Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Να 'μαι πάλι........δύσκολα τα ξενύχτια κορίτσια........εντάξει δεν παραπονιέμαι με τίποτα........ .αυτή τη στιγμή το θαυματάκι μου κοιμάται στην αγκαλίτσα μου ίνεται μετα να παραπονιέμαι?

Δεν έχουμε κανένα νέο απο την Λάρα για τον άντρα της?

Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσια!!!

καστερακι μου να σου ζησει κοπελα μου!!!! οσο για τα ξενυχτια οι πρωτοι 2 μηνες ειναι δυσκολοι μετα σιγα σιγα μπενεις σε ενα προγραμμα πρωτα εσυ και μετα το μωρο θα συνηθησεις κιολας, εγω καπια στιγμη ξυπναγα καθε 3 ωρες απο μονη μου και την περιμενα με το μπιμπερο να ξυπνησει μετα τα 3ωρα γιναν 4ωρα (τα βραδινα) και τωρα μπορει οπως της κατσει τρωει μια στις 9 και μετα 2,3 μπορει και 4 οποτε εχω μετακομισει στο κρεβατι μου και αυτη στο δικο της και οποτε πειναει φωναζει εειιι ειιι και αν δεν ακουμε (που ακουμε αλλα ποιος σηκώνεται..) βαζει τα κλαματα και κλαιει τοσο ωραια!!! μα τι χαζομαμα!! καθε μερα καστερακι μου θα το αγαπας ολο και πιο πολυ προσπαθω να καταλαβω αν η αγαπη μιας μανας εχει τελος ποσο μπορει να γαπησει?? εγω τωρα θελω να την ρουφιξω την φιλαω στο λαιμο και γελαει με φωνη και γω θελω ακομα πιο πολυ να την φαω!!! εε σας τρεχουν τα σαλια?? καλα θα ρουφηξω και λιγο μπουτι με 3 διπλιτσες και για σας αντε αντε και λιγο κοιλιτσα!!!

λοιπον κοριτσακια δεν διαβασα τιποτα συγχωρεστε με!! σας αγαπω πολυ!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια Πολλά σε όλες! Χριστος Ανέστη!

Καστεράκι μαγικές στιγμές! Να σας ζήσει! Να είναι γερός και τυχερός στη ζωή του!

Λάρα μου ελπίζω να είναι όλα καλά και σύντομα να μάθουμε νέα σου.

Κρισακι μου φαντάζομαι κυνηγάγες τα μικρά σου γύρω από την σούβλα..!? :) Αχ πόσο θέλω να ζήσω κι εγώ τετοια γλυκια ταλαιπωρία..

Μομεντς μου βλεπω μια χαρά την έδιωξες την μελαχολία με κουβεντούλα με το ανηψάκι σου!

Δομνινα μου ελπιζω κι εσείς να περάσατε καλά!

Ελενά μου κι εμείς σκασαμε στο φαι :) Ακόμα χωνεύω...

Μιλώντας για φαι, έχω μια ερώτηση. Δεδομένου των γυναικολογικων προβλημάτων και πως αυτά συνδεονται με την διατροφη (συμφωνα με καποιες έρευνες), εχετε κανει εσεις καμια αλλαγή στην διατροφή σας;

Δεν ξερω αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να προσέξω λίγο παραπάνω την διατροφή μου. Εχω διαβάσει αρκετά αλλά δεν ξέρω και αν όλα αυτα είναι σωστα..

Καλημέρα!!!

Μπαμπιτσάκι μου, τι μας ξεσηκώνεις τώρα με τις δίπλες και τα μπουτάκια;:tongue::D:tongue: Φίλα και για μας, τυχερούλα!!!:D:D:D

Layla μου, πολύ φαΐ, άσε...:tongue::D Εγώ με τη διατροφή δεν άλλαξα τίποτα, έτσι κι αλλιώς πάντα έτρωγα νομίζω υγιεινά, λαχανικά, όσπρια, ψαράκι, εντάξει τρώμε εννοείτε και το κρεατάκι μας αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω πως είμαστε σε καλά επίπεδα. Το μόνο που έκανα είναι να παίρνω καθημερινά μια κάψουλα Q10 και ιπποφαές. Τα Q10 λένε πως βοηθάνε στην ποιότητα των ωαρίων.

