Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκι μου γλυκά Καλησπέρα και από μένα...

Χάθηκα για λίγο αλλά από εδώ και πέρα θα τα λέμε πιο συχνά, μιας και τώρα επέστρεψα στην δουλειά μου... Το μωράκι μου είναι μια χαρά, μεγαλώνουμε, και είναι μια γλύκα... Τον κρατάει η πεθερά μου και μου λείπει πάρα πολύ...

Πολλά φιλιά σε όλες και θα τα λέμε...

Χριστινάκι τί ωραία έκπληξη ήταν αυτή.Καλως μας ήρθες!Πώς είναι ο μπέμπης σου, φαντάζομαι όσο μεγαλώνει τόσο πιο πολύ τρελλένεσαι.

Γιατί τόσο γρήγορα επέστρεψες στην δουλειά?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλήμέρα και καλό μήνα να έχουμε!!!

Έλενα απο πού είσαι?

Δομνίνα πράγματι όταν έχεις αποφασίσει τί θα ακολουθήσεις και μαλιστα είσαι και πολύ σίγουρος γι'αυτό νοιώθεις ότι τον μισό δρόμο τον έχεις διανύσει και έχεις άλλη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Μομεντάκι συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν έχω καταλάβει τί δουλειά κάνεις ακόμη....

Λάρα και κρισάκι πολλά φιλιά!!!

Κοριτσακια μου!!! μου λειψατε!!! σας γραφω λιγο γρηγορα γιατι οπου ναναι θα ξυπνησει το μπουμπουκι!!!! ειμαστε πολυ πολυ καλα το μικρακι μου εχει γινει κανονικό παιδακι 5100γρ παρακαλω.. τρωμε ολο τα φαϊ μας!! δεν ξυπναει πια το βραδι και η μαμα ειναι ξεκουραστη!!!! ολη μερα χοροπηδαμε και σκαει στα γελια διαβαζω τα νεα σας ευχομαι να ειστε καλα να εχετε επιτυχια σε οτι κανετε με πολυ ευκολια!! και δομνινακι οταν ερθεις να με παρετε τηλ.. σας φιλω γλυκα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα & καλή εβδομάδα!!!! Τί κάνετε;

Μπαμπιτσάκι η μπούμπούκα σου μια γλύκα; Από κιλά σας τρώμε... Πήγαμε την Παρασκευή για εμβόλιο και ζυγιστήκαμε... 5.350 και 60 πόντους... Είναι πολύ καλός... Και το βράδυ κοιμάται από της 10 μέχρι της 7 το πρωί... Όλα καλά μέχρι στιγμής...

το μόνο κακό είναι ότι δουλεύω και τον βλέπω από το απόγευμα και μετά... και μου λέιπει αφάνταστα....

Κοριτσάκια κανονίστε για καμιά συνάντηση με τα μπουμπούκια μας εννοείται...

Φιλιά σε όλες και στα μωράκια φυσικά!!!

Και γράψτε πόσο είναι τα μωράκια σας...

Καστεράκι να μου φιλήσεις τον κούκλο σου!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά,

γύρισα κι εγώ από το χωριό που πήγα να ψηφίσω... Πριν από κει βέβαια πήγα στην Πάτρα πρώτα για το γάμο της αδερφούλας μου και μετά κατευθείαν ανηφόρισα στο Βόλο.. κορίτσια περάσαμε πολύ όμορφα αλλά μας έσκασε ένα μπουγιουρντί κοντά στα 2.000 Ευρώ διότι το πάτωμα στο σπίτι διαβρώθηκε από την υγρασία... αν το αφήσουμε λίγο ακόμη θα βρούμε δελφίνια να κολυμπάνε μέσα.. έτσι το πήραμε απόφαση και μέχρι τα μέσα Ιουλίου λογικά θα είναι έτοιμο..

