Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας βρε ζουζουνες μου που ειχα μερες να μπω κ βλεπω κινηση εδω μεσα κ χαιρομαι!!!!

Να χαιρετησω κ εγω την σοραγια μας για το σουπερ αισιοδοξο μηνυματακι της!!! Τι ομορφη καταληξη ειχε η δικη σας ιστορια...μακαρι να συμβει κατι τετοιο στα κοριτσακια μας εδω μεσα αλλα κ σε ολες μας,ακομα κ εμας που καναμε παιδακια με εξωσωματικη γιατι αυτο το αναπαντεχο,το θετικο τεστακι,το απροσμενο θαυματακι ειναι κατι που ολες μας μακαρι να μας αξιωσει Αυτος να το ζησουμε..οσο για τους γιατρους...κ εγω ποτε δεν εμπιστευτηκα πληρως καποιον γιατρο η κ καποια εξεταση..αλλα οταν βλεπεις οτι το θαυμα αργει,αναγκαστικα ψαχνεις το γιατι κ αμα αρχισεις το ψαξιμο απλα δεν σταματας..το ενα φερνει το αλλο..καλο θα ηταν να μην χρειαζοταν καν να ψαχτουμε αλλα...τεσπα,με ψαξιμο η χωρις,εμεις ευχομαστε να εχει ο αγωνας μας μια θετικη καταληξη!!ηδη πολλες αξιωθηκαμε να γινουμε μανουλες,τωρα θα γινουν κ οι υπολοιπες κ θα ειμαστε οκ!!!

Λαιλακι εγω δεν εκανα καμια ειδικη διατροφη αλλα η διατροφη που αναφερεσαι ειναι για ολους κ για ολες τις περιπτωσεις,οχι ειδικα για την ενδομητριωση,μια ισορροπημενη υγιεινη διατροφη..καλο θα ηταν να την ακολουθει οποιος μπορει..εγω θαθελα αλλα ειμαι πολυ λιχουδω κ τρωω πολλες βλακειες..κ αντε οταν ημουν 20 δεν επαιρνα γραμμαριο..τωρα ολα μενουν πανω μου!!!κατ πρεπει να κανω κ εγω αλλα δεν εχω θεληση..

Μπαμπιτσιομανα ρουφα τωρα που μπορεις!!εγω που εχω κ αγορια θα τα κανω μαμακιδες απτο πολυ φιλημα κ δεν θελω,αλλα δεν μπορω να αντισταθω!!

Καστερακι φυσικο να πετρωσει τ στηθος ειδικα τις πρωτες μερες!!!ειναι πουωρεει αφθον το γαλατακι!!

Δομνινακι χαιρομαι που περασες ομορφα!!να δωσεις τα φιλια μας στ λαακι αν ξαναμιλησεις..να της πεις ποσο την αγαπαμε κ να της πεις μετα απο αυτο τιποτα αλλο κακο να μην τους βρει,μονο χαρες!!!αντε να πας κ εσυ στον γιατρο σου να μας πεις νεα.

Συμπεθερινι μου,".....!!!!!ευχομαι η ιστορια της σοραγιας να συμβει κ σε σενα!!συνεχισε να προσπαθεις..αλλωστε ειναι αγνωστες οι βουλες Του...

Σας φιλω ολες,ελενακι μου κ εσενα!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!

Σοράγια μου κι από μένα ένα ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο με το μήνυμά σου να μας βοηθήσεις να ανεβάσουμε το ηθικό μας!!! Να είστε καλά όλοι σας και να χαίρεσαι την εγγονούλα σου!!!

Κρισάκι μου, δε χρειάζεται να το πω, εεε; Κανά ρουφηχτό φιλί δώσε κι από μένα και μη φοβάσαι, έτσι κι αλλιώς όταν θα μεγαλώσουν λίγο δε θα σ' αφήνουν να τα φιλάς γι αυτό φίλα και ρούφα τώρα που μπορείς:D:tongue:.

Λαράκι μου, σιδερένιος να είναι ο αντρούλης σου και από δω και πέρα μόνο ευχάριστα να έχετε στη ζωή σας!!!!!!!

Δομνίνα μου, χαίρομαι πολύ που βλέπω ότι ξεκουράστηκες και χαλάρωσες και πέρασες ωραία!!! Θα περιμένουμε και τα νέα σου από το γιατρό...

Μομεντάκι μου,Layla μου, Καστεράκι μου και Μπαμπιτσάκι μου με τα μωράκια σας πολλά φιλάκια!!!!!!!

Θα τα δωσω αυτιο απο ενα φιλι κ θα πω ειναι απο την φιλη μου την λενα!!!μακαρι να τα λεγαμε κι απο κοντα,να δεις κ αυτα κ εμενα!!εκκρεμει να γνωρισω τουλαχιστον πιο αμεσα το μπαμπιτσιακι που μενει κ κοντα!!!κ μην ξεχναμε την υποσχεση της δομνινουλας μας!!!

