Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Την προηγούμενη Δευτέρα την έκανα,εάν πιάνει κ αυτη 10 αλλιώς 9.Θέλω να το πιστευω κ εγώ,μακάρι να γίνει!Δεν το είχα σκεφτεί αυτό να σου πω την αλήθεια.Εσύ πως είσαι;

Από την προηγούμενη Δευτέρα, η σημερινή μέρα είναι η 9η. Στην 9η μέρα αναμονής μια υποτιθέμενα ασφαλής τιμή είναι από 50 έως 100. Άρα, αν εσύ έχεις διπλασιασμό σε αυτό το διαγνωστικό, θα έχεις γύρω στο 60. Σε ένα αλλά διαγνωστικό όμως, μπορεί να έχεις πάνω από 100. Οπότε αξίζει θεωρώ να το τσεκαρεις. Καλά είμαι εγώ σε γενικές γραμμές. Αύριο 6η εβδομάδα και πάω για υπέρηχο. Έφτασε η ώρα! Οπότε αύριο θα δούμε αν υπάρχει και κάποιο εμβρυακι. Γιατί μέχρι στιγμής μόνο χοριακες και σάκους βλέπουμε!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά..

Μεγάλη Τρίτη σήμερα και εύχομαι η Ανάσταση - όπως η κάθε μια μας την επιθυμεί - να μας βρει το συντομότερο..

Καστεράκι είμαι σίγουρη ότι τώρα πλέον θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας.. είναι ανεκτίμητο δώρο ο μπέμπης σου και σου εύχομαι να τον χαρείς και να τον δεις να μεγαλώνει και να γίνεται σωστός άνθρωπος! Εκπρόσωπος τύπου δεν ξέρω αν υπάρχει μιας και δεν ξέρω αν το Καστεράκι μας έχει δώσει σε κάποια κοπέλα το τηλέφωνό της..

Λαρούκο μου γλυκό τι σου έμελλε να πάθεις πασχαλιάτικα... κοριτσάκι μου μακάρι να είναι η τελευταία σας ταλαιπωρία και μακάρι η στεφανιογραφία να μη δείξει τίποτε απολύτως.. έχετε ταρακουνηθεί τα δυο σας αρκετά τον τελευταίο καιρό και δεν γίνεται να μην αναρωτηθώ γιατί μας δοκιμάζει έτσι ο Θεός..

Εγώ στην Πάτρα πέρασα τέλεια.. χάρηκα την αδερφούλα μου και ακόμα περισσότερο χαίρομαι διότι τη βλέπω ευτυχισμένη και χαρούμενη..

Επίσης κατασταλάξαμε με τον Δομνίνο τι θα κάνουμε τελικά και έτσι ένα μεγάλο βάρος έφυγε από μέσα μου.. το μόνο που μένει είναι να πάρω τον γιατρό τηλέφωνο, να κλείσω ένα ραντεβού και να τα συζητήσουμε και μαζί.. όλα αυτά από τον Σεπτέμβρη βέβαια..

Φιλεναδίτσα μου, Κρισάκι μου γλυκό.. εγώ σε θεωρώ πανάξια μανούλα και μακάρι να ήμουν δίπλα σου όλο αυτό τον καιρό.... με τρία μωρά σίγουρα κάθε βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη...

Μακάρι ο Θεός να μου δώσει κι εμένα αν όχι δύο τουλάχιστον ένα... δεν θέλω τίποτε άλλο..

Ελενάκι μου τελικά τι θα κάνετε το Πάσχα; Εμείς θα είμαστε στο Βόλο οπότε αν επιθυμείτε με τον Έλενο κατεβαίνετε για βολτίτσα.. θα είμαστε εκεί μέχρι και την Τρίτη..

Φιλάκια σε όλα τα κορτσόπουλα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες!

