Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Λαράκι μου, όχι και γαϊδάρα καλέ...:tongue::D:tongue: Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!! Χαίρομαι πολύ που είναι όλα καλά με τη μήτρα. Εγώ εύχομαι να είναι όλα καλά και την επόμενη φορά να πάνε όλα τέλεια μέχρι τέλους!!! Αλήθεια, εξετάσεις σπέρματος θα κάνετε; Έχετε κάνει; Καλή δύναμη και με τη δίαιτα του Λαρούκου. Αν είναι και ο δικός σου σαν τον δικό μου που είναι μέσ' τα νεύρα όποτε λέμε λίγο να προσέξουμε σε λυπάμαι:tongue::P:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενάκι χρόνια πολλά να είσαι πάντα γερή, χαμογελαστή και ευτυχισμένη!!!

Χριστινάκι πώς τα πάτε με τον μικρό?Σας γελάει ε?Ο δικός μας τώρα άρχισε να σπάει το χειλάκι του αν του μιλάς πολύ ώρα που είναι 46 ημερών.

Λαρα όλα καλά με την υστεροσκόπηση οπότε προχωράς ε?Τα παγωτάκια λένε έχουν περισσότερες πιθανότητες, απ'όσα ακούα και εγώ, άσχετη είμαι.Στην δίαιτα η αρχή είνια δύσκολη, πριν 2 χρόνια κάναμε και εμείς διατροφή γιατί ο άντρας μου είχε ξεφύγει στην αρχή γκρίνιαζε άλλα μόλις άρχισε να χάνει και να του λένε όλοι πώς αδυνάτισε σταμάτησε την γκρίνια.Απο τότε δεν ξαναβαλε τα κιλά ακολουθούμε σωστή διατροφή, με κάποιες παρεκλίσεις βέβαια, αλλά μας αρέσει.

Μομεντάκι πότε θα πάς για υπέρηχο?Αν θυμάμαι καλά αύριο?Πώπω μεγάλη μέρα ε?Λογικά θα ακούσετε και καρδούλα.

Κρισάκι πραγματικά πες μας πώς τα κατάφερνες με 3 παιδιά έγώ με ένα έχω πεθάνει απο την κούραση όλη μέρα στο πόδι εσύ με 3 τί έκανες?Είχες βοήθεια φαντάζομαι αλλά και πάλι........και εμένα έρχεται που και που η μαμά μου βοηθάει και ο αντρας μου αλλά ουσιαστικά όλα περνάν απο έμας.

Μπαμπιτσάκι τί κάνει η μπουμού σου?

λάιλα και Δομνίνα πολλά φιλιά

Εμείς είμαστε καλά μεγαλώνουμε και ζωηρεύουμε και εννοείται πως δεν λέμε να μπούμε σε πρόγραμμα.........Σήμερα έχουμε και παδίατρονα μας μετρήσει.Την Δευτέρα γιόρταζε ο μπαμπάς μας και πήγαμε την πρώτη μας βόλτα....το καταευχαριστηθήκαμε και εμείς κι αυτός, κύριος ήταν....

κρισάκι ερώτηση....Όταν πήγες Λονδίνο πόσο ήταν τα μικρά?Ο ανντρας μου μέκανε δώρο ταξίδι εκεί για τον Οκτώβρη όταν ο μπ'εμπης θα είναι 6 μηνών και απο τώρα σκέφτομαι πως θα τον αφ'ησω.

Καλημέρα τσούπρες..

Μπήκα κι εγώ σαν σφήνα για να διαβάσω τα νέα σας..

Λάρα μου γλυκιά δεν πειράζει.. ευκαιρίες πολλές θα έχουμε κι άλλες να τα ξαναπούμε από κοντά! Εμείς να είμαστε καλά και όλα θα γίνουν..

Συμφωνώ με το ότι τα παγωτάκια εφόσον επιβιώσουν από την απόψυξη έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.. είναι τα δυνατότερα! Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν θα χρειαστεί να κάνεις ενέσεις από την αρχή.. Για μένα αυτό ήταν το χειρότερο κομμάτι όλης της διαδικασίας!

Ελενάκι μου τα είπαμε και τηλεφωνικώς..ελπίζω να τα πούμε και από κοντά πολύ σύντομα!

Καστεράκι μου 46 ημερών ο μπέμπης σου κι άρχισε να σπάει κιόλας το χειλάκι του; Θα κάψει καρδιές ο μπόμπιρας.. το ξέρω εγώ..

