6 παιδιά σε ένα σπίτι; Θα γίνει μεγάλος χαμός... χαχαχα τώρα που το σκέφτομαι 5 αγόρια και μια νύφη... άντε να δούμε...

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω θα γίνει της διεκδίκησης λέμε..........πάντως έχει δίκιο η χριστίνα 6 παιδιά σε ένα σπίτι?θα μου πεις εσύ είσαι συνηθισμένη πια τι 3 τι 6....χαχαχα

κρισάκι όσο για την βάφτιση των τέκνων σου κουβέν.........τραπέζι κι εμείς το σκεφτόμαστε ένεκα κρίσης

Kαλημέρα.

Πρόταση.......Αν θέλετε το καλοκαίρι πέρνετε τους άντρες σας και τα μωρά σας και έρχεστε Κατερίνη, 30 λεπτά είναι απο Θεσ/νικη, έχουμε πολύ μεγάλο κήπό και μπορούμε να κάνουμε μπάρμπεκιου.....θα είναι πολύ ωραία και για τα μωρά και για μας δεν θα κλειστούμε μέσα.

Μπα, μπααααα.... συναντήσεις διαβάζω, βαφτίσια, ταξίδια....

Συγνωμη, ποιος είπε για 6 παιδιά...Κρισάκι;;;;;; Ασε καλέ κ για μας τίποτα... χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Να σας πω... όλες συμπεθεριασατε εδώ μέσα, εκτός από 'μένα... Θα αρχίσω να γκρινιάζω εεε;;;; Σας το λέω! Λοιπόν, ακουω προσφορές! Διαθέτουμε σπίτι κοντά στη θάλασσα, εξοχικό επίσης στη θάλασσα (μεχρι να μας τσακίσει η εφορία) και πολλή-πολλή αγάπη!!!

Εμείς έχουμε βαλθεί να κάνουμε μια ψιλοανακαίνιση στο σπίτι να γίνει λιγουλάκι ομορφο καθότι είναι από το 1950 κ εξωτερικά είναι ερειπιο. Κ αφού μπήκαμε στον χορό, θα ρίξουμε κ ένα βαψιματάκι και μέσα, έτσι για να λέμε ότι ανανεωθήκαμε.

Δομνινάκι, να περάσεις τέλεια στη Ρώμη και προσοχή στους Ιταλούς εεε;;; χχαχαχαχαχαχ!!!!!

Μομεντους, μπες να μας πεις τι κάνετε εσύ κ το μομεντάκι μας!

Φιλάκια τσουπρίτσες μου!

JXFXp3.png

Kαλημέρα.

Πρόταση.......Αν θέλετε το καλοκαίρι πέρνετε τους άντρες σας και τα μωρά σας και έρχεστε Κατερίνη, 30 λεπτά είναι απο Θεσ/νικη, έχουμε πολύ μεγάλο κήπό και μπορούμε να κάνουμε μπάρμπεκιου.....θα είναι πολύ ωραία και για τα μωρά και για μας δεν θα κλειστούμε μέσα.

Εμείς οι άνευ τέκνων (ακόμη τουλάχιστον) να έρθουμε;;; Θα κάνουμε μπειμπι σιτινγκ στα δικά σας να σας ξεκουράσουμε!:D:D

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς οι άνευ τέκνων (ακόμη τουλάχιστον) να έρθουμε;;; Θα κάνουμε μπειμπι σιτινγκ στα δικά σας να σας ξεκουράσουμε!:D:D

παρεξηγησιάρα μου εσύ...εννοείται πως η πρόσκληση αφορά όλες σας και μαλιστα για σας τις μακρινές θα παίξει και φιλοξενία..αμέ είδες που παραπονιέσαι

Κι εγώ μακρινή! Κι εγώ μακρινή!!!!:D

Καλέ τι ωραία...οργανώνετε συναντήσεις βλέπω...και ανακαινίσεις!!! Μα τι φρέσκο και ανανεωτικό καφέ είμαστε εμείς!!!:D

Εγώ δεν έχω κανένα νεότερο... Α σε 3 βδομάδες κλείνουνε τα σχολεία...τελειώνει και η παράσταση οπότε γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!

Θα πάμε στο γιατρό αυτή τη βδομάδα...και φυσικά θα μπω να σας ενημερώσω...Πήγα και σε αιματολόγο χθες...

Μου έκανε και άλλες αναλύσεις από το πακέτο της θρομβοφιλίας και ανάλογα με τα αποτελέσματα λέει ίσως να μην χρειάζεται να κάνω αντιπηκτικές και να είναι αρκετό το φολικό οξύ...Απίστευτο!

