Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά!

Παρασκευή σήμερα και όλες μας ζούμε με την αγωνία για τη Μομέντα μας.. Γλυκό μου κοριτσάκι όλα καλά θα πάνε σήμερα και από το βράδυ θα μπορέσουμε να ανοίξουμε επιτέλους τις ρημαδοσαμπάνιες που εδώ και 10 μέρες κρατάμε φυλαγμένες στο ψυγείο! Ξέρω ότι φοβάσαι πολύ και έχεις τρομερή αγωνία και είσαι απολύτως δικαιολογημένη γι' αυτό.. Η σκέψη μας είναι μαζί σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε τέλεια! Το μομεντάκι ήρθε για να μείνει λέμε..

Ελενάκι μου λυπάμαι κορίτσι μου που βρέθηκε αυτό το πρόβλημα στην συγκεκριμένη εξέταση. Το πιστεύεις όμως ότι τη συγκεκριμένη εξέταση δεν την έχω ξανακούσει; Τελικά όσο ζει κανείς μαθαίνει. Επειδή με ενδιαφέρει πάρα πολύ το συγκεκριμένο θέμα, διότι κι εμείς εκεί έχουμε μεγάλο πρόβλημα (στο σπέρμα) θα σε παρακαλούσα όταν γυρίσετε από το γιατρό να με ενημερώσεις.. Ο προεμφυτευτικός έλεγχος σωτήριος αλλά τρομερά ψυχοφθόρος και δύσκολος... Αλλά ας μην προτρέχουμε... Σε σκέφτομαι!

Λαρούκο μου με γεια το τατού! Αφού σ' αρέσει εσένα εμάς μας περισσεύει... Με το καλό τα παγωτάκια σου κοριτσάρα μου... Να σου πω, 22 Ιουνίου έρχεται ένας φίλος μου από τη Γαλλία με την κοπέλα του.. Υπάρχει καμιά καλή παραλία στη Χαλκίδα για μπάνιο; λέμε να τον πάμε τον άνθρωπο να δει λίγο θάλασσα!

Χριστινάκι αρχές Σεπτέμβρη λέω να πάρω άδεια μια βδομάδα.. Πες μου ότι η βάφτιση θα είναι τότε για να μπορέσω να έρθω!

Κρισάκι μου γλυκό μόλις πάρω την άδεια του Σεπτεμβρίου θα ανέβω Βόλο και από κει σε 2 ώρες είμαι Θεσσαλονίκη! Θα σας δω όλες μαζί! Τι καλά!

Ευτυχώς που έχεις τη μανούλα σου και την αδερφή σου.. Πολύτιμες και οι δυο..

Layla μη μου απογοητεύεσαι.. τουλάχιστον το σύστημα άρχισε να ξυπνάει..

Εγώ πήρα τηλέφωνο σήμερα στο Κέντρο. Και ο γιατρός και η μαία που ασχολείται με το θέμα μου είναι στο χειρουργείο.. είπε η κοπέλα ότι θα τους αφήσει μήνυμα.. έτσι θέλω να ελπίζω ότι θα έχω κάτι νεότερο μέχρι το βράδυ!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το λοιπόν: ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ!!!:D

Το μομεντάκι είναι εδώ!!!:D:D:D

Ητανε ό,τι πιο όμορφο έχω ζήσει μέχρι τώρα...γιατί στην ουσία δεν πολυκαταλαβαίνεις τι βλέπεις αλλά ακους μια χαρά!:D:D

Ειμαι ακόμη κοσμάρα μου! Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως το ζω εγώ! Ο μομέντος ζει τη στιγμή με τα όλα της....και είναι πολύύύύ χαρούμενος!:D

Αχ...ευχαριστώ το Θεούλη για όλο αυτό...το μικρό του θαυματάκι τώρα έχει και κτύπο καρδούλας! Αχ...ευχαριστώ το Θεό και την Παναγία...και όλους...έχω προσευχηθεί σε τόσους πολλούς...Και το ίδιο εύχομαι να ζήσετε Δομνινάκι μου, Λαρουκάκι μου και Ελενάκι μου...ουφ...πραγματικά...Και σε σένα laylaki μου...

Εγώ ακόμη φοβάμαι...και σήμερα μόλις...συνειδητοποίησα πως κατάφερα να χαλαρώσω για 5 ολόκληρα λεπτά...μετά άρχισα να αγχώνομαι για τον επόμενο υπερήχο ... είμαι εκτός ελέγχου :rolleyes:

Πέρα από τους γονείς μας ακόμη να το πούμε πουθενά...σιγά σιγά...γι αυτό τίποτα δεν θα αναφέρω στο φατσοβιβλίο ακόμη...

