Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμπεθερακι σε αιματολογο γρηγορα,να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο..εγω δεν ξερω απο αυτα αλλα αποτι λενε τα κοριτσια,αιματολογο κ παλι αιματολογο..ειναι πολυτιμο το μομεντους μας..οσο για τους αντρες,παντα ειναι πιο αισοδοξοι κ πιο χαλαροι..μας κανει καλο αυτο εμας τις αγχωμενες μανες!!αλλωστε οσο κ να θελουν,δεν μπορουν να νιωσουν οσα νιωθουμε εμεις!!!!

Κι εμενα μου ελειψε η κοιλαρα μου!!θαθελα ακομα μια εγκυμοσυνη,μονη,να την ζησω λιγο πιο ομορφα..οχι σε νοσοκομεια κ κρεβατωμενη!!!!αμα θελει ο θεουλης...οχι οτι καιγομαι κ αμεσα!!εδω δεν προλαβαινω να παω τουαλετα!!

Καστερακι τελειες οι ιδεες σου,σε βρισκω ακρως οργανωτικη!!ολα πολυ ομορφα!!!!με το καλο!!!

Φιλια σε ολα τα κοριτσακια κ τα μπεμπακια καιιιιιιιι.....το εμβρυακι μας,το μικρο μας μομεντους!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Λοιπόν.. κανονίστε όλες οι βόρειες να κάνετε τις βαφτίσεις το ίδιο σβκ.. Η μία πρωί Σαββάτου, η άλλη απόγευμα Σαββάτου και η τρίτη την Κυριακή για να μπορέσω να έρθω σε όλες σας!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

Μομεντάκι μου με το καλόοοοοοο!!!!! Τικ τακ τικ τακ αυτόν τον πρώτο ήχο της καρδούλας του δεν πρόκειται να τον ξεχάσεις ποτέεεεεεεε....

Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καστεράκι μπράβο που θα τα οργανώσεις όλα μόνη σου!!!! Με το καλό λοιπόν... Αχ και εμείς Σεπτέμβρη θα τον βαφτίσουμε στις 9 του μήνα... Δομνινάκι ακούς;

Φυσικά και είστε όλες καλασμένες στα βαφτίσια του μικρού...

Μπαμπιτσάκι εσύ πότε με το καλό θα βαφτίσεις την όμορφη μπουμπού;

Κρισάκι μπράβο που θα ήθελες και άλλο μωράκι... Με το καλό και μια κόρη...

Να μου φιλήσεις τα αντράκια σου...

Πάντως εδώ μέσα όλες αγοραμάνες είμαστε εκτός από το Μπαμπιτσάκι....

Αντε μομέντα κάνε μια κόρη να την πάρουμε για νύφη!!!!

Ο μικρός μου είναι μια χαρά, μεγαλώνει μέρα με την μέρα και γίνεται όλο και πιο ζωηρός... Όλο με το χαμόγελο είναι το καλό μου, ευτυχώς...

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Τι βλέπω; Το δομνινάκι μας κρατά ημερολόγιο βαφτίσεων!!!!:D Πως περνάει ο καιρός αλήθεια!!!

Βρήκα αιματολόγο τελικά και θα πάω τέλος της βδομάδας...δεν είπα τίποτα στο γυναικολόγο μου γι αυτό...θα του πω από βδομάδας όταν θα τον δω...

Christm μου συμφωνώ μαζί σου για την κόρη!:D Δεν έχω κανένα μα κανένααααααα πρόβλημα να σας ετοιμάσω μια νύφη!:D:D:D

Συμπεθεράκι μου σε ακούω πρόθυμη για νέα εγκυμοσύνη και πραγματικά σε θαυμάζω! Είσαι ψυχούλα! Και πολύ δυνατή!:D

Καστεράκι και βαβιτσιάκι από ένα μεγάλο φιλάκια για τα μικράκια σας σας στέλνω!:D

Laylaki τι γίνεσαι; Κανένα νεότερο;

Λαρούκοοοοοοοοο εμφανίσου!!!:D Μας αρέσει να σε διαβάζουμε λέμε!

Αντε πάω για μπανάκι!

