Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Δομνινουλι μου χαιρομαι που σε ακουω ξαλαφρωμενη κ ηρεμη!!!χαιρομαι που καταληξατε καπου κ ξεκινατε με νεα δεδομενα!!!βεβαια εχω μια απορια..τα ωαριακια σου μια χαρα δεν ηταν;;το βασικο σας προβλημα δεν ηταν στο σπερμα;;το καταλαβαινω οτι κουραστηκες με τις σταυροβελονιες αλλα ετσι μαυτον τον τροπο εισαι απολυτα καλυμμενη εσυ,με το σπερμα ομως τι γινεται;;φανταζομαι το συζητησατε αυτο με τον γιατρο σου..ρωταω γιατι αποσο θυμαμαι,ποτε δεν εκανες κακης ποιοτητας ωαρια απλα ηταν λιγα,αλλα κ παλι αρκετα για μια προσπαθεια.διαφωτισε μας παντογνωστη μας!!!!

Κ ναι,φυαικα κ να βρεθουμε ολες οι βορειες κ με το δομνινακι αλλα κ μεχρι βα το κανονισει κ μονες!!βα ερθει να μας βρει οργανωμενες,να την υποδεχθουνε μετα βαιων κ κλαδων!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Δομνινουλι μου χαιρομαι που σε ακουω ξαλαφρωμενη κ ηρεμη!!!χαιρομαι που καταληξατε καπου κ ξεκινατε με νεα δεδομενα!!!βεβαια εχω μια απορια..τα ωαριακια σου μια χαρα δεν ηταν;;το βασικο σας προβλημα δεν ηταν στο σπερμα;;το καταλαβαινω οτι κουραστηκες με τις σταυροβελονιες αλλα ετσι μαυτον τον τροπο εισαι απολυτα καλυμμενη εσυ,με το σπερμα ομως τι γινεται;;φανταζομαι το συζητησατε αυτο με τον γιατρο σου..ρωταω γιατι αποσο θυμαμαι,ποτε δεν εκανες κακης ποιοτητας ωαρια απλα ηταν λιγα,αλλα κ παλι αρκετα για μια προσπαθεια.διαφωτισε μας παντογνωστη μας!!!!

Κ ναι,φυαικα κ να βρεθουμε ολες οι βορειες κ με το δομνινακι αλλα κ μεχρι βα το κανονισει κ μονες!!βα ερθει να μας βρει οργανωμενες,να την υποδεχθουνε μετα βαιων κ κλαδων!!!!!

Κοριτσάκι μου γλυκό..

Ο γιατρός μου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αφού κάνω που κάνω λίγα ωάρια και από αυτά γονιμοποιούνται μόνο τα μισά κάποιο θεματάκι έχουν κι αυτά.. Πολύ σωστά μου απάντησε ότι το ωάριο όντας μεγαλύτερο και δυνατότερο κύτταρο (κι εκεί τα πρωτεία έχουμε) έχει τη δυνατότητα να διορθώσει από μόνο του κάποια μικροπροβληματάκια του σπέρματος..

Και ειλικρινά σου μιλάω.. για μένα αβάσταχτη είναι η διαδικασία των ενέσεων.. 4 κάθε μέρα δεν είναι και λίγες...

L2qIp2.png

Εννοειται ματακια μου,δεν ειναι καθολου ευχαριστο να αυτοτσιμπιομαστε...σιγουρα μιλαμε για μια προσπαθεια καποια levels πιο πανω απο τις προηγουμενες κ με σιγουρη επιτυχια λεω εγω!!διοτι ο τολμων νικα!!!αντε ματακια μου η παναγιτσα να ειναι μαζι σου κ ολα να πανε καλα!!!εμεις θα ειμαστε κοντα σου κ θα περιμενουμε την εναρξη της προσπαθειας!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Πήγα σήμερα στο γιατρό και καταλήξαμε.. Θα προχωρήσουμε με δανεικά ωάρια.. πιστεύει ότι έτσι έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες και εφόσον εμένα αυτό που με κουράζει και με επιβαρύνει ψυχολογικά είναι οι παντού είδους ενέσεις, με αυτό τον τρόπο θα κρατήσουμε και την ψυχολογία μου ψηλά..

Έτσι θα ξεκινήσει σιγά σιγά να βρει δότρια.. του είπα ότι δεν βιάζομαι και ότι έχει όσο χρόνο θέλει φτάνει να βρει την κατάλληλη..

Μου έφυγε ένα βάρος κορίτσια.. αλήθεια σας λέω..

Οπότε απλά περιμένουμε!

Σας φιλώ!