Για την ώρα συνεχίζω τις αντιπηκτικές και όταν βγούνε τα αποτελέσματα και σε συνεννόηση με το γυναικολόγο μου φυσικά θα δούμε...Αγχώθηκα μήπως και κάνουμε κακό στο μομεντάκι με τις ενέσεις αν δεν χρειάζονται...αλλά μου ειπε πως δεν προκαλούνε κάποιο κακό απλά μη κακό σε περίπτωση αποκόλλησης ή οτιδήποτε θα έχω αυξημένη αιμορραγία..

Λίγες μέρες ακόμη υπομονή και ελπίζω να ξεκαθαρίσει λίγο καλύτερα το τοπίο! Είναι απίστευτο πάντως που με το ίδιο χαρτί αποτελεσμάτων ο κάθε γιατρός αποφασίζει τα δικά του και δίνει ό,τι δόση θέλει....Χμ...θέλω να πιστεύω πως αυτός που είναι αιματολόγος έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η γνώμη του...

Φιλιά σε όόόόλεεεεεεςςςς!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ρε λαρακι 6 παιδια ολα μαζι,οχι μονο δικα μου!!!!θες να τις κοψω;;;;;και μετα τα δεδομενα που κατεθεσες,θετουμε σοβαρη υποψηφιοτητα για γαμπροι σου ασυζητητι!!!!

Συμπεθερακι(να σε λεω;να μην σε λεω πια;;;;δεν ξερω...) φανταζομαι μια μικρουυυυυυυυυυυύα κοιλιτσα,να τοση δα,μια μικρουυυλα διαφορα τελοσπαντων την βλεπεις;;;;κ επεισης θελω εδω κ καιρο να σε ρωτησω..εχεις καταλαβει ποτε το πιασατε το μπεμπε;;δεν θελω λεπτομερειες φυσικα,θελω απλα να δω αν ξερεις ποτε εγινε το θαυματακι σου..κ μη μου αγχωνεσαι με τις αντιπηκτικες ειδικα εφον γρηγορα θα μαθεις αν τις σταματησεις!!περιμενουμε τα νεα σου!!!

Δομνινακι μου καλο ταξιδακι!!!τι καλα που κανετε ετσι εξορμησεις!!!!

Οι προτασεις πεφτουν βροχη βλεπω για την μαζωξη!!οπου θελετε,εμεις μια φορα σας εχουμε το σπιτι μας ανοιχτο!!!για οοολες λαρακι!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Ρε λαρακι 6 παιδια ολα μαζι,οχι μονο δικα μου!!!!θες να τις κοψω;;;;;και μετα τα δεδομενα που κατεθεσες,θετουμε σοβαρη υποψηφιοτητα για γαμπροι σου ασυζητητι!!!!

Συμπεθερακι(να σε λεω;να μην σε λεω πια;;;;δεν ξερω...) φανταζομαι μια μικρουυυυυυυυυυυύα κοιλιτσα,να τοση δα,μια μικρουυυλα διαφορα τελοσπαντων την βλεπεις;;;;κ επεισης θελω εδω κ καιρο να σε ρωτησω..εχεις καταλαβει ποτε το πιασατε το μπεμπε;;δεν θελω λεπτομερειες φυσικα,θελω απλα να δω αν ξερεις ποτε εγινε το θαυματακι σου..κ μη μου αγχωνεσαι με τις αντιπηκτικες ειδικα εφον γρηγορα θα μαθεις αν τις σταματησεις!!περιμενουμε τα νεα σου!!!

Δομνινακι μου καλο ταξιδακι!!!τι καλα που κανετε ετσι εξορμησεις!!!!

Οι προτασεις πεφτουν βροχη βλεπω για την μαζωξη!!οπου θελετε,εμεις μια φορα σας εχουμε το σπιτι μας ανοιχτο!!!για οοολες λαρακι!!!

Καλέ....συμπεθεράκια είμαστε και θα είμαστε!!! Δεν είπαμε έτσι; Α πα πα!!! Το συμπεθεριλίκι δεν το χάνουμε; Ε ε ε ε ε εε;;;;:D Δεν πολυκατάλαβα ιδιαίτερη διαφορά στην κοιλίτσα...άντε μια πολύύύύύύύ μικρή διαφορά...ελάχιστη....Αχ ανυπομονώ όμως να γίνει αισθητή η διαφορά! Αν και φοβάμαι να ανυπομονώ και να ενθουσιάζομαι! (ναι έχω ψυχολογικά:P)...