Χθες καποιο προβλημα ειχε το site και δεν με αφηνε να μπω. Το παθατε κι εσεις? Αγχωθηκα οτι ειχα προβλημα με την συνδεση.

Φανταζομαι ολες τωρα ετοιμαζεστε για το Πασχα. Εμεις δεν θα κανουμε τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα τουλαχιστον ειναι καποιες μερες αργιας για ξεκουραση.

Αυτη την Μεγαλη εβδομαδα την εζησα αρκετα θα ελεγα, με αρκετη σκεψη... τωρα περιμενω την Ανασταση.

Καλη Ανασταση σε ολες και Καλο Πασχα! Καλα να περασετε

Καλημέρα κι από μένα!!!

Κι εγώ δε μπορούσα να μπω εχθές, μάλλον είχε πρόβλημα η σελίδα...

Έκανα τα τσουρεκάκια μου (λίγο άγλυκα μου βγήκαν), έβαψα και τα αβγουλάκια μου, θα πάμε και στον επιτάφιο σήμερα (ελπίζω να μη βρέχει) και αύριο προετοιμασίες με τη μανούλα μου για τη μαγειρίτσα και το αρνάκι... Έχω μια μελαγχολία σήμερα... Εύχομαι για όλες μας τα καλύτερα από δω και πέρα...!!!!! Να περάσετε καλά...!!!

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα σε ολες!

Χθες καποιο προβλημα ειχε το site και δεν με αφηνε να μπω. Το παθατε κι εσεις? Αγχωθηκα οτι ειχα προβλημα με την συνδεση.

Φανταζομαι ολες τωρα ετοιμαζεστε για το Πασχα. Εμεις δεν θα κανουμε τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα τουλαχιστον ειναι καποιες μερες αργιας για ξεκουραση.

Αυτη την Μεγαλη εβδομαδα την εζησα αρκετα θα ελεγα, με αρκετη σκεψη... τωρα περιμενω την Ανασταση.

Καλη Ανασταση σε ολες και Καλο Πασχα! Καλα να περασετε

Κι εγώ το ίδιο ακριβώς layla μου...Αρκετή σκέψη και περιμένω την ...Ανάσταση!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κι από μένα!!!

Κι εγώ δε μπορούσα να μπω εχθές, μάλλον είχε πρόβλημα η σελίδα...

Έκανα τα τσουρεκάκια μου (λίγο άγλυκα μου βγήκαν), έβαψα και τα αβγουλάκια μου, θα πάμε και στον επιτάφιο σήμερα (ελπίζω να μη βρέχει) και αύριο προετοιμασίες με τη μανούλα μου για τη μαγειρίτσα και το αρνάκι... Έχω μια μελαγχολία σήμερα... Εύχομαι για όλες μας τα καλύτερα από δω και πέρα...!!!!! Να περάσετε καλά...!!!

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξουτ! Να φύγει η μελαγχολία! Και στη δικιά μου τα ίδια λέω...:P

Θέλω κι εγώ ένα δικό σου τσουρεκάκι!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Το καστεράκι μας τώρα θα έχει αγκαλιά το καστεράκι τζούνιορ...και θα είναι το ομορφότερο της πάσχα...Αχ τι ωραία! Πολυ χαίρομαιιιιιιιιιιιιι!!!! Και το βαβιτσιάκι μας...και το συμπεθεράκι μου!!!

Και στα δικά μας δομνινάκιιιι, ελενάκιιιιιιι, layla και φυσικά λαρουκάκι μου!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλη ανασταση σε ολες μας ευχομαι κ ευχομαι του χρονου τετοια μερα κ οι υπολοιπες να ειστε μανουλες η κ εγκυουλες γιατι ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ...

Σας φιλω ολες!!!να περασετε καλα αυριο!!εμεις...θα το προσπαθησουμε!!!κ το λεω αυτο γιατι φοβαμαι μην ψηθει μαζι με το αρνι κ κανενα μωρο που θα μπουσουλαει εκει γυρω!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

09-04-06_150241_41.jpg

Καλημέρα σε όόόολες! Χριστός Ανέστη!!!