Δομνινάκι αφού αυτό που αποφάσισες είναι και αυτό που σε κάνει να νοιώθεις πολύ καλά και σε καλύπτει τότε προχώρα το και πιστεύω ότι με ανεβασμένη ψυχολογία θα πετύχεις πολλά.Εμείς σε στηρίζουμε ότι κι αν κάνεις.

Συμφωνώ ας βρεθούμε εμείς μέχρι να έρθει το Δομνινάκι.Περιμένετε και εμένα να σαραντήσω ε................

Αχ τι ωραία! Διοργάνωση συνάντησης ακούω!:D Αμα καμιά φορά έρθω κι εγώ (που θα έρθω) θα σας θέλω όλες παρόν ε!:D Για την ώρα σας αφήνω να κάνετε πρόβα! χαχαχαχαχα

Αχ συγνώμη που χάθηκα αλλά έτρεχα...έτρεχα...έτρεχα! Τα τραγούδια όμως που γράφω για την παράσταση προχωράνε ευτυχώς...επίσης ξεκίνησα με τα τραγούδια των δύο εκδηλώσεων του σχολείου...Πολλή κούραση αλλά ωραία κούραση!!!

Καστεράκι μου και βαβιτσιάκι μου πόσο χαίρομαι που έχουμε φρέσκες μανούλες στο παρεάκι μας!!! Φιλάκια στα πατουσάκια!

Συμπεθεράκι μου πώς είναι τα μικρά; Θέλω τόσο να τα δω! Καμιά νέα φωτο έχουμε; Με τη μανούλα μέσα;

Δομνινάκι μου καλό συμφωνώ και επαυξάνω με μια ευχή να πάνε όλα καλά! Αχ κοριτσάκι μου! Να ναι η τυχερή σου το θέλω τόσο πολύ!!!

Λαρούκιμου σε σκέφτομαι...οπότε μπορείες ξαναμπές να μας πεις νεάκια!

Φιλάκια σε όλες!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Ειδες συμπεθερακι μου;;;με το που το ειπες νασου κ η φωτο στο φατσοβιβλιο!!!κ εισαι κ ψυχολογα βλεπω!!!!που τον καταλαβες βρε τον ζωηρουλη μας;;;;

Χαρηκα πολυ που ακουσα νεα σου,κ εμφανιστηκες!!!!κ τι ωραια πραγματακια ειναι αυτα που διοργανωνεις;;εισαι καλλιτεχνικο πνευμα κοριτσαρα μου!!!!!

Φιλακια σε οοοοολα τα κοριτσακια!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε..

Χθες δεν μπήκα μιας και εκδράμαμε εις τας εξοχάς με τις μηχανές και τους κουμπάρους και ειλικρινά δεν θέλαμε να γυρίσουμε πίσω.. Αλλά δυστυχώς γυρίσαμε..

Ναι κοριτσάκια μου.. αισθάνομαι πολύ πιο ανάλαφρη τώρα και είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα τέλεια..

Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου σε κάθε βήμα και που με στηρίζετε και σε αυτή την απόφασή μου.. η παρουσία σας, οι ευχές σας και οι σκέψεις σας μου είναι πολύτιμες.. να το ξέρετε αυτό..

Μομεντάκι μου γλυκό όταν με το καλό αποφασίσεις να μας έρθεις είμαι σίγουρη ότι θα χρειαστούμε τουλάχιστον το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να χωρέσουμε!

Φιλάκια πολλά πολλά!

L2qIp2.png

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;

Δομνίνα μου, είμαι σίγουρη πως αυτή η φορά είναι η τελευταία και τυχερή!!! Εύχομαι πολύ σύντομα ο γιατρός σου να σας ενημερώσει πως έχει βρει τα σούπερ ωάρια και να ξεκινήσετε τη νέα σας και επιτυχημένη προσπάθεια!!!

Μομεντάκι μου, καλή επιτυχία με τα τραγουδάκια σου!!! Εμείς πως θα γίνει να τα ακούσουμε; Θέλω πολύ...!!!!!!:D

Εντωμεταξύ, κανονίζουμε και συνάντηση; Για πείτε, για πείτε.....

Πολλά φιλάκια και στις υπόλοιπες, Κρισάκι μου, Λαράκι, Καστεράκι, Μπαμπιτσάκι και Λαιλάκι!!!!!!!!

Κοριτσάκι μου γλυκά Καλησπέρα και από μένα...

Χάθηκα για λίγο αλλά από εδώ και πέρα θα τα λέμε πιο συχνά, μιας και τώρα επέστρεψα στην δουλειά μου... Το μωράκι μου είναι μια χαρά, μεγαλώνουμε, και είναι μια γλύκα... Τον κρατάει η πεθερά μου και μου λείπει πάρα πολύ...

Πολλά φιλιά σε όλες και θα τα λέμε...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...