Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Σοράγια μου, βαβιτσιάκι μου, λαρούκο μου, δομνινάκι μουυυυυυυυυυυυυυ.....σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Για όλα!!!

Κοριτσάκι μου γλυκό!!!!!!!!!!!! Σε έπαιρνα χθες το απόγευμα αλλά μάλλον δεν μπορούσες να μιλήσεις.. Σε επαιρνα από το σπίτι οπότε μπορεί και να μην κατάλαβες ποιος μπορεί να ήταν.

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι κι εγώ τόσο ευτυχισμένη όσο είσαι κ εσύ αυτή τη στιγμή!

Δομνινάκι, το μομεντακι μας έκανε το πρώτο θαυματάκι.... ακολουθείς εσύ!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τινα πω τωρα κ εγω...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!βρε ατιμα περιμενατε να μην εχω ιντερνετ για να συμβουν ολα τουτα;;;;;θα σκασω,ευτυχως υπαρχει κ το δομνινακι στην ζωη μας κ μας ανοιγει τα ματια!!!!αχ βρε συμπεθερακι,στα εγραψα κ στο φατσοβιβλιο(ευτυχως δεν εφραψα τιποτε στον τοιχο,τωρα διαβασα το μηνυμα σου εδω που δεν θες ανακοινωσεις...!!!!)..το ποσο με συγκινησες δεν λεγεται..ολο δακρυζω κ μιλαω στα μωρακια μου για σενα!!;μπηκε ο κρισος απτην δουλεια κ του το φωναξα,λες κ σε ξερει!!!!θελω να πω την ιστορια σου σε οποιον ξερω!!!ειναι μια ιστορια γεματη αισιοδοξια,χαρουμενο τελος(γιατι τελειωσε,σε 8 μηνες θα εχουμε νεο μπεμπε στ καφε μας) κ τοσο κλαμα πια!!!αμαν!!!!!για σενα θα γινω μαρθα βουρτση!!!!!

Αχ ρε ματακια,τελικα τα πιο ωραια πραγματα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις.....κ γινονται τα θαυματα οταν παψεις να επιμεεεεεεεενεις!!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Εν τωμεταξυ,προλαβα να διαβασω λιγο τι γινεται στα καφε μετα το νεο...ΚΑΛΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ,ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΟΟΟΣΗ ΑΓΑΠΗ Κ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ;;;;;Ε ΠΟΤΕ!!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κ επειδη σε αγαπω τοσο πολυ,κ αγορι να κανεις,για μενα θα εισαι το συμπεθερακι μου παντα...αλλα αμα κανεις κοριτσι,παρακαλω να μην ακουω για αλλους γαμπρους,τρεις περιμενουν εδω!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινακι,λαρακι κ λειλακι τελειωσαν τα ψεματα..τωρα ηρθε κ η σειρα σας κ μετα το καφε παρακαλω να μεταφερθει απο την κατηγορια "θελουμε να γινουμε γονεις"...μετα θα αγχωνομαστεωοταν θελουμε,θελετε θελω να πω,το δευτερο!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Τελικα πηρα φορα κατηφορα...:oops:Θα επανελθω δρυμυτερη κ ανανεωμενη μετα το ακουσμα της καρδουλας..εκει φανταζομαι συμπεθερος κ συμπεθερα θα γινουν ενα με το πατωμα...θα κλαιτε ολοι μαζι κ το μηχανημα του υπερηχουμη σου πω....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Το Κρισάκι μας παραληρεί αλλά απολύτως δικαιολογημένα!

Μομεντάκι μου σ' αγαπάμε όλες τόσο πολύ και χαιρόμαστε επίσης τόσο πολύ με τη χαρά σου!

Όλα θα πάνε τέλεια! Στο υπογράφω!!!

L2qIp2.png

χαχαχαχαχα βρε συμπεθεράκι μου....λατρεύω το παραλήρημά ΄σου....άντε στο συγχωρώ που δεν ήσουνα συγκρατημένη! χαχαχαχαχαχα

Αχ βρε συ...δηλαδή κατοχυρώθηκε το συμπεθεριό ανεξαρτήτως φύλου; Γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!:D

Καστεράκι μου καλή μου μανούλα σε ευχαριστώ παάάάάρα πολύ!!!

Λαρουκάκιιιιιιιιιιιιι μου...εσύ ήσουνα καλό μου; Νόμιζα ήτανε το δομνινάκι γιατί είχα αναπάντητη και από εκεί και τα σύγχισα! Σε ευχαριστώ καλό μου κοριτσάκι!!!

Αχ όλες σας ευχαριστώ! Αντε τώρα να δούμε πότε θα περάσουνε οι μέρες να φτάσουμε στην καρδούλα!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Αχ βρε Μομεντάκι μου, μας έχεις αποτρελάνει, δε ξέρω αν το κατάλαβες:tongue::P:p:tongue:. Πότε θα πάτε στο γιατρό για να ακούσετε καρδούλα; Εκεί να δεις τι έχει να γίνει!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα σε ολες!

Μομεντς μου τελεια νεα! Ειχα και καιρο να μπω και πραγματικα μου εφτιαξες την διαθεση. ετσι, ολα γινονται αν εχεις πιστη και επιμονη. να πανε ολα τελεια απο δω και μπρος!

Εγω ειμαι λιγο στον κοσμο μου γιατι ειμαι ακομα στην αναμονη της περιοδου.. εχω πλεον κλεισει 90 μερες.. θα δει δειξει που θα παει. Προσπαθω να μην σκεφτομαι τα χειροτερα. Αληθεια ρε κοριτσια η mkp (ή belief) που εγραφε πριν αρκετο καιρο, γιατι σταματησε να γραφει? ξερει καμια σας τι εγινε? διαβαζα κατι παλια ποστ και απορησα που σταματησε να γραφει αποτομα.

Anyway.. Δεν χωρανε κατηφειες τωρα. Εχουμε την χαρα της Μομεντς! και την ελπιδα οτι τα καλυτερα ερχονται εκει που δεν το περιμενεις!

Κριςκρις ευχαριστουμε για τις ευχες.

Φιλια Πολλα σε ολες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...