Μπαμπιτσάκι η κοράκλα σου τι κάνει;

Χριστινάκι φιλιά στον γκρινιαρούλη σου..

Κρισάκι φιλεναδίτσα μου πότε γυρνάς στη δουλειά;

Εγώ ουδέν νεότερο από το μέτωπο.. Είμαι καλά όμως και αυτό μου αρκεί!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Πως είστε κοριτσάκια μου; Εγώ δυστυχώς όχι πολύ καλά... Με πήραν τηλέφωνο από το κέντρο για τα αποτελέσματα που περιμέναμε και ενώ οι καρυότυποι ζεύγους είναι μια χαρά η fish σπέρματος έδειξε ανωμαλία στα χρωμοσώματα 13 (ή 14 δε θυμάμαι) και 21 που ευθύνονται για βιοχημικές και αποβολές.:( Κλείσαμε ραντεβού για την Τρίτη για να συζητήσουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε... Ουουφφφ, αυτά.....

Σας φιλώ γλυκά όλες!!!

Κίνηση βλέπω κ μου αρέσει!!!

Βρε ελενακι, τι εξετάσεις είναι αυτές; Δε μας έχουν πει για εξετάσεις σπέρματος και εχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδεες...... δε θα πρέπει να τις κάνουμε κι αυτές πριν προχωρήσουμε; Ουφ...... :? Σας είπαν τι μπορεί να γίνει κ πώς μπορεί να λυθεί αυτό; Ε ρε παιδάκι μου, μα τι άλλο πια;

Δομνινακι, παρ' όλο που ότι εχει βελόνα είναι ο εφιάλτης μου, πραγματικά οι ενέσεις ούτε που με ενόχλησαν! Μάλλον έχουν ελαφρύ χέρι ο αντρας μου και η αδερφούλα μου! χαχαχαχαχαχα!!!!!

Καστεράκι, ο μπεμπης σκάει από τώρα χαμογελάκια;;;; Καλά λέει η Δομνίνα, θα κάψει καρδιές!

Αχ δε σας είπα!!! Μόλις απέκτησα το νέο μου τατουάζ!!! πολύ μου αρέσει! Ποιος θα μου το έλεγε ότι θα χαιρόμουν τόσο να με τρυπάνε.... Απορώ με τον εαυτό μου ώρες κ στιγμές! Λέτε να μην πηγαίνω καλά; Λέτε;;;;

JXFXp3.png

Λαράκι μου, με 'γεια το τατουάζ!!! Αλλά να ρωτήσω κάτι, όταν λες "νέο" τι ακριβώς εννοείς, έχεις κι άλλα δηλαδή; Οι εξετάσεις σπέρματος που κάναμε, κατάτμιση και fish, είναι οι πιο σημαντικές από ότι ξέρω. Λογικά θα σας τις προτείνουν κι εσάς λόγω των βιοχημικών εγκυμοσύνων που είχες και καλό είναι να τις κάνετε. Λογικά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί το πρόβλημα εντοπίστηκε σε ανωμαλία χρωμοσώματος. Περισσότερα όμως θα ξέρω την Τρίτη που θα πάμε να μιλήσουμε με τους γιατρούς μας. Από το τηλέφωνο λίγο που τα είπαμε με τη γιατρό μου αναφέρθηκε στον προεμφυτευτικό έλεγχο, αλλά κι αυτό έχει τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του. Θα δείξει, τι να πω... Εγώ πλέον έχω αφεθεί στη βοήθεια του Θεού.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Οντως κινηση τελευταιως :)

Ελενα μου εγω δυστυχως κανενα νεωτερο... Μακαρι να εκανα και την εκπληξη που λεει η Λαρα αλλα δυστυχως δεν υπαρχει περιπτωση' τσεκαρισμενο.. Εκανα εναν υπερηχο και αιματολογικες και απ' οτι φαινεται το συστημα τωρα αρχιζει να ξυπναει

Υπομονη, τι να κανουμε

Λαρα μου πολυ καλο το οτι γλιτωνεις τις ενεσεις.. Αν και απ' οτι φαινεται εισαι λιγο μαζοχουλα και σου αρεσει να σε τρυπανε ;) με γεια το νεο τατοο. Τι δειχνει;

Μομεντς μου με το καλο αυριο. Να πανε ολα καλα!