Ουφ...έχω κάποιες απορίες εντομεταξύ που νομίζω Δομνινάκι θα με διαφωτίσεις δεόντως..αλλά όχι τώρα..γιατί είμαι ακόμη συγχισμένη...

και ακόμη φοβισμένη...Ουφ...

Σας ευχαριστώ όόόόόόλεεεεεςςςςς....Σας αγαπάωωωωωω!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ βρε Μομεντάκι μου, το πόσο χαίρομαι, το πόσο χαίρομαι...!!!!!!!!!!! Και μέσα στη ζαλάδα σου από τον ομορφότερο ήχο που έχεις ακούσει, σκέφτεσαι κι εμάς... αχ βρε κοριτσάκι μου, τι να πω... Άρχισε να στέλνεις μωρουδόσκονη σιγά σιγά:D:D:D

Μομεντάκι μου γλυκό πόσο σε καταλαβαίνω!!!

Κι εσύ και ο Μομέντος σου δικαιούστε να ζείτε αυτές τις στιγμές στο έπακρον.. Διότι είναι το όνειρό σας που ο καλός Θεούλης έκανε πραγματικότητα.. Πόσο χαίρομαι για σένα κοριτσάκι μου!

Είμαι στη διάθεσή σου εννοείται για οτιδήποτε θελήσεις! Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι κι εγώ είμαι εδώ!

Μίλησα με τη μαία τελικά.. Δεν έχει κάποιο νεότερο από το θέμα αλλά μου είπε ότι δεν με έχει ξεχάσει και ότι είμαι στη λίστα... της είπα να μη βιαστεί.. και από Σεπτέμβρη δεν με χαλάει...

L2qIp2.png

ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ βρε Μομεντακι μας, πόσο χαρούμενες μας έκανες!!!!!!!!!!!! Το θαυματακι σου είναι εδώ, πίστεψε το!!!! Μωρε με συγκίνησες!

Δομνινάκι, παραλίες εδώ αρκετές... Θες κόσμο και beach bar; Θες ερημιά; Έχουμε απ' όλα τα καλά! Θα σε πάρω τηλέφωνο να σου δώσω οδηγίες προς ναυτιλλομένους.. χαχαχαχα!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Ουυυυυυυφ!!!!ξαλαφρωσα!!!το μομεντους ειναι εδω,δυνατο κ ευλογημενο!!!!!!αχ τι χαρα ειναι αυτη βρε συμπεθερακι μου!!!!!μη μου αγχωνεσαι,ζησε στο επακρο αυτην την τοσο ευτυχισμενη περιοδο της ζωης σου,σε παρακαλω δηλαδη!!!!!!

Φιλια σε οοοολες!!

Α,κ για το μικρο μομεντους ημουν απλα σιγουρη οτι ειναι μια χαρα...γιατι;;;μα γιατι ειναι ενα ακομα θαυματακι,μια αποδειξη οτι Αυτος μας βλεπει κ μας ακουει κ μας προσεχει...ολες!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

εντ'αξει πάει κι αυτό ήμουν σίγουρη ότι θα είναι εκεί το μικρό σποράκι σου.....είσαι πολύ τυχερή...μπορε΄'ις να πάρεισ την πτώτη σου ανάσα...μεγάλη ευτυχία εεεεεε.φαντάζομαι ο μομέντος σου οι άντρες το ζούνε αλλιώς...Μέχρι τον επόμενο υπέρηχο χαλάρωσε όσο μπορείς ξέρω είναι λίγο δύσκολο αλλά όλα θα πάνε καλά μόνο αυτό να σκέφτεσαι..

(sorry για τα λάθη αλλά έχω τον μπέμπη αγκαλιά)

Ελενάκι τί είναι αυτό πάλι?Τί εξέταση είναι αυτή?κΑΠΟΙΑ λύση θα τπάρχει δεν μπορεί.

Δομνίνα εισαι καλεσμένη και στην δική μας βαφτιση μιας και θα είσαι πάνω Σεπτέμβρη τότε θα τον βαφτίσουμε, το κλείσαμε ήδη.Και φυσικά είστε όλες καλεσμένες.

Χριστινάκι και εγώ αυτά τα δύο που ε'ιπες δεν πρόκειται ποτε να τα ξεχάσω.ΠΌσο μηνών είναι ο μπέμπης σου?Άλήθεια ποτε θσ τον βαφτίσετε?