Οσο για την καυτή στιγμή της σύλληψης όχι δεν θυμόμαστε ούτε ξέρουμε! χαχαχαχαχαχα Τι ρομαντικό! ;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Προφανως δεν θυμασαι γιατι εχετε γενικοτερα εντονη σεξουαλικη ζωη!!!εμεις πχ που δεν προλαβαινουμε με τιποτα,αν ειχε συμβει κατι τετοιο θα ξεραμε κ ποτε συνεβη κ που κ τι ωρα,τα παντα!!!!χαχαχαχχαχαχαχα!!!γελαω για να μην κλαψω!!!!!

Ενταξει λοιπον επισημο συμπεθερακι μου,θα σε αποκαλω ετσι μεχρι να μας πεις φυλο,μετα παλι ετσι θα σε αποκαλλω κ θα ευχομαι να κανετε το δευτερο!!!!μα δεν τρεχω καθολου,ακομα δεν γεννησες αυτο σου λεω για το επομενο!!!!!!ολα θα πανε καλα κ κοιλιτσα ομορφη κ στρομπουλουλα θα κανεις κ εισαι κ αδυνατουλα,μονο η κοιλιτσα σου θα δειχνει την εγκυμοσυνη!!!κ φυσικα θα θελαμε να δουμε φωτο σου,οταν με το καλο,πρωτα ο θεος,φουσκωσεις λιγουλακι,σαν κεικακι που του βαλανε φαριν απ!!!!!αααχχχχχ.....ξερω,χαζεψα αλλα σαγαπω!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Προφανως δεν θυμασαι γιατι εχετε γενικοτερα εντονη σεξουαλικη ζωη!!!εμεις πχ που δεν προλαβαινουμε με τιποτα,αν ειχε συμβει κατι τετοιο θα ξεραμε κ ποτε συνεβη κ που κ τι ωρα,τα παντα!!!!χαχαχαχχαχαχαχα!!!γελαω για να μην κλαψω!!!!!

Ενταξει λοιπον επισημο συμπεθερακι μου,θα σε αποκαλω ετσι μεχρι να μας πεις φυλο,μετα παλι ετσι θα σε αποκαλλω κ θα ευχομαι να κανετε το δευτερο!!!!μα δεν τρεχω καθολου,ακομα δεν γεννησες αυτο σου λεω για το επομενο!!!!!!ολα θα πανε καλα κ κοιλιτσα ομορφη κ στρομπουλουλα θα κανεις κ εισαι κ αδυνατουλα,μονο η κοιλιτσα σου θα δειχνει την εγκυμοσυνη!!!κ φυσικα θα θελαμε να δουμε φωτο σου,οταν με το καλο,πρωτα ο θεος,φουσκωσεις λιγουλακι,σαν κεικακι που του βαλανε φαριν απ!!!!!αααχχχχχ.....ξερω,χαζεψα αλλα σαγαπω!!!!

χαχαχαχα Πώς τα λές έτσι και με ...ρίχνεις!:oops: Κάθε φορά!!! Και με κάνεις και λιώνω!!!

Οπότε το συμπεθεριλίκι κατοχυρώθηκε και ελπίζω να πραγματοποιηθεί κιόλας!:D

Σε διαβάζω τόσο αισιόδοξη για μένα και προσπαθώ να ...κολλήσω!:D

Κι εγώ σ'αγαπώ!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα σε όόόόόλεεεεεςςςς!

Γιορτάζει το Άγιο Πνεύμα σήμερα! Μακάρι να είναι δίπλα μας, μέσα μας...και σε όλα τα μικράκια της παρέας!!!

Ομορφα να περάσετε τη σημερινή μέρα...και καλά μπουγελώματα!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κορίτσια Καλημέρα!!!!

Τί κάνετε; Χάνομαι είναι η αλήθεια αλλά και δουλεύω και με το μωρό το απόγευμα τί να πρωτοπρολάβω....

λοιπόν χθές κάναμε το τρίτο εμβόλιο... Και φυσικά το πληρώσαμε :evil::evil: και τώρα θα πρέπει ο άντρας μου να πάει να πάρει τα λεφτά από το ΙΚΑ... Καλά νε είσαι... Ο μικρός μου πήγε 6200 και 62 πόντους... Όλα καλά μας είπε η παιδίατρος...

Κρισάκι τί κάνουν τα αγοράκια σου;

Μπαμπιτσάκι με την όμορφη κορούλα... Σας κάνει νάζια; Να μου την φιλήσεις...

Καστεράκι ο μικρούλης σου;

Δομνινάκι πώς τα περάσατε στο ταξίδι; Θέλουμε να μας τα πείς όλα...