αχαχχαχαχαχα συμπεθεράκι πώς τα λες έτσι καλέ!!! Ελπίζω όλα τα μικρά να είναι σώα!:D

Πέρασα πολύ ωραία το Πάσχα με τον ανιψούλη μου συντροφιά που είναι μες τη ζωηράδα και το "μιλητό" ...το δικό του μιλητό γιατί μόνο αυτός καταλαβαίνει τι λέει! χαχαχαχαχαχα

Εύχομαι να περάσατε όλες ωραία! Και να νιώθετε ωραία!

Φιλιά!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Nα 'μαι και εγώ.

Σας ευχαριστώ και εγώ και ο μπέμπης μου όλες σας για τις ευχές!

Γεννήσαμε έναν παίδαρο 3100 την Μ.Δευτέρα.Έστειλα στην Λάρα μην. αλλά απ'οτι διάβασα είχε και αυτή τις περειπέτειές της.Τελικά κάναμε καισαρική το παλέψαμε όμως 9 ώρες ήμουν όμως ακόμη στην 37η και η διαστολή έφτανε μέχρι το 3 και μετά δυστηχώς ξεκίνησε η αιμορραγία.Τέλος καλά όλα καλά τώρα είμαστε οι τρείς μας στο σπιτάκι μας και δεν πιστεύουμε ότι η φωνούλα που ακούγεται είναι του γιού μας.Είναι κούκλος κορίτσια ίδιος ο άντρας μου και πολύ χαίρομαι γιαυτό.έχω τον καλύτερο άντρα του κόσμου.......χωρίς αυτόν δεν θα κατάφερνα τίποτα

Ευχαριστώ την Παναγίτσα για οτι μου χάρισε!

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλες σας!

Φιλιά πολλά!

Καλησπέρα!!! Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!!!!!!!!!!!!

Καστεράκι μου, να σας ζήσει κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!! Να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι και να τον καμαρώνεται μια ζωή!!!!!!!!!!!!!!!!

Μομεντάκι μου, μία από τα ίδια κι εμείς, με τον ανιψιό μου, το αστέρι μου!!! Περάσαμε πολύ ωραία! Φάγαμε και σκάσαμε...:tongue::D:tongue:

Κρισάκι μου, όλα καλά με τα αγόρια σας; Δεν είχαμε κανά απρόοπτο;:tongue::D

Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες!!!!!!!

Διαφημίσεις

Nα 'μαι και εγώ.

Σας ευχαριστώ και εγώ και ο μπέμπης μου όλες σας για τις ευχές!

Γεννήσαμε έναν παίδαρο 3100 την Μ.Δευτέρα.Έστειλα στην Λάρα μην. αλλά απ'οτι διάβασα είχε και αυτή τις περειπέτειές της.Τελικά κάναμε καισαρική το παλέψαμε όμως 9 ώρες ήμουν όμως ακόμη στην 37η και η διαστολή έφτανε μέχρι το 3 και μετά δυστηχώς ξεκίνησε η αιμορραγία.Τέλος καλά όλα καλά τώρα είμαστε οι τρείς μας στο σπιτάκι μας και δεν πιστεύουμε ότι η φωνούλα που ακούγεται είναι του γιού μας.Είναι κούκλος κορίτσια ίδιος ο άντρας μου και πολύ χαίρομαι γιαυτό.έχω τον καλύτερο άντρα του κόσμου.......χωρίς αυτόν δεν θα κατάφερνα τίποτα

Ευχαριστώ την Παναγίτσα για οτι μου χάρισε!

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλες σας!