Τα φιλιά μου και στις υπόλοιπες!!!:D

Αύτό το Q10 πιστεύω πρέπει να το πάρω κι εγώ....και να προσπαθούμε και λιγάκι με τον μομέντο στα ενδιάμεσα των προσπαθειών μπας και...Μα τι αισιόδοξο άτομο που είμαι!;)

Layla μου κι εγώ όπως το ελενάκι...δεν είχα αλλάξει κάτι στη διατροφή μου γιατί έτσι κι αλλιώς υγιεινά τρώω...έχω και καμποσες αλλεργίες και δυσανεξίες οπότε περιορίζεται το μενού μου...Εσύ τι διάβασες ακριβώς; Εγώ πάντως παρά του ότι πρόσεχα και η διατροφή μου ήτανε περιορισμένη είχα φουσκώσει όταν ήμουνα σε εμμηνόπαυση...και μετά όταν επανήλθε η περιόδος σιγά σιγά επανήλθα στα φυσιολογικά μου...

Βαβιτσιάκι τι ωραία χαζομανουλίτα που είσαι! Μου αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιιι να σε ακούω έτσι κοριτσάκι μου καλό!!! Αχ ζούληξε τα μπουτάκια και φίλησε τα μαγουλάκια της μικρούλας και από μαααααςςςς!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι μου καλά κάνετε και προσπαθείτε στα ενδιάμεσα, άλλωστε όπως λένε, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!;):D Επίσης έχω να σου πω πως μια φίλη μου η οποία έχει κάνει δύο παιδάκια με εξωσωματική λόγω συμφύσεων στις σάλπιγγες, μη βατές δηλαδή σύμφωνα με τη σαλπιγγογραφία και τη λαπαροσκόπηση, είναι έγκυος στο τρίτο με φυσιολογικό, ναι, με φυσιολογικό τρόπο!!! Ούτε η ίδια δεν το πίστευε. Και το αστείο της υπόθεσης είναι πως ενώ οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες τις, αυτές από εξωσωματική, ήταν πολύ καλές, σε αυτήν έχει τρελαθεί η καημένη από τις αναγούλες και τον εμετό... Γι αυτό λοιπόν, μην το βάζεις κάτω, ο Θεός είναι μεγάλος!!! Φαντάσου εγώ με μία σάλπιγγα και όποτε μας κάτσει το έχω στο μυαλό μου και μετράω τις μέρες, μήπως τυχόν και γίνει το θαύμα;):D

Διαφημίσεις

Μομεντάκι μου καλά κάνετε και προσπαθείτε στα ενδιάμεσα, άλλωστε όπως λένε, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!;):D Επίσης έχω να σου πω πως μια φίλη μου η οποία έχει κάνει δύο παιδάκια με εξωσωματική λόγω συμφύσεων στις σάλπιγγες, μη βατές δηλαδή σύμφωνα με τη σαλπιγγογραφία και τη λαπαροσκόπηση, είναι έγκυος στο τρίτο με φυσιολογικό, ναι, με φυσιολογικό τρόπο!!! Ούτε η ίδια δεν το πίστευε. Και το αστείο της υπόθεσης είναι πως ενώ οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες τις, αυτές από εξωσωματική, ήταν πολύ καλές, σε αυτήν έχει τρελαθεί η καημένη από τις αναγούλες και τον εμετό... Γι αυτό λοιπόν, μην το βάζεις κάτω, ο Θεός είναι μεγάλος!!! Φαντάσου εγώ με μία σάλπιγγα και όποτε μας κάτσει το έχω στο μυαλό μου και μετράω τις μέρες, μήπως τυχόν και γίνει το θαύμα;):D

Πω πω! Να της ζήσουνε τις κοπέλας!!! Απίστευτο ε! Τελικά ακούσαμε εδώ μέσα τόσες απίστευτες ιστορίες που δεν ξέρουμε ποια τι να πιστέψουμε...τι να νιώσουμε...Και πάντα μέσα μου, εμένα τουλάχιστον, μένει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το τι πραγματικά ισχύει από αυτά που μας λένε οι γιατροί...Τελικά μόνο ο Θεός εκεί ψηλά ξέρει....Και όντως..πού ξέρεις; Θαύματα γίνονται!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Βαβιτσια, χθες γραφαμε μαζι και δεν προλαβα να σου απαντησω. Νομιζω δεν εχουμε 'ξαναμιλησει'.. ειμαι και προσφατη στο site. Να σου ζησει η μπεμπούλα σου!

Θαυματα γίνονται Μομεντς μου, αυτο ξαναπέστο!