Συμπεθερακι τι θα γινει που θελω να γνωρισω κ εσενα απο κοντα;;;μας πεφτει καπως μακρια η κυπρος βεβαια..εσενα η ελλαδα μηπως σου πεφτει πιο κοντα;;;η θεσσαλονικη μηπως;;;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Χαιρετώ τις όμορφες κοπέλες!!!

Όπως σας είπε και το Δομνινάκι, είμαστε καλά! Όπως λέει κ ο Λάρος.... μπήκε για ένα σερβις (λάδια, φίλτρα, μπουζί) και είναι καινούριος!! χαχαχα!!

Επειδή μπαίνω από τη δουλειά δεν προλαβαίνω να σας διαβασω (και δεν ξέρω και πότε θα μπορέσω να το κάνω γιατί ο υπολογιστής στο σπίτι μαλλον μας άφησε γεια...)

Πολλά γλυκά φιλάκια σε όλες σας!!!

JXFXp3.png

Καλωστη Λάρα!

Πολυ σας χαίρομαι και σενα και τον άντρα σου που εχετε τοσο χιούμορ και τα βλεπετε θετικά τα πράγματα! Ετσι πρεπει! Να δεις που η τύχη σύντομα θα σας ανταμείψει!

Φιλιά Πολλά!!

Διαφημίσεις

Nα 'μαι και εγώ.

Τί μου κάνετε?Εμεις είμαστε καλά, λίγο με το θηλασμό παιδευόμαστε ακόμη γιατί είναι μικρούλης αλλά πιστεύω να τα καταφέρουμε.Τον κοιτάζω και δεν πιστεύω ότι αυτό υο πλασματάκι είναι δικό μας......Ευχομαι η Παναγίτσα να μείνει κοντά σε όλες εσάς που προσπαθείτε να ζήσετε το μεγάλο θαύμα!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Εδώ γύρω είμαι κι εγώ.. μετράω τις μέρες μέχρι τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό να συζητήσουμε για το πως θα προχωρήσουμε.. ελπίζω αυτή η προσπάθεια να είναι και η τυχερή μας..

Θα έχω για γούρι τον μπέμπη του καστερακίου και τα τρίδυμα αστεράκια της φιλεναδίτσας μου!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνινακι μου ελα να γνωρισεις τα γουρακια σου απο κοντα!!ειμαι διγουρη οτι θα αγαπηθειτε απο την πρωτη ματια!!κατι μου λεει οτι θα σε λατρεψουν....αντε ολα να πανε καλα με το γιατρο σου ματια μου!!θα περιμενουμε νεα!!!!

Λαρακι μου περαστικα σας κ παλι ψυχη μου!!χαιρομαι που σε ακουω καλα!!εσυ εχεις κ κατι παγωτακια που σε περιμενουν ε;;;ειπαμε οταν νιωσετε ετοιμοι!!!

Καστερακι τρελομανα,λειλακι κ ελενακι πολλα φιλια!!

Κ συμπεθερακι μου...εμφανισου πια!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέραααααααα!!!!!!

Παει ο υπολογιστής... πάει! Μόνο από τη δουλειά μπορώ να μπω αλλά κι εδώ έχω κάμερα πάνω από το κεφάλι μου οπότε τα γράφω όλα πολύ γρήγορα και βγαίνω!χαχαχαχα!

Κρισάκι, έχω μόνο 2 παγωτάκια και δεν ξέρω κατά πόσο θα επιζήσουν οπότε μάλλον θα κάνω τη διαδικασία από την αρχή. Τον άλλο μήνα θα κάνω υστεροσκόπηση και τις εξετάσεις αίματος κι αν όλα είναι καλά, πάμε για Ιουνιο.

Θα σε φάω εσένα κακομοίρα μου!!!!! Ακόμα περιμένω φωτο τα αγοράκια μας! Κανονισε εεε!!!!

Δομνινάκι, θα περιμένουμε να μας πεις τα νεάκια σου από τον γιατρό!

Καστεράκι, κοίτα να ευχαριστιέσαι την κάθε στιγμή!!! Που βέβαια είμαι σίγουρη ότι το κάνεις!

Συγχωρέστε με τα υπόλοιπα κοριτσάκια αλλά έχω τον big brother πάνω από το κεφάλι μου και δεν μπορώ να γράψω άλλα... Σας στέλνω την αγάπη μου και σας σκέφτομαι!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Δομνινακι μου ελα να γνωρισεις τα γουρακια σου απο κοντα!!ειμαι διγουρη οτι θα αγαπηθειτε απο την πρωτη ματια!!κατι μου λεει οτι θα σε λατρεψουν....αντε ολα να πανε καλα με το γιατρο σου ματια μου!!θα περιμενουμε νεα!!!!

Λαρακι μου περαστικα σας κ παλι ψυχη μου!!χαιρομαι που σε ακουω καλα!!εσυ εχεις κ κατι παγωτακια που σε περιμενουν ε;;;ειπαμε οταν νιωσετε ετοιμοι!!!

Καστερακι τρελομανα,λειλακι κ ελενακι πολλα φιλια!!

Κ συμπεθερακι μου...εμφανισου πια!!!!!