Κρισακι, Καστερακι και Μπαμπιτσια πολλα φιλια στα μπουμπουκακια σας

Δομνινα, εχει πολυ σημασια να νιωθουμε καλα και να ειμαστε χαρουμενοι γι' αυτο. Ευχομαι τα καλυτερα τα ερθουν

Γεια σας ζουζουνιτσες μου!!ειχα μερες να μπω κ ειχατε νεα πολλα!!!τωρα μενει το αυριανο νεο του συμπεθερακιου μου να κλεισει π κυκλος!!!αληθεια που χαθηκες συμπεθερομανα;;;;;;

Αχ απο που να αρχισω..λαρακι απο σενα που χαθηκες!!εκανες τατου baby??κι εγω εκανα,το δευτερο μου κ παω κ γιαλλα!!!!ωραια ειναι,ο κρισος δεν τα πολυθελει αλλα εγω τα θελωωωωωω πολλλλλλλλλυυυυ!!!!αντε με το καλο να μπουνε τα λαρακια στην κοιλιτσα!!!!παγωτακια ειναι,καλοκαιρι ερχεται,θα μεινουν!!!!!!οσο για την διαιτα...θελω κι εγω αλλα δεν λεω να το παρω αποφαση!!;;

Καστερουδι μου γελαει το μπεμπε!!εξυπνο ζουζουνι!!!το ταξιδακι παντως τελειο δωρακι!!!ξερω,δεν θες να αφησεις τον μικρο αλλα θα ξεσκασεις λιγο!!καλο θα σου κανει!!εγω εφυγα μια το καλοκαιρι που ηταν 5-6 μηνων μητυληνη στον αγ.ραφαηλ κ μετα τα χριστουγεννα λονδινο..μικρα ηταν αλλα ενταξει,δεν υα παθουν τιποτα..αλλωστε οι παππουδες κ οι γιαγιαδες τα προσεχουν κ τα αγαπανε πολυ!!!

Δομνινουδι μου..οπως βλεπεις σε περιμενουμε οοοοολες εδω πανω!!!ποτε θα μας ερθεις;;;στην δουλεια γυρναω τον αυγουστο αλλα εχω σκοπο να ζητησω κ αλλη αδεια τουλαχιστον μεχρι να ξεκινησουν τα παιδια βρεφονηπιακο,αν ξεκινησουν,πρωτα ο θεος!!εσυ πως εισαι μπουμπου;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κ συνεχιζω με το χριστινακι..ρωτας πως την παλευω,ε;δυσκολα..κ οσο μεγαλωνουν πιο δυσκολα!!βοηθαει ο κρισος,η μαμα μου κραταει ενα καποιες ωρες,οταν δουλευει ο κρισος,κ η αδερφουλα μου βοηθαει κ αυτη σε κανενα ταισμα,μενει διπλα μου..αυτα..κ δοξα τον θεο να λεμε!!!

Μπσμπιτσιω μου που χαθηκες;;;

Λαιλακι θα ερθει κ η περιοδος κοριτσαρα μου!!!εσεις αρχιστε το...ζεσταμα σιγα σιγα σιγα!!!κ χωρις αγχος,αν μπορειτε....

Ελενουδι μου τι αποτελεσματα ειναι αυτα ματια μου;;πολυ λεπτομερεις εξετασεις...ελπιζω να σας διαφωτισει ο γιατρος κ βα μην ειναι κατι ανησυχητικο..θα περιμενουμε νεα..

Συμπεθεραααααακι......ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ!!!!ο ηχος του υπερηχου θα μεινει για παντα χαραγμενος μεσα σου..

Φιλια σε ολες!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα-καλημέρα!!!!!

Σήμερα χορεύουμαι στους ρυθμούς της μομέντας ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ ο πιο χαρούμενος ήχος της ζωής σου να είναι κοριτσάκι μου...

Σε μένα δυο πράγματα δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ: Το πρώτο τίκ-τακ και το πρώτο κλάμα όταν γεννήθηκε ο μπόμπιρας....

Κρισάκι πάντα να είσαι γερή να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου!!!!

Δομνινάκι σε περιμένουμε...

Ελενάκι το κέντρο θα σου δώσει λύση... Μην ανυσυχείς... Η Αλεξία και ο Νίκος θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ένα μωράκι, θα το δείς...

Λαράκι με το καλό τα παγωτάκια σου!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...