Έχω κι εγώ ενα αντιστοιχο παραδειγμα απο γνωστη μου.. Γι' αυτό μην χάνετε την πίστη σας!

Ελενα μου για την διατροφη έχω ακουσει οτι ειναι καλο να κοψεις/μειωσεις τα γαλακτοκομικα, το κρεας, τα αυγα, το σιταρι (και ο,τι εχει γλουτενη), την σογια, τον καφε, κλπ αν εχεις ενδομητριωση ή τέτοιου τύπου γυναικολογικα προβληματα.

Επισης παραλληλα πρεπει να αυξησεις λαχανικα, φρουτα, οσπρια και ξηρους καρπους (ειδικα για να παρεις πρωτεινες και βιταμινες που θα σου λειπουν αν κοψεις τα παραπανω. ισως χρειαστεις και συμπληρωματα)

Παραθετω και καποια links παρακατω. Βεβαια οι υπερβολες δεν μου αρεσουν.. Μια ισορροπημενη διατροφη νομιζω ειναι το καλυτερο.

http://www.endo-resolved.com/diet_phytoestrogens.html

http://www.gettingpregnant.co.uk/endometriosis-diet.htm

http://www.woman.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=138&Itemid=163

http://www.drlam.com/articles/estrogen_dominance.asp --> ενα αρθρο γενικα για τον τροπο ζωης και για την κυριαρχια των οιστρογονων στο σωμα

Laylaki μου σε ευχαριστούμε που μας παράθεσες τα άρθρα...Είναι πολύ ενδιαφέρον!

Κι εγώ συμφωνώ πως δεν είναι καλό να φτάνουμε στα άκρα και μια ισορροπημένη διατροφή είναι το καλύτερο...Οχι μόνο για το θέμα ενδομητρίωσης αλλά γενικά στη ζωή μας...Γι αυτό έτσι κι αλλιώς υιοθέτησα μια τέτοια διατροφή και πίστεψε με είναι απλα΄θέμα συνήθειας...Οπότε αν θέλεις να κάνεις την αλλαγή να το κάνεις...για σένα!!!:D

Την καλημέρα μου σε όόόόλα τα κοριτσάκια (μικρά και μεγάλα) και φυσικά και στα μικρά αγοράκια!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kαλημ'ερα και απο μένα.

Μομεντάκι μου πάντα θα γίνονται θαύμτα να το θυμάσαι αυτό........

βαβιτσακι δίκιο έχεις ο παιδίατρος μας είπε οτι θα αργήσουμε να μπούμε σε πρόγραμμα μιας που είναι και προωράκος.

layla και εγώ ξέρω πως για την ενδομητρίωση πρέπει να ακολουθούμε σψστή διατροφή.Έτσι έκανα και εγώ και όπως λέει η μομέντα ελιναι θέμα συνήθειας μετά δεν θα σου αρέσει να τρως αλλιώς.

Εμείς είχαμε σοβαρό θέμα με το στήθος πέτρωσε στην κλινική και για ωα το ξεβουλώσει η μαία είδα και έπαθα πρεπει να με ακουσε όλη η κλινικη.......τώρα με θερμοφόρες είναι κάπως καλύτερα και τρώει και ο μικρός.

Κορίτσια καλημέρα.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ . Δεν με γνωρίζετε γιατί γράφω πρώτη φορά αν και διαβάζω το σάιτ περίπου 3 χρόνια. Θέλω να σας πώ το δικό μου βίωμα μήπως και βάλω ένα λιθαράκι αισιοδοξίας στη ζωή σας. Πρίν 5 χρ. παντρέυτηκε το κορίτσι μου . Ξεκίνησαν αμέσως προσπάθειες για μπεμπέ , το κορ. 28 χρ. και το αγορ. 38 χρ. Μετά από 1,5 χρόνο ακαρπων προσπαθειών άρχισαν το μεγάλο τουρ σε γιατρούς και εξετάσεις ( το γνωρίζετε άλλωστε όλες ). Σαλπιγγογραφία καθαρή , λαπαροσόπηση για αφαίρεση πολύποδα , ορμονολογικές τόμος ολόκληρος, ενδοκρινολογικές όλα καθαρά , σπέρμα ΧΑΛΙΑ . Απόφαση όλων των γιατρών ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