Ελπίζω ο γιατρός μου να καθυστερήσει λιγουλάκι να βρει κοπέλα.. όχι τίποτε άλλο αλλά για να προλάβουμε να μαζέψουμε το κατιτίς μου..

Σας διαβάζω που γράφετε για τα μπαμπουσκάκια σας και λιώνω.. είστε τόσο ευλογημένες!

Η Λάρα μας με πήρε τηλέφωνο χθες για να μου πει ότι δυστυχώς ο υπολογιστής στο σπίτι δεν φτιάχτηκε ακόμη και πως είναι καλά.. Έχετε την αγάπη της και τη σκέψη της!

Εγώ είμαι καλά και σας σκέφτομαι όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Γεια σας και από μένα!

Χάθηκα τις τελευταίες μέρες αλλά έτρεχα σαν τρελή...πολύ δύσκολο ωράριο προσπαθώντας να συνδυάσω το σχολείο με την έξτρα παράσταση και τα τραγούδια και την προετοιμασία κλπ...

Νομίζω όμως θα με συγχωρέσετε με τα νεάκια που σας έχω...τρέμω και μόνο με το που άρχισα να γράφω...Περίμενα τόσες μέρες να βρω ένα απόγευμα που να έχω λίγη ώρα να κάτσω κάτω να σας γράψω...

Το λοιπόν...δεν μπορώ να το πω με άλλο τρόπο παρά μόνο συνοπτικά! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ! ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ! ΑΛΛΑ ΕΓΚΥΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

Από μόνοι μας...και δεν μπορώ ακόμη να το διανοηθώ πως θα έφτανε ποτέ η μέρα που θα έγραφα κάτι τέτοιο για μένα...Θεωρώ πως είναι ένα θαύμα...τι άλλο; Και ευγνωμωνώ το Θεό για αυτό...τον Αγιο Εφραίμ, την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντω, τον Αγίο Παντελεήμονα, την Παναγίτσα μας, τον Αγιο Ιούδα το Θαδδαίο...ακούγομαι αστεία ίσως αλλά προσευχήθηκα τόσο πολύ σε όλους αυτούς..και άλλους τόσους...Ε από κάπου ήρθε το θαύμα!!!

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι πως επειδή δεν πρόσεχα καθόλου΄είμαι αγχωμένη...Και γυμναστήριο πήγαινα, και βάρη έκανα, και κοιλιακούς, και τρέξιμο...απ όλα! Και κρασάκι έπινα και κανένα τσιγαράκι με παρέα...Φυσικά όλα κοπήκανε με την πρώτη χοριακή...

Επρεπε να με δείτε τη μέρα της χοριακής...πριν μια βδομάδα αυτό...είχα καθυστέρηση και πήγα στο γιατρό την προήγούμενη Παρασκευή να δούμε αν έχω κύστη...και μου λέει κύστη δεν έχεις..θα αδιαθετήσεις εκτός αν είσαι έγκυος...και γέλασα...Την επομένη όμως επειδή είμαι χοριακομανής είπα να πάω για χοριακή απλά για να είμαι σίγουρη πως είναι αρνητικη΄να μην μπαίνουνε ιδέες...και πήγα λοιπόν...Και ενώ περίμενα να με πάρουνε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα είχα ετοιμάσει και την τσάντα για γυμναστήριο, και ντύθηκαι και περίμενα για να ξεκινήσω...Και μου λέει η κοπέλα στο τηλέφωνο θα περάσετε για τα αποτελέσματα; Και γέλασα και της λέω.."σιγά! Μπορείτε να μου πείτε από το τηλέφωνο το μηδέν!" χαχαχαχα Και μου λέει: 'τι εννοείτε..Υπάρχουνε μονάδες!" Να μην σας τα πολυλογώ...μέχρι τον υπεύθυνο του μικροβιολογικού ΄μου έδωσε για να το πιστέψω...χαχαχαχαχαχαχα