Εμείσ είμαστε πολύ καλά, εχθέσ είχαμε παιδίατρο και μας βρήκε μια χαρούλα.....εκτοξευτήκαμε στα κιλά, από 3360 έφτασε τα 4415 σε 14 μέρες....βιάζεται να μεγαλώσει το μανάρι μου.

Φιλιά πολλά σε όλες.

Αχ κοριτσάκια μου καλά...σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Πραγματικά ακόμη να συνειδητοποιήσω τίποτα! Και να σας πω και την αληθεια το θέλω αυτό και για κάποιες συγκεκριμένες εδώ μέσα (ονόματα δεν λέμε:P)...και όταν γίνει αυτό τότε θα είμαι ολοκληρωτικά χαρούμενη! Το εννοώ!!!!

Ο μομέντος σε αντίθεση με μένα συνεχίζει να είναι μες την τρελή χαρά και την αισιοδοξία! Αχ πόσο τον θαυμάζω γι αυτό! Ε κι εγώ σιγά σιγά το παλεύω να το καταλάβω και αν το εμπεδώσω..

Δομνινάκι μου η απορία που σου λεγα είναι για το θέμα της θρομβοφιλίας...με τα ίδια αποτελέσματα ο προηγούμενος γιατρός μου έγραφε δόση clexane 0,6...άλλος γιατρός που είχα ρωτήσει είπε δεν χρειάζεται να παίρνω τίποτα γιατί είναι συνηθισμένης μορφής θρομβοφιλία που έχω...και τώρα αυτός ο γιατρός μου έδωσε 0,2 και χθες τον ρώτησα αν θα συνεχίσω το ίδιο και μου είπε κάνε το 0,4 γιατί είναι καλύτερα...Καλά έτσι στην τύχη τα λέμε αυτά; Σε τι ειδικότητα θα μπορούσα να πάω; Αιματολόγο; Μπορώ να το ψάξω λιγάκι καλύτερα να μην έχω έγνοια;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ κοριτσάκια μου καλά...σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Πραγματικά ακόμη να συνειδητοποιήσω τίποτα! Και να σας πω και την αληθεια το θέλω αυτό και για κάποιες συγκεκριμένες εδώ μέσα (ονόματα δεν λέμε:P)...και όταν γίνει αυτό τότε θα είμαι ολοκληρωτικά χαρούμενη! Το εννοώ!!!!

Ο μομέντος σε αντίθεση με μένα συνεχίζει να είναι μες την τρελή χαρά και την αισιοδοξία! Αχ πόσο τον θαυμάζω γι αυτό! Ε κι εγώ σιγά σιγά το παλεύω να το καταλάβω και αν το εμπεδώσω..

Δομνινάκι μου η απορία που σου λεγα είναι για το θέμα της θρομβοφιλίας...με τα ίδια αποτελέσματα ο προηγούμενος γιατρός μου έγραφε δόση clexane 0,6...άλλος γιατρός που είχα ρωτήσει είπε δεν χρειάζεται να παίρνω τίποτα γιατί είναι συνηθισμένης μορφής θρομβοφιλία που έχω...και τώρα αυτός ο γιατρός μου έδωσε 0,2 και χθες τον ρώτησα αν θα συνεχίσω το ίδιο και μου είπε κάνε το 0,4 γιατί είναι καλύτερα...Καλά έτσι στην τύχη τα λέμε αυτά; Σε τι ειδικότητα θα μπορούσα να πάω; Αιματολόγο; Μπορώ να το ψάξω λιγάκι καλύτερα να μην έχω έγνοια;

Momentaki καλύτερα να πας σε έναν αιματολόγο ο οποίος θα σε παρακολουθεί σε όλη την διαρκεια της εγκυμοσύνης κσι εγώ σε αιματολόγο πήγαινα ο οποίος έλεγχε τις δόσεις

Διαφημίσεις

Μομεντάκι μου γλυκό εννοείται ότι πρέπει να πας σε αιματολόγο. Θα πας με τα αποτελέσματα των εξετάσεων της θρομβοφιλίας και αυτός θα αποφασίσει. Νομίζω ότι θα σου ζητήσει να κάνεις την εξέταση anti-xa η οποία δείχνει ακριβώς την ποσότητα ηπαρίνης που υπάρχει στον οργανισμό σου και έτσι θα ξέρει πιο καλά ποια ποσότητα ακριβώς σου χρειάζεται.. Νομίζω πάντως ότι 0,4 είναι υπερβολικό.. Εγώ με πιο σοβαρής μορφής από τη δική σου και έκανα την innohep 0,35.