Καλό μας βράδυ!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Momentaki μου πόσο χαίρομαι που σε διαβαζω χαρούμενη και ποσό μ'αρέσει όταν μιλάς για την εγκυμοσύνη σου.....καλά αν κάνεις κόρη θα γίνει χαμός γαι την διεκδίκησή της, 5 αντράκια περιμένουν....

Αααααααα!!!τι ακουω εδω μεσα;;;;;;θελετε να ξεκανετε την καψερη;;;;μου κλεβετε την νυφη,αν ειναι νυφη;;;;καλα κ εσυ συμπεθερακι την δινεις ετσι χωρις να μας σκεφτεσαι ακαρδη;;;;τι να πω,πεφτω απτα συνεφα....θα ψαξω αλλου παρηγορια λοιπον...δομνινακι τι λες;;;οταν γινεις μανουλα κ μιας κ κοντευεις κ εφοσον αγαπας τα αγορια μου..τι λες;;;εχω κ το μπαμπιτσιακι βεβαια..εκει δεν χρειαζεται καν προξενιο,μπορει απο μονα τους να ανταμωσουν τα παιδια μας!!!!!

Μωρε κοριτσακια λετε για τις βαπτισεις..εγω δεν θυμαμαι αν σας το προτεινα τοτε,αλλα αν δεν το εκανα ηταν επειδη δεν περιμενα οτι θα ξενητευοσασταν για μενα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

λοιπον γλυκα μου κοριτσακια εμεις λεμε για βαφτιση ή 2 ή 9 Σεπτεμβριου οπότε δομνινακι εχουμε πολλες πιθανοτητες να σε δουμε.. εννοειτε οτι ειστε ολες προσκεκλημενες!!! βεβαια εμεις δεν ξερω ακομα που θα το κανουμε και πως πεφτουν πολλα στο τραπεζι... καταρχην αυτο που μας προβληματιζει ειναι ανα θα κανουμε δεξιωση, κετερινγ ή τιποτα θα διαλεγα το τιποτα γιατι ειναι πολυ φθηνο αλλα εμενα θα ερθει το σοϊ απο το χωριο και το βρισκω γαϊδουρια να τους διωξω σε μισή ωρα δεν ξερω θα δουμε, προσπαθουμε να βαλουμε σε ταξη τα οικονομικα μας να δουμε τι περισευει..

μομεντακι μου πως αισθανεσαι ποτε θα ξαναπας στον γιατρο? θα πηγαινεις καθε μήνα ή νωριτερα??

κρισακι ετσι ε?? δεν μας καλεσες στα βαφτησια για την ακριβεια ουτε που πηραμε χαμπαρι οτι βαφτησες!!! α!!! και η κορακλα μου ειναι λυση αναγκης???? ε ποτε!!! τα μηχανακια κανουν σουζες απο τωρα κατω απο το σπιτι μας!! αν δεν μας θελετε δεν πηραζει!!!!

σε πηραζω κοριτσαρα μου μη μασας (εε για τα βαφτησια οχι για τη κορη μου ετσι!!! να εξηγουμαστε!!:) )

lJiup3.png

M1otp3.png

Μωρε κοριτσακια λετε για τις βαπτισεις..εγω δεν θυμαμαι αν σας το προτεινα τοτε,αλλα αν δεν το εκανα ηταν επειδη δεν περιμενα οτι θα ξενητευοσασταν για μενα...

Αϊ μαρή χαρχάλω... είχες τόσα στο μυαλό σου εμάς θα σκεφτόσουνα...πληζζζζζζζζζζ.....

Λέω την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη να πάρω άδεια και να ανέβω στο Βόλο... ο οποίος είναι μόλις 2 ώρες από τη Θεσσαλονίκη.. Ίσως ανέβω έτσι δυο μέρες Θεσσαλονίκη σε μια φίλη μου και καταφέρω να σας δω όλες!

Εννοείται ότι θα μαζευτούμε όλες σε ένα σπίτι με τα μωρά μαζί για να σας δω όλες ταυτόχρονα! Και όταν λέω όλες εννοώ όλες... Babitsaki, krisaki, christm, kasteraki... χαμός θα γίνει λέμε!

Λαρούκο έρχεσαι κι εσύ μαζί; μοναδική ευκαιρία!:-P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αϊ μαρή χαρχάλω... είχες τόσα στο μυαλό σου εμάς θα σκεφτόσουνα...πληζζζζζζζζζζ.....

