Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρηκα ιντερνετ κ ειπα να μπω να κανω μια δηλωση...ΤΡΑ ΛΑ ΛΙ ΤΡΑΛΛΑ ΛΟ ΜΟΜΕΝΤΑΚΙ ΜΙΚΡΟ ΣΑΓΑΠΩ!!!!!!!:oops:

Γεια σου Κρισάκι μου με τις υπέροχες δηλώσεις σου!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθερακι προσπαθω να διαβασω απο τα μηνυματα σου στα αλλα καφε τελικ ποτε θα ακουσουμε(ολες μαζι) την καρδουλα κ δεν βγαζω ακρη....WHEN IS THE BIIIIIIIIIG DAY??????

Η ερχόμενη Παρασκευή είναι η μεγάλη μέρα:tongue:

L2qIp2.png

Καλά μιλάμε συμπεθεράκι θα μας τρελάνεις με τα τρα λα λο σου!:D

Σου απάντησε ήδη η εκπρόσωπος τύπου!:D αλλά όχι αύριο...σε μια βδομάδα...έχουμε ακόμα!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Κρισάκι τί κάνεις; Τα μωράκια σου; Καλέ μεγάλα αντράκια γίνανε...

Μομεντάκι σου έγραψα και αλλού... Η χαρά που μας έδωσες με τα νέα σου είναι απερίγραπτη... Με το καλό όλα!!! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλημέρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρηκα ελευθερο πεδίο και είπα να μπω να πω ένα γεια και να κάνω μια τεράααααααστιααααααααα αγκαλιά το μομεντακι μας!!!!

Από αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα εχουμε υπολογιστή (yeah!!!) και επιτέλους θα διαβάζω και θα γράφω σαν άνθρωπος!

Συγνώμη που δεν μπορω να γραφω περισσότερα αλλά το περιβάλλον εδώ δε μου αφήνει περιθώρια...! χαχαχαχα!!! Ουτε στο Αουσβιτσ να ήμουν!

Σας αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωω όλες τόσο, μα τόσο πολύ!!!!!

JXFXp3.png

Καλημέρα και Καλή Παρασκευή!!!

Λαράκι τί κάνεις; Έχω χαθεί γενικά, αλλά με το μωρό είναι δύσκολο να μπαίνω συνέχεια...

Τα κοριτσάκια που μένουν Θεσ/νικη ας κανονίσουμε να συναντηθούμε για κανένα καφεδάκι...

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Καλημερα ζουζουνες κ ζουζουνακια!!!!

Χριστινακι καλα ειμαι πουλι μου,τρεχω με τα μωρα ολη μερα..αρρωσταινουν συχνα κ ειναι γκρινιαρικα..επισης μαλωνουν συνεχεια μεταξυ τους,για παιχνιδια,για αγκαλιες..για οτι θες!!!δαγκωνονται,κανουν νυχιες,αστα να πανε!!!κ το αλλο...μμμμμ..ειναι 15 μηνων κ ακομα μπουσουλανε....ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;

Εσυ πως τα πας με τον μικρουλη;;;;

Λαρακι μου κ εμεις σαγαπαμε παρα πολυ ματια μου..να μπαινεις να μαθαινουνε νεα σου!!ο λαρος μας ειναι καλα,ετσι;;;

Φιλια σε ολα τα κορτσουδια αλλα λιιιιιιιιγο πιο πολλα στο μικρο μομεντους μου που η καρδουλα του τωρα κανει...ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ..κ με γρηγορο ρυθμο,οπως ολα τα μπεμπινια..ααααααααααχχχχχχχχχ......:tongue::tongue:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Γεια σας γλυκά μου κοριτσάκια!!!

Με χαρα σας ανακοινώνω ότι επιτελους έχουμε υπολογιστή!!! Βεβαια τώρα σας γράφω από τη δουλειά αλλά τουλάχιστον θα τα λέμε πιο συχνά!

Το μομεντάκι μας τι κάνει;;; Αυτη την Παρασκευή θα ακούσουμε το πιο χαρούμενο τικι-τακ!!!!!!!

Σας χαιρετώ και θα μπω από το σπίτι να τα πούμε αναλυτικά!

Φιλάκια!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ζουζουνες κ ζουζουνακια!!!!

Χριστινακι καλα ειμαι πουλι μου,τρεχω με τα μωρα ολη μερα..αρρωσταινουν συχνα κ ειναι γκρινιαρικα..επισης μαλωνουν συνεχεια μεταξυ τους,για παιχνιδια,για αγκαλιες..για οτι θες!!!δαγκωνονται,κανουν νυχιες,αστα να πανε!!!κ το αλλο...μμμμμ..ειναι 15 μηνων κ ακομα μπουσουλανε....ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;

Εσυ πως τα πας με τον μικρουλη;;;;

Λαρακι μου κ εμεις σαγαπαμε παρα πολυ ματια μου..να μπαινεις να μαθαινουνε νεα σου!!ο λαρος μας ειναι καλα,ετσι;;;

Φιλια σε ολα τα κορτσουδια αλλα λιιιιιιιιγο πιο πολλα στο μικρο μομεντους μου που η καρδουλα του τωρα κανει...ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ..κ με γρηγορο ρυθμο,οπως ολα τα μπεμπινια..ααααααααααχχχχχχχχχ......:tongue::tongue:

Κρισάκι, μάλλον το έχουν βρει βολικό το μπουσούλημα και σου λέει πού να περπατάμε τώρα.... :D:D Οσο για τις δαγκωνιές, νυχιες και παει λέγοντας..... ε, αδερφια είναι! Ξερεις εσύ αδερφια να μην πλακώνονται; Εγω πάντως με την αδερφή μου ξεμαλλιαζόμασταν παρόλο που εχουμε και 7 χρόνια διαφορα!!!

JXFXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Τί κάνετε;

Κρισάκι σου δίνω συγχαρητήρια πώς τα καταφέρνεις με τρία παιδια!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο... Εντάξει τα αγοράκια είναι λίγο δεν βαριέσαι γι΄αυτό ακόμη μπουσουλάνε... Όταν θα αρχίσουν να περπατάνε δεν θα περπατάνε απλά, αλλά θα τρέχουν και μετά να δεις....

Λαράκι χαιρόμαστε πολυ να μαθαίνουμε νέα σου...

Έλενα χρόνια πολλά για χθές... Να είσαι καλά και σύντομα μανούλα!!!!

Μομεντάκι περιμένουμε με αγωνία τα ευχάριστα νέα σου!!!!!

Δομνινάκι μου, να περνάς καλά!!!

Καστεράκι πώς τα πάς;

Μπαμπιτσάκη η όμορφη η κόρη τί κάνει;

Χθές είχα ρεπό και εκατσα με τον μικρούλη μου... Κάθε μέρα γίνεται και πιο μεγάλος.. Μας γελάει, μας μιλάει, μας γκρινιάζει... Άλλωστε είναι ο κύριος Νιαουρίδης χαχαχαχα!!!

Σας φιλώ όλες!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!

Χριστινάκι μου και Λαιλάκι μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας!!!

Χριστινάκι μου σας τρελαίνει ο νιαουριδάκος σας, τι ωραία!!! Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι μου κάθε στιγμή!!!

Λαιλάκι μου, τι έγινε με την ακατανόμαστη; Αδιαθέτησες ή ακόμα σε τυραννάει;

Λαράκι μου, με 'γεια τον υπολογιστή!:P Άντε, γιατί μας έλειψες; Ο Λαρούκος σου τι κάνει;

Κρισάκι μου, τα ταλαιπωρούν τα μωράκια σου οι ιώσεις; Φαντάζομαι τι γίνεται, κολλάει το ένα και μετά από πίσω και τα άλλα ε; Βιάζεσαι όμως να περπατήσουν από ότι βλέπω... Εδώ βρε μπουσουλάνε και δεν τα προλαβαίνεις, που να αρχίσουν να περπατάνε κιόλας;:tongue::P:tongue:

Μομεντάκι μου, πολύ σε σκέφτομαι, να το ξέρεις:D:D:D

Δομνίνα μου, μη νομίζεις πως ξεχνάω την υπόσχεση πως λίαν συντόμως έρχεσαι προς τα μέρη μας:tongue::D:tongue:

Πολλά φιλάκια και στο Καστεράκι, το Μπαμπιτσάκι και τα μωράκια σας και φυσικά και στη Σοράγια που μας ενθαρρύνει και εύχεται πάντα τα καλύτερα για όλες μας!!!

Να 'μαι κι εγω!!!!!

Καλέεεεεεεε.................... είμαι γαιδάρα!!! Ελενάκι μου, χρόνια πολλά κοριτσάκι μου!!! Να είσαι πολύχρονη!

Λοιπόν..... από πού να ξεκινήσω και που να τελειωσω...

Καταρχήν, θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με ένα μεγααααλοοοο φιλί στη Μομεντα μας και το μομεντάκι της (μας!) ΣΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΤΣ!!!!!!!

Τα νεα μου εν συντομία.... Έκανα την υστεροσκόπηση και όλα ειναι σουπερ οπότε αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μην πηγαίνει κάτι καλά στη μήτρα. Το Σαββατο θα κάνω και τον έλεγχο θρομβοφιλίας για να δούμε τι γίνεται κ από εκεί. (Να σας πω την αλήθεια, κάπου μέσα μου προτιμώ να έχω κάτι ώστε να το αντιμετωπίσω παρα να είμαι με την απορία αν ήταν τυχαία γεγονότα ή κάτι άλλο που μπορεί να μη το μάθω και ποτέ).

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και Θεού θέλοντος, τον Ιούνιο θα βάλουμε τα παγωτακια , τα οποία τελικά είναι 3 και όχι 2 που νόμιζα. Απλα τα 2 είναι "πιο καλά" και το ένα "μέτριο". Οπότε γλυτωνω τις ενέσεις....

Ο λαρος μου είναι μια χαρά! Βεβαια, είναι υπό παρακολούθηση για 3 μήνες, να μην κουράζεται, να μην λαχανιάζει, να μην τρώει πολύ.... πολλά τα μη αλλά δεν έχει άλλη επιλογή! Και μόνο που έκοψε το τσιγάρο μαχαιρι, είναι τεράστιο κατόρθωμα! Το επομενο βήμα είναι χασει αρκετά κιλά (τον ταϊζα καλά βλέπετε) οπότε είμαστε σε διαίτα. Μόνο που εγώ αντι να χάνω κιλά, παίρνω..... Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...

Τελος πάντων, αρκετά σας ζάλισα! Άλλωστε τωρα πια θα τα λέμε πολύ συχνά! :wink:

Βρε Λαιλακι, αδιαθέτησες τελικά; Λες να κάνεις κι εσύ την έκπληξη σαν το καστερακι μας;

Δομνίνα μου, δε μας έκατσε η συνάντηση την προηγούμενη φορά αλλά πού θα πάει;;;

Οι μανουλίτσες να μου φιλήσουν τα μπουμπουκάκια τους! Το μπαμπιτσιάκι πού είναι αλήθεια;

Αυτά για σήμερα λοιπόν! καληνύχτα τσουπρίτσες μου!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...