Μομεντάκι να προσέχεις πολύ...

Λαράκι τί νέα;

Φιλιά σε όλες...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Και ναι, γύρισα κοριτσάκια μου...

Χθες το βράδυ φτάνοντας στο αεροδρόμιο και ακούγοντας από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου το "Bienvenuto a Atene" σκεφτόμουν πως κατεβαίνω σε λάθος στάση... Κορίτσια πέρασα υπέροχα..

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό να βλέπω όλα αυτά τα υπέροχα μνημεία, όλους αυτούς τους τεράστιους δρόμους, το πράσινο, την πόλη να ζει..

Κάθε μέρα περπατούσαμε κοντά 10 ώρες.. αφού είπα στον άνδρα μου χθες που ήρθε να με πάρει από το αεροδρόμιο ότι χρειάζομαι άλλες 4 μέρες άδεια για να ξεκουραστώ..

Τη λάτρεψα αυτή την πόλη κορίτσια..Άλλον αέρα, άλλη ομορφιά, άλλη κουλτούρα.. Τι να σας λέω.. όσες έχετε πάει σίγουρα καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ..

Κατά τα άλλα είμαι καλά.. Το σπίτι κοντεύει να τελειώσει με έξτρα 1000 Ευρώ που μας βγήκαν στην πορεία και ανυπομονώ να έρθουν οι εκλογές για να πάμε να δούμε το αποτέλεσμα των κόπων μας και των Ευρώ μας..

Σε γενικές γραμμές είμαι καλά.. 21 Ιουνίου θα πάω στο γιατρό να μου κάνει την εφάπαξ ένεση καταστολής και μετά.. φέτα!

Σας αγαπώ και σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

KAΛΗΜΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!:D

Τρέχω σαν την τρελή αλλά ξέκλεψα τώρα λίγο χρόνο στη δουλειά για να μπω να σας γράψω τα νέα μου...Πήγαμε στο γιατρό ψες! Το μομεντάκι είναι ακόμη εδώ και μεγαλώνει! Γίναμε ολόκληρα 22 χιλιοστά!:D Σήμερα μπαίνω στην 9η βδομάδα...Και μου δωσε και ΠΗΤ 12 Ιανουαρίου! Μου μίλαγε και νόμιζα πως δεν μίλαγε για μένα...τόσο πολύ το έχω συνειδητοποιήσει όλο αυτό!

Ο μομέντος συνεχίζει να είναι μες την τρελή χαρά...Εγώ χθες τίποτα δεν καταλάβαινα από αυτό που έβλεπα ο μομέντος όμως όλα τα έβλεπε και όλα τα καταλάβαινε υποτίθεται! Και χέρια και πόδια! Εγώ ένα γαριδοφασολάκι έβλεπα κι αυτό ασαφές! Δεν μπορώ να διακρίνω το ίδιο μου το παιδί!:rolleyes::P

Μετά ακολούθησε μια μικρή σύγχιση για τις βδομάδες και τους μήνες...που τελικά βαρέθηκε να προσπαθεί ο μομέντος να καταλάβει και απλά τώρα τα λέει παπαγαλία...πως σήμερα μπαίνω στις 9 και την Τρίτη που θα έχουμε 12 του μήνα θα μπω στον τρίτο μήνα...Χμ...Ατελείωτο μου φαίνεται αυτό το πρώτο τρίμηνο!

Επίσης του είπα πως πήγα για τη θρομβοφιλία ο ίδιος πιστεύει πως ό,τι και να ναι τα αποτελέσματα λόγω της υπογονιμότητας και λόγω των δικών μας προβλημάτων κακό δεν μου κάνεί να συνεχίσω τις αντιπηκτικές...Χμ...όπως και να χει όταν θα μιλήσω με τον αιματολόγο θα δούμε!

Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα...Ουφ...Οσο για το τικεράκι δεν ξέρω πότε θα νιώθω πιο ασφαλής για να το βάλω...χμ...λέτε να κλείσω πρώτα 3 μήνες ή να το βάλω τώρα; Θα το σκεφτώ!

Από βδομάδας θα πάω για ανάλυση αίματος για το σύνδρομο ντάουν του οποίου τα αποτελέσματα θα τα χρησιμοποιήσει όταν θα κάνει και την αυχενική μου είπε...κάτι τέτοιο...Ενα άγχος το έχω..και δύο και τρία και τέσσερα...

Δεν ξέρω γιατί είμαι τόσο ψυχρή και μαζεμένη ακόμα...ουφ...

Αυτά! Είμαι όμως και χαρούμενη!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...