Φιλιά πολλά!

baby-shower-welcome.gif

Καλωσόρισες και πάλι στην παρέα μας νέα μανούλα!:D Τι όμορφο μήνυμα ήτανε αυτό! Μπράβο κοπέλα μου! Να 'στε πάντα καλά και ευτυχισμένοι με τον μπέμπη σας! Να σας ζήσει! Πάντα καλά και με υγεία μανουλίτα μας καλή!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Χριστος ανεστη κοριτσακια μου!!!!!

Καστερακι μου να σας ζησει ο παιδαρος,τον εκανες μεγαλο κ μπραβο σου κοπελαρα μου!!!φυσικα κωειναι ομορφος οπως ολα τα παιδακια του κοσμου!!!να ειστε παντα κ για παντοτε τοσο ευτυχισμενοι!!!!

Συμπεθερακι μου παριλαει το ανηψουδι ε;;πλακα που εχουν κι αυτα τα μικρουλια!!!!

Ελενακι μου ενταξει,δεν ψηθηκε κανενα μπεμπε!!!περασαμε καλα δοξα τον θεο,τα μωρα δεν γκρινιαζαν πααααρα πολυ...

Λαρακι μου ελπιζω να ειστε καλα...μπες να σε ακουσουμε να ησυχασουμε..

Δομνινακι κ λαιλακι πολλα φιλακια κ σε σας!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Να 'μαι πάλι........δύσκολα τα ξενύχτια κορίτσια........εντάξει δεν παραπονιέμαι με τίποτα........ .αυτή τη στιγμή το θαυματάκι μου κοιμάται στην αγκαλίτσα μου ίνεται μετα να παραπονιέμαι?

Δεν έχουμε κανένα νέο απο την Λάρα για τον άντρα της?

Να 'μαι πάλι........δύσκολα τα ξενύχτια κορίτσια........εντάξει δεν παραπονιέμαι με τίποτα........ .αυτή τη στιγμή το θαυματάκι μου κοιμάται στην αγκαλίτσα μου ίνεται μετα να παραπονιέμαι?

Δεν έχουμε κανένα νέο απο την Λάρα για τον άντρα της?

Μετά σιγά σιγά θα φύγονε τα ξενύκτια και θα ρθούνε κι άλλες πιο όμορφες στιγμές καστεράκι μου...Αν και ήδη το να κοιμάται στην αγκαλιά σου ο μπέμπης πρέπει να είναι κάτι μαγικο:D΄

Δεν είχαμε κανένα νεότερο από το λαράκι μας...δεν εμφανίστηκε καθόλου:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Καστεράκι μου, από τα πιο όμορφα ξενύχτια νομίζω πως είναι αυτά, έτσι δεν είναι; Εμείς για να καταλάβεις παρακαλάμε για αυτά:tongue::D

Μομεντάκι μου, πως πάνε τα τραγουδάκια σου; Είσαι έτοιμη; Μωρέ τώρα διάβασα πως θέλεις τσουρακάκι:) Στείλε μου διεύθυνση και ετοιμάζω και σου στέλνω:D;)

Δομνινάκι μου, καταρχήν, αν και με μια καθυστέρηση, να σε ευχαριστήσω για την πρόσκληση!!! Δυστυχώς δε μπορούσαμε να φύγουμε από το σπίτι γιατί δε βόλεβαν οι υπηρεσίες του αντρούλη μου. Περιμένουμε να μπεις να μας πεις πως περάσατε...!!! Είμαι σίγουρη πως περάσατε πολύ ωραία!!!

Λαράκι μου, εύχομαι η στεφανιογραφία του Λάρου να βγήκε καλή και να περάσατε και όμορφα τις γιορτινές μέρες!!! Περιμένουμε τα νέα σου...

Κρισάκι μου, αυτό το "πααααρα πολύ" πολύ μου άρεσε:tongue::lol::tongue: Είμαι σίγουρη πως είστε ευχαριστημένοι όταν έχετε μόνο λίγη γκρίνια, ε;:lol:

Layla μου, εύχομαι να περάσατε ωραία!!!

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...