Λέω την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη να πάρω άδεια και να ανέβω στο Βόλο... ο οποίος είναι μόλις 2 ώρες από τη Θεσσαλονίκη.. Ίσως ανέβω έτσι δυο μέρες Θεσσαλονίκη σε μια φίλη μου και καταφέρω να σας δω όλες!

Εννοείται ότι θα μαζευτούμε όλες σε ένα σπίτι με τα μωρά μαζί για να σας δω όλες ταυτόχρονα! Και όταν λέω όλες εννοώ όλες... Babitsaki, krisaki, christm, kasteraki... χαμός θα γίνει λέμε!

Λαρούκο έρχεσαι κι εσύ μαζί; μοναδική ευκαιρία!:-P

Εγώ όχι...; :cry::cry:

Αντε κοριτσάκια να συναντηθούμε... Τί καλά....

Μπαμπιτσάκι την ίδια ημερομηνία θα κάνουμε την βάπτιση; και εμείς για τραπέζι το ψάχνουμε... Θα έχουμε κόσμο από μακριά και έτσι θα πρέπει κάτι να κάνω...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Δηλαδη δεν ανεφερα καν την βαπτιση;;;θα ανατρεξω στα παλια μου μηνυματα κ μετα θα δεχθω το κραξιμο αναλογως...ομως αποκλειεται να μην σας το ανεφερα καν!!!!δεν μπορει!!!

Κ για σας κυριες μπαμπιτσιω κ μπαμπιτσιακι..μη μας το παιζετε υπερανω κατευθειαν,δεν ειστε λυση αναγκης,αφου ειμαστε τρεις,καποιος θα παει κυπρο,καποιος θα μεθνει εδω,καποιος ισως παει αθηνα....αλλωστε θα υποκυψετε στην γοητεια μας μολις μας δειτε,οποτε μη μας κανετε τις δυσκολες τωρα...

Λοιπον μπαμπιτσιω μου,κανε ενα κετερινγκ εξω απο την εκκλησια κ εισαι οκ..ειναι το πιο οικονομικο..εμεις βγαλαμε τους στενουν συγγενεις σε ταβερνα..μονο οι κουμπαροι κ τα σοφια τους εφταναν να μαζευτουμε 100 παρακαλω..πολλα εξοδα εν καιρω κρισης....

Λοιπον προτεινω να βρεθουμε στο σπιτι μου που ειναι ηδη γεματος παιδια!!αν φοβαστε οι μανουλες μικροβια απο παιχνιδια κλπ,παμε σε παιδοτοπο αλλα κ εκει μηπως ειναι πιο καθαρα;,,δεν νομιζω...

Αντε καλημερουδιααααα!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Δηλαδη δεν ανεφερα καν την βαπτιση;;;θα ανατρεξω στα παλια μου μηνυματα κ μετα θα δεχθω το κραξιμο αναλογως...ομως αποκλειεται να μην σας το ανεφερα καν!!!!δεν μπορει!!!

Κ για σας κυριες μπαμπιτσιω κ μπαμπιτσιακι..μη μας το παιζετε υπερανω κατευθειαν,δεν ειστε λυση αναγκης,αφου ειμαστε τρεις,καποιος θα παει κυπρο,καποιος θα μεθνει εδω,καποιος ισως παει αθηνα....αλλωστε θα υποκυψετε στην γοητεια μας μολις μας δειτε,οποτε μη μας κανετε τις δυσκολες τωρα...

Λοιπον μπαμπιτσιω μου,κανε ενα κετερινγκ εξω απο την εκκλησια κ εισαι οκ..ειναι το πιο οικονομικο..εμεις βγαλαμε τους στενουν συγγενεις σε ταβερνα..μονο οι κουμπαροι κ τα σοφια τους εφταναν να μαζευτουμε 100 παρακαλω..πολλα εξοδα εν καιρω κρισης....

Λοιπον προτεινω να βρεθουμε στο σπιτι μου που ειναι ηδη γεματος παιδια!!αν φοβαστε οι μανουλες μικροβια απο παιχνιδια κλπ,παμε σε παιδοτοπο αλλα κ εκει μηπως ειναι πιο καθαρα;,,δεν νομιζω...

Αντε καλημερουδιααααα!!!

Είναι το καλύτερο μέρος! Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...