5 μέρες και σήμερα για τη Ρώμη κοριτσάρες! Addiamo tutti!

L2qIp2.png

Μομεντάκι μου γλυκό εννοείται ότι πρέπει να πας σε αιματολόγο. Θα πας με τα αποτελέσματα των εξετάσεων της θρομβοφιλίας και αυτός θα αποφασίσει. Νομίζω ότι θα σου ζητήσει να κάνεις την εξέταση anti-xa η οποία δείχνει ακριβώς την ποσότητα ηπαρίνης που υπάρχει στον οργανισμό σου και έτσι θα ξέρει πιο καλά ποια ποσότητα ακριβώς σου χρειάζεται.. Νομίζω πάντως ότι 0,4 είναι υπερβολικό.. Εγώ με πιο σοβαρής μορφής από τη δική σου και έκανα την innohep 0,35.

5 μέρες και σήμερα για τη Ρώμη κοριτσάρες! Addiamo tutti!

Εχει δίκιο η Δομνίνα, την αντι-χα θα στην ζητήσει σίγουρα εγώ την έκανα κάθε μήνα και προ το τέλοσ καθε 15 ώσπου έκρινε ότι θα επρεπε να την αλλάξω, τις ivor των 2500 έκανα και στο τελοσ των 3500.Πάντως το 0,4 όντως είναι πολύ ειδικά για αρχή.

μομοντακι μου καλο!!! ποσο χαιρομαι για σενα!!!! φανταζομαι κοιμηθηκες με τον υπερηχο αγκαλια!!! μη ντρεπεσαι ελα πες!!! να του μιλας και να του λες ποσο να τα αγαπας απο τωρα!! αχ τι τελεια θα εχεις κοιλιτσα!!! θελω και γω κοιλιτσα μου λειπει!!!

καστερακι και μες σεπτεμβρη θα κανουμε βαφτιση αρχισα να ψαχνω σιγα σιγα!! εσυ?? που ποτε και πως θα τη κανετε τι εχεισ σκεφτει??

lJiup3.png

M1otp3.png

μομοντακι μου καλο!!! ποσο χαιρομαι για σενα!!!! φανταζομαι κοιμηθηκες με τον υπερηχο αγκαλια!!! μη ντρεπεσαι ελα πες!!! να του μιλας και να του λες ποσο να τα αγαπας απο τωρα!! αχ τι τελεια θα εχεις κοιλιτσα!!! θελω και γω κοιλιτσα μου λειπει!!!

καστερακι και μες σεπτεμβρη θα κανουμε βαφτιση αρχισα να ψαχνω σιγα σιγα!! εσυ?? που ποτε και πως θα τη κανετε τι εχεισ σκεφτει??

τελικά σε όλες τις πρώην εγκυούλες λείπει η κοιλίτσα ε?χι χι χι και σε μένα.....

Λοιπόν 23 Σεπτέμβρη θα τον βαφτίσουμε σε ένα πολύ μικρό εκκλησάκι της Παναγίας που βρίσκεται χωμένω σε ένα δασάκι έξω απο την πόλη.Και εγώ εχω αρχίσει να σκέφτομαι διαφορα σχεδον όλα θα τα κάνω μόνη μου.Εχω ήδη σκεφτει για προσκλητήριο κια μπομπονιέρα.......το προσκλητήριο θα είνια σοκολάτα, θα αγοράσω σοκολάτες που είναι τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο θα βγάλω το εξωτερικό περιτύλιγμα και θα τυπώσω την πρόσκληση που θα σχεδιάσω μόνη μου θα σέσω και κορδελίτσες και έτοιμο...Για μπομπονιέρα θα κάνω μικρά γλαστράκια με αρωματικό φυτό, μάλλον θυμάρι γιατί συνδέεται με τον Αγιο Γεώργιο (Γιώργο θα τον βαφτίσουμε).Για τα παιδάκια δεν ξέρω βρήκαμε κατι μινρα΄βιβλιαράκια ''παιχνίδια με δράκους'' λέγεται ή κατι παραμυθάκια που είναι ουσιαστικά η ιστορία του αγίου πως σκότωσε τον δράκο κ.τ.λ.Α και στο γλαστράκι θα κρεμάσω καρτελάκι με ένα κείμενο σχετικό με τον άγιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...