1η εξωσ. στον Μαστρο , χοριακή θετική, Χαρά απερίγραπτη, σάκος στο ενδομήτριο , καρδούλα δεν χτύπησε ποτέ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ. Το παιδί μου στα πατώματα ( δεν γνωριζε κανένας άλλος για την εξωσ. μόνο εγώ και αυτό κρυφά από το αγόρι μας) Τυχαίο συμβάν είπε ο γιατρός. Δεν πειράζει θα βάλουμε τα κατεψυγμένα μετά από 3 κύκλους. Περιμένοντας περίοδο στον 4 κύκλο για την εμβρυομεταφορά , καθυστέρηση . Τι συμβαίνει ; Τέστ ΘΕΤΙΚΟ . Από το πουθενά. Αλλάγή γυναικολόγου ηπαρίνες προληπτικά , απότέλεσμα μια γλυκειά ΜΠΟΥΜΠΟΥ ήρθε να μας χαρίσει ζωή και χαμόγελα. Μόλις έκλεισε τον 1ο χρόνο ζωής η μαμά καθυστέρηση με μία μόνο επαφή μέσα στο μήνα. Τέστ θετικό. Δυστυχώς παλλίνδρομη . Συμπέρασμα : Μη το βάζετε κάτω , ζητήστε την βοηθεία ΤΟΥ και σε συνεργασία με γιατρό εμπιστοσύνης θα γίνετε όλες μανούλες. MOMENTS ακούς ;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και χρόνια πολλά!

Γύρισα κι εγώ από τις όμορφες, ξεκούραστες και χαλαρωτικές διακοπές και χαίρομαι που διαβάζω ότι όλες σας καθώς και τα μπεμπέκια της παρέας μας χαίρουν άκρας υγείας!

Μίλησα με τη Λάρα μας χθες.. ο άνδρας της υπεβλήθη σε μπαλονάκι όπου του ξεβούλωσαν δυο αρτηρίες και τώρα είναι σπίτι τους και αναρρώνει.. Ευτυχώς πήγαν όλα πολύ καλά και το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι έκοψε το τσιγάρο μαχαίρι!

Της έδωσα την αγάπη σας και τα φιλιά σας και μου είπε ότι θα μπει μόλις μπορέσει..

Από το δικό μου το μέτωπο τίποτε ακόμη.. το μόνο που έχω να πω είναι ότι έκλεισα ραντεβού για τις 30 Απριλίου με το γιατρό μου για να καταλήξουμε κάπου..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Κορίτσια καλημέρα.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ . Δεν με γνωρίζετε γιατί γράφω πρώτη φορά αν και διαβάζω το σάιτ περίπου 3 χρόνια. Θέλω να σας πώ το δικό μου βίωμα μήπως και βάλω ένα λιθαράκι αισιοδοξίας στη ζωή σας. Πρίν 5 χρ. παντρέυτηκε το κορίτσι μου . Ξεκίνησαν αμέσως προσπάθειες για μπεμπέ , το κορ. 28 χρ. και το αγορ. 38 χρ. Μετά από 1,5 χρόνο ακαρπων προσπαθειών άρχισαν το μεγάλο τουρ σε γιατρούς και εξετάσεις ( το γνωρίζετε άλλωστε όλες ). Σαλπιγγογραφία καθαρή , λαπαροσόπηση για αφαίρεση πολύποδα , ορμονολογικές τόμος ολόκληρος, ενδοκρινολογικές όλα καθαρά , σπέρμα ΧΑΛΙΑ . Απόφαση όλων των γιατρών ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

1η εξωσ. στον Μαστρο , χοριακή θετική, Χαρά απερίγραπτη, σάκος στο ενδομήτριο , καρδούλα δεν χτύπησε ποτέ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ. Το παιδί μου στα πατώματα ( δεν γνωριζε κανένας άλλος για την εξωσ. μόνο εγώ και αυτό κρυφά από το αγόρι μας) Τυχαίο συμβάν είπε ο γιατρός. Δεν πειράζει θα βάλουμε τα κατεψυγμένα μετά από 3 κύκλους. Περιμένοντας περίοδο στον 4 κύκλο για την εμβρυομεταφορά , καθυστέρηση . Τι συμβαίνει ; Τέστ ΘΕΤΙΚΟ . Από το πουθενά. Αλλάγή γυναικολόγου ηπαρίνες προληπτικά , απότέλεσμα μια γλυκειά ΜΠΟΥΜΠΟΥ ήρθε να μας χαρίσει ζωή και χαμόγελα. Μόλις έκλεισε τον 1ο χρόνο ζωής η μαμά καθυστέρηση με μία μόνο επαφή μέσα στο μήνα. Τέστ θετικό. Δυστυχώς παλλίνδρομη . Συμπέρασμα : Μη το βάζετε κάτω , ζητήστε την βοηθεία ΤΟΥ και σε συνεργασία με γιατρό εμπιστοσύνης θα γίνετε όλες μανούλες. MOMENTS ακούς ;