Ακολούθησε μούδιασμα και κλάμα...πολύ κλάμα...σε σημείο που ο μομέντος όταν ήρθε σπίτι μετά από λίγο νόμισε πως πέθανε κάποιος....Καθόλου δεν τον κοψοχόλιασα...Μετά άρχισε κι αυτός το κλάμα...και ακολούθησε μια όμορφη κλαμένη μέρα...χαχαχαχαχα

Το λοιπόν :η πρώτη μου χοριακή ήτανε 162 (Σάββατο)...μετά από 48 ωρές 458 (Δευτέρα)...Και μετά κλείσαμε ραντεβού για υπερήχο...Πήγαμε προχθές την Παρασκευή...κι εγώ πριν πάω στο γιατρό έκανα ακόμη μια χοριακή και ήτανε 4μιση χιλιάδες περίπου (Παρασκευή)! Περιτό να σας πω πως με τέτοια άνοδο περίμενα να μου πει πως ήτανε εξωμήτριο...αλλά τελικά μου εξήγησε πως το αντίθετο συμβαίνει με το εξωμήτριο...ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

Το οποίο έχουμε τώρα φωτογραφία και του μιλάμε όλη μέρα!:P

Αχ δεν ξέρω τι άλλο να σας πω...φοβάμαιιιιιιι πάάάάάρα πολυύύύύ γιατί έχω στο μυαλό μου όλα τα στραβά που έχουμε εγώ και ο μομέντος με βάση αυτά που μας ειπανε οι γιατροί...και πραγματικά προσεύχομαι να ακούσουμε καρδούλα...γιατί φοβάμαι...Είναι ένας από τους λόγους που δίσταζα λιγάκι να σας το πω...μήπως μετά και δεν...:rolleyes: αλλά δεν άντεχα άλλο...

Αυτά! Ελπίζω το μομεντάκι να είναι εδώ...τί άλλο να πω; Θα πανηγυρίσω περισσότερο όταν και εφόσον ακούσουμε καρδούλα...ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;;;

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις μανούλες της παρέας...και του χρόνου ελπίζω με τη βοήθεια του Θεούλη μας να γιορτάζω κι εγώ με το μομεντάκι μου!:D και το δομνινάκι μας με τον αγοροδομνινάκι της...και το ελενάκι με το τζουνιαράκι της...όλες μας...μακάρι!

υ.γ. στο φατσοβιβλίο καμία αναφορά γιατί δεν το ανακοίνωσα σε οικογένεια και φίλους ακόμη...και κανένας πανηγυρισμός για την ώρα μέχρι να ακούσουμε καρδούλα ε...ουφ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι μου γλυκό μου κοριτσάκι..

Με έκανες τόσο μα τόσο μα τόσο χαρούμενη με τα νέα σου.. Τα διαβάζω συνεχώς και όμως ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω..

Αν κάποιο κοριτσάκι άξιζε να γίνει μανούλα αυτό είσαι εσύ μικρό μου.. τόσες ταλαιπωρίες, τόσες απογοητεύσεις κι όμως.. το αστρομομεντάκι μας βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να τρυπώσει στην καρδιά μας και στην αγκαλιά σου..

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια.. και καρδούλα θα ακούσετε, και θα μεγαλώνει σιγά σιγά και θα γεννηθεί το κοριτσάκι σου και του χρόνου τη μέρα της μητέρας θα το έχεις αγκαλίτσα!

Μακάρι να είχα τη δική σου σιγουριά και για μένα... Μου φτάνει όμως που είσαι εσύ έγκυος...

Σ' αγαπώ πολύ!

L2qIp2.png

Μομεντάκι συγχαρτήρια και απο εδώ. Πρόσεχε το θαυματάκι που έχεις στην κοιλίτσα σου. Εύχομαι η επόμενη θετική ανακοίνωση χοριακής να είναι της Δομνίνας γιατί το αξίζει και αυτή , όπως και όλα τα κοριτσάκια που παλεύουν. Σας φιλώ και άς μην σας

γνωρίζω προσωπικά .