Φιλεναδίτσα μου ο αντρούλης μου υποσχέθηκε ότι θα με στείλει ένα σβκ Θεσσαλονίκη για να μπορέσει κι αυτός ανενόχλητος να πάει με ένα φίλο του εκδρομή στην Εύβοια με τις μηχανές.. Τώρα βέβαια δεν ξέρω ποιο σαββατοκύριακο θα είναι αυτό μιας και μέσα στο Μάιο έχουμε εκλογές και αρχές Ιούνη πάω Ρώμη.. σίγουρα όμως θα σας την κάνω την επίσκεψη... και τα κρισάκια ήδη τα λατρεύω οπότε πολύ απλά θα τους κάνω όλα τα χατήρια όταν τα δω και θα τα αφήσω να με εκμεταλλευτούν τρελλά!

L2qIp2.png

Κρισάκι, έχω μόνο 2 παγωτάκια και δεν ξέρω κατά πόσο θα επιζήσουν οπότε μάλλον θα κάνω τη διαδικασία από την αρχή. Τον άλλο μήνα θα κάνω υστεροσκόπηση και τις εξετάσεις αίματος κι αν όλα είναι καλά, πάμε για Ιουνιο.

Θα σε φάω εσένα κακομοίρα μου!!!!! Ακόμα περιμένω φωτο τα αγοράκια μας! Κανονισε εεε!!!!

Γλυκιά μου Λάρα εγώ θα σου έλεγα να έχεις πίστη στα παγωτάκια σου και να μη τα αφήσεις στην τύχη τους.. κάνε την προσπάθειά σου με αυτά και μετά αν (που το απεύχομαι) δεν πετύχει κάνεις την επόμενη προσπάθεια..

Είμαι μαζί σου σε ότι κι αν αποφασίσεις, να το ξέρεις αυτό..

Σας φιλώ όλες πολύ!

L2qIp2.png

Καλησπέρα!!!

Λαράκι μου και πάλι περαστικά στον αντρούλη σου!!! Καλά αποτελέσματα με την υστεροσκόπηση και τις υπόλοιπες εξετάσεις!!! Θα συμφωνήσω με τη Δομνίνα και θα σου πω να μην τα ξεγράφεις τα παγωτάκια σου... αν και οι εξετάσεις σας βγουν καλές, που θα βγουν δηλαδή, έχε πίστη γιατί έχουμε δει πολλές φορές τα παγωτάκια να τα καταφέρνουν πάρα πολύ καλά!!! Δε μας είπες εντυπώσεις από το νέο σου λουκ...:P

Δομνινάκι μου, θα ανέβεις προς τα μέρη μας; Μακάρι να βολέψει και να συναντηθούμε και με τα υπόλοιπα κορίτσια φυσικά...!!! Περιμένουμε και με αγωνία τα νέα από το ραντεβού με τον ντόκτορ...!!!

Κρισάκι μου είναι ευκαιρία όταν με το καλό ανέβει και η Δομνίνα να κανονίσουμε μια συνάντηση! Άντε Δομνίνααααα......:P

Καστεράκι μου, πίστεψέ το, δικό σας είναι:tongue::P:tongue: Άσε, το ίδιο νομίζω θα παθαίναμε όλες εδώ μέσα;):P

Λαιλάκι μου, εδώ είμαστε καλέ, μη δίνεις σημασία;):tongue:, κάπου κάπου ησυχάζουμε για λίγο:tongue::P:tongue:

Μομεντάκι μου, να υποθέσω ότι τρέχεις με την ενορχήστρωση των κομματιών σου; Για πες, πως πάτε, όλα καλά;

Μπαμπιτσάκι μου, πολλά φιλάκια και σε σένα και στο μωράκι σου!!!

Λάρα και πάλι περαστικά στο αντράκι σου έκοψε και το τσιγάρο διάβασα....μια καλή αρχή!Καλή επιτυχία στην υστεροσκόπηση!

Έλενα έχεις δίκιο όταν με το καλό ανέβει η Δομνίνα πάνω είναι μια καλή ευκαιρία να για εμάς τις βόρειες να κανονίσουμε μια συνάντηση όλες μαζί.

Δομνίνα φαντάζομαι ότι έχεις αποφασίσει πως θα προχωρήσετε ε?

Μομεντάκι, μπαμπιτσάκι και λαιλα πολλά φιλιά!

Κορίτσια έχει καμιά σας κανένα νέο από την christm?Πού χάθηκε?

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Πήγα σήμερα στο γιατρό και καταλήξαμε.. Θα προχωρήσουμε με δανεικά ωάρια.. πιστεύει ότι έτσι έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες και εφόσον εμένα αυτό που με κουράζει και με επιβαρύνει ψυχολογικά είναι οι παντού είδους ενέσεις, με αυτό τον τρόπο θα κρατήσουμε και την ψυχολογία μου ψηλά..

Έτσι θα ξεκινήσει σιγά σιγά να βρει δότρια.. του είπα ότι δεν βιάζομαι και ότι έχει όσο χρόνο θέλει φτάνει να βρει την κατάλληλη..

Μου έφυγε ένα βάρος κορίτσια.. αλήθεια σας λέω..

Οπότε απλά περιμένουμε!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...