Ακούω ακούω!:D

Σε ευχαριστώ πάάάρα πολύ για την παρέμβαση γιατί η αλήθεια είναι ότι έβαλες ένα μεγάλο λιθαράκι στην αισιοδοξία...Δεν στο κρύβω πως οι πολλές εξετάσεις και οι απόψεις διαφόρων γιατρών μας κόβουν λίγο τα φτερά όσο αφορά το "θαύμα"...Απ ότι κατάλαβα μας μιλάς για την κορούλα σου; Να σου ζήσει η εγγονούλα (σωστά κατάλαβα;)...Είναι απίστευτο πως από εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται το θετικο τεστάκι και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη...Μακάρι να μου τύχει κάτι τέτοιο όπως και στο δομνινάκι μας και στο λαράκι και στη layla...σε κάθε κοριτσάκι που προσπαθεί...και δεν του ρχεται εύκολα...

Να'σαι καλά που τόλμησες να μοιραστείς την ιστορία σου μαζί μας...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και χρόνια πολλά!

Γύρισα κι εγώ από τις όμορφες, ξεκούραστες και χαλαρωτικές διακοπές και χαίρομαι που διαβάζω ότι όλες σας καθώς και τα μπεμπέκια της παρέας μας χαίρουν άκρας υγείας!

Μίλησα με τη Λάρα μας χθες.. ο άνδρας της υπεβλήθη σε μπαλονάκι όπου του ξεβούλωσαν δυο αρτηρίες και τώρα είναι σπίτι τους και αναρρώνει.. Ευτυχώς πήγαν όλα πολύ καλά και το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι έκοψε το τσιγάρο μαχαίρι!

Της έδωσα την αγάπη σας και τα φιλιά σας και μου είπε ότι θα μπει μόλις μπορέσει..

Από το δικό μου το μέτωπο τίποτε ακόμη.. το μόνο που έχω να πω είναι ότι έκλεισα ραντεβού για τις 30 Απριλίου με το γιατρό μου για να καταλήξουμε κάπου..

Σας φιλώ όλες!

Αχ προχωρήσανε και σε μπαλονάκι; Ελπίζω τώρα πια να είναι εκτός κινδύνου και με ένα σωστό τρόπο ζωής, αφού έκανε και την αρχή με το τσιγάρο, να μην προκύψει ποτέ κάτι τέτοιο...

Να δώσεις τα χαιρετίσματα μου στο λαρούκι μας...και πες της πως την σκεφτόμαστε...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συγνώμη που δεν ανέφερα τα υπόλοιπα κοριτσάκια , αλλά είμαι λίγο άσχετη και έκανα αποστολή πριν τελειώσω το μην. Φυσικά και εύχομαι σε όλες να έχετε τα αποτελέσματα που έχει το παιδί μου. Ναι είμαι μιά ευτυχισμένη γιαγιά ( 53 χρ. ) και εύχομαι από την ψυχή μου να γίνω και μια ευτυχισμένη παραγιαγιά από όλες εσας που σας νοιώθω σάν παιδιά μου, κι ας μην σας γνωρίζω προσωπικά.

Πιστέψτε με χαίρομαι με την χαρά σας και στεναχωριέμαι όταν λυπόσαστε.

Σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να είμαι στην ζωή σας έστω και σαν παρατηρητής.

Σοραγια ευχαριστούμε πολύ που μοιραστηκες μαζί μας την ιστορία της κόρης σου, αλλά και για την ενθάρρυνση που μας δίνεις! Να'σαι καλά και να χαίρεσαι το εγγονάκι σου. Σύντομα ν'αποκτησεις και άλλα!

Και η σκεψη μας στη Λαρα. Τώρα που πέρασε κι αυτο, όλα καλα θα πάνε. Το κόψιμο του τσιγάρου όπως και να το δεις είναι θετικό, έστω και αν έγινε με λίγο ασχημο τρόπο..

Τι κανουν οι υπόλοιπες τσούπρες; :)

Καλό σκ να 'χουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...