Μομεντάκι συγχαρτήρια και απο εδώ. Πρόσεχε το θαυματάκι που έχεις στην κοιλίτσα σου. Εύχομαι η επόμενη θετική ανακοίνωση χοριακής να είναι της Δομνίνας γιατί το αξίζει και αυτή , όπως και όλα τα κοριτσάκια που παλεύουν. Σας φιλώ και άς μην σας

γνωρίζω προσωπικά .

Σας ευχαριστώ πραγματικά γιατί παρόλο που δεν με γνωρίζετε εύχεστε για μένα το καλύτερο.. μακάρι να συμβεί και σε μένα παρόμοιο θαύμα... (αν και χλωμό πολύ το κόβω)...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

EEEEEEEE!!!!! OOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! Μολις μου έστειλα μνμ η Δομνίνα και δεν κρατήθηκα να μην μπω.

Δεν μπορώ να εκφραστώ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΕΜΕΕΕΕ!! ειμαι στη δουλεία...

Μομεντάκι μου, δεν ξέρω τι να πρωτοευχηθώ... Θα σε παρω τηλ το απόγευμα όταν σχολάσω. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ! !

JXFXp3.png

μομεντακι μου!!! ποσο θέλω να σε σφιξω στην αγκαλια μου και να χοροπηδαμε για τα νεακια σου εχω λιωσει στο κλαμα απ τη χαρα μου φυσικα.. να ξερεις οτι γιορταζεις και φετος αυτητη μερα γιατι εισαι γεννημενη να εισαι μανουλα πως να το κανουμε ειναι καποιες γυναικες που δεν χρειαζεται να εχουν παιδακι για να γιορταζουν αυτη τη μερα και τους αξιζουν και αλλες, πολλες μερες γιορτής σε ολα τα κοριτσια εδω μεσα!!! θα σε ζουζουνιασω οταν ακουσεις καρδουλα να προσεχεις πολυ ζητα απο καπια συναδελφο που εμπιστευεσαι να σε βοηθησει με τις γιορτες και πανηγηρια και μην αγχονεσαι ας μην ειναι μια χρονια η γιορτη τελεια!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα & καλή εβδομάδα!!!! Τί κάνετε;

Μπαμπιτσάκι η μπούμπούκα σου μια γλύκα; Από κιλά σας τρώμε... Πήγαμε την Παρασκευή για εμβόλιο και ζυγιστήκαμε... 5.350 και 60 πόντους... Είναι πολύ καλός... Και το βράδυ κοιμάται από της 10 μέχρι της 7 το πρωί... Όλα καλά μέχρι στιγμής...

το μόνο κακό είναι ότι δουλεύω και τον βλέπω από το απόγευμα και μετά... και μου λέιπει αφάνταστα....

Κοριτσάκια κανονίστε για καμιά συνάντηση με τα μπουμπούκια μας εννοείται...

Φιλιά σε όλες και στα μωράκια φυσικά!!!

Και γράψτε πόσο είναι τα μωράκια σας...

Καστεράκι να μου φιλήσεις τον κούκλο σου!!!!

χριστινακι μου εμεις ειμαστε κοριτσια πρεπει να προσεχουμε λιγο το κορμι μας καλοκαιρι ερχεται... ειναι πολυ μπουμπου η μπουμπου!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Σοράγια μου, βαβιτσιάκι μου, λαρούκο μου, δομνινάκι μουυυυυυυυυυυυυυ.....σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Για όλα!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κλαί κλαίω κλαίω......είδες που έγινε το θαύμα μομεντάκι μου, πόσο τυχερή είσαι και απο εδω και στο εξής πόσο ευτυχισμένη θα είσαι ε........Τα θαύματα πάντα θα συμβαίνουν...

Όλα θα πάνε τέλεια αυτο το μομεντάκι ήρθε